1180
A magyar és a külfüldi HIPHOP UNDERGROUND
  • Iceman MC
    SNOOP DOGG

Műsor:
    Warmup DJ'z:
    Zefil (CrazyStylez/ nightchild )
    Nadir (CrazyStylez)
    Frequent ( Akkezdetphiai / Wacuumairs )

Koncert:
    Snoop Dogg és élő zenekara + 2 DJ

További info:
    06 30 466 14 44
    [email protected]

Jegyek:
    Június 1.-től a nyugati non-stop-ban, a Mammut 2 Dokk Café-ban,
    a Vagabond cipőboltokban és az Árkád ill. Westend bevásárlóközpontokban.

Online jegyrendelés szintén június 1.-től: www.partyticket.hu

Jegyárak:
    Elővételi jegy: 7500 HUF
    Helyszínen: 9500 HUF
    VIP: 17500 HUF
    A VIP jegy a lelátóra szól és van benne egy pohár welcome drink!
    Kapható a Studio Lounge-ban, és a Nyugati NonStop-ban.
    More VIP info: +36306375831
  • Iceman MC
    végyétek a Tibbahnation Compilation 4.5 Update EP-t nagyon komoly
  • Iceman MC
    :D:D:D:D:D király vagy!!!!
  • ScarY MAN
    Én amikor jónak látom akro írok:D pl. #614
  • Coffee123
    HÁ ITT SENKI NEM FIRKÁL?:(
  • Iceman MC
    kössz:D
  • ScarY MAN
    mavanszülcsinapcsid? xD :D akkor Boldog Születésnapot :DDD
  • Iceman MC
    blodog szülinapot NEKEM!!! :D
  • Iceman MC
  • Iceman MC
    Megjelent!

Ecküpixakombó - Kúperteszt

...a 2007-es nyár magyar rap albuma....

14 trekk 64 perc
    a lemez ára: 1800 ft + postaköltség

1. felvezető kör
    2. tréning (km. sub bass monster)
    3. szívki 2
    4. éjszakai fények (km. tibbah & brash)
    5. kicsilány
    6. kiszámoló
    7. pixibojz: súgjad (km. animal cannibals)
    8. tegnap
    9. kicsikocsi/nagyduma (km. mentha)
    10. gyógytorna (km. siskafinuccsi)
    11. ap
    12. még mindig

...............................................

13. maraton
    14. nyelvtan 2 (km. mentha & duffchy)

RendelésElőzetes
  • Coffee123
    NAH FIGYELEM EMBEREK..GRAFFSHOP NYÍLT..BŐVEBB INFORMÁCIÓK:
    www.bunker.extra.hu
    www.stylewars.com ott a fórumon/bunkerverseny
    és nálam: www.hotdog.hu/underke91 ..és a magazinomban
    megtalálható vaok myspacen is ha esetleg el akarnátok érni ez ügyben:
    www.myspace.com/vyens
    vagy írj emailt: [email protected]
    SASOLJÁTOK!;)páááááááás
  • Iceman MC
    megkérdezem Odupától iwiw-en azt mejd közlöm az infókat
  • Rockynhooo
    hát nem tom mi lesz vele, mert túl sokat nem tunk :|
    steve biztos nyomja tovább, csak ugye most megy írbe melózni, így még ő se tudja a steve 2nd mikor jön :|
  • Iceman MC
    hát ja, ezt lehetett gondolni hogy ijesmi van, remélem Odupla nyomja szólóban
  • Rockynhooo
    beszélt haverom Stevel msnen (igen Stevel, nem kamuzok), és kérdezte h miért oszlottak fel?!

és annyit mondott: "külön utakon jarunk tovább, erős egyéniségek nem tudnak megférni sokáig egymás mellett, és emberi okai is vannak"

milyen igaz
  • Iceman MC
    ja most jutott eszembe nekem is azt hallgatom pedig nem szoktam, mer ahogy Tibbah mondta: "nem eszünk salátát húsevők vagyunk! HÚS"
  • Csesza
    elvileg a mai salátában közlik le a dolgokat...
  • Csesza
    :OOOOOOOOOOOO
  • Iceman MC
    utojára ennyi erröl a buzigecinasról részmről:

némi információ a szervezőktől, akik ezúton kommunikálnák a következőt:

"a budapesti eseményeket már sajnos ismerjünk, de íme a többi ország/város, ahol szintén nem lépett fel

Nas ámokfutása:Horvátországban azért maradt el a koncert, mert háborús övezetben nem lép fel; Barcelonában ugyanaz volt az indok, mind Budapesten; Frankfurtban nem tudni, miért maradt el, de ott sem állt színpadra; Bolognaban 20perces showt nyomott, Milánóban szintén szerződésszegést követett el, Párizsban pedig 14.000 rajongó várta hiába a fellépést.....

sajnos e listát látva egyértelmű, ez nem egyszeri és egyedi alkalom volt, és a szervezők mindent megtesznek, hogy kárpótolni tudják a károsultakat (ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy nem feltétlen csak azok a károsultak, akik megvették a jegyet, maguk a szervezők is...)

Holnapra megvan a Crazy Styles hivatalos közleménye, amit mind a fórumban, mind a kezdő oldalon közzé fogunk tenni"
  • Rockynhooo
    hát ez az :|
    nem tom számomra ezek akkor sem repperek hanem tv sztárok!
    de csak számomra, mki azt hallgat meg szeret akit akar :)
  • Tmac
    nekem most annó 50cent előrébb van mint nas mert ő legalább eljött és fellépet, és lehet mondani hogy más koncertek is elmaradtam már pl snoop (bár az nem lett volna koncert) de úgy hogy a csóka itt volt az országban és a "színpadtól 1 m-re" mondja azt hogy nem akar fellépni és meglóg az gáz...
  • _Atti_
    hát ez nagy csalódás még igyis hogy engem személyesen nem nyult le.. elmegy a picsába
  • Rockynhooo
    na ennyit a tv sztárjaitokról
    nem értem mit lehet élni eminemen nason 50 centen meg snoopon... sztem világcsírák, meg látjátok milyen ember egynémelyik...

ehelyett 300 beugrót szednek wacuumék és mennyivel jobb istenem
  • Iceman MC
    Dj Zefil írta:

sziasztok.elöször is:elnézést szeretnék kérni minden embertöl aki ott volt .nos ami szarházi nyújorkibuzit illeti.mint minden eddigi esetben:BUSY BEE KURTIS BKOW ERICK SERMON DAS EFX KEITH MURRAY RED ÉS METH ESETÉBEN A PÉNZ FELÉT KELL ELÖRE ADNI,A MÁSIK FELÉT '''''KÖZVETLEN A SZINPADRA LÉPÉS ELÖTT!!!!!!!!!!!!!.EDDIG INNEN EZEK AZ ELŐADÓK MIND UGY TÁVOZTAK HOGY MI MOSTANTOL A BARÁTAITOK VAGYUNK,KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A KORREKT SZERVEZÉST ÉS MINDENT ÉS MOSTANTOL MINDENKINEK AJÁNLANI FOGJUK M.O.T.EERE JÖN EGY ILYEN PATKÁNY TÖNKRETESZI 2ÉV KÖKEMÉNY MUNKÁJÁT ÉS ELMEGY A PÉNZÜNKKEL ÉS A TI PÉNZETEKKEL IS!!!UGYANIS A TI PÉNZETEK IS ENNÉL A SZARHÁZINÁL VAN.MINT SZERVEZÖK EGYIKE MEGIGÉREM HOGY MINDEN KÖVET MEGMOZGATUNK ANNAK ÉREKÉBEN HOGY A PÉNZT VISSZASZEREZZÜK,BÁR ÖSZINTÉN ERRE KEVÉS ESÉLYT LÁTOK HOGY MI PERT NYERJÜNK AMI 1ÉBKÉNT IS TÖBB ÉVIG IS TARTHAT.CSAK A LAIKUSOK GONDOLJÁK HOGY NINCS SZERZÖDÉS.....HOGY NE LENNE.AMIT KOLIBRI BEIRT TELJESEN IGAZ.ÖK PLUSZ PÉNZT AKARTAK(3000EUROT)MERT TUL NAGY A HELY,MIIIIIII?????????MIVAN??????ÉS AZ ŐSSZES PÉNZT ELKÉRTÉK ELÖRE MONDVÁN ÖKET NEM ÉRDEKLI A SZERZÖDÉS MERT nas EGY SZUPERSZTÁR.SZOSZERINT EZT MONDTÁK!!MI TELJESEN KORREKTÜL CSINÁLTUNK MINDENT MÉG A 3000T IS ODAADTUK VOLNA CSAK LÉPJEN FEL.DE EZ NÁLUK AKKOR MÁR ÁLLITOLAG ELDÖNTÖTT TÉNY VOLT HOGY SZARUNK EZEKRE A CSICSKÁKRA.nas EGY BÜDÖS TOLVAJ ÉS A REND ÖREIRÖL MEG ANNYIT HOGY MÉG KÁBITOSZER BIRTOKLÁSÉRT SEM VEHETIK ÖRIZETBE MERT AMERIKAI HMMMM ÉRDEKES HOZZÁÁLLÁS EZ.ÉN AZÉRT MONDTAM BE HOGY BEVISZIK MERT OTT AKKOR MÉG NAIV FEJEMMEL AZT HITTEM IGY IS LESZ.DEHÁT A TISZTELT KOPÓK KB HOZZÁJUK SE MERTEK SZOLNI ÉN FÉL EGYIG ABBAN A HITBEN VOLTAM HOGY MINDEN OK AMIG NEM JÖTT AZ ELSÓ TEL HOGY GÁZ VAN.GONDOLOM EZT RAJTAM LEHETETT IS LÁTNI.SIRNI TUDTAM VOLNA KOMOLYAN HOGY EZT MOST NEKEM KELL MEGMONDANI NEKTEK(AKIKÉRT AZ EGÉSZET CSINÁLTUK(NEM ÉRDELEL KI HISZI EL ÉS KINEM)MERT ÉN A LEGNAGYOBB TISZTELETTEL VAGYOK IRÁNTATOK AKIK OTT VOLTAK ÉS A HELYETT GHOGY MEGDOBÁLTATOK VOLNA.INKÁBB MEGHALLGATTATOK ÉS NÉHÁNYAN MÉG MEG IS TAPSOLTAK NEKEM EZ HIHETETLENÜL JOL ESETT.SÖT TALÁN ÉLETEMBEN NEM ESETT ILYENJOL SEMMI!AKI PEDIG ENGEM AKAR ELVERNI(NYAK MEG OMAR) AZOKNAK MONDOM HOGY NYUGODTAN 4RUGO MIATT SIMÁN MEGÉRI,NEKEM MINDENEM ODA LETT A C.S MIATT ANYAGI ÉS ERKÖLCSI 0LETTEM.IRJ PRIVIT MEGADOM A SZÁMOM ÉS MEGVERHETSZ,HA TUDSZ.ENNYI,RETTENETESEN SZÉGYENLEM MAGAM EGY OLYAN VALAKI MIATT AKI AZT SEM ÉRDEMLI MEG HOGY LEIRJUK A NEVÉT:nas.tönkretett minket de teljesen de ez gondolm nem nagyon érdekel sok mindenkit.holnap még sok minden kiderül hogy lehet e valamit csinálni a jegyekkel snoopon kivül,én szivem szerint mindenkinek visszadnám a jogos pénzét de mr .........elvitte.A LEGESLEGSZOMORUBB AZ EGÉSZBEN AZ HOGY SEMMIFÉLE ÉRTEMES MAGYARÁZATOT NEM ADTAK ARRA HOGY MR NYUJORBIAAAATCH MIÉRT NEM TISZTEL MEG MINKET AZZAL HOGY ODATOLJA A NAGY PIOFÁJÁT.MÉG ENNYIT SEM ÉRDEMELTÜNK.CSAK A BUJKÁLÁS,,,,,AZ MENT NEKIK,RUN,,,MUTHAFUCKA,,,,RUN.ÉS AVÉGÉRE NAGYON FONTOS:NAGYON KÖSZÖNÖM AZOKNAK AKIK KIÁLLNAK MELLETTÜNK ÉS PROBÁLJÁK REÁLISAN NÉZNI A DOLGOKAT.ROPPANT JOL ESIK.MARADOK TISZTELETTEL
  • Iceman MC
    ez igaz jó rapper de emberileg köcsög de zeneileg tökéletes
  • Iceman MC
    be kokózott azt baszott fellépni de a 8 millát behúzta
  • Rockynhooo
    de mi a faszt csinált? :D
  • ScarY MAN
    youtube on van egy ketto... de ekkora egy suttyot eskuszom...wáá... hiaba...vanegyketto jo szama sajnos...csalodtunk benne de azert nem rossz rapper...csak bekepzelt...

am ennek oromere nezzetek meg salátán a Radmen Methodmen koncertet...nagyonkomoly :D
  • Rockynhooo
    na meséjjj!

1 számát ismerek összvisssz :D
  • Iceman MC
    halottátok mivolt a NAS "koncerten" beszarok ekkora köcsög gecit he
  • _Atti_
    :\ kár, nekem bejött a darázsfészek
  • Iceman MC
    engem is besokkolt
  • Csesza
    tudom miről beszélsz...
  • Rockynhooo
    na de yoo... wacuumos vok fullra... ez így most kellett :|
  • Csesza
    májszpész
  • Rockynhooo
    linket , mert nem hiszem el
  • Csesza
    megvan, de nem vágom mi a sztori mert a myspace-n sem láttam leírva a lényeget?!
  • Csesza
    :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

:SSSS

ezt hol olvastad?
  • Iceman MC
    Fhészek R.I.P. (2004-2007)

"A FHÉSZEK, 2007 JÚNIUS 8 -ÁN FELOSZLOTT, ÉS SOHA TÖBBET NEM KÉSZIT ,EBBEN A FELÁLLÁSBAN ALBUMOT, SE KÖZREMŰKÖDÉST!"
  • Iceman MC

Tibbahnation Compilation update 4.5 ep

!!!!!!!!!Megjelent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ára: 1500 Ft + postaköltség

CD-rendelés: [email protected]

Web: www.bloosebroavaz.flash-link.hu

...exkluzív mini CD kiszerelésben...bárhol lejátszható...
    ..... 23 percben - 7 vadonatúj felvétellel.....

A hivatalos trekklista:

01 Intermezzó km. Deego - producer : beatologic
    02 Magyargyerek km. DSP, Siskafinuccsi - producer Jiffo
    03 Méreg - producer Tibbah
    04 Életem km. Deego - producer: Tibbah
    05 Rekviem km. Rydu - producer: Tibbah
    06 Aszfalt km. Eckü - producer: mr joeker
    07. Mámor km. Dreamerz - producer: pixa

Masztering: Pixa / mideastouch music /