Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy az új 1 szar lesz
Miért nem a régi Pontiac lesz benne és Hasselhof?
tökéletes volt mind2 az új szinész meg 1 szar és a kocsi szarabb csak nála
ford mustang ilyen határ szart belerakni lol! :-(
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Nem hiszem, hogy láthatatlanná tud válni, inkább csak kisebb szín- és alakmódosulások (SPM fokozat). A színváltás nem lenne új. Harmadik évad: Gyilkos rendelésre címû epzódban a rosszfiúk kocsijának volt egy lemosható felsõ festékrétege, amikor kitt üldözte õket, csak be a mosóba, mikor kijöttek, Kitt csak nézett, hogy most mi is van, mert egy piros kocsira voltak ráállítva az érzékelõi, az meg fehéren ment tovább.
"..Metallic paint with nanotech-enhanced camouflage.."
akkor láthatatlan is lehet ? 😮
Kedves Rajongótársak!
Engedtessék meg nekem egy kis szakmai jellegû jajongás. Amikor most beléptem az SG-re, szembetaláltam magam az új sorozat 2 perces promójáról szóló hírrel. Én nem tudom, mi van ezekkel, de kissé közröhejnek tartom, hogy többnapos-hetes késéssel számolnak be mindenrõl, ami az új Knight Rider soroatot érinti.
Én tudom jól, hogy a KR sokak számára nem nyom annyit a latban, mint pl. a Lost vagy a Prisonbreak (mondjuk ezek meg engem hagynak hidegen), de azért egy teljesen új sorozat megérdemli, hogy naprakészen érkezzenek róla a hírek.
Meg lehet azt oldani, hogy én, mint egyszerû felhasználó, írjam a cikkeket az új sorozatról? Ha megengedik, én ígérem, naprakész leszek és legfeljebb egy nap késéssel szállítom a híreket az NBC új Knight Rider sorozatáról.
És hogy ne csak a számat tépjem: az ÚJ húsz másodperces promó, tegnapról!
Én Németországból, 20 ezerért, az E-Bayrõl. Ha érdekel, keress így rá, hogy Firma D-Edition. Normális cég, szóval nem kell félni, hogy kapsz egy kiló kenyeret gyorspostával.
Ha nagyon szerencsés vagy, lehet, hogy még van Magyarországon is. Én láttam pl. a Replika modellboltban, ami a Móricz Zsigmond Körtéren van (Budapest). Ha van, szerintem egy tizesért megkapod (amikor én vettem az én Kittemet, mé nem volt MOn).
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Hasonló van idehaza is 😄
Egy csöpet ádolgoztam Kittet. A futófényt leködöltem átlátszó vörös makettfestékkel, hogy kikapcsolva is piros legyen és a mûszerfalnak is új matricákat nyomtattam. A fényszórókra meg vizes makett matricákat raktam, mintha látszana bennük a fénycsõ 😄
Karr: Szóval Te vagy a fia annak a Knightnak Te meg az utódja vagy gyûlölt ellenségemnek! Darabokra szedlek mindkettõtöket! Én vagyok az elsõ és az egyetlen és most végetek!
Kitt:-Oké gyere múzeumi ócskaság ha még el tudsz idáig gurulni!
Mike: -Kitt!
Kitt:-Mi védelmezzük emberi életeket nem ugy mint Te! Ideje lenne a roncstelepre menned!
Mike: -Kitt!!!!! Ha így folytatod mi kerülünk oda!
Karr:-Pont olyan ostobák vagytok mint az elõdeitek! Ég veled Kitt ég veled Traceur!
amúgy mükszik a futófény ? <#wow1>#wow1>
csak gondoltam hogy inkább nem offolok, de most így 3x hoszabb off lett :S
Karról nincsenek hírek. Annak idején felröpent egy álhír, hogy a poros mûszerfalról készült stúdióképek Karr mûszerfalát ábrázoják, hogy ugyebár épp akkor kaparják össze a sivatagból, ahol Kitt összetörte. Ezt a hírt azóta megcáfolták szóban és a trailerrel is, amiben úgy tûnik, Kitté a romos mûszerfal.
Azért szívesen látnék egy jóféle Kitt VS Karr jelenetet, mondjuk elsõ évad végén cliffhangerrel 😄
GO K.I.T.T. GO!😊
A péz az megvan. Larson azt nyilatkozta, hogy megvan a pénz és a project nem áll már le, mert már annyi pénzt beleöltek, hogy kész csõd lenne ezen a ponton abbahagyni. Amúgy meg 2000 óta röppenek fel hírek Knight Rider nagyfilmrõl, de szerzõi- és egyéb jogok vitája maitt eddig nem tudták megoldani.
Ha már jogok: Larson perli az NBC-t, mert valahogy nagyon kihagyták õt az új sorozatból. Februárban mennek bíróságra.
Mire kijön a film, Hoff legfeljebb már csak Devont alakíthatná 😄
Újabb információk, ezúttal a 2010-es dátumra kitûzött mozifilmrõl: meggyõzték a sztrájkoló írókat és megindulhat az eredeti pilot, a Nehéz Örökség történetének 21ik századra való átültetésre.
A filmet az eredeti sorozat alkotója, Glen A. Larson rendezi majd és független lesz az NBC új sorozatától. Kitt szerepésre most keresik a megfelelõ autót.
Nekem megvan az elsõ két évad angol (amerikai) kiadása is, azon ugyanilyen a képminõség. Huszonöt éves, eredetileg is kisképernyõre, nem mozivászonra, tervezett kópiákról van szó, nem csoda, hogy nem kristálytiszta minden képkocka.