Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindig rendbehozta a kocsit, bármit
csinált is vele Májkül.
CSak odatartott a kocsi orra elé valami
villogó ketyerét, és azzal analizálta,
hátul meg egy szekrénnyi számítógép villogott
mindig ezernyi leddel,
de hogy mire is szolgált, azt
máig nem tudom pontosan.
Mindegy, akkor is a legjobb sorozat volt kiskoromban.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
De a sorozat tetszett nekem is.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
játékról meg annyit hogy egy nagyszar...semmi értelme nincsen...2 dolog köszön vissza a sorozatból a játékban...vagyis 3...Góliát,KARR,meg a gonosz,bajszos Gareth Knight vagy kicsoda...a játék házak,és computerek szkennelésérõl szól...néha haza kell vágni 1-2 autót,meg góliátot,meg karrrr-t...de állítólag készül a második rész..
...ami a látott képek alapján ugyanaz lesz mint az elsõ rész...
mintha azt hallottam volna
(sry a sok szó ismétlésért)
Az auto meg.. tyûûûû ilyen kell nekemis kategoria. :D
Mar-mar scifinek tunt akkoriban.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A sorozat régen még jó volt.
György
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyebkent nagyon gyenge sorozat vot ez. CSak en vagyok ezzel igy ?

Mennyit nyertem?
kedvenc sorozatom volt, kár hogy már nem adják sehol :(
(egyébként régen nekem is tetszett :D)
(asszem azt utólag rakták bele miután Goliath a kamion szétroncsolta)
összes részét láttam.
imádtam azt a sok ketyerét a kocsiban.
turbo boost
RPM fokozat
ugratás,
meg egyebek
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Egy-két hete az elmaradt japán nagydij idõmérõ edzése helyett leadták szombat délután a Knight Rider 2000 címû filmet, az se rossz, de kevés.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!