4495
-
Meklén #1295 Úgy gondolom egy pilot epizód a lényeget vonultatja fel mindig, ami alapján tudjuk, mit várhatunk a sorozatban, egy demo pl. Azért még remélem fog ugratni KITT. De legalább változzon át a régivé is...aminek tényleg állandó pajzsa volt, valami kurvadurva anyagból, nem eccerűen szétbarmolható! de azért Michaelnek sikerült párszor :) -
#1294 a régi kitt volt kiakpcsolva?de amugy én is ugytom hogy nem lőtték szét sose...:D -
#1293 jól emlékszel:) -
#1292 látod, a régi KITT-et ha kikapcsoltad sem tudtad szétlőni :D asszem legalábbis, de ebben majd KnightRider megerősít, hogy igen avagy nem! de én úgy emlékszem hogy KITT-nek állandó "tűzfala" volt, nem járt le a trial -
#1291 Kitudja még mi kerül bele:), eddig nemsok képességét mutatta meg Kitt. -
Meklén #1290 És akkor is a turbo boost volt a KR védjegye, meg a ski mód...én megtartottam volna, meg a trans amet is. Boni végülis nem is hiányzik, Sahara :)jobb csaj, és még hamvas is.(nemsok 20onéves egyetemi tanárnőt ismerek, nálunk anno csak szatyrok tanítottak)
Szerintetek Shelby bácsi mennyit perkált, hogy az ő verdája szerepeljen a sorozatban KITTként? Különben nem villogna ennyire a kigyóval, sokat szerepel a márkalogó, pedig ez nem egy shelby cobra, hanem KITT!!!!!!!!!!!!!fenébe a biznisszel.... -
#1289 Jah amikor meg Kitt majd kikapcsol a kocsi kb szétesik:D legalább valami páncél borítást rakhatnának rá:) üvegekre is... -
#1288 mikemény -
Meklén #1287 NEM ÜVÖLTÖK, BEJÖN A KAPSZI. amugy bekapcsolva maradt, de én leszarom..
azt legalább jobban látom így 50 körül, bocs -
SlayR #1286 Nanotechnológiai "védőpajzs" asszem :) -
#1285 Hát akkor nem tom.
Nekem inkább az új kéne mint a régi.:D -
#1284 a kereset is kint sztem szokványosabb mint idehaza:(
amugy nekem még az tetszett mikor rálőttek a kocsira és a golyo szinte leolvadt..olyan zselés szeröen vagy hogy is mondjam..(rem vágjátok miről csacsogok)..na ezt jol megcsinálták. -
gabesz87 #1283 Meglepően jó volt szerintem.Kár h itthon nem lehet kapni ien autót(nem a sorozat "óta tetszik")hanem amugyis kinnt meg majdhogynem egy tök szokványos autó -
SlayR #1282 Szerintem mind 2 jó de most nehezen állta volna meg a helyét a Trans Am előszőr nemigazán jött be az új kocsi de a megvalósítás tökéletes érzékelteti azt hoy egy nagyon erős és különleges autó. -
#1281 nem hiszem hogy azért:D ha igaz a korod amit az adatlapon írtál,akkor mit szoljak én?:D 17 vagyok és sztem is szebb a trans am..meg a régi jobb stbstb.De örüljünk hogy van megint!:) -
#1280 ike :D
EZ jó lenne még főcímzenének :D -
#1279 Nekem ez jobban teccik.
