4495
-
KnightRider #1975
Gondolj abba bele, hogy a fele megnézte/leszedte a Hulu.com-os verziót. Féltek is sokan, hogy ez majd negatívan befolyásolja a nézettségi adatokat. Jövő héttől legalább egymillióval meguugrik a nézettség... -
Bullitt #1974 [URL=http://knightrideronline.com/news/#001936]Megvannak a nézettségi adatok[/URL]
A lényeg: #1 in Males 18-34, #1 in Males 25-54, also #1 in Kids 2-11. Ezekben nyert, ergó jól kezdett, habár összesen 4.9/8-at produkált, ami pilothoz képest 3 milla mínusz -
#1973 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megnéztem,nekem egy vmi nem tetszett ,mégpedig az hogy amikor ráfordultak a vonat/villmaso vágányra akkor előtte átalakult és a ráfordulás utan megint:S akkor egyből alakulhatott volna a 3.varinsba :S kicsit tulsok volt nekem :D
alapból jónak tünt.
amikor körbevették kitt-et és jött a tb-t az naon szg-es animáció volt,naon látszott :D
tulvan nagyon csicsázva nemkéne ennyire technikasnak lenni.
az átalakulást nem díjazom mert errről a vipera sorozat jut eszembe!
szal volt ebben a részben jó is meg rossz is.
sőőt egy olyan történt ami sorozatoknál régen,legalábbis nekem gyorsan vége lett a filmnek.
nézem-nézem odanézek hogy mennyi időnél járok és lám már 15 perc eltelt.később odalesek már 40 perc :O
vmi eszméletlen gyorsan eltelt az idő.
jó volt nem volt nagyon über jó de jó volt és várom és remélem hogy ennél csak jobb lessz és akkor gond egy szálse
ja igen spoilert meddig használjunk? felirat megjélenésétől számítva 24 óráig?
-
SlayR #1972 Őszintén nagyon várom a következő részt és a többit is :) -
spike0007 #1971 Szabi: Jó az előzetes, Mike bajban lesz! Az első rész szuper volt sztem és látom fokozzák a dolgot! Akartam szólni hogy van felirat a puskán, de megelőztek! Conny: Igen a régi soriban is voltak hibák és mi ezzel együtt szerettük! Nekem bejött és Én szeretem ezt a Knight Ridert is és alig várom a kövi részt, meg remélem kséöbb felbukkan a régi páros egy-két rész erejéig! Csak annyit akarok még mondani hogy a Knight Rider visszatért! Er kommt, Knight Rider!:)) -
Szabi1991 #1970 következő rész előzetese o.0
-
Szabi1991 #1969 nekem tetszik, van pár érdekes jelenet.. de összességében jó...
várom a következő részt..
remélem lesz még Spyker a sorozatban -
Conny29 #1968 köszi az infot a feliratról.
életet mentettél:) -
Szabi1991 #1967 -
#1966 úgy döntöttem, megtisztelem azzal a sorozatot, hogy ez lesz az első, amit HD-ben fogok tölteni :)
hamarosan neki is ugrok az első résznek. -
#1965 már van is magyar felirat..a puskán -
SlayR #1964 Ezzel én is így vagyok sok mindent máshogy képzeltem el de sokan szerintem azt látnák legszívesebben ha minden eredetibe tért volna visza és nemtudnának kötekedni :D -
Conny29 #1963 persze aztis megértem hogy az évek során mindenki másképp képzelte el az új KITT-et,mondjuk énsem számítottam egy mustangra, de ez nem csak erről szól,különbenis a végén kellene véleményt mondani,hisz ez mégcsak az első rész volt,és ez egy sorozat. -
SlayR #1962 igazat adok neked de mostanába mindenki a lelkemélyén filmkészítőfenomén és hitegeti ő volna a legjobb csakhát könnyebb eztmondani :D -
Conny29 #1961 Úgy látszik senki nem nézi az eredeti sorozatot,különben feltűnne,hogy az eredeti knight rider pilot film ugyanúgy hemzseg a bakiktól, de akkoriban ezzelnem törődtek az emberek,nekik tetszett a hihetetlen megoldások,az autó ami beszél, és ugrál,két kerékre áll,és sérthetetlen,éppolyan fantasztikus volt nekik.Ma már ezek a képességek nem szokatlanok.Akkoriban senki nem fikázta le,hogy ugyanmár kittben az ülésnek mért van karja és miért vezeti az autót.
Ráadásul változott a világ.
Ha akkoriban ilyen technikájuk lett volna,valszeg ők is iylen vadabb sorozatot készítettek volna.
