Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most volt a 0. rész másnéven a Pilot.
Ami 1ó 20perces volt és ha ez teccett a közönségnek akkor fognak belõle sorozatot csinálni.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha értlmesen levan irva egy hír akkor mértne hidjem el.
Az volt irva hogy febr.17 én rajtol a KR sorozat az NBC-n.A nagy mozifilm 2008ban fog elkészülni.
Ha te ezt olvasod akkor ne mond hogy nem fogod elhinni,(fõleg ha elõtte nem is tudtad hogy sorozat is készülni fog.) na mind1.remélem igy már érted.:))
24 - Exile -Nov.23
Várom a sorozatot:D
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
24 - Exile -Nov.23
Elõször is zoliii #1221-es kommentjére: nem, nem forgattak le egyetlen epizódot sem, kizárólag ezt a backdoor-pilotot. Ettõl függöt, hogy lesz-e ÕSSZEL sori, vagy nem.
És igen, a KRO ma lehozta, hogy elvileg áprilisba megtudjuk a hivatalos döntést. Ha a számokat nézzük, egyértelmû a siker. De ha be is rendelik, õsznél elõbb nem kell Knight Rider-t várni. Utána meg lehet aggódni a sorozat sikeréért. Ha nem hozza az elvárt színvonalat nézettség tekintetében, könnyen kaszát adnak neki, és lehet, hogy még annyit se él meg, mint a TKR anno. De ne fessük az ördögöt a falra! :)
Mellesleg én is írtam kritika szrû izét, itt megtekinthetõ:)
Náluk mindig reklámokkal együtt számolják...
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
me ami fekerült netre az 1óra 20 perc, itt meg 2 órát ígér :S
most ez komoly ? egy nap egy évad ? <#idiota>#idiota> hol élsz te ?<#banplz>#banplz>
A nagy filmet meg 2008ban adják ki.(a producert meg feljelentették vagy mi mert kihagyta a KR szülöatyját vmibõl és neki a csalodás az lenne ha törölnék a filmet mert tán majdnem kész van már.
24 - Exile -Nov.23
HÍREK! FIGYELEM!!!!
Ben Silverman, the other co-chairman of NBC Entertainment, who will travel the country with Mr. Graboff making the presentations to advertisers, has been an advocate of linking advertisers to shows. He made a deal with Ford Motor Company, for example, to supply the car used in a remake of the 1980s series "Knight Rider." A version of that aired Sunday night on NBC as a made-for-TV movie, and Mr. Silverman said Tuesday that its ratings success makes it a likely addition to NBC's schedule when it is announced in April.
Csak az utolsó mondat számít: Mr. Silverman kedden azt nyilatkozta, hogy a nézettségi siker alapján nagy valószínûséggel sorozat lesz a Knight Riderbõl, mindezt majd Áprilisban fogják bejelenteni.
Köszi :D Remélem, nem voltam túl cinikus. iába, én ilyennek láttam :D
Jó kocsit választottak ebbe a sorozatba, és állat az is hogy távírányítóval is mükõdik a kocsi :) Egy igazi Knight Rider RC autó :))
Ha akarod vezeted, vagy irányítod joy-ról :)
mindensetre, nagy-nagyon vároma folytatást <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Mivel nagy volt a nézetségi szintje, ezért megcsinálják az elsõ évadját végig.
Ez sorozat, nem a nagy mozi film. A nagy film állítólag 2009-10 körül várható, ha minden igaz. Elvileg Hétfõn tölthetjük az új részt <#nevetes1>#nevetes1>
Remélem, azt is gyorsan lefordítják majd. Ez a sorozat kíváncsi leszek mikor lesz majd magyarországon hivatalosan. Bár addigra már nem lesz érdekes <#nevetes1>#nevetes1>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Itt a magyar felirat: Knight Rider 2008 Hun felirat
Amúgy a keresõ csodákra képes <#email>#email> :)
Mi a neve annak a fickónak, aki KITT-et varázsolt a Shelby-bõl?
A Discoveryn néha mutatják, hogy verdákat tuningol fel, csak a nevét már elfelejtettem.
de nagyon várom már hogy felírattal is megnézhessem..
sztem már nem kell spoilerezni :)
ott van barra Mike, szal lehet az új részrõl beszélni ;)
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
Megírtam az elemzésemet/véleményemet a filmrõl, remélem, Péter hamarosan felteszi az oldalra. Kissé cinikus hangvételû lett az íromány, de hát ilyen vagyok :D