97
White Noise-kritika
2 ígéretes paráztatós film
-
#97 The grudge 3 -
momit #96 honnan lehet letölteni a fehér zajt torrent file-ben, -
#95 Úgy van. -
#94 és az élő muki meg segített nekik?
és akkor a videó hogy volt?hogy mutatta meg a jövőt? -
#93 Tehát akkor itt is van Grudge 1-2 japán és van Grudge 1 amcsi és lesz 2.is? -
#92 Lesz, 2006-ban - az amerikai verziónak.
Az eredeti japán verziónak már van. -
#91 The Grudge-nak van 2.-része? -
#90 amúgy szerintem a grudge sem volt rossz,a kör 2-nél mindenképpen jobb ami számomra hatalmas csalódás,ritka szar film. -
#89 amúgy egyet mondjatok meg. atrailerben a jelenségről van szó.honnan tudják hogy az kinek a hangja?:P
-
#88 Ha nem a filmre figyelnek, biztos... -
#87 Jelek,az is tényleg jó. -
#86 grudgeon az egesz csalad bealudt:) ennyit errol -
#85 Mindkettő filmet megnéztem, de nekem egyik se tetszett! A White Noise egy fokkal jobb volt! -
#84 hat at railertol engem kirazott a hideg.. akarhanyszor neztem meg:))))))))0
sztan a film..hat nem lett olyan jo.. kb ketszer ilyedtem meg.. es nem az tortent amit vartam.. en ertettem a filmet de mast vartam...
egyik nagy kedvencem a Jelek. azt vegigizgultam es sehol nem volt gyilkolaszas meg ilyenek! -
#83 ezt én sem értettem.
amúgy szerintem egész jó kis film lett,és akármilyen gyilkolászás nélkül is lehet hátborzongató egy film.megmondom őszintén hogy én a trainertől paráztam be nagyon,amikor a bizonyítékokat mutatják.. -
#82 a 3 faszi azok rossz szellemek voltak, akiknek lelkek kelletek és ebben a főhös megakadályozta(beavatkozott) őket. Ők voltak a rossz fiúk, és igen ők ölték meg végén MKt. -
#81 ma néztük meg a white noise-t
tudja valaki mi volt a lényege, mert én nem
most akkor ki ölte meg a főhöst egy szellem?
és miért gyilkolt a munkása?
és miért 3 faszi volt a képeken?
???
-
Marko002 #80 Már nem igazán tudnám jól elmesélni, kb. 2 hónapja láttam utoljára, azóta átestem jó pár film nézésen. :) (a Fűrészt sajna nem láttam) -
ugot2know #79 Akkor biztos bennem van a hiba,mert a Fűrészt felfogtam,de ha tudsz segiteni,akkor meséled el a filmet! -
#78 nana, a Freddy vs Jason az egyik legjobb horrorkomédia az utobbi években, veri az összes szar horrora akadva filmet -
Marko002 #77 Szerintem aki szarnak titulálja ezt a filmet, az csak egyszerűen nem érti a történetét.Ha a cselekmény össze-vissza ugrálásától kiakadsz, akkor te sok jó filmről lecsúszol asszem. Valószínűleg nem szeretsz gondolkodni filmnézés közben. Akkor tényleg neked való a vértől csöpögős, értelmetlen hentelős Freddy vs Jason. -
ugot2know #76 No,tegnap este megnéztem ezt a ragyogó filmet!Nem tudom ki irta,de egy összecsapott szar forgatókönyv a történet összevisszaugrálása arra késztetett,hogy baltát vegyek a kezembe,de eljött a vége,ami azt sejteti,hogy ennek a "semmiértelmemaszatolás"nak lesz folytatása!Hát köszönöm,de azt hiszem ebből nem kérek!Egy Freddy vs. Jason 100szor jobb,még ha nem is vagyok rajongója a páros valamelyikének... -
#75 Ha úgy állok hozzá,hogy szar nem fizetem ki a drága pénzt a moziban. -
#74 én így szoktam azokkal a filmekkel lenni, amihez úgy is állok hozá, h ez szar.
és akkor már nem is tudom komolyan venni.
pl. szánom bánom de moziban már nagyon untam a LOTR3 végét, és haverokkal az utolsó 20 percet végigröhögtük. :D
szal hozzáállás kérdése az egész. -
#73 Otthon nézd meg és este 8-9 felé sötétbe! És csak akkor fogsz röhögni rajta ha az a szándékod... Mi csak egyszer-kétszer röhögtünk rajta.... -
#72 fehér zaj -
#71 Huhh,ettől a Grudge-tól annyira beszartam,hogy még most is mosom a pelust!:)
Egyáltalán nem ijedtem meg,sőt inkább röhögtünk rajta,pedig nem itthon néztem,hanem moziban! -
#70 Mi a magyar címe? -
#69 megvan a white noise!! -
#68 jajj dehogy... -
#67 Az biztos! -
#66 mondasz valamit :) -
#65 Meg előre se. :O))) -
#64 pedig a neved azt sugalja :) -
NiGhTM4R3 #63 Nekem most az lesz, igaz nem 11kor, hanem csak 10kor.
Engem talán nem fognak Rémálmok gyötörni :) -
#62 nézd meg éjjel 11kor fülhallgatóval egyedül a szobádban, garantálom hogy hátra se mersz nézni -
#61 hát a gyerekek félnek is az ilyen filmektöl:P...
-
#60 -
#59 Ha Sarah Michelle Gellar-t látod benne, akkor igen. :) -
NiGhTM4R3 #58 Tehát nekem nem az amcsi átok van meg...grr