4499
  • Bullitt
    Szerintem van benne atom is, az manapság alap a filmekben :D
  • spike0007
    Azért azt ne felejtsd el hogy keményebb világban kell helytállniuk szóval kell a fegyverzet!
    Ja a napszemüveget Én is csak lestem! Apja fia!:))
  • KnightRider

Hmmm... valahogy csak meg fogok barátkozni vele, de az nem ma lesz. Majd talán szeptemberben, mikor látom működésben. Ami NAGYON nem tetszik, az a fegyverzet. Wilton Knight direkt nem szereltetett fegyvereket Kittre, mert békefenntartó szerepkörre építette. Ez a Ki3t meg talán még fotontorpedókkal is fel van szerelve.

Amúgy Justin Bruening a Hoff-féle napszemüvegben... priceless!

• spike0007
  • Szabi1991
    sztem a Házigazda még feliratozni is fogja
  • spike0007
    Eszerint lesz Pursuit mode is de super pursuit mode nem, ez a támadó mód ami ugyan gyorssá de erőssé teszi KITT-et és ha jól értettem akkor ebben a fokozatban lesz a Turbo Boost is méghozzá ugy hogy láthatjuk az egész folyamatot hogyan emelkedik a levegőbe KITT! Meg egy csomó egyéb nyalánkság!:) Na most aki jól tud angolul az kisegíthetne hogy jól értettem-e! Valaki lefordíthatná! Köszönöm!:)
  • Szabi1991
    hát nem szeretnék vele este találkozni.. :D
  • DJ Skyline
    agresszív az tény, de barátkoznom kell ezzel is még sokat :D
  • Szabi1991
    [center]
  • Szabi1991
    SPOILER !!!!!
    [center]
  • spike0007
    Igen, szeptembertől megy a sorozat!:)
  • limperatore
    Most akkor ősztöl rendesen kezdődik a szezon, és nem lesz több pilot?
  • spike0007
    Szerintem szép a masina akár spm-nek akár attack mode-nak vagy akárminek is fogják hívni! Gyorsulás meglesz! Turbo Boost-ra kiváncsi vagyok még mikor melyik részben húzzák elő!:))))Messze van még szeptember!
  • Bullitt
    Inkább ProStreet. Ott van a Shelby-re ilyen tuning.
  • DJ Skyline
    neon? ne már :\ fail ez a kinézet, NFS Underground után szabadon
  • spike0007
    GST said that the spoiler in the back will raise and lower as the car reaches different speeds, and turn 90 degrees to help KITT break. So it's got a purpose!
    Szóval nagy valószínűséggel ha nem is spm fokoaz lesz a neve de ez lesz a leggyorsabb fokozata és a hátsó spoiler helyzete változik sebességtől függően!
    Na jóéjt!
  • spike0007
    Valószínű hogy ebben az alakban lesz a legyorsabb! Lehet nem is lesz olyan hogy spm fokozat hanem adnak neki valami uj nevet! Na majd ugyis kiderül!:)
  • Szabi1991
    ha képes bármilyen autó alakját felvenni, akkor nem nagy kaland a több fokozat.. :D
  • spike0007
    Vagy lehet hogy ez az átalakított Kitt csak egy részben szerepel? Vagy ez csak egy másik fokozat? Remélem ez hamarosan tisztázódik!
  • spike0007
    Hát ha ez nem az spm akkor mi?:)))) A hivatalos oldalon attack mode néven szerepel! Akkor lesz spm meg attack mod is külön? Nem értem!
  • Bullitt
    Neps, a KRO adminja helyretette a dolgokat:
    a most látott kocsi nem az új SPM fokozat, "ez vmi más"

Az új KR logo (a kobrás) a Knight Research-et jelöli, ami egy ilyen alvállalkozás a Knight industries részéről, melynek ugyanúgy meglesz a lovas logója.

Egyébként amit szabi linkelt azt ki lehet nyomtatni és rátenni az autóinkra, már ha van :)
  • spike0007
    Lesz az is!:)
  • spike0007
    De bejövőőős!!!!!!!!!!
    Brutál ez a gép!!! Na tessék megkaptuk a modern spm-et!
    Szépek a felnik is, csak annyit mondok csúcs, brutál az egész,csak a hátsó spoilert vegyék picit kisebbre!Szép munka!:)
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    az NBC oldalán is az új gép van már kint :)
  • spike0007
    Már az előzetesből is látszott hogy brutális lesz, bár a maga idejében a régié is az volt ha azt vesszük!:) A sorozat egyre inkább várós!:)
  • Szabi1991
    loál
  • spike0007
    Brutál az uj spm de nekem bejön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • spike0007
    Amugy Justin mire figyel?:))
    Nagyon koncentrál Deannára nem? Mondjuk én is koncentrálnék!:)))
  • Bullitt
    Na, inkább topikhoz adok linket mert brutális képek érkeznek percről, percre!LINK
  • spike0007
    Amugy ez az amit korábban láttunk amiről korábban is tettél be képet!
    Amugy az hogy magasaqn van a hátsó szárny azzal nincs bajom a régi KITT spm-jénél is elég magasra emelkedett de a spoiler lehetne vékonyabb és kisebb!
  • spike0007
    Az autó eleje jő a motorházon lévő cucc elmegyegy a neon oké az oldalsó légbeömlők szépek a kocsi hátulja szép a hátsó spoiler, mi a francnak kell ekkora?
  • spike0007
    Nekem bejön leszámítva a hátsó spoilert azt szoknom kell még!
  • Bullitt
    Na ez durva azért:
    [URL=http://knightrideronline.com/forum/download/file.php?id=372]Kép #2[/URL]
    Hogy néz má ki az a spoiler???
  • Bullitt
    Na, nem jött össze a beszúrás, legalábbis nekem nem jeleníti meg. KRO fórumról szedtem, ahol élőben nyomnak fel képeket a comicconról:
    KÉP
  • Bullitt
  • spike0007
    Teljesen egyetértek! Azért kiváncsiságból megnézem majd anno a szinkronját!:) OFF: Pl Hősöknél eltalálták a szinkront!
    De a legjobb eredeti nyelven!:)
  • KnightRider

Úgyis szar lesz a szinkron, jobb eredetiben...
  • Bullitt
    Még semmi hír nincs hazai vetítésről. Először a pilotnak kéne lemennie, de még egyik csatorna se vette meg, elvégre a tavaszi upfrontson nem is szerepelt. Leghamarabb jövő nyáron/ősszel kerülhet itthon is a képernyőkre szvsz.
  • spike0007
    Ááá nem így akartam betenni!!!! Elnézést kérek!