Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
http://www.youtube.com/watch?v=wRCoDHpKMF8&feature=related
Egy érdekes dolog ütött szöget a fejembe: az új Kitt rendszáma ugye nem KNIGHT, hanem egy hétköznapi rendszám. És mivel láttuk a régi Kittet, egy darabban, számomra ez azt jelenti, hogy a mi Kittünk is üzemkész még, csak ki van kapcsolva, de akármikor újra lehet indítani, a rendszám is rajta lehet (persze nem a régi kék, hanem olyan fehér, mint az újon, de KNIGHT).
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Nekem is tetszett az új Knight Rider.
Csak hiányoltam a sok kütyüt a mûszerfalról :)
A színváltás kúrva jó volt :), az SPM mod kicsit gagyi.
Az autot baromi jól megcsinálták.
de tényleg remek lett
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
-negative" <#idiota>#idiota>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Hát nekem nagyon bejött az az új rész!!!!!!!!!
Az autó nagyon ott van, a szereplõk is jók, ami nagyon teccett hogy vannak bennt újítások dögivel, de nagyon sok minden emlékeztet az eredeti Knight Rider-re :)
Alig várom már a feliratot mert sokmindent nem értettem, na meg a sorozat már jöhetne is :D
Szóval nem lehet ketté szedni az alapján hogy melyik csatornáé...
Szerettem az alapot az eredetit. Mai napig is megnézem néha, mert retro és jókat lehet rajta röhögni. De az új nem tetszett. Mert retro. csak sajons ez 2008-ban készült és nem a 90-es években.
Nem fikázom meg savazom a sorozatot. de nekm nem ér annyit, hogy letöltsem a részeket. (történetben és szofisztikáltságban valahol a Száguldó vipera, és a Walker texas ranger körül van. A gond, hogy stílusában is. Ez pedig nekem nem jön be.)
Összeségében a véleményem hogy kb 4/10 mert tisszességes iparosmunka amibõl néhol kilóg a lóláb.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nagyon jó volt a nézettsége!:) Sorozat lesz belõle most már biztos!;)<#eljen>#eljen>
kb a feléig megnéztem tegnap, qva jóóóó, de megvárom inkább a felíratott, mert nem értettem túl sokat a párbeszédekbõl :SS
legalábbis sztem igen ugy néz ki :)
Ne kívánj magyar szinkront, a mai standard alapján majd a Majka és Gannxta Zolee kaliberû "sztárok" adnák Kitt meg Graiman hangját. A Lost is épp elég tré magyarul, a Knightot nem aláznám meg vele. Az eredetinek viszont gyönyörû a szinkronmunkája...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A CGI (ejtsd cégéi, angolosan: szídzsíáj, Computer-Generated Imagery, azaz számítógépen létrehozott (mozgó)kép) a film és egyéb vizuális média készítése során alkalmazott számítógépes grafika legelterjettebbé vált elnevezése, amely általában 3D-s számítógépes grafikát takar.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Megvannak az értékelések.
Azt írják, hogy minden fél órában egyre többen nézték. Szal NBC-n múlik már csak :)
Számomra ez volt A Jelenet a filmbõl. A gyerekkorom, az életem egy darabkája van benne. Jó tudni, hogy Kitt, az igazi Kitt ott van még valahol.
A ponyvával letakart autó vajon micsoda/kicsoda? Az a dudorodás a motorháztetõn Trans Amre utal...
Egy kérdés: beszúrhatok egy képet, vagy az borzasztóan spoiler lenne?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Aki elkezdte fordítani sok dolga van meg ugyebár nem rövid a film se.
Csak kibírjuk már ezt a kis idõt,vagy hátha valaki más is nekikezd.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Megnéztem. Most fejeztem be és még mindig a hatása alatt vagyok. Hónapok óta várom, és most, a mai napon ismét úgy érzem magam, mint az az ötéves kiskölyök, aki a nagyapjával nézte, amint az eredeti Kitt és Karr összecsap az elsõ évad hetedik epizódjában.
Nagyon tetszett a millió kis hommage az eredeti iránt. A kaszinó, mint a Nehéz Örökségben, a régi Kitt alkatrészei és egyetlen pillanatra a jó öreg, poros Trans Am. És persze Michael Knight: "Twenty-five years ago, I was that man".
Mint vérbeli rajongó, majd' kiugrik a szívem és boldog vagyok, hogy huszonöt év után ismét egy Kitt dübörög az országúton. Annak fõleg, hogy ez a Kitt nem csak egy összehordott valami, hanem közvetlen utódja az eredetinek és ezt ki is mondják: "It's not another Trans Am, is it?". Maga az autó még mindig kissé szokatlan nekem, pl. az számomra kissé visszaléésnek tûnik az eredetihez képest, hogy kikapcoslt állapotban a páncélvédelem nem mûködik. A régi Kittet, ha kikapcsolták, attól még golyóálló maradt. Persze õ meg nem tudott alakot váltani. Ami nagyon szépen volt megcsinálva, engem valamiért a Pókember 3 Venom szimbióta effektjére emlékeztetett.
Pár szó a többiekrõl:
-Mike: Örülök, hogy a karaktere nem kifejezetten egy Michael Knight klón, hanem teljesen eltérõek és ez majd megadja azt a karakterfejlõdési vonalat, ami megkülönbözteti az eredeti sorozatot az újtól. És amikor az ütközésnél azt mondja: "This is gonna hurt, buddy!", a "buddy"nál azért nagyot dobbant a szívem.
-Sarah: Ha olvastátok a Deanna Russo interjút, akkor most már tudjátok, hogy a leányzó vágya beteljesedett, a karaktere ezerszer fejlettebb a régi sorozat nõi szere(p)lõinél.
-Ruvai: dögös lezzie tejeskávé!!! Kell-e bárkinek több? ;)
-Graiman: nagyon szeretném tudni, mi volt a kapcsolata Wilton Knighttal és/vagy Devonnal, ha már megépítette nekik az eredeti Kittet.
Pár szótt az effektekrõl: az államat még mindig próbálom fölszedni a padlóról. Az alakváltások, a golyók visszaverése, mind gyönyörû. Egyedül az nem tetszett az effektekben, hogy amikor Kitt elhúz mellettünk, mindig beremeg a kép, mintha a menetszél megcsapná a kamerát. Egyszer jól nézett ki, de a többi felesleges volt. Mindenesetre ezek után remélem, hogy a régi sorozatot felújítják ilyen szintû effektekkel, mint ahogyan azt az eredeti Star Trekkel is csinálják.
Összességében nagyon is meg vagyok elégedve a filmmel. Az összes sequelt lepipálta, beleértve a Knight Rider 2000-t is. Egy dolog nem tetszett a filmben, az pedig a repülõ a végén, egy szárazföldi jármû mellé logikusabb lenne egy szárazföldi mobilegység, magyarul a régi kamion modern változata.
Végül az utolsó szó jogán: az írósztrájknak vége, jöhetnek a forgatókönyvek, johet az új sorozat elsõ évada Szeptemebertõl (kopp, kopp, kopp), de...! Nekem a Knight Rider mindig is a Knight Industries Two Thousandet fogja jelenteni, a Trans Amet, volánja mögött Michael knighttal, az emberrel, aki elhozta a változást.
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Összességében tetszett, mint pilot, de annál nem több. Fõ bajom a sztorival volt. Am remélem ezzel az alakváltással beváltozik egyszer a régi Trans AM-é :):)
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz