4499
  • sandor8206
    egy sorozatnak jó lesz. csak egy nem tetszett, hogy túl sok mindent akartak belepréselni az első részbe, amit leműveltek sztorira 3-4 részre elég lett volna, így meg lett egy nagy katyvasz , de gondolom pár rész és tiszta lesz minden....szóval várom a következő részt!
  • Monoton
    Hát pedig ebben a cikkben nincs semmi kivetnivaló
  • Istencsászár
    2szer néztem meg ma az első részt, 1-2 hibától meg túlzástól eltekintve tökéletesen hozza a KR feelinget... vagyis KITT hozza hiszen erről szol:) a történet pedig érdekes, sok a kérdés.
  • DJ Skyline
    köszi szépen
  • KnightRider

A jó öreg Szerekes Viktor már megint jön a nagy szavaival. Imádom ezt az ipsét, ez még pozitív hozzáállással nem írt cikket. Biztos a gyomorsav. Vagy prosztata...
  • KnightRider

Narancssárga Dodge Charger: Túlbuzgó újságíró (Give me liberty or give me Death)

Vízre ugratás: Visszatérés Sadizba 8Return to Cadiz)
  • Ryder7
    megvan megvan. már megvan.
  • Bullitt
    A moddb.com-on rákeresel a knight rider-re és amit először kidob az a KR mod, amiben benne van a februári KI3T, KIFT, KI2T és KI2T Spm változata is, plussz lehet ugrálni :D:D
  • Ryder7
    Kicsit off
    valaki nem tudja hogy KI3T-et honnan lehetne megkaparintani GTA SA-ba? Vagy esetleg KI2T is jó lenne.

on

Eszembe jutott, hogy az eredeti pilotban kicsit furcsáltam KITT megnevezését, ugyanis a nézők meg a kivülállók Trans-Am-nek nevezték. Nekem a Firebird jobban bejön.
  • Ryder7
    Ma hajnalban megnéztem az eredeti Knight Rider pilotját, hát az agyamat nem dobtam el tőle. Voltak benne igen kemény bakik és itt most nem arra gondolok h pl az egyik jelenetben kerek kormány volt és KI2T-nek pedig épp csak hogy meg lehet két helyen fogni, hanem pl a konzol az szabályosan váltakozott, az valami iszonyat ronda volt. Egyszer-kétszer látszott a Knight 2000 felirat, utánna meg nem. Szóval a konzolok bénára sikerültek.

A sok angolos Turbo Boost után nagyon néztem mikor KI2T felajánlotta Michaelnek a "Turbó Rakétákat".

De azért összeségében jó volt, főleg amikor Devon ilyesztgette Michaelt.
  • spike0007
  • Conny29
    Csak egy olyan sorozatot mondjatok ami full színvonalas,mert
    nem látszanak benne a számítógéppel készült jelenetek, vagy annyi pénzből csinálták.
    Szerintem ez egy színvonalas alkotás, és sorozat.
    és akárki is fikázza,nincs igaza, szerintem a történet jobb mint volt. Nem piti bűnözőkre vadászgat, és itt legalább nem azonnal fog kiderülni ki kicsoda, legalábbis én nem vágom Mike-al mi történt,személyiségzavara van,elkapták,befolyásolták a tudatát, és átállt a másik oldalra, vagy az egészet az fbi csinálta, ki üldözteti őt, ki áll a prometheus mögött,Garth Knight?stbstb
    De majd kiderül,mintahogy azis hova tűnt az alapítvány,mi történt Michael Knight-al,hova tűnt a régi KITT,mert ez nem a régi KITT,...sok kérdés felmerül.Nekem tetszik ez az irányvonal,Irakos sztori,ugyis aktuális.
  • SlayR
    Szerintem nemcsak a fanoknak készül..amúgy meg ninc segyetlen olyan sorozat se amibe nelennének hibák de ez filmeknél is ígyvan megszoksz vagy megszölksz és szerintem ha jól fogják alakítania dolgokat nemlesz miért elpártolni
  • DJ Skyline
    a narancssárga Dodge Chargeres jelent az melyik epizódból volt, nem tudja valaki? nekem így most nem ugrik be. meg amikor a vízre ugrat rá. amúgy jó a videó, tetszik, a vége a legjobb :D
  • Monoton
    Valóban nem érdekelte a közönséget a bakik, de az akkor volt. Ma már egy ilyen sorozatnál nagy hibának számít pl. a metrós rész, mert a nézőknek nagyok az elvárásaik.