Lehet azért mert fiatalabb vagyok:D -
#1278 lehet hogy mert megszoktad az előzőt..ha fordítva lenne akkor vszinü a mostani lenne a szebb ;) legalábbis sztem..:D
De a belső müszerfala a réginek jobb volt.itt nincs semmi szinte...még:D -
#1277 egyet sajnálok, az autót... :(
esküszüm az az ősrégi pontiac szebb mint ez... -
#1276 Sikerrel nyitott a sorozat ez jó jel :D -
dieselG #1275 Megnéztem este a pilotot, sokkal, de sokkal gyengébbre számítottam, ám az első percektől kezdve végig leesett az állam! Mert tényleg nagyon remekre sikeredett ez a mai Knight Rider! Megmutatta, hogy hogyan lehet NEM elrontani egy 30 éves legendát! Csak így tovább, csinálják a sorozatot! ;) -
SlayR #1274 Hát már nem azért de sztem a főszereplővel semmi baj új Boni meg külön nemkell Turbo boost se szükséges így jó ahogy van :D -
#1273 neüvöltsélmár. -
#1272 mi lenne ha kikapcsolnád a caps lockot ? -
Meklén #1271 HÁT AKKOR SZINKRONOSAN KÉNE LETÖLTENED A CINEMASTORE-RÓL, MINT ÉN...TÉNYLEG NINCS FELIRAT! -
winnie #1270 "Már minden általam ismert létező subtitles oldalt átbogarásztam de mindhiába. Valaki help me"
ez most komoly? szerinted van egy titkos feliraos oldal, amiről senki nem tud, csak a beavatottak? -
Meklén #1269 MÁRMINT A GARÁZSBAN AMIG AZ ÚJ KÉSZÜLT? -
Meklén #1268 ÁÁÁLAT A PÁJLÓÓT! Remekül megtartották a régi sor. stílusát, a jelenetek közti pauzét, az elbagatellizált sztorit, a vicces szereplőket, de túlzásba esni nem kellett volna a verdatransform-mal. Helyette egy kis turbóbószt kellett volna; Májk egy tagbaszakadt biszex egyetemista, aki a mexikói határsértőnek kinéző buheratuninglada-szerelő spanját a végére beprotezsálta az FBIwALAPITVÁNY prodzsekt kitt-szerelőjének???!!! nemáá... És Boni??? amúgy nagyon várom a sorozatot, nagyonálat lesz.
ÉS KELL GLEN A LARSON MOZIJA IS!! EGY TRANS AM-MEL! mint ahogy a sztarszkit is megcsinálták, olyan kéne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#1267 Nekem be jott valahogy visza atta a regi sorozat filingjet habar soknan montak hogy nem illik bele az auto meg a szereplo sem szerintem igy 1o utan egesz jo lett az oszkep szal varom a tobbi reszt ha lesz ! -
KnightRider #1266
Andron maga azt mondta, hogy a KR2000 kánonnak számít, a TKR is, de, úgy gondolom, csak bizonyos elemei. -
#1265 vicces hogy tényleg Executive producer Gren a Larson.. és mégis per lesz, hogy van ez? :) -
#1264 "Sőt én vártam azt is hogy maga KIT utal vissza az előző társára, nem keveset voltak együtt. "
azért nem utalt vissza, mert nem volt a társa..ez a KITT nem AZ a KITT..valszeg újabb verziójú az MI-je, és gyanítom valamelyest más személyiséggel is fog rendelkezni, mint a "bratyója" -
#1263 Devon úgy tudom a film szerint meghalt, legalábbis itt utaltak rá, hogytán a a KR2000-ben volt róla szó..amúgy a szinész is elhúnyt (RIP :( ) időközben
kérdéses, hogy az új sorozat készítői mennyire veszik figyelembe a KR2000 történetét, és az abban szereplő piros KITT-et..
-
BaksiHapsi #1262 Hali "evri-bodri" !
Valaki segítsen nekem lécci!
A '91-es évjáratú Knight Rider 2000-hez hol talál egy magamfajta lélek magyar felíratot? Már minden általam ismert létező subtitles oldalt átbogarásztam de mindhiába. Valaki help me! -
Bullitt #1261 Jaajj..vissza kéne néha olvasni..
Szal. NBC tavaly nyáron kitalálta, hogy feléleszti KR-t, de előtt inkább megnézi, van-e rá igény, ezzel a backdoor pilottal. Mivel siker volt, lesz elvileg sori.
Nagy filmet Glen A. tervezi már jó ideje, de ettől lehet befuccsol, +az Executiv Producerek közt is ott volt ennél..
Legvalószínűbb (bár ez még találgatás), hog ykeddenként lesz epizód, ŐSZTŐL -
#1260 hja én igy ugy tudtam hogy nagy film fog készülni..:D hát sztem akkor ez lenne a nagyfilm és egyben a sorozat bevezető filmje is.:S -
#1259 Melyik napokon fog jönni a sorozat?
Amúgy nem arról volt szó, hogy filmet csinálnak? Erre most sorozat?
Lehet csak én vagyok a hülye... :D -
Szabi1991 #1258 igen a viper tényleg transzformerszszerűen alakult át..
ehez képest kitt még hihető is... -
#1257 lol...már rég meglett válaszolva...:)))ne tarts még itt
amugy sztem is egy ugratás kellett volna bele,illetve mi lett az alapitvánnyal.Ezt beletehették volna amugy jo volt a film...Remélem ősszel akkor lessz folytatása. -
#1256 1. vagy nézd meg mit írsz.
2. vagy ne írj semmit.
"most ez mennyi ideig tart?? én azt ovlastam hogy febr.17én adták le a sorozatot és 22 részből fog álni."
omfg...