Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Régi KITT-et hogy láthattuk sztem nem véletlenül volt! Szerintem a Régi KITT és Michael Knight is még feltûnnek a sorozatban! Segítenének Mikenak és az új KITT-nek! Lehet hogy pont egy esetleges KARR-os részben!Együtt nyomnák le rosszalkodós új külsejû kocsit!) Álom álom édes álom! Mindenesetre fasza lenne!:) )
A történetet is nagyon szépen összefûzték! A kocsit is kezdem "megkedvelni" :)
24 - Exile -Nov.23
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szerintetek Shelby bácsi mennyit perkált, hogy az õ verdája szerepeljen a sorozatban KITTként? Különben nem villogna ennyire a kigyóval, sokat szerepel a márkalogó, pedig ez nem egy shelby cobra, hanem KITT!!!!!!!!!!!!!fenébe a biznisszel....
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
azt legalább jobban látom így 50 körül, bocs
Nekem inkább az új kéne mint a régi.:D
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
amugy nekem még az tetszett mikor rálõttek a kocsira és a golyo szinte leolvadt..olyan zselés szeröen vagy hogy is mondjam..(rem vágjátok mirõl csacsogok)..na ezt jol megcsinálták.
24 - Exile -Nov.23
Lehet azért mert fiatalabb vagyok:D
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
De a belsõ müszerfala a réginek jobb volt.itt nincs semmi szinte...még:D
24 - Exile -Nov.23
esküszüm az az õsrégi pontiac szebb mint ez...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ez most komoly? szerinted van egy titkos feliraos oldal, amirõl senki nem tud, csak a beavatottak?
ÉS KELL GLEN A LARSON MOZIJA IS!! EGY TRANS AM-MEL! mint ahogy a sztarszkit is megcsinálták, olyan kéne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Andron maga azt mondta, hogy a KR2000 kánonnak számít, a TKR is, de, úgy gondolom, csak bizonyos elemei.
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
azért nem utalt vissza, mert nem volt a társa..ez a KITT nem AZ a KITT..valszeg újabb verziójú az MI-je, és gyanítom valamelyest más személyiséggel is fog rendelkezni, mint a "bratyója"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
kérdéses, hogy az új sorozat készítõi mennyire veszik figyelembe a KR2000 történetét, és az abban szereplõ piros KITT-et..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Valaki segítsen nekem lécci!
A '91-es évjáratú Knight Rider 2000-hez hol talál egy magamfajta lélek magyar felíratot? Már minden általam ismert létezõ subtitles oldalt átbogarásztam de mindhiába. Valaki help me!
Szal. NBC tavaly nyáron kitalálta, hogy feléleszti KR-t, de elõtt inkább megnézi, van-e rá igény, ezzel a backdoor pilottal. Mivel siker volt, lesz elvileg sori.
Nagy filmet Glen A. tervezi már jó ideje, de ettõl lehet befuccsol, +az Executiv Producerek közt is ott volt ennél..
Legvalószínûbb (bár ez még találgatás), hog ykeddenként lesz epizód, ÕSZTÕL
24 - Exile -Nov.23
Amúgy nem arról volt szó, hogy filmet csinálnak? Erre most sorozat?
Lehet csak én vagyok a hülye... :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
amugy sztem is egy ugratás kellett volna bele,illetve mi lett az alapitvánnyal.Ezt beletehették volna amugy jo volt a film...Remélem õsszel akkor lessz folytatása.
24 - Exile -Nov.23
2. vagy ne írj semmit.
"most ez mennyi ideig tart?? én azt ovlastam hogy febr.17én adták le a sorozatot és 22 részbõl fog álni."
omfg...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
pl. Mi történt az alapítvánnyal? Mi történt Michael Knight-al, Bonnieval, Devonnal ?Mi történt a régi KIT-el az évek során? Sõt én vártam azt is hogy maga KIT utal vissza az elõzõ társára, nem keveset voltak együtt. Ezek szerintem olyan dolgok amiket meg kellett volna válaszolniuk ebben a bevezetõ részben, hiszen nagyon nagy multja van ennek a storynak.
24 - Exile -Nov.23