Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elolvasgattam, vannak benne számomra érthetetlen, összeférhetetlen dolgok.

1. Az elsõ rész elején (két hete láttam újra) Michael Longnak volt egy Kitt-kinézetû Pontiacja, gondolonm, ennek a mintjára készítették a 2000-est. Karr is ebben az idõszakban készült? Mert nem így mondják...

2. A molekuláris páncélzat összetevõi 3 embernél vannak, az ál-Devon c. részben mégis könnyen megszerzik az Alapítványtól, bár erre lehet, hogy én emlékszem rosszul.

3. Mi a fészkesnek csipog, villog, kattog minden? Még a gázpedál lenyomására is sípol a rendszer. Ilyen hangos, idegesítõ elektronika miatt évente kellene sofõrt cserélni benne, mert nem menne át az éves pszichológiai teszten.

Broafka
de ha lefordítjuk akkor végülis a Knight 2000 az a Knight Industries Two Thousand, csak a Knight 2000-ben nincsen benne az 'Industries'
de nem vitatkozom most, mert iszonyat álmos vagyok (imádom ha fél 4-kor alszom el és 9-kor felébreszt a fûnyíró!)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Nem csak Auto Cruise-ban kapcsolnak be. Mindig, amikor Kitt, pontosabban a Knight 2000 aktív. Knight 2000-ként én az autót értem, Larson mondta, hogy van a Knight 2000, az autó, és van Kitt, a Knight Inustries Two Thousand, a számítógép. Két egymástól eredendõen független egység. A mûszerfal kijelzõi az autó állapotát mutatják, így a hangmodulátor két oldalán lévõ kontrollfények is.

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Broafka
mondasz valamit, tényleg... most hogy mondod azok szoktak felvillanni amikor kitt magától megy
így már ok, csak... azt hittem gombok, biztos álmos vagyok ^^

Azok nem kapcsolók! Minden KR fan tudja, hogy azok az indítási kijelzõk. A legfontosabb eszközök mûködését mutatják, amikor a rendszert Stand-by üzemmódból aktív üzemmódba kapcsolják. Air, Oil, gondolom ez egyértelmû. S1, S2 a rendszer és a tartalékrendszer. P1, P2, P3, P4 a négy proci.

Broafka
jut eszembe ott van az a 8 gomb (4 sárga, 4 piros) azt a sorozat alatt vagy a Kitt vagy a Karr használta akár egyszer is? (na jó az oil-t azt talán használta, de azt se mutatták...)

Broafka
jó, de inkább sárga, ahol már megszûnik a sárga beszéd csíka (szal értitek :P) ott már zöldesedik...

Zöldessárga-takonyszínû. Én magam sem tudom. Aki jól ért a színekhez, döntse el a vitát :)

Broafka
jah, de amúgy tényleg sárga volt :)

Nincs mit.

Karr hangmodulátora olyan sárgászöld/okkersárga között változó, igazából attól függ, hogy milyen szögbõl veszi a kamera, vagy honnan esik rá a fény. Csóró 80-as évekbeli LEDek...

DJ Skyline
köszi szépen!<#worship><#eljen>
kérdés! KARRnak miért zöld a "dumálókája" ? nem sárga volt eredetileg?

Parancsolj!

Kitt

Kitt refit

Karr

DJ Skyline
valakinek nincsen KITT és KARR beszélõkéjérõl egy-egy animált képe,amin mozog?
erre gondolok! vagy valami oldal ahol fenn van? eddig a knightrider.hu-n néztem,de nem találtam

Gondolom, azért volt 81 a jogsijában, hogy ne legyen "túl" új. Frissen csinálta Wilton, de valójában kamu az egész. Wilton jól megszervezte :)

Dred bíró
Én magyarországra gondoltam a sikertz.

\"Én vagyok a Rend!\"

Köszönöm. A képekért a mai napig aggódom, hogy törlik a hülye szabályzatuk miatt. A saját képtáramból vannak, de kellett találnom megfelelõ élességû képeket. Karról pl nincs, ezért olyan tré a Karr kép...

DJ Skyline
ezt nem tudtam,grat hozzá jó lett!<#eljen>

Barátom, a magyart én csináltam, szinte teljesen egyedül, az elején még nem is voltam wiki-tag. A magyar epizódlistát is én csináltam, bár azon még szépítenem kell, az angolnak a magyar vonatkozásait én írtam, és lesz kibõvített funkciólista. Nem 100%, de ha egy mód van rá, megcsinálom.