KITT régebbenis átalakult,SPM fokozat,C-mode,csak korlátozott volt ez a képessége.
Azonkívül szerintem a viper sorozatot is leakarták pipálni ezzel az új autóval, ami nem baj.
Ráadásul nem értem hogy miért az kell hogy visszahozza a knight rider feelinget ha egy ugyanolyan vagy hasonló fekete autót egy hasonló színésszel állíatanak a kamerák elé,ugyanolyan képességekkel és háttérrel.
Ez a sorozat fejlettebb,és egy csomó új kérdést is felvet,amik majd a sorozat folyása közben derülnek ki.Remélem.
Remélem azért a régi KITTel kiderül mi történt,vagy visszahozzák egy rész erejéig, meg Hasselhoffot, róla se derült ki mi történt vele.
-
SlayR #1960 már megint sokat szenvedtek..ha nemtetszik ne nézzétek :) -
Orionk #1959 Jesszusom, hogy mennyire elegem van már a felirat kéregetésekből...
Hogy a fenébe fordítanák le ilyen gyorsan? Lazitsá egy kicsit, majd lesz felirat. Aztán meg nem kell kéregetni, mert bármelyik feliratos oldalon meg foogd tudni majd találni!! -
Orionk #1958 Pont ez a baj, hogy nem jön vissza a Knight Rider feeling -
Orionk #1957 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt nem arról van szó, hogy a transformers 2-őt kellene megvárni, mert abban jobban ki van dolgozva az átalakulás, HANEM
Hogy egyáltalán miért kell KITT-nek transformálódnia???
Mi a francnak, ez egyszerűen nem tudom felfogni...Akinek eddig tetszett a régi KITT az valami hasonlót szeretne visszakapni, nem pedig egy transformers sorozatot.
Amásik. Az előző KITT azért volt jó, mert olyan autó volt átalakítva, amelyet alig lehetett megvásárolni, megtalálni az emberek közelében. Erre most egy olyan Mustang-ból csinálják meg KITT-et, hogy bármelyik ember, akinek van pénze vesz egy ilyet Ford Mustang-ot, és ő is átalakítattja KITT-nek. VAgyis nem egyedi autó lett KITT.
Ja és természetesen Justin Bruening is egy nagy faszkalap, már bocsánat a kifejezésért, de ezt muszály volt leírnom. Másik színész kellett volna... -
spike0007 #1956 Az biztos hogy még jobbá tenné a sorit! Szabi szerintem már ma várható jó magyar felirat!:)) -
Szabi1991 #1955 én is azt várom...
remélem ma/holnap lesz már (jó) felírat hozzá :) -
Conny29 #1954 Nah,letöltöttem a hdtv-s első részt.
Nincs valakinek magyar felírat hozzá? -
#1953 igen csak sokat dobna a sorozaton ha a régi KITT és Michael visszatérnének 1-2 rész erejéig :) bár per pillanat KITT szét van szerelve, de újra lett már építve KITT párszor a régi sorozatban, szóval egy összeszerelés már meg se kottyan :D Junk yard dog epizódban pl. kicsit vicces mikor Michael megkérdi a kamionban hogy mennyire súlyos a helyzet végülis semennyire, csak egy kasztni van előtted 4 keréken -
spike0007 #1952 Amugy egyre nagyobb a valószínűség a videókban is benn van amit belinkeltem, hogy David és a Trans Am visszatér egy-két rész erejéig! Hogy mely részekben még nem tudni. Az évad vége felé gondolom, vagy a következő évad elején talán.(Remélem jó lesz a nézettség.) Valszeg az alapítvány gatyába raázásánál (feka Torres elkapása) kell segítség, vagy lehet hogy KARR brutál formában tér vissza és kell a segítség! Hát alig várom hogy KI2T SPM-BEN ÉS KI3T ATTACK MODE-ban suhanjon egymás mellet, s hogy nyomjanak egy dupla turbót!:D Valamint az apa-fia csípkelődést! Jó lenne ha összejönne! De ettől függetlenül az első rész szuper volt!:) -
spike0007 #1951 Nyugalom! Általában ez van egy sorozatnál, van akinek tetszik van akinek nem! Szerintem a többségnek azért bejött és tetszett az első rész! Akinek tetszik az nézze akinek nem az nem! Nekem például nagyon tetszett és visszadata a KR fielinget ahogy írtad!:) -
