Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Az elsõ rész elején (két hete láttam újra) Michael Longnak volt egy Kitt-kinézetû Pontiacja, gondolonm, ennek a mintjára készítették a 2000-est. Karr is ebben az idõszakban készült? Mert nem így mondják...
2. A molekuláris páncélzat összetevõi 3 embernél vannak, az ál-Devon c. részben mégis könnyen megszerzik az Alapítványtól, bár erre lehet, hogy én emlékszem rosszul.
3. Mi a fészkesnek csipog, villog, kattog minden? Még a gázpedál lenyomására is sípol a rendszer. Ilyen hangos, idegesítõ elektronika miatt évente kellene sofõrt cserélni benne, mert nem menne át az éves pszichológiai teszten.
de nem vitatkozom most, mert iszonyat álmos vagyok (imádom ha fél 4-kor alszom el és 9-kor felébreszt a fûnyíró!)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nem csak Auto Cruise-ban kapcsolnak be. Mindig, amikor Kitt, pontosabban a Knight 2000 aktív. Knight 2000-ként én az autót értem, Larson mondta, hogy van a Knight 2000, az autó, és van Kitt, a Knight Inustries Two Thousand, a számítógép. Két egymástól eredendõen független egység. A mûszerfal kijelzõi az autó állapotát mutatják, így a hangmodulátor két oldalán lévõ kontrollfények is.
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
így már ok, csak... azt hittem gombok, biztos álmos vagyok ^^
Azok nem kapcsolók! Minden KR fan tudja, hogy azok az indítási kijelzõk. A legfontosabb eszközök mûködését mutatják, amikor a rendszert Stand-by üzemmódból aktív üzemmódba kapcsolják. Air, Oil, gondolom ez egyértelmû. S1, S2 a rendszer és a tartalékrendszer. P1, P2, P3, P4 a négy proci.
Zöldessárga-takonyszínû. Én magam sem tudom. Aki jól ért a színekhez, döntse el a vitát :)

Nincs mit.
Karr hangmodulátora olyan sárgászöld/okkersárga között változó, igazából attól függ, hogy milyen szögbõl veszi a kamera, vagy honnan esik rá a fény. Csóró 80-as évekbeli LEDek...
kérdés! KARRnak miért zöld a "dumálókája" ? nem sárga volt eredetileg?
Parancsolj!
Kitt
Kitt refit
Karr
erre gondolok! vagy valami oldal ahol fenn van? eddig a knightrider.hu-n néztem,de nem találtam
Gondolom, azért volt 81 a jogsijában, hogy ne legyen "túl" új. Frissen csinálta Wilton, de valójában kamu az egész. Wilton jól megszervezte :)
Köszönöm. A képekért a mai napig aggódom, hogy törlik a hülye szabályzatuk miatt. A saját képtáramból vannak, de kellett találnom megfelelõ élességû képeket. Karról pl nincs, ezért olyan tré a Karr kép...
Barátom, a magyart én csináltam, szinte teljesen egyedül, az elején még nem is voltam wiki-tag. A magyar epizódlistát is én csináltam, bár azon még szépítenem kell, az angolnak a magyar vonatkozásait én írtam, és lesz kibõvített funkciólista. Nem 100%, de ha egy mód van rá, megcsinálom.
82 februárjában forgatták le a Pilotot. Larson az elsõ két 82-es trans Amet rángatta la egyenesen a gyártósorról, hogy megcsinálják a filmet. Az elsõ jeleneteknél még nem készült ez a nyújtott orr, custom taillight, teljes mûszerfal, ezért besuvasztottak egy sor piros lámpát pl az orrba, még csak nem is volt igazi futófény. A teljes mûszerfal igazából az elsõ évad felére készült el, miután a nézõk betelefonáltak, hogy legyen Kittnek is olyan hangmodulátora, mint Karrnak. Meg is csinálták, persze pirosban, és azóta is ilyen Kitt hangmodulja.
Visszatérve: nem 81 végén, hanem 82 elején kezdték el :)
Csak M.o-n nem aratott akkorát. amúgy kint szerették.
Én imádom a légifarkast. Bár jönne itthon is dvd-n :)
a tv-bõl kishíján minden részt felvettem amúgy DVD-re...csak azért az nem olyan minõség mintha gyári DVD lenne (pedig jó minõségü forrás és tuti Panasonic asztali recorderrel lett felvéve)
\"Én vagyok a Rend!\"
CB: Kis Lámpás Jimy
CB: Kis Lámpás Jimy
Ne aggódjatok, pár hét és megint naponta fogják adni. Remélem. Gondolom, még idén be akarják fejezni, hogy ne kelljen 2007-re is szerzõdést kötni az eredeti céggel, akkor pedig csak úgy oldhatják meg, hogy naponta adják...
Az 53 éves színész saját elmondása szerint szinte ki sem tudja várni, amíg újra beülhet a legendás autó, Kitt ülésébe.
Óriási, hogy visszatérhetek Michael Knight szerepében - tette hozzá David Hasselhoff.
A sztár megjegyezte, hogy egyedül Chicago-i tartózkodása idején négy olyan autóval találkozott, amelyet Kitt mintájára építettek meg.
infórádió
Vasárnaptól adja a TV2, asszem 13:00-tól. De jó lesz!
\"Én vagyok a Rend!\"
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
ez nem vidékrõl indulnak csinálni, hanem fentrõl Pestrõl a fejesek bepipultak és azért :(
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
(mi is azok voltunk)
így most nincs TVnk, de ha vki nem oldja meg, én irgumburgum mérges leszek...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Én vagyok a Rend!\"
Sztem várhatott volna még a tv2 kicsit.
\"Én vagyok a Rend!\"
és hány órától?