Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Lassan kijöhetne egy újabb KR game is..
Akkor végülis mikor derül ki hogy lessz sorozat vagy sem?
24 - Exile -Nov.23
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Amúgy meg sztem láttatok már ilyet, de itt van egy KR2 játék teszt: Katt
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
nem rossz ez az új kocsi. azon gondolkozok, hogy egy fekete Murciélago nem lett-e volna jobb. :) az már túl beteg lett volna talán :)
azért egy SPM fokozatra én is kiváncsi leszek :)
Második évad, befejezõ rész: Vasöklök és markolók (Big Iron). Igen.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A Turbo Boostnak két funkciója volt. A leggyakrabban fellökte Kittet a levegõbe, de volt, hogy gyors sebességnövelésre használták, pl. "Kõszívûek" c. epizód végén.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nem kötekedés.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
24 - Exile -Nov.23
Én azon filózok, hogy mikor alakot vált Ki3t és nem látszik az érzékelõje, akkor az érzékelõkapacitása kisebb lesz-e, vagy azért mûködik fullon?
de énszerintem nem olyan sok duma lessz itt a régi kittrõl.inkább az ujrol lessz szó.:D és ha az ujról akkor meg maradhatna a KITT név:D na mind1..nekem végülis mindegy.Én odairom majd hogy régi vagy ujrol beszélek.
De amugy az tényleg vagány lenne ha a sorozatban késõbb feltûnne a régi és az uj KITT a gazdájukkal eggyütt,és ugy harcolnának :D nemsemmi lenne ;)
amugy az a piros csik az milye lenne KITTNek?(érzékelõje?,vagy csak siman hogy üzembe van helyezve?)
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
Akkora poén, hogy a KRO-n elkeztem használni a "Ki3t" megkülönzöttetést és már ey csomóan használják :D
A fórumba én se vagyok regisztrálva :D Én csak fordítgatok :D
De amikor Mike azt mondta, "Buddy", én átkapcsoltam Super Fanboy Mode-ba :D
Kitt (az eredeti, nekem az új az Ki3t) külsõ burkát egy molekuláris páncélvédelmi réteggel látták el. A fan elmélet szerint ez egy fullerén alapú anyag, ez magyarázza a fekete színt. A burkolat állandó, független a számítógép állapotától és bármilyen felületen alkalmazható, pl. Góliát. Ki3t ezzel szemben gyengébb, de önjavító védelemmel rendelkezik, ám ez a számítógép állapotától függ.
Kérdés: mekkora az a kár, amit Ki3t még ki tud javítani? Van pl. kritikus sérülés, vagy kritikus anyag/tömegveszteség, ami után az autó, a számítógép állapotától függetlenül, üzemképtelenné válik?