Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Amikor felteszi akkor kell rákattanni és húzni, aztán valaki elõbb utóbb majd felteszi a már teljes szériát
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Pulyka mester a DVDRip alá pakolja pluszba a magyar szinkront, így dual audio-san letölthetõ
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Természetesen mint rajongónak tarsolyunkban/tarsolyomban van a sorozat. Viszont képzelheted, hogy most, hogy fut a sorozat hányan fordulnak hozzánk ezzel a kéréssel. VHS-en vannak meg nekünk a film, mindenkinek nem tudunk és nem is áll modunkban masolgatni, fizikai erovel nem birnank...
Sorry... De érdeklodj a fórumon, mások digitalizálják is a filmet, ok könnyebben tudnak sokszorosítni.
Udv.: knightrider.hu"
Futófényes szép jó estét!
Hamarosan jön a negyedik évad, az lesz csak a szép: "Táplálj be közvetlen útirányt! SPM-fokozat!" Imádom, amikor Kitt szétnyílik és ezerrel elõre, szerintem róla lopták a Voyager "szárnyait" a Star Trekben. Csak az a kár, hogy olyan hirtelen vége lett. Persze a lezáró rész A rózsák illata lett volna, de NBC-ék nem így akarták.
Egyébként elkezdtem megépíteni az Analizátor Doboz 1:1 méretarnyú makettjét. Ha akarjátok, feldobok pár képet...
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
akkor kellett volna, mikor elkezdték... de akkor még csak hétvégenként ment
igaz van vagy 7 KR kazettám felezõsen,de az nem az összes rész
Szegény, most olyan mintha kezdõdne elõrõl az egész sorozat 😞
újra meg kell ismernie Michaelt? 😮
DE + SPM fokozat 😛
ááá kezdödik 😄
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
fel nem foghatom
mind1, a mai részt ne hagyjátok ki! kira lesz
megakartam nézni de kb addig jutottam hogy elmegy az elején az autó és ki írja a címet...
aztán el is aludtam,egészen reggel 6ig...
mai Favorit c. rész, utolsó jelenete (KITT nyert egy csomó pénzt mert fogadott egy lóra) 😄
KITT: Michael kérhetnék egy szivességet?
Michael, Bonnie és Devon lehajolnak KITThez, Michael: na mondjad?
KITT: adnál kölcsön 20 dollárt?
Michael Devonra néz, Devon megrázza a fejét, Michael: Nem adok!
Szegény KITT 😄
mondjuk ehhez azért látni kellett a részt 😊
az buli
de imádom az összes olyan részt amiben kicsit izgalmasabbak a dolgok, szal felrobban a KITT, megsemmisül, összetörik, vagy a Michael-t elütik, megsebesül, stb...
nem azért mert KARR fan vagyok, csak azok az izgalmasabbak 😊
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
kb minden részre emlékszem amiben a Kitt meghal vagy megsérül 😊
azok maradtak meg bennem a legjobban
a mai részen kicsit meglepõdtem az elején 😊 (Hitszegõ lovag, asszem ez volt a címe)
én meg azt hittem az elején hogy tényleg átállt a rossz oldalra, na de ne legyünk ilyen naívak 😛
mondjuk beszéltetni kicsit nehéz lesz, de ha megcsinálná...
szóval le a kalappal a srác elõtt, szerintem ha megtanulna ilyen verseny szerûen vezetni, és pár emberkét vitetne egy körre, persze pénzért, akkor még meg is lehetne belõle gazdagodni, sõt, még fedezné is a költségeket...
amúgy szerintem a pedálnál megtudná csinálni a futófényes megoldást, sõt poénból egy TURBO BOOST-ot is tehetne bele
és ha a rugóit megbabrálná, mint azokban a lowride kocsikban, akkor még egy picit "ugratni" is lehetne vele
hát bízom benne hogy maradt még fantáziája a csávónak és még ügyködik rajta...