Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
én most nem azt mondom hogy Májkül üljön mint a hülye, szal az ilyenek ok hogy:
- Turbo boost, SPM fokozat KITT, KITT lõlj ki rá egy rakétát, stb
szal amikor Májkül a központ, de amikor fekszik holtan, vagyis ájultan, akkor basszus mûködjön már normálisan KITT, szal mentse meg Májkült ha egyszer bajban van

volt egy olyan rész amikor égett Májkül körül a fél erdõ (vagyis bozót) asszem ez a fekete köves (lézerágyús rész volt) na, akkor állt rá KITT Májkülre hogy megvédje, bár szerintem csak véletlenül, biztos kereste, azt véletlen áthajtott rajta :)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Istencsászár
Dehogynem, beleépítenek egy kis robotot, ami eltud jutni oda ahova a kocsi nem és igy tud pl széfeket is nyitogatni<#idiota><#idiota>

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Skyline
mert kitt nem tudja kiszedni a széfbõl a papírokat!:D

Istencsászár
erre csak annyit tudok mondani, mikor Májkül lelõtte Devont és kiléett az alapítványból és elkezdett dolgozni 1 tagnak hogy beépüljön, Kit követte õt, habár õ nemtudott róla és tudta hogy rossz, de mégis segítette mivel ugyvan programozva hogy kövesse Májkül utasításit... szvsz Májkül azér van hogy parancsokat osszon neki, különbözõ helyzetekben, persze amikor nem munka van akkor önálóan csinálja Kit a dolgokat, pl a mai részben amikor a csajt fûzte:)

szvsz arra akartam rávilágítani, hogy ha Kit magától csinálna mindent, akkor minek oda Májkül?

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Broafka
igen, de pl volt az a rész amikor Májkül fekszik a földön, mellette meg ég egy olajos hordó, erre odajön KITT:
- Májkül, Májkül! ébredj, mindjárt felrobbannak a hordók
erre Májkül felébred, és odakiabálja KITTnek:
- Gyorsan fújj rá egy kis CO2-t!
hirtelen kitt elkezdi kifújni, és elalszik a tûz

de hogy a mai részbõl is vegyek egy példát, amikor Májkül benyit KITThez, és hirtelen kiugrik a nõstény Tigris, és akkor Májkülék menekülnek, majd Májkül:
- KITT nem tudsz kiadni hím Tigris hangot
- Keresem, Májkül..... VROAAAARRR

na most, ne hogy már egy ilyen fejlett gép, ne tudjon magától ilyeneket kitalálni, hogy hogyan mentse meg Májkült :-/

Broafka
ez hülyeség ----> válasz, a következõ hsz-ben :)

Istencsászár
persze, ha nem mondaná májkül hogy mit csináljon kit, akkor mi nézõk nem tudnánk követni hogy éppen mi történik...

DJ Skyline
szerintem csinálna,csak mindíg parancsolnak neki...maradj itt,halk üzemmód,szkenneld ezt azt,mit látsz a fal mögött?, KITT gyere ide,kitt nyisd ki a zárat,szal nem sok saját döntése van,kivéve amikor õ vezet!:DD

Broafka
alapjáva véve KITT nem egy agytröszt, alapból egymaga semmit sem csinál(na) nagyon, mindent Májkül mond neki :-/
de ez a mai rész nagyon király, ez nagyon bejön
és kiderült milyen "csajt" választana magának KITT :)

Broafka
hát az tényleg nem jó :(

DJ Skyline
ez se rossz,3an indultak! :O

DJ Skyline
hmmm
de ez meg így se jó,hogy Májkelt nem Hásszelhóf fogja játszani!:\

bertino
csak Rip
[skyline halálszítására számít<#vigyor>]

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bigfoot
miért van mad max szinkronos dvd?

bertino
mad max a lehetõ legrosszabb példa volt, fõleg ha a DVDs változat szinkronjára gondolsz
ha a régi narrátorosra, az télleg feelinges :)

bigfoot
igen a helyzet ez ma!
viszont régi filmeknél pl Terminátor,Mad Max,Aliens azért oda tették magukat,akkor világhírû volt a magyar szinkron sajna ma szar

bertino
magyar szinkronok eleve pontpontpont

LiPTON
<#zavart1>

ez a sorozat hihetetlen, ezen nõttem fel! persze minden mozdulatába bele lehetne kötni Májkölnek, de ez így jó<#vigyor2>
eredeti nyelven nézte már vki? azért a szinkronban van különbség... de próbáljátok ki angolul is, nagyon nagy!:D

Broafka
semmit, csak amikot a tornádó elkezdte megmozdítani az autót, akkor kezdett el huhogni, azon a mély gépies szinkronos hangján, az volt az össz szövege, igazából Michaelnek se volt sok mondata, volt az amit az elõbb írtam, meg amikor megláttuk a tornádókat, akkor mondott egy ilyen kemény szöveget, vagyis válaszolt az egyik tudósnak, de arra már nem emlékszem mit mondott a tudós, de Michael:
- Azt hiszem arra már nem lesz idõnk - mondta és mutatóujjával a tornádókra mutatott

bigfoot
és KITT mondott vmit az álom alatt?

Broafka
semmit, csak Michael felé fordultam és mérgesen néztem rá:
- Michael, légyszíves!
- Jah, igen - mondta és elõvette a sluszkulcsot

bigfoot
nem engedett be?:D
és mondott is vmit?