#1950 Mindenki szitkozódik, én nem értem miért raktátok olyan magasra a mércét.....sztem totálisan Kr feelinget sikerült elérniük....az hogy gány a 7percben lévö átalakulás? ez egy sorozat , ha jobbat akarsz várd meg a Transformers 2. öt.... vagy sokan irják a metros részt...hogy igen irreális...a régi sorozatban is sok irreális dolog volt...én igazi Kr fannak tartom magam....és tetszik ez az uj kr is....nézni kell még megszokja egykét ember , nem lesz ez olyan rossz....ez olyan mint az operácios rendszer...mindenki xp-t használ, mert a vista "fos", aztán majd fél éb mulva már mindenki vistát használ majd...igy volt ez régen is....szokni kell....bocs ha nyomom itt a hülyeséget...csak idegesitö hogy gagyiznak itt....lehet hogy az de sorozattol nem kell többet várni sztem....PEACE -
#1949 a csajokon kivül az egész egy határ °xar. megnéztem jobb minöségben, az sem segit rajta -.- -
#1948 hát mindent ellőttek az első részben...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az 5. perben már átalakul KITT, nem is annyira tetszik :|
meg a metrós jelent, az kész vicc
de Sarah meglehetősen jó bőr ^^ -
spike0007 #1947 Interjú Justinnal -
spike0007 #1946 http://knightrideronline.com/news/2008/09/knight_rider_on_hollywood_411.php -
spike0007 #1945 Ahogy az eredetiben is alakítgatták kívül belül úgy valószínű itt is ez fog történni! Egyetértek veled SlayR bizony nem lett rossz sőt! Knight Ridert kaptunk végre!:) -
#1944 a pilot után azt mondom, hogy a régi KR szinte tökéletes átültetése a jelenbe/jövőbe. az első részt még mindig nem láttam, mint mondottam volt, ki lesz várva az a pár nap, jelen esetben kevesebb, mint 1 nap :) -
SlayR #1943 lehet szeretni lehet szidni mindenkinek szíve joga de el kell ismerni azért nemlett az rossz és nemtartom kizártnak hogy a sorozat folyamán is alakítják a kocsit :) -
#1942 De a mostani nem brutális, hanem GÁNY.
Szerintem. -
spike0007 #1941 A 80-as években az a kinézet volt brutális most meg ez!:) De a pilotnál akkor is messze jobb volt ez az első rész minden szempontból, majdnem azt mondom össze se lehet hasonlítani! Látszik GST hatása! Kiváncsian várom a következő részt! Reszkess Torres!:) -
#1940 hát azért az SPM fokozat visszafogottabb még mindíg mint ez a Halálos iramban stílusú kinézet :) ez a véleményem, nekem sok. ha nem KITT lenne csak egy mezei Mustang akkor is ezt mondanám, saja nem vagyok a híve ennek a típusú tuningnak, régen mikor bejött a Halálos iramban a mozikba akkor nagyon megtetszett ez a világít minden, meg spoilerek szárnyak egymás hegyén hátán című dolog, de így szép lassan kinőttem belőle ha lehet ezt mondani. kicsit sajnálom hogy KITT-ből is ilyen nem is tudom mit csináltak, de most ez van. még mindíg azt gondolom hogy a régebbi elgondolás ami a pilot epizódban volt az messze jobban néz ki, erre gondolok. jó mondjuk ezt is kicsit lehetne még piszkálni hogy agresszívebbnek nézzen ki, de ezt még így el is tudnám fogadni. na mind1
más, pár unatkozó jóember épített egy KITT SPM fokozat replikát, érdemes megnézegetni -
#1939 Szerintem nagyon jó lett az első rész vannak benne humoros részek, például amikor Mike elveri az őröket és nem látszik belőle semmi. nekem az tetszett, olyan régistilusú izé:D A KR lógó is bejött KITT alján, de sokat nem fogjuk látni, mert ez csak most mutogatták meg, hogy nekem ilyenem is van. -
spike0007 #1938 Ez így van, de egyesek szeretnek mindenbe belekötni! A lényeg hogy a sorozat jó irányba halad!:) -
Bullitt #1937 Nem tudom mi baj van ezzel az Attack mode-al, a régi KITT-nek is órmótlan és bődületesen hülyén kinéző spoilerei voltak, mégis megemésztették az emberek. -
spike0007 #1936 Ízlések és pofonok! A Knight Rider soha sem a realitásról volt híres megsúgom! Az első 5 percben több történt, mint az egész pilotban és a történet is jó volt végre,mert végre nem egysíkú a dolog hanem több szálon fog futni a történet! Nekem is tetszett a pilot de az első rész sokkal de sokkal jobb volt! A pilot felvezetőnek jó volt, az első rész pedig egy nagyon jó alap az évadra!:)