Véleményem szerint a sorozatnak több pénzre lenne szüksége az élmények fokozása érdekében :), mert különben a nézők elpártolnak és vége lesz :(

Mert ugyebár nem csak KR fanoknak készül a sorozat.
  • Monoton
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Fuu megnéztem énis az első részt. Hát mit mondjak a bevezető film jobban tetszett
    Ugye ott még nanotechnika volt, itt meg transzformáció. Lényegében ez a dolog nemis zavar annyira, de a sztori az inkább. Ez az Irakos sztori nagyon nem tetszik.
    Meg olyan összecsapottnak tűnt az egész :(
    10/4 et adok neki
  • KnightRider

Ez még semmi. minden egyes Turbo Boost tengelytöréssel járt, a tengelyek vitték el a legtöbb pénzt a sorozat budgetjéből...
  • Ryder7
    Valaki a multkor emlitette hogy ez eredeti KITT ritkaság volt, elhiszem, ugyanis a sorozathoz sok Firebird kellet.
    Turbo Boost videó, sok TB-be KITT csúnyán orra esik, amit nehézkes javitani.
    http://www.youtube.com/watch?v=arL04K3HLMw
  • DJ Skyline
    már a "...de..." gyanús volt, megnézem hol járunk, 1999, na itt ték lesz :D
  • KnightRider

TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!!!
  • KnightRider

...de...
  • KnightRider

Amúgy meg elnézést kérek...
  • KnightRider

Én már előre látom, mi lesz! Mike megtanulja elhagyni a testét, és a lelkét ráteszi a szobamérlegre, mint az Uri Geller Showban. LOL
  • spike0007
    Meredek de ha jól megnézed Sarahnál csak az huzal/elektróda része volt Mikenál volt maga a kütyü amivel csinálta!:)
    Mike feje elhagyja a testét a köv héten!
  • DJ Skyline
    azért a hajcsattba épített hegesztő kicsit meredek volt
  • DJ Skyline
    kiderül megmarad-e Májk feje
  • spike0007
    Ja James Bondhoz semmi köze nem volt az egésznek partyra mentek ennyi!
  • spike0007
    Igen meg akkor Bruce Davison is bolond az X-menből meg Gary Scott Thompson is meg a srác a galaktikából! Ha nem jön be ne nézzed ennyi! A junkien is bukást írtak hogy nem volt jó a nézettség csak nem veszik figyelembe hogy előtte héten a Hulu-n már amerika fele megnézte.7,3 millió néző az nem rossz, meg a pilot vasárnap volt azt azért nézték 10 millióan! Meg nyilván a fanatikus trans am rajongók kárognak! De szerintem semmiféle bukás nem lesz a nézettség simán emelkedni fog!:)A Hulu +1-2 millió nézőt jelent! Az első rész kurvajó volt sztem jobb mint az unalmas pilot szóval nem értek egyes embereket! A második rész meg ahogy nézem előzetes alapján még jobbank igérkezik!:)
  • SlayR
    de ti miről beszéltek? olvastam máshol is ezt a bukás dolgot nincs semmiféle bukás bazz :D
  • Istencsászár
    "Ez a james bond dolog übergagyi"

Lol:)
  • Csak77
    Katasztrófa ez a sorozat, 10 percig birtam nézni. A pilot rész egész jó volt, de ez... Ez a james bond dolog übergagyi. Nem csodálom, hogy szarrá bukik az egész sorozat pár rész alatt. Val Kilmer meg egy barom, hogy ilyen gagyiban egyáltalán részt vesz.
  • KnightRider

Ha lesz lapostévém (tíz év múlva, mikor már nem lesz katódcsöves, mert lapos akkor se kéne, ha tíz darabot kapnék ingyen), majd leszedem a HD-t ;)
  • Conny29
    Én leszedem mindkettőt,megérdemli.

• Szabi1991
    én is a kis 350 megás verziót szedtem le,a 17es monitoromon tökéletes :D
  • Istencsászár
    Hát én HD kijelzőn filmezek, és néha napján nézek 1-1 HD filmet, igaz sok sok gigát én azért nem fogok leszedni, de a különbség szembetünő:) mondahtni brutálisan szép és tű éles:)
  • KnightRider

Áhh, azért nem éri meg letölteni egy gigányi anyagot. Nálam még mindig a VHS minőség a standard...
  • spike0007
    Én is remélem bár a nézettség nem volt olyan erős mint a pilotnál, de ebben a HULU-nak is szerepe volt!:) Szerintem a nézettség nőni fog majd!:) Pár évad tényleg jöhetne! Minél több annál jobb!:)
  • Istencsászár
    Ma hajnali 2kor gyors letöltöttem és megnéztem. Olyan hama vége lett hogy hihetetlen:) nem hittem el hogy csak ennyi, annyira jó volt... ez a 40 perc szinte semmi sem volt. Egy dolog nem tetszett benne ez a pickup átalakulás, minden más nagyon jó és remélem sok sok évad vár ránk:)
  • Szabi1991
    HD = nagyobb kockába nézed (monitor), nagyobb felbontásban, tisztább képminőségben.. :D
  • KnightRider

Egy hülye kérdés: mi ez a HD cucc? Ez az a lapostévé? Mennyiben jobb ez, mint a hagyományos és megéri-e ez nekem egy kétéves Grundig CRT tévéhez?

Okéjj, tudom, én még mindig az eredeti Kitt korában élek :D