4495
-
Szabi1991 #932 [center]SPECIAL FEATURES COMPARISON
Trans-Am Feature Mustang
Version 1.0 Knight Industries 2000 microprocessor Version 2.3
Yes Auto Cruise Yes
Yes Auto Pursuit Yes
Yes Auto Collision Avoidance Yes
Yes Voice Interaction Yes
Yes Emergency Eject Yes
No Audio/Video In-Dash Functions Yes
No Radar Yes
No Sonar Yes
Yes X-Ray Yes
Yes Autopilot Yes
Yes Voice Analyzer Yes
Yes Infrared Tracking Scope Yes
10 miles Range 20 miles
Yes Pyroclastic Lamination Yes
Yes Blood Analyzer Yes
Yes Microwave Jammer Yes
Yes Interior Oxygenator Yes
Yes Rocket Boosters Yes
Yes Smokescreen Yes
Yes Olfactory Detector Yes
Yes Spectrograph Yes
Yes Electromagnetic Field Generator Yes
Yes Microwave Ignition Sensor Yes
Yes Aquatic Synthesizer Yes
Yes Electronic Field Disrupter Yes
Yes Ultra Magnesium Charges Yes
Yes Ultraphonic Chemical Analyzer Yes
Yes Graphic Translator Yes
Yes Anamorphic Equalizer Yes
No DNA Analysis Equipment Yes
No Mass Spectrometer Yes
No Targeted Electromagnetic Pulse Yes
No Military-Grade GPS Yes
No Heated Seats Yes
Yes Grappling Hook No
Yes Oil Jets No
Yes Flame Thrower No
No 3D Heads-Up Display Yes
No Laser Weapons System Yes
No Holographic Projection Yes
No Keyless Entry and Ignition Yes
No Personal Safety System Yes
No Nanotech Cloaking Yes
No 360-Degree Video Surveillance Yes
No Laser-Guided Missile Defense Yes
No Mini-KITT Reconnaissance Drone Yes
No 24-Hour Roadside Assistance Yes
No 1000-Watt Quadraphonic Stereo System Yes
No In-Seat Medical Diagnosis Yes
No Biometric Analysis Yes
-
Szabi1991 #931 az új gyorsabban áll meg 300 mérföld/óráról, mint a régi 70ről xDD -
Szabi1991 #930 -
SlayR #929 Szerintem lesz pár agresszív ellenség is akár autó formájába attól hogy K.I.T.T agresszívebbnek az köszönhető annakis hogy sokkal durvább a felszereltsége és tulajdonságai de szerintem ez párosul azzal is hogy ugyanúgy lesz humora és mindaz ami a régi K.I.T.T-be ami megvolt, de ha jól emlékszem volt rá clzás a régi sorozatba hogy egyfajta angol viselkedési módot kapott K.I.T.T -
#928 na de Saleen-ék is az ötödik generációs Mustangot használják fel, mint ahogy Shelbyéknél is! és ahogy Chip Foose is! nem tetszik a gyári verzió, a vonalak megmaradtak, hiába lett átépítve, nem építettek belőle hatodik generációs Mustangot, az 5gen Mustang vonalai megmaradtak! nem tudom hogyan mondjam el még, hogy nem tetszik az 5gen Mustang, ebből fakadóan semmilyen átépített verzió sem :D (S281E kivétel) -
spike0007 #927 Én azt mondom hogy ne ítéljünk addig míg nem láttuk! Az új autó modora meg változni fog biztosan! Szerintem meg jó ez a "mégcsak ne is gondolj rá duma!":) -
#926 itt: "sajna nem tudok megbarátkozni az új formatervezésű Mustanggal"
ez most olyan, hogy jobban tetszett az Öreg Feri fizimiskája, mint a Fiatal Ferié, viszont akire te gondolsz az nem a Fiatal Feri, hanem a Jani, ő meg csak a fogadott fia... (ez most marhán nem volt érthető, de remélem érted).
