Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szombaton néztem meg az a film egy isten! Háát az eddigiek alapján jó effektek lesznek a Knight Riderben! Amikor KITT keresztbefordul a kamion elõtt a kamionról az original kamion jutott az eszembe az alapítványé!:))

Na Errõl beszélek, kéremszépen, ez itt most Knight Rider volt!

Amúgy... azt nem bánnám, ha olyan effektek lennének benne, mint a The Dark Knightban. Ma láttam és még mindig a hatása alatt vagyok...

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Ryder7
KITT-tõl még az is kitelik, hogy amikor nincs semmi dolga Nicoval öli a zsarukat a GTA4-ben.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

viszont KITT akkor már GTA4-ezet :p

Magoo
szöveg:
-Ez nem a GTA4 KITT!
-Tudom! Én sokkal szórakoztatóbb vagyok!

kb... :) szóval nem azt mondta :D

kill3r21
kis rockstar reklám :D KITT tudásához belehet irni....Beépitett Playstation 3 :D
oké, szal nem csak én halottam félre.. :D

Jól hallottam, hogy a GTA4-et is tudja KITT futtatni? XD

Istencsászár
akarom!!!!!

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

http://www.youtube.com/v/fZs1pnLlVO0

Shiwo
majd akkor sírj, ha 4 méteres robottá változik :)

amúgy mikor is jelent meg a KR ? 1982-ben. Mik jelentek meg ekkoriban ? mad max 2, szárnyas fejvadász, E T ,... számítástechnika még "gyerekcipõbe" járt, a PC '81-ben jelent meg...ekkoriban egy auto, mely beszél, mesterséges intelligenciája van, képes videókat tárolni jó minõségben, ugrat, sofõr nélkül megy, stb. legalább annyira futurisztikusnak és képtelennek hatott, mint most a komolyabb alakváltás és nanotechnológia

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Istencsászár
ennek semmi köze a tránszfórmerszhez, kár ezzel hasonlítgatni...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Figyelj, ma megnézed, akkor már a Taxi 4 -be is a kocsi, már így változott át(majdnem). Ne hogy már egy taxi többet tudjon Kitt -nél:D

Mondtam Én hogy jó lesz az uj nanotech átalakulás és hogy amit korábban láttunk csak animációszerû átalakulás volt! Ez valóban jól néz ki!<#hawaii><#eljen>

Ez jól néz ki? Jesszusom....
Ez katasztrófa!

Persze én is azt mondanám, hogy jól néz ki, sõt isteni lett, meg minden, HA ez egy transformers sorozat lenne. De nem az, ez a régi KITT folytatása akarna lenni, de nem ugy alakul.

Számomra az látszik, hogy a rendezõ nem feléleszteni akarja a Knight Rider sorozatot, hanem csak pénzre van szüksége, és ennek érdekében összedobott valami sza* ságot

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Na EZ jól néz ki! Nem olyan blokkos, darabos, bugos-lagos szörnyedvény! Egyedül a fél pillanat alatt kipattanó légbeömlõ nézett ki hülyén.

Alakul ez, hölgyeim és uraim (vannak itt egyáltalán hölgyek? ;) ), mint púpos gyerek a prés alatt!

Istencsászár
teljesen jóóóó ez az átalakulás, annyival gyorsabb és modernebb mint amennyi idõ eltelt a két sorozat közt, amennyivel a technológia fejlõdött és amennyivel elõre mutat manapság:)

"Transformed" promó:
http://www.youtube.com/v/O-jUhDJBcHM&hl=en&fs=1

Istencsászár
Naja azon senki nem akad fenn hogy a semmibõl ott terem egy hátsó szárny meg egyebek:)

A lényeg hogy az az átalakulás jó volt ez meg még jobb és részletesebb! A kerekeit meg azért tudja növelni meg a motort meg formáját mert nanotechnológiát használ! De ez már egy másfajta módosított nanotechnológia! De a sorozatból majd ugyis kiderül!:)

A pilotban lévõ átalakulás= Venom szimbióta!! Eredeti tényleg!:)

Transformers jó, de kitalálhattak volna valami eredetibbet és nem lenyúlni az évtizedes dolgokat. A pilotban látható átalakulás még mindig eredetibb volt, mint ez, egyszerûen így csak egy koppincs.

Na ugye hogy jó film volt a Transformers! Szabi véleményt nyílvánítani persze hogy lehet! De az nem tetszik nekem hogy megy a nagy dobálózás hogy ez meg az így nem jó meg ugy nem jó, ugy hogy láttunk 1 percet a filmbõl! Én általában az egész film alapján döntöm el hogy mit teszik és mi nem és nem elõzetesek alapján. Azok csak arra jók hogy felkeltsék a figyelmünket! KnightRider szerintem itt is meg lesz magyarázva minden, csak türelem!:)

a Transformers jó film, a 2. részét is nagyon várom...

de nem kéne ennyire összekeverni a 2-t, ha meg nem írhatjuk le a véleményünket, akkor zárható a topik...

Oké, tudom, hogy szõrszálhasogató vagