1180
A magyar és a külfüldi HIPHOP UNDERGROUND
-
#660 -
Csesza #659 jah, olvastam én is :SSSSSSSSSSs -
#658 Siska írta:
":(
kb fél órája teljesen elszállt a gépem. tök üres a total commanderem...kajak semmi nincs meg. esküszöm felakasztom magam ha minden elveszett, köztük az egész dühkór és még vagy 10fít cucc. filmek, klipppek, zenék, akapella és instru sávok, minden ami a gépemen volt.
tibbah!
igazad volt megint le kellett volna mentenem tegnap elött amikor mondtad:S
ugy tűnik késő." -
#657 hát ja igaz -
#656 Zeneileg lehet nagyon jó, de attól még egy hiteltelen, szar ember. :))) One mic-ba pont arról beszél, hogy nem a pénz a lényeg, csak egy mikrofon kell...fifty bácsi, meg a dzsíjunit szintjére süllyedt a szememben... -
mazlista #655 umc,umc,umc:D -
#654 amúgy régen 2002 ben még volt de már nincs -
Csesza #653 csak tipp volt... -
#652 VSOP de szerintem még meg se jelent de itt van 4 trekk róla -
#651 ijen nekem sincs -
#650 szerintem attolmég jó a NAS, mondjuk én nem voltam ott de ettöl függetlenül zeneileg nagyon nagy -
csabesz1987 #649 nekem ez az oldal bese jön -
Csesza #648 www.vsop.hu -
csabesz1987 #647 hi
nem tudjátok h a vsop mindíg friss kell c. albumát honan lehet leszedni v megrendelni? -
#646 Nas az ám underground ! -
Csesza #645 értem én, nem is ezzel van a gond, csak megértem a reakcóidat és ez így elsőre kicsit vicces volt :ASDsadsdd -
SlickAdam #644 Azért mert én beszoptam jópár rajongóval egyetemben a koncerten, más még szeretheti... -
Csesza #643 :DDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddd:ASDadsadasdsadasd -
SlickAdam #642 7 darab tökéletes, karcmentes állapotban lévő NAS lemez eladó egyben 20.000 forintért!
- Illmatic
- It Was Written
- I Am...
- Stillmatic
- The Lost Tapes
- God's Son
- Hip Hop Is Dead
[email protected] -
Csesza #641 -
ep12 #640 És nem akarod eladni a fanka cd-ket? megvenném -
#639 hát én biztos nem adom el, de vedd meg a nightchild.hu-ról ami meg má nem kapható, azt meg úgy hogy írjá fankának és biztos akad neki még -
#638 ??? :D -
#637 fanka feri kecskemétről xD -
ep12 #636 Szia!És akkor jöjjön a lényeg!Nem akarod eladni nekem a Fanka cd-ket?Biztos meg tudnánk egyezni úgy h te is jól járj!Gondold végig mielőtt vbármit is mondasz.Nekem tényleg nagyon fontos lenne,és nem akarom kiszúrni a szemed az árával.Kérlek írj vissza!!Vagy az [email protected] címre.Előre is köszi. Eszty -
ep12 #635 Szia!És akkor jöjjön a lényeg!Nem akarod eladni nekem a Fanka cd-ket?Biztos meg tudnánk egyezni úgy h te is jól járj!Gondold végig mielőtt vbármit is mondasz.Nekem tényleg nagyon fontos lenne,és nem akarom kiszúrni a szemed az árával.Kérlek írj vissza!!Vagy az [email protected] címre.Előre is köszi. Eszty -
#634 -
Csesza #633 de...
de ezzel a bejegyzéssel, most mit értél el?! -
Csesza #632 ha nem akkor szép kis summát kell kifizetnie, mert olyan szerződést irattak vele alá... -
#631 :D:D:D:D
én megvettem:D -
#630 tőőteni , tőőteni...megkell venni...(!!!)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy acc linket honnan lehet letölteni...XD -
#629 Ecküpixakombó-t is vegyétek (vagy tölcsétek) nagyon nagy -
#628 :D -
#627 mennyetek snoop dogra xD ő egy igazi pop sztár ! xD -
#626 szimpatikusak a bőbeszédű emberek
azokkal szeretek veszekedni -
#625 bő beszédű vagyok:D ennyi -
#624 ja -
#623 szerintem ő nem lehúzni akarja a rajongókat...és akárhogy is nézzük...egy "star" legyen ilyen... -
#622 ahoz képest hogy Snoop elég olcsó a VIP -
#621 remélem ez fellép