4499
  • KnightRider
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚBazmeg! Ütött az epizód tisztességgel!
    Amennyire idiótának tűnt az elején a Halloween (sp?) baromságokkal, hát a végére ez lett a legütősebb epizód és férfiasan beismerem, hogy verti a TOS jópár részét is.
    Karr: Exoskeleton, mi? Nagyon tetszett, hogy Mike átlát a szitán, hogy ez nem az, aminek lennie kell, el van itt még hallgatva valami.
    Hét embert megölt? Ki szedte össze a kis központi modulját a sivatagból? Miért építettek cyborgot belőle? Azért ez is milyen durva, Karr lényegében ezzel túlszárnyalta az eredeti Kittet!
    Kitt: using contractions. Emlékeztet ez valakit a Star Trek - Az új Nemzedék DataLore című epizódjára? Hogy Lore, a félresikerült prototípus még tud összevonásokat használni, Data, a hidegebb, logikusabb, de fejlettebb modell már nem. És persze Lora csöppet pszichopata. És Kitt tanul, önprogramozza magát.
    Na most, ez felvet nekem egy kérdést: Itt van ugye egy MI, akit megtévesztettek, azt sem tudja, miért építették, erre kiderül, hogy van benne egy önmegsemmísítő program és hogy egész életében hazudtak neki. Ha képes lesz önprogramozni, ugyan mi állítaná meg attól, hogy a KI ellen forduljon? Vagy ez már nagyon Freud?
    Az önmegsemmísítő: ezt a beteg ötletet (jó értelemben mondom)!!! A trademark Turbo Boost, ha rosszul használják. Eszméletlen ötlet, tiszteletem a forgatókönyvírónak!
    Kitt filejainak letöltése és az ehhez szükséges eszközök: maga kitt, a backup network és Karr. Ha Karr megvan, akkor hol van az eredeti Kitt? Kérdésben a válasz: az új kitt lényegében a régi Kitt központi egységére lett ráépítve, miután a régit, gondolom, szétszerelték és megépítették Graiman Mustangját.
    Az epizód címéről: Knight of the Living Dead. Na igen, így mindjárt több értelme van egy cacthy Halloween (újfent sp?) címnél.
    Ha már a címek szimbolikájánál vagyunk: az a bizonyos 13-as epizód ami az utolsó lett volna, ha az NBC nem rendeli meg a teljes sorozatot, a következő címmel büszkélkedik: Day turns into Knight. Értitek a szimbolikát? És most nem csak a Knight/Night-ra gondolok. A mostani epizód magát az éjszakát szimbolizálja, mint statikus állandót, a 13-as meg az eljövendő éjszakát, mint valami, ami még nem jött el, és ez benne a félelmetes. Az, hogy ismeretlen. Eléggé fenyegető. Basszus, egy ilyen semi season finale-ban jön vissza Karr, van rá egy huszasom!

Most lehet, hogy kissé összevissza írtam, mert úgy zakatol az agyam, mintha SPM-fokozatban lenne! Wow, de állat!

