4495
-
#4175 Ez rohadt jó! :D -
KnightRider #4174
És még mindig nem lehet megvenni sehol. Asszem marad a net, de hogy hozza a futár, mikor este nyoclkor esek mindig haza? -
#4173 nem sietik el. :) én ilyenbe (sorozat megvásárlása) csak akkor ruháznék be, ha minden évadot kiadtak. most van mondjuk 2 évadom a KR-ből, aztán bejelentik, hogy nem adják a többit mert xyz, hát az milyen már. -
Szabi1991 #4172 -
#4171 nem tudom, szerintem meg nem kellene ennyire kötnünk magunkat a jelenhez. nem, nem azt mondom hogy egy 20-30 éves autó legyen KITT, azt sem lehet. szerintem aki KR fan, annak nem az lesz az elvárása, hogy márpedig a legújabb autó szerepeljen a filmben. az úgyis a KR hangulatra, életérzésre, univerzumra fog vágyni. én még mindig azt gondolom, hogy a C5-ös Corvette passzolna KITT-hez. nem egy retro autó, nem is a legújabb, és formavilágra követi KITT-et, nem egy doboz, mint a Mustang vagy a Camaro. meg amúgy is, a Camaro mint filmes autó már ellett lőve a Transformersben, mint ahogy a Mustang is. valahogy régen megvolt minden filmes autónak a varázsa, nem találtál 2 olyan filmet, amiben ugyan olyan autó lenne szerepben. jó biztos van, de alapvetően volt egyfajta változatosság. most ha mindenhol Camaro meg Mustang lesz, hát nem lesz valami érdekes, meg egyedi sem. szerencsére eléggé sok féle autó van, szóval van miből válogatni. :) nem feltétlen kell követni az aktuális mainstream sláger autókat. jöhetnek a kövek arcomba. -
spike0007 #4170 Ezt egy rajongó készítette, nem létezik még ilyen autó. De amúgy jól néz ki!:)
Szerintem a fekete camaro a legjobb. Amit KnightRider is betett scannerrel. Remélem hamarosan a film forgatásának a dátumát jelented be KnightRider!:) -
Szabi1991 #4169 hmm..
-
Szabi1991 #4168 :DD
-
Szabi1991 #4167 1-2 részben iellene feltűnjön, de sztem nem lenne vmi jó 2009-ben a 2009es autók közt.. -
Conny29 #4166
Szerintem meg ez lenne egy tökéletes KITT.Az összes többi kreáció nem hű az eredeti sorozathoz.Ez legalább igazi Trans Am-es. -
#4165 KITT új ruhában :D -
KnightRider #4164
Eddig akárhányszor felmerült a sztori, mindig a pilot felújított változatáról volt szó.
Képem:
-
spike0007 #4163 Lesz film vagy nem? Ez itt a kérdés!
Októberben bejelentik a dátumot netalán? KnightRider véleményed? -
Bullitt #4162 Valaki elcsórhatná azt a scriptet az asztalon és beszkennelve feldobhatná a netre...
A gond az, hogy még semmi utalást nem tett a filmre, se semmilyen bejelentésre. A Knightcont 2007-ben is köszöntötte, már akkor is ott volt előtte a forgatókönyv, azóta viszont nem volt semmi mozgás, csak a tőle független KR08 -
KnightRider #4161
Tévedés. A KR 2000 egy új sorozat pilotja lett volna, alapból TV movie. A nép azonban a régi csapatot akarta, nem a szétlőtt agyú rendőrnőt meg azt a bűndonda kocsit, szóval a sorozatból nem lett semmi. -
#4160 Köszi a fordítást! A Knight Rider 2000-et is moziba szánták, a végén TV-ben adták le :D Ez is lehet, hogy majd arra a sorsra jut. -
spike0007 #4159 Nagyjából annyi hogy üdvözöl mindenkit a Knight Con 09-en. Hogy gőzerővel dolgozik/nak hogy KITT és Michael big screenre visszatérjen ezzel a mozira utalt hogy lesz. Meg azt mondja hogy egy fan is tehet csodákat. Szóval remélhetőleg október elején már azt jelentik be hogy mikor kezdődik a forgatás. -
#4158 Légy szí valaki fordítsa le, mint mondott Glen Larson bácsi! :D -
spike0007 #4157 Ezek szerint akkor októberben azt jelenti be hogy mikor kezdenek forgatni. Remélem. -
spike0007 #4156 Szóval jön a film?:)) Kész a forgatókönyv?:) Jól értettem? -
Szabi1991 #4155 az ott nem a musztáng ledcsíkja a könyvön ? :O
meg mintha a balos modell is mustang lenne o.0 -
KnightRider #4154
MEGMONDTAM! ÉN MEGMONDTAM!!!
-
KnightRider #4153
Hogy a klasszikusokat idézzem: sunáznám! :D -
#4152 ne legyen már október eleje,mert akkor tanulni kell ANALízis zh-ra:( -
Szabi1991 #4151 vagy egyből egy dvdrip.. nem ? xD -
spike0007 #4150 Amúgy hogy lázba jött mindenki a Kr movie hallatán, legyen már október eleje. Aztán ajánlom hogy a Knight Rider movie legyen a bejelentés, akkor szeretni fogjuk Glen bácsit. -
spike0007 #4149 Jah de ilyen autó még nincs! Ezt egy rajongó készített a KRonline, de kétségkívül szép darab, szóval ez se lenne rosz!:) -
Bullitt #4148 Szerintem meg ez lenne a legjobb:
-
#4147 nem tudom,nekem se a 2010-es camaro,se a pontiac nemgyerebe,a GT500 viszont tetszik(és most lehet ütni) -
Szabi1991 #4146 van ien is
-
KnightRider #4145
Gyönyörű gép, elmenne Kittnek. Oké, masszívabb darab, mint a 82-es verzió, de nem is 82-ben vagyunk már.
A seggével egy gond van: melyik majom tervezte úgy a lámpákat, hogy lefelé íveljenek. Legyenek egyenesek, szintben a kocsi vonalaival, akkor olyan is lenne, mint a régi Trans Amen.
Amúgy ez nem tuning kocsi, hanem a Pontiac tanulmányautója (lett volna) 2010-re. Sajnos a gyár bezárt, tehát ennyi volt, igaz se volt...
-
Szabi1991 #4144 mert egy tuningcég csinálta egy Camaróból ezt az egyetlen 1 pontiacositott verziót. :D -
spike0007 #4143 Full Camaros beütése van aztán Trans Am!:)Ez a fajta autó vagy a Camaro tökéletes KITT lenne. Persze picit lehet finomítani rajta! Na kiváncsi leszek. Legyen már október eleje!:) -
#4142 a hátsó lápmán volna még mit dolgozni de am jó. -
Szabi1991 #4141 innét még egész jól néz ki..
elmegy..
na de ez a hátsó
-
Szabi1991 #4140 -
#4139 annyira azért nem. csak az első lökháritó. -
#4138 meg amúgy is ronda. :D -
#4137 nemtom, valahogy nem a legjobb KITT-nek szerintem. -
Szabi1991 #4136 mi a gond vele?