Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
sajna csak ezt a mini képet találtam róla a kr.hu-n
"Michael, ez olyan megalázó..."
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Wazze, ezek lelopták a Transformers trailerek animációját...
Jól meg van csinálva a hangja. Lám, mire nem képes egy kis számítógépes lekeverés!
"On the movie car, this was all faked. The supercharger was empty and the carburettor sat inside. A small water pump was attached to the front of the supercharger to hold the drive wheel, this also moved the supercharger belt forward to clear the standard 351 water pump assembly, and the distributor has a 90 degree elbow to allow it to clear the supercharger. The supercharger belt is driven by an electric motor which is hidden by a yellow bucket in the garage scene in MM1. Weiand never had a supercharger that could be activated and deactivated. Even with huge compression it would be tough to generate 600bhp on a 351 in 1974 without rebuilding it once every couple of hundred miles."
na on részemrõl 😊
Óh, így érhetõ 😄
Miféle négykerekészeti betonútonjáranc ez?
Anime Knight Rider!
A megformálója, mint Hasselhoff, nem Wilton Knight. LOL 😄
Tehát:
Michael: "Aaaaakáááácos úúúú-húúú-húút... hikk... ha véééégigmegyeeeek... hukk... raaajtad ééén... booáááh!"
Kitt: "Michael, érzékelõim az élettel összeegyeztethetetlen folyamatokat mutatnak ki a szervezetedban. Javaslom, add át az irányítást!"
Michael: "Haggyámá... hé, ki a ***** beszél itten? Hikk!"
Kitt: "Michael, akadály elõttünk! Térj ki!"
Michael: "Na idefigyejjé'... Nekem te... Bööööff!"
Kitt: "Michael!"
Reccs, neki a fának.
Michael: "Ééédes... hukk...anyám... ne síírassooon...!"
Kitt: "Michael, ez olyan megalázó..."
épp ezaz 😄
én azt hittem h az volt de neeee,hanem zsaru volt akit lelõttek és végül megmentettek 😊
24 - Exile -Nov.23
Nem Michael volt az alkoholista, csak a megformálója 😄
Most képzeld el, ahogyan Hasselhoff az albán szamár és a sakál részegségi indexhatárán, az Akácos út címû örökbecsû slágert fennhangon-fejhangoln dalolva nekivezeti Kittet a legközelebbi fának...
am vhogy nekem rossz képem volt a pilotrol(a régi) mert ugy emlékeztem h Long egy alkoholista volt és ugy találtak rá :S )
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A másik pasas Larry Anderson volt, Michael Long megformálója. Én a Pilotból azt a jelenetet imádom, amikor Michael áll a sötétben és valószínûtlen-megbecsülhetetlen távolságból felvillan a vörös futófény. Akkor még a hangja is más volt, ilyen "woo-woo-woomm", három hangsorból állt...
na ott az elsõ pár percig egy másik emberke van,aki lenne a Michael (Hasselhoff),de mikor elindulnak a kocsival akkor a régi ember van ,mikor megérkeznek a kocsival és kiszállnak és fejbelövik akkor már hasselhoff szerepel 😊
na nézem tovább most tartok félidõnél,kurva jó ahogy ismerkedik KITT-el 😄
24 - Exile -Nov.23
2008-Oct-01 Knight Rider (2008) 01x02 Knight Fever
2008-Oct-08 Knight Rider (2008) 01x03 Journey to the End of the Knight
2008-Oct-15 Knight Rider (2008) 01x04 A Hard Day's Knight
2008-Oct-22 Knight Rider (2008) 01x05 Season 1, Episode 5
2008-Oct-29 Knight Rider (2008) 01x06 Season 1, Episode 6
[merlinw.org]
Rocky a sorozat szeptember 24-én startol!😊