• spike0007
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megkaptuk KI3T prototípusát elvileg! Egy hadigépezet! Mike múltjához, Torreshez KI3T-hez és Charleshoz is köze van! Kiváncsi vagyok az évadban belekerül-e ez a KARR KI3T rendszerébe? No és KI3T ujraépítése után lenne egy KI3T VS KARR! Vagy majd a harci gépezetet kell lenyomniuk Mikeéknak! KI3T érzelmes része nagyon jó vol már vártam valami ilyesmit!
    Jó volt az egész rész na!:)No és érdekes!:)
    Kiváncsian várom a folytatást!
  • Istencsászár
    eztv.it
  • Picar77
    privátba valaki megirná honnan szeditek ? :D
    mert ahonnan én szedem az tetü lassú :S
  • Ryder7
    Annyira nem volt az "Gay mode." én gayebre tudtam volna csinálni. inkább lányos lett.
  • Szabi1991
    azért a "Gay mode" kimaradhatott volna...
  • Ryder7
    Igez ez volt a király! Főleg a ... alakja, meg az h 7 embert ölt meg. komoly. nameg a Zoe...
  • SlayR
    Hááát igen nem semmi epizód volt...érdekesen alakulnak a dolgok :)
  • Bullitt
    Vááá ez hatalmas rész volt!! MÉG ilyet!!!!!!! Az előző 2-3 ehhez képest egy nagy nulla volt, ez viszont maga a tökély!!!!!
  • Ryder7
    igen érdekes cuccra akadtam én is: http://www.youtube.com/watch?v=JDs3GItNPo8&feature=related
  • Ryder7
    Ez nagyon jó lett. a vége meg valami brutál.
  • DJ Skyline
    tetszik, jól összerakták
  • spike0007
    KI2T és KI3T
  • Dean Winchester
    rájöttem youtubrol is lelehet szedni ,szal akkor iparkodok,csak gondoltam vkinek lehet van a tarsolyában egy link,vagy ott van kéznél és itt privátba becsatolja nekem :)
  • Dean Winchester
    kössz,februárban még megse születtem =)
  • Ryder7
    még februárban vki belinkelte. data.hu-s link volt.
  • Kicsikiraly
    nekem megvan, limewire-d ha van, ott keress rá hogy knight rider 2008 theme, én azt hiszem úgy találtam meg.
  • Dean Winchester
    jah :D meg miért szombaton adnák le?
    am vkinek nincs meg az intorja mp3ba?
  • Bullitt
    "Knight Rider will return next week"

Ez nem szombatot jelent ;)
  • spike0007
    Lesz rész csak szombaton! Szóval vasárnap elérhető lesz sztem! Jövő szerdán meg megismétlik azt a részt amit szombaton leadnak!:)
  • SlayR
    nemis lesz csak jövőhéten új rész
  • Ryder7
    A mostani tényleg jó, de úgylátom nincs 6-odik rész.
  • SlayR
    szerintem a mostani tökéletes zeneileg képileg még lehetne változtatni de a többi tökéletes
  • spike0007
    Jó a zene az az új lenne! Tetszik a mostani intró is, de egy ehhez hasonlónak még jobban örülnék... Mondjuk a kettes évadban!:)
  • Istencsászár
    Ez a zene nem illik ehhez az autóhoz:)
  • spike0007
    Mi szólnátok ha ez lenne az új intrója a sorinak?
  • Kicsikiraly
    Sarah mint legjobb csaj? hát ízlések és pofonok :D én inkább Zoe-t vinném :D
  • Bullitt
    Nem kell ehhez szinkron, csak elrontanák... Amúgy biztos lesz előbb utóbb itthon is, valszeg TV2-nél, vele van szerződése az NBC-nek...
  • Zsolesz0721
    Sziasztok! Nem tudjátok hogy valaha megfogják csinálni a sorozatot szinkronosra?
    Nekem nagyon tetszik a film. Ez az uj kitt, nagyon fasza, jó választás volt. Na meg Sarah!!!! jobb csajt nem is rakhattak volna bele. :)
  • Ryder7
    A Musztáng dal az brutál.
  • Conny29
    ami az előtt van
  • Szabi1991
    a Musztáng dal :DDD
  • Conny29
    remélem R.Bende majd korrigálja ezt,még nem tökéletes.
    Nem sikerült mindent lefodítani:-S
    Nem tudja valaki milyen szám megy a film végén,mikor Sarah-t meglepi Mike KITT-nél állva pezsgővel a kezében?
  • Szabi1991
    már van :p
  • Ryder7
    Ja. szerintem le is törlöm, apám már úgy is kivan amiatt h telenyomom a laptopját, dehát ha csak 160-as a HDD...:D
  • tompka
    Semmi :D
  • DJ Skyline
    az tényleg egy gané, láttam párszor én is. még nem jöttem rá hogy a filmnek a semmin kívül mi köze van a Knight Rider névhez
  • Ryder7
    ja. az a KR2010.
  • tompka
    király jó a 720p-hez is :)
  • Szabi1991