Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turbo boost, SPM fokozat KITT, KITT lõlj ki rá egy rakétát, stb
szal amikor Májkül a központ, de amikor fekszik holtan, vagyis ájultan, akkor basszus mûködjön már normálisan KITT, szal mentse meg Májkült ha egyszer bajban van
volt egy olyan rész amikor égett Májkül körül a fél erdõ (vagyis bozót) asszem ez a fekete köves (lézerágyús rész volt) na, akkor állt rá KITT Májkülre hogy megvédje, bár szerintem csak véletlenül, biztos kereste, azt véletlen áthajtott rajta :)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
szvsz arra akartam rávilágítani, hogy ha Kit magától csinálna mindent, akkor minek oda Májkül?
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
- Májkül, Májkül! ébredj, mindjárt felrobbannak a hordók
erre Májkül felébred, és odakiabálja KITTnek:
- Gyorsan fújj rá egy kis CO2-t!
hirtelen kitt elkezdi kifújni, és elalszik a tûz
de hogy a mai részbõl is vegyek egy példát, amikor Májkül benyit KITThez, és hirtelen kiugrik a nõstény Tigris, és akkor Májkülék menekülnek, majd Májkül:
- KITT nem tudsz kiadni hím Tigris hangot
- Keresem, Májkül..... VROAAAARRR
na most, ne hogy már egy ilyen fejlett gép, ne tudjon magától ilyeneket kitalálni, hogy hogyan mentse meg Májkült :-/
de ez a mai rész nagyon király, ez nagyon bejön
és kiderült milyen "csajt" választana magának KITT :)
[skyline halálszítására számít<#vigyor>#vigyor>]
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ha a régi narrátorosra, az télleg feelinges :)
viszont régi filmeknél pl Terminátor,Mad Max,Aliens azért oda tették magukat,akkor világhírû volt a magyar szinkron sajna ma szar
ez a sorozat hihetetlen, ezen nõttem fel! persze minden mozdulatába bele lehetne kötni Májkölnek, de ez így jó<#vigyor2>#vigyor2>
eredeti nyelven nézte már vki? azért a szinkronban van különbség... de próbáljátok ki angolul is, nagyon nagy!:D
- Azt hiszem arra már nem lesz idõnk - mondta és mutatóujjával a tornádókra mutatott
- Michael, légyszíves!
- Jah, igen - mondta és elõvette a sluszkulcsot
gyorsan bekapcsolni, azt ki a tornádókból, de KITT biztos nem engedte volna, jah, a legnagyobb lol-t el is felejtettem mondani:
odamentem KITThez hogy beszálljak, és a rohadék nem engedett be, erre Michael elõvett egy kis sluszkulcsot, és kirijasztózta KITTet, vagyis inkább kinyitotta az ajtót :D
én mondjuk kilõttem volna egy kötelet bele a Michaelbe, azt megmenekülünk :D
az volt, hogy Michael kinyomozta, hogy valami sivatag közepére valami meteor fog lezuhanni, amiben van valami fontos dolog, és akkor KITT-el együtt kimentünk a sivatagba, de ott már két kutató várt a meteorra (egy nõ, meg egy férfi), felállítottak egy kis sátrat. Hirtelen elõbukkant a távolból egy tornádó, jobban mondva vagy 5 tornádó, olyan kis közepes méretûek, én meg mondtam Michaelnek hogy beszálnék KITTbe mert szerintem az biztonságosabb, de õk inkább a sátorban maradtak.
Én beszálltam KITTbe, aztán odaértek a tornádók, és elkezdték elmozdítani szegény KITTet, én meg ottan végignéztem a gombokon azt kiabáltam KITTnek:
-KITT csinálj valamit!
aztán csak ott mozgolódtunk, KITT meg huhogott, azt nem tom hogy azért mert élvezte a mozgolódást, vagy azért mert megijedt, de itt vége lett az álmomnak :D
ha kicsit hosszú lett akkor bocsi, de én élveztem :D
Hû bazz ne irjak részegen...:) :D
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
+ a beépített gyorsfékezõket is :)
de nem lenne rossz
mondjuk: KITTINA :D
Holnaptól SPM-fokozat! Yeah!!!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
"If I am destroyed, so shall you be...!"
próbálok majd keresni videót,bár aki emlékszik az biztos tudja
Még jó, hogy megvolt 1997-bõl is VHS felvételen... Félelmetes volt "Michael, this is suicide!" Bevallom õszintén, nekem Versényi Kitt-hangja mindig jobban bejött, mint Daniels telefonos hangja. Bizony, akkor még tudtak szinkront csinálni a magyarok...
Rotary & Dypee production
Szerintem itt is az történt, mint nemrég a Ponyvaregénnyel a mozikban. Azaz dvd-rõl nyomták. :D És valahogy valaki véletlenül rábökött a Powerdvd-ben az angol hangsávra. :DDDDDDDDDDDDDD
Bár K.I.T.T. hangja túl magas :(
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
biztos csak valami szinkron hiba, azt lemaradt a szinkron