Broafka
végülis, SPM fokozat már megvolt :D
gyorsan bekapcsolni, azt ki a tornádókból, de KITT biztos nem engedte volna, jah, a legnagyobb lol-t el is felejtettem mondani:

odamentem KITThez hogy beszálljak, és a rohadék nem engedett be, erre Michael elõvett egy kis sluszkulcsot, és kirijasztózta KITTet, vagyis inkább kinyitotta az ajtót :D

bigfoot
én meg elvittem volna a kocsit:)

Broafka
zsír lett volna tovább álmodni, de biztos nem tudott semmit se kitalálni az agyam hogy megmeneküljünk :D
én mondjuk kilõttem volna egy kötelet bele a Michaelbe, azt megmenekülünk :D

bigfoot
nagyon poén:)

Broafka
tök durva, Night Riderrõl álmodtam :D
az volt, hogy Michael kinyomozta, hogy valami sivatag közepére valami meteor fog lezuhanni, amiben van valami fontos dolog, és akkor KITT-el együtt kimentünk a sivatagba, de ott már két kutató várt a meteorra (egy nõ, meg egy férfi), felállítottak egy kis sátrat. Hirtelen elõbukkant a távolból egy tornádó, jobban mondva vagy 5 tornádó, olyan kis közepes méretûek, én meg mondtam Michaelnek hogy beszálnék KITTbe mert szerintem az biztonságosabb, de õk inkább a sátorban maradtak.
Én beszálltam KITTbe, aztán odaértek a tornádók, és elkezdték elmozdítani szegény KITTet, én meg ottan végignéztem a gombokon azt kiabáltam KITTnek:
-KITT csinálj valamit!
aztán csak ott mozgolódtunk, KITT meg huhogott, azt nem tom hogy azért mert élvezte a mozgolódást, vagy azért mert megijedt, de itt vége lett az álmomnak :D

ha kicsit hosszú lett akkor bocsi, de én élveztem :D

bigfoot
most egyre többször lehet látni a megerõsített kocsit hogy azzal nyomulnak

kill3r22
tü-tüdü---dûûûûûûûûû tü tüdü dûûûûûû tüttüdittü tûû...tü-tüdü---dûûûûûûûûû tü tüdü dûûûûûû tüttüdittü tûû...tü-tüdü---dûûûûûûûûû tü tüdü dûûûûûû tüttüdittü tûû...tü-tüdü---dûûûûûûûûû tü tüdü dûûûûûû tüttüdittü tûû...tü-tüdü---dûûûûûûûûû tü tüdü dûûûûûû tüttüdittü tûû...tü-tüdü---dûûûûûûûûû tü tüdü dûûûûûû tüttüdittü tûû...tü-tüdü---dûûûûûûûûû tü tüdü dûûûûûû tüttüdittü tûû...tü-tüdü---dûûûûûûûûû tü tüdü dûûûûûû tüttüdittü tûû...tü-tüdü---dûûûûûûûûû tü tüdü dûûûûûû tüttüdittü tûû...
Hû bazz ne irjak részegen...:) :D

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Broafka
valaki megcsinálhatná egyszer KITT SPM fokozatú Replicáját, nem? :P
+ a beépített gyorsfékezõket is :)

<#nyes>

DJ Skyline
LÁÁL...emlékszem az egyik Hörbis részben volt ilyen,hogy Hörbi becsajozott!:DD
de nem lenne rossz

Broafka
miért nincsen egy lány KITT? :)
mondjuk: KITTINA :D

FrezeR
hja és májkülnek új frizkója is van :D ez a kettõ együtt üt mindent! :P

bigfoot
spm rulez:)

Broafka
yeah, I think, me neither :(

bigfoot
csak sajna nem látom:(

Holnaptól SPM-fokozat! Yeah!!!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

"If I am destroyed, so shall you be...!"

DJ Skyline
nekem KARR hangja olyan gyerekesnek tûnt szinkronban...tehát én az angol verzióra úgy emlékszem,hogy tök mély volt a hangja,nem ilyen nyekergõa hupikéktörpe!:D
próbálok majd keresni videót,bár aki emlékszik az biztos tudja

Még jó, hogy megvolt 1997-bõl is VHS felvételen... Félelmetes volt "Michael, this is suicide!" Bevallom õszintén, nekem Versényi Kitt-hangja mindig jobban bejött, mint Daniels telefonos hangja. Bizony, akkor még tudtak szinkront csinálni a magyarok...

bertino
nem ugy adják azt adásba, hogy powerDVD nehogy azt hidd :)

DJ Skyline
az lett volna csak a kemény,ha angol szöveg,magyar felirat:D

Panjabi Mc
Aham , én is tapasztaltam , de nálunk nem ment el az áram de tényleg egyik percrõl a másikra angol lett és úgy ment végig

Rotary & Dypee production

Broafka
most szólj hozzá, ezek a mai TV-k :D

FrezeR
nekem meg elég furán jött össze a dolog.:) nézem a mai részt magyarul végig, majd a vége felé elment az áram..visszajött pát perc múlva bekapcsolom a tv-t és már angol volt :D nagyot néztem...lol:)

Sziasztok!

Szerintem itt is az történt, mint nemrég a Ponyvaregénnyel a mozikban. Azaz dvd-rõl nyomták. :D És valahogy valaki véletlenül rábökött a Powerdvd-ben az angol hangsávra. :DDDDDDDDDDDDDD

Broafka
szerintem kitt magyarhangja az nagyon jó, szerintem egész jól elvan találva

Taranov
Így volt a jó.
Bár K.I.T.T. hangja túl magas :(

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Broafka
nem mondod hogy angol volt, basszus és én meg lemaradtam :(
biztos csak valami szinkron hiba, azt lemaradt a szinkron