A Saleent megint ne keverjük ide, mert a Saleen nem autókat gyárt, hanem már elkészített autókat tuningol rendelésre. -
#925 nem hiszem, hogy keverem! vagy hol látsz benne keverést? engem nem izgat, hogy GT, Chip Foose dizájn, Shelby GT500, GT500KR, GT-H, Saleen, stb! nem tetszik és kész, bár, azért ez túlzás, mert a Saleen 281 Extreme bejön eléggé, de alapjába véve nem szép autó az új Mustang szerintem -
#924 itt nem egyszerűen arról van szó, hogy agresszívabb-e vag sem, hanem hogy a régi K.I.T.T. pacifista volt, a beszédstílusa alapján a "szemgödrödön-keresztül-tépem-ki-a-gerincedet" irányelvet követi majd az utód, ami nagyon nem tetszik nekem:( -
KnightRider #923
Tetszik az új trailer. Személy szerint nem bánom, hogy az új Kitt egy fokkal aggresszívabb. Bartis megmondta, hogy továbbra sem árthat embereknek, addig minden oké, az, hogy "macsóbb" egy vonónyival, még illik is a mai világhoz. -
#922 ne keverjük a Mustang Gt-t és a Mustang Shelby GT500KR-t. NAGYON nem ugyanaz. Majdnem két teljesen különböző autó. -
#921 engem egyátalán nem vonz az autó, a régi KITT nekem fényévekkel jobban bejön, akár 25 éves, akár nem :D sajna nem tudok megbarátkozni az új formatervezésű Mustanggal! az elődje (4.dik generációs) sokkal szebb szerintem -
SlayR #920 Azért ha megnézzük a réi Knight Riderbe is sok nemodaillő dolog volt ami az újba se fog tetszeni az ilyen szappanoperás dolgok a " sírjunk együtt Michaellel " kifejezetten taszító volt itt ott :) az meg hogy az új kocsi milyen lett az idővel derül ki de elev durvábbnak látszik a dolog mint a régibe ami elég kecsegtető -
spike0007 #919 Dehogyis! Odafigyeltek rá sztem plussz David is benne lesz jóóó lesz ez sztem, de meglátjuk! :) -
#918 "Ez lesz a kedvcsináló!", vagy a hírnevet romba döntő :D de(!), várjuk ki a végét :) -
#917 sorozat lesz, és a pilot epizód lesz 2 órás. emlékezzünk, az eredeti sorozat pilot epizódja is hosszú volt. -
spike0007 #916 Így van! Ez lesz a kedvcsináló! Aztán ha valami nem tetszik a népnek akkor azon változtatni fognak! Így volt és van ez más sorozatoknál is! Buccser honnan vetted hogy nem pilot? Ez pilot lesz mindenhol ezt mondták írták nyilatkozták! :) -
SlayR #915 Ez is igaz...de én aztmondom szerintme bizonyos változások kellettek és szerintem a Pilot után adni fognak arra is amit a közönség javasol és akár a sorozatra változtatnak is ha valami nemfog tetszeni :) -
#914 pf ezt honnan veszed ? :D -
Bullitt #913 Sztem meg ne ítéljünk, míg nem látjuk a kész alkotást. -
Szabi1991 #912 sztem is -
SlayR #911 Szerintem ez az új K.I.T.T olyan amilyennek lennie kell -
SlayR #910 Pilot lesz csak a sikertől függ a folytatás de Pilotként van behírdetve -
#909 Ez nem pilot, mivel nem sorozat lesz tudtommal. egyszeri folytatás mint a Knight Rider 2000 volt. -
spike0007 #908 A pilot film istenkirály lesz ahogy látom!!! A hang engem nem zavar, egy iyen autóhoz jobban illik az erősebb hang,meg még lehet hogy változtatnak rajta!! A lényeg úgyis K.I.T.T. személyisége lesz és szerintem először kissé nyers lesz, ahogy az eredetiben is volt és Mike hatására változni fog!Nekem eddig nagyont tetszik a dolog! Csúúúúúcs!!!!!!! -
Norberto91 #907 Te jó ég nagyon elb@szták sztem a beszélőkéjét kitt -nek!!! am a film jónak tűnik
-
#906 ha az ott az elején K.I.T.T. hangmodulárotra, volt, akkor valakit bántani fogok.... -
SlayR #905 Nekem tetszik ahogy elnézem az új Trailert igen ütős lesz :D -
#904 "Don't even think about it!"? ez nem olyan KITT-es, hát nem tudom, én nekem továbbra sem szimpi ez a batár nagy KITT utánzat :-/ -
Bullitt #903 ÚJ TRÉLER!! -
#902 http://skyline.dtsh.hu/index2.php
innen letölthetitek az eredeti sorozatot magyarul
egy csekély kis összegért, ftp, szóval garantált hogy jól jön. -
KnightRider #901
Sydney Tamiia Poitier interjú -
KnightRider #900
Új interjú David Bartisszal (Rendező) -
KnightRider #899
Tudom, a Barátok Köztön, a Spernaturalen meg a Híradón kívül Discovery, NGC, Spektrum megy egész nap, meg ha vmi balhé van, akkor a RémHír TV :D -
Bullitt #898 Kúúúl :D -
Szabi1991 #897 -
#896 unatkoztam :D (kattintsatok a kis képre)
-
Szabi1991 #895 sok filmes autó megépitéséről van a diszkáveryn film (eleanor,generális stb..) a How it's made pedig egy oan sorozat ahol azt mutatják be hogy hogyan készülnek egyes cuccok :DD -
spike0007 #894 Igen ez azért is jó mert így annyira nem feltűnő normál üzemmódban!Normál módban is sokmindenre képes lesz amire a sima mustángok ugye nem! Persze feltünő normál módban is, de nem annyira mint attack módban a belseje is teljesen átalakul cool!!!!! Imádtam a régi kocsit de most már ezt is! :) -
KnightRider #893
:D Piszkos munkák David Hasselhoffal LOL :D
Azért jó tudni, hogy lesz normális műszerfal, csak CGI-ban rakják rá...