Magoo
azért gondoltam 81 végére mert asszem Knight jogsijában van 81-es dátum....asszem :)

DJ Skyline
te aztán tudsz infókat!<#wow2><#eljen>

magyar KR leírás,alul pár KITT funkció
itt meg angolul,kicsit több funkcióról írnak

82 februárjában forgatták le a Pilotot. Larson az elsõ két 82-es trans Amet rángatta la egyenesen a gyártósorról, hogy megcsinálják a filmet. Az elsõ jeleneteknél még nem készült ez a nyújtott orr, custom taillight, teljes mûszerfal, ezért besuvasztottak egy sor piros lámpát pl az orrba, még csak nem is volt igazi futófény. A teljes mûszerfal igazából az elsõ évad felére készült el, miután a nézõk betelefonáltak, hogy legyen Kittnek is olyan hangmodulátora, mint Karrnak. Meg is csinálták, persze pirosban, és azóta is ilyen Kitt hangmodulja.

Visszatérve: nem 81 végén, hanem 82 elején kezdték el :)

Magoo
ja még 1 dolog. Az Airwolf 84-es...ellentétben a Knight Riderrel amit 81 végén kezdtek el csinálni ha jól tudom. :)

Magoo
dehogynem volt népszerû.
Csak M.o-n nem aratott akkorát. amúgy kint szerették.
Én imádom a légifarkast. Bár jönne itthon is dvd-n :)
a tv-bõl kishíján minden részt felvettem amúgy DVD-re...csak azért az nem olyan minõség mintha gyári DVD lenne (pedig jó minõségü forrás és tuti Panasonic asztali recorderrel lett felvéve)

Dred bíró
Az sztem negyed annyíra nem volt ilyen népszerû....... szal ne nagyon várd.- elég régi film az is.

\"Én vagyok a Rend!\"

nem tudjatok hogy az airwolfot mikor nyomják a tv be?

CB: Kis Lámpás Jimy

én ismerem és jó szorozat hiszen nagy kedvencem

CB: Kis Lámpás Jimy

Dred bíró
Akkor megin hamarlemenne.<#buck><#buck>

\"Én vagyok a Rend!\"

Ne aggódjatok, pár hét és megint naponta fogják adni. Remélem. Gondolom, még idén be akarják fejezni, hogy ne kelljen 2007-re is szerzõdést kötni az eredeti céggel, akkor pedig csak úgy oldhatják meg, hogy naponta adják...

Broafka
jah és én elaludtam a második részt <#rinya>

DJ Skyline
lehetne megint minden nap! mert így az elsõ rész 2 hét alatt ment le! :\

FrezeR
David Hasselhoff izgatott. Ez nem is csoda, hiszen a Knight Rider címû legendás tévésorozat moziváltozatában is õ alakíthatja a fõszereplõt.

Az 53 éves színész saját elmondása szerint szinte ki sem tudja várni, amíg újra beülhet a legendás autó, Kitt ülésébe.

Óriási, hogy visszatérhetek Michael Knight szerepében - tette hozzá David Hasselhoff.

A sztár megjegyezte, hogy egyedül Chicago-i tartózkodása idején négy olyan autóval találkozott, amelyet Kitt mintájára építettek meg.

infórádió

Vasárnaptól adja a TV2, asszem 13:00-tól. De jó lesz!

Dred bíró
Ti tudtok v-mit az esetleges folytatásról?<#fejvakaras><#fejvakaras>

\"Én vagyok a Rend!\"

mrzed001
Vagy letöltöd amit már más felvett, az ingyé van :)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

bertino
UPC átfésüli a Mo.-i kábelTV hálózatot, ahol szerzõdésmentes bekötést látnak, menten blokkolják...
ez nem vidékrõl indulnak csinálni, hanem fentrõl Pestrõl a fejesek bepipultak és azért :(

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Skyline
ja,már csak pénz kéne :)

mrzed001
15 egy digi kártya, 15-20 egy 200-as wincsi aztán azt veszel fel és akkor amikor kedved tartja :)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Micsinált???

bertino
én már nemtok felvenni, mert UPC ráállt a fekete kábelTVsekre :(
(mi is azok voltunk)
így most nincs TVnk, de ha vki nem oldja meg, én irgumburgum mérges leszek...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dred bíró
Hát mindet nem is fogom de unalomûzésnek jó lesz. Bár sztem fele annyí nézettséget se fog hozni mint az elsõ vetítés. sztetek vissza teszik majd napira?

\"Én vagyok a Rend!\"

DJ Skyline
akkor nenézd

Dred bíró
De sztem már lerrágott megemésztett ki**//t csont.

\"Én vagyok a Rend!\"

DJ Skyline
nem...inkább KR,mint valami 25.dik brazil sorozat!

Dred bíró
szerintetek nem korai az újra kezdés?

\"Én vagyok a Rend!\"

DJ Skyline
nem tudom hogyan kell digitalizálni,szal nálam marad a VHS

Dred bíró
Az drága...... (gondolom)

\"Én vagyok a Rend!\"

mrzed001
eme digitális világban szalagra venni <#idiota>

Dred bíró
Sztem az elég macis lenne minden részt...... :)

Sztem várhatott volna még a tv2 kicsit.

\"Én vagyok a Rend!\"

DJ Skyline
yee 12:55!
felkéne venni,de egy csomó kazetta kéne ahoz!

Broafka
cool <#idiota>
és hány órától?