4499
-
Bullitt #1659 Szerintem van benne atom is, az manapság alap a filmekben :D -
spike0007 #1658 Azért azt ne felejtsd el hogy keményebb világban kell helytállniuk szóval kell a fegyverzet!
Ja a napszemüveget Én is csak lestem! Apja fia!:)) -
KnightRider #1657
Hmmm... valahogy csak meg fogok barátkozni vele, de az nem ma lesz. Majd talán szeptemberben, mikor látom működésben. Ami NAGYON nem tetszik, az a fegyverzet. Wilton Knight direkt nem szereltetett fegyvereket Kittre, mert békefenntartó szerepkörre építette. Ez a Ki3t meg talán még fotontorpedókkal is fel van szerelve.
Amúgy Justin Bruening a Hoff-féle napszemüvegben... priceless!
-
spike0007 #1656 

-
Szabi1991 #1655 sztem a Házigazda még feliratozni is fogja
-
spike0007 #1654 Eszerint lesz Pursuit mode is de super pursuit mode nem, ez a támadó mód ami ugyan gyorssá de erőssé teszi KITT-et és ha jól értettem akkor ebben a fokozatban lesz a Turbo Boost is méghozzá ugy hogy láthatjuk az egész folyamatot hogyan emelkedik a levegőbe KITT! Meg egy csomó egyéb nyalánkság!:) Na most aki jól tud angolul az kisegíthetne hogy jól értettem-e! Valaki lefordíthatná! Köszönöm!:)
-
Szabi1991 #1653 hát nem szeretnék vele este találkozni.. :D -
agresszív az tény, de barátkoznom kell ezzel is még sokat :D -
Szabi1991 #1651 [center] -
Szabi1991 #1650 SPOILER !!!!!
[center] -
spike0007 #1649 Igen, szeptembertől megy a sorozat!:) -
Most akkor ősztöl rendesen kezdődik a szezon, és nem lesz több pilot? -
spike0007 #1647 Szerintem szép a masina akár spm-nek akár attack mode-nak vagy akárminek is fogják hívni! Gyorsulás meglesz! Turbo Boost-ra kiváncsi vagyok még mikor melyik részben húzzák elő!:))))Messze van még szeptember! -
Bullitt #1646 Inkább ProStreet. Ott van a Shelby-re ilyen tuning. -
neon? ne már :\ fail ez a kinézet, NFS Underground után szabadon -
spike0007 #1644 GST said that the spoiler in the back will raise and lower as the car reaches different speeds, and turn 90 degrees to help KITT break. So it's got a purpose!
Szóval nagy valószínűséggel ha nem is spm fokoaz lesz a neve de ez lesz a leggyorsabb fokozata és a hátsó spoiler helyzete változik sebességtől függően!
Na jóéjt! -
spike0007 #1643 Valószínű hogy ebben az alakban lesz a legyorsabb! Lehet nem is lesz olyan hogy spm fokozat hanem adnak neki valami uj nevet! Na majd ugyis kiderül!:) -
Szabi1991 #1642 ha képes bármilyen autó alakját felvenni, akkor nem nagy kaland a több fokozat.. :D -
spike0007 #1641 Vagy lehet hogy ez az átalakított Kitt csak egy részben szerepel? Vagy ez csak egy másik fokozat? Remélem ez hamarosan tisztázódik! -
spike0007 #1640 Hát ha ez nem az spm akkor mi?:)))) A hivatalos oldalon attack mode néven szerepel! Akkor lesz spm meg attack mod is külön? Nem értem! -
Bullitt #1639 Neps, a KRO adminja helyretette a dolgokat:
a most látott kocsi nem az új SPM fokozat, "ez vmi más"
Az új KR logo (a kobrás) a Knight Research-et jelöli, ami egy ilyen alvállalkozás a Knight industries részéről, melynek ugyanúgy meglesz a lovas logója.
Egyébként amit szabi linkelt azt ki lehet nyomtatni és rátenni az autóinkra, már ha van :) -
spike0007 #1638 Lesz az is!:) -
spike0007 #1637 De bejövőőős!!!!!!!!!!
Brutál ez a gép!!! Na tessék megkaptuk a modern spm-et!
Szépek a felnik is, csak annyit mondok csúcs, brutál az egész,csak a hátsó spoilert vegyék picit kisebbre!Szép munka!:) -
Szabi1991 #1636 -
Szabi1991 #1635 az NBC oldalán is az új gép van már kint :) -
spike0007 #1634 Már az előzetesből is látszott hogy brutális lesz, bár a maga idejében a régié is az volt ha azt vesszük!:) A sorozat egyre inkább várós!:) -
Szabi1991 #1633 loál
-
spike0007 #1632 Brutál az uj spm de nekem bejön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
spike0007 #1631 Amugy Justin mire figyel?:))
Nagyon koncentrál Deannára nem? Mondjuk én is koncentrálnék!:))) -
Bullitt #1630 Na, inkább topikhoz adok linket mert brutális képek érkeznek percről, percre!LINK -
spike0007 #1629 Amugy ez az amit korábban láttunk amiről korábban is tettél be képet!
Amugy az hogy magasaqn van a hátsó szárny azzal nincs bajom a régi KITT spm-jénél is elég magasra emelkedett de a spoiler lehetne vékonyabb és kisebb! -
spike0007 #1628 Az autó eleje jő a motorházon lévő cucc elmegyegy a neon oké az oldalsó légbeömlők szépek a kocsi hátulja szép a hátsó spoiler, mi a francnak kell ekkora? -
spike0007 #1627 Nekem bejön leszámítva a hátsó spoilert azt szoknom kell még! -
Bullitt #1626 Na ez durva azért:
[URL=http://knightrideronline.com/forum/download/file.php?id=372]Kép #2[/URL]
Hogy néz má ki az a spoiler??? -
Bullitt #1625 Na, nem jött össze a beszúrás, legalábbis nekem nem jeleníti meg. KRO fórumról szedtem, ahol élőben nyomnak fel képeket a comicconról:
KÉP -
Bullitt #1624 -
spike0007 #1623 Teljesen egyetértek! Azért kiváncsiságból megnézem majd anno a szinkronját!:) OFF: Pl Hősöknél eltalálták a szinkront!
De a legjobb eredeti nyelven!:) -
KnightRider #1622
Úgyis szar lesz a szinkron, jobb eredetiben... -
Bullitt #1621 Még semmi hír nincs hazai vetítésről. Először a pilotnak kéne lemennie, de még egyik csatorna se vette meg, elvégre a tavaszi upfrontson nem is szerepelt. Leghamarabb jövő nyáron/ősszel kerülhet itthon is a képernyőkre szvsz. -
spike0007 #1620 Ááá nem így akartam betenni!!!! Elnézést kérek!