Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk én arra leszek kíváncsi, hogy itthon mikor fogják leadni a tv-ben 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ahogy rávilágítanak a régi kék rendszámtáblára... hinnye, de megmozdult valami a szívemben...
Egyre inkább azt érzem, hogy ez az új Knight Rider méltó lesz a régihez.
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Majd a törpék szakszervezete fog most sztrájkolni, hogy elvették a munkájukat, hogy az eredetiben bezzeg egy törpét varrtak az ülésbe, az vezette Kittet 😄
Kitt alakot vált 😄 (nem kell TF baromságra gondolni)
Nagy a csend. Mi történt mindenkivel, hol vagytok? Kihalt az egész város? I Am Legend? 😊
poénos is volt és jól megvoltak csinálva az effektek és mozgalmas is volt 😄
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A lényeg:
a kronline.com fórumán van egy user "msKen", aki elég merés vállalkozásba kezdett, egy KR játékot csinál, hasonlót min egy GTA. Állítólag 80%-osan van kész.
ITT A LINK. A topik két oldalas, ne felejtsétek el a 2. oldalt is meglesni! 😄
http://knightrider.hu/hirek/105_pupular_mechanik.htm
Elkészült az új háttérkép, úgyszintén DJ Skyline alkotása. Salutatem!
Az igaz, hogy Cullen hangja nagyon jó volt. Az nagyon tetszett, fõleg amikor idézi a "One shall stand, one shall fall!"-t, na AZ ütött tisztességgel 😄 De ne offoljunk 😄
Azért nem tetszett a TF, mert nem volt benne koncepció. Nagyranõtt ólomkatonák pülfölik egymást X percen át, semmi lélek, semmi komolyság és a CGI robotoknak több a színészi tehetsége, mint az embereknek. Mondjuk a Faun labirintusa után nekem semmilyen film sem etszett tavaly, az erõsen vitte a prímet (hiába no, európai).
Amúgy most kaptam a fülest, hogy elméletileg vége az írósztrájknak. Ha ez igaz és a pilot után jó a nézettség, szeptembertõl jöhet az elsõ Knight Rider évad 1986 óta!
Remélem, több dolgot nem vesznek át a TF-bõl. Már megbocsásson a világ, de akkora szutyok filmet keveset láttam. Ha már mindenki a nyolcvanas évekhez nyúl vissza, megcsinálhatnák normálisan. A TF szar lett. A KR eddig egész jól alakul.
Amugy sokan nyavajognak hogy ez nem az a K.I.T.T! Nos valamilyen szinten a réginek a továbbfejlesztett változata mert ugye a régibõl lett jópár dolog átvive az újba, valszeg K.I.T.T. személyiségének egy része is! Meg egy csomó uj dolgot is tett bele Greiman aminek csak töredékét látjuk a pilotban! Az más kérdés hogy ezáltal egy új személyiség jött létre! A Trans Am meg már öreg autó sajnos! A Camaroból meg kevés van még,szinte prototípus, nem lehet úgy törni mint a Mustangot! Úgyhogy összességében jól választottak és szerintem meg fogjuk szeretni az Új K.I.T.T-et! Én amugy is rajongok a Mustángokért! De a személyiség a lényeg és nem a váz! Meg az ember-gép kapcsolat!
(Transformers film..)
Majd jön, megígérem 😄 Elõbb kiolvasom a Harry Pottert (nem mintha nem tettem volna meg angulul azon a napon, mikor megjelent LOL) 😄
Természetesen lefordítok mindent. 😄 A Russo interjú második része hétfõn jön ki, majd akkor lefordítom egyben és küldöm a KR.hu-ra.
ez azért van, hogy az újregek ne reklámozhassanak a fórumokban
bár itt maxthon van, ami ugye IE gyakorlatilag...
http://knightrider.hu/hirek/104_interju_sydney_tamiia_poitier.htm
(Bocsi, hogy nem linként szúrom be, de "biztonsági okoból 30 napig linkeket nem szúrhatok be. <#confused>#confused>
Kiváncsi leszek a kiscsajjal készített interjúra! 😉
Mert azz nagyon jó volt!http://knightrider.hu/hirek/103_interju_DavidBartis.htm
TÉÉÉÉK! 😄
TÉK 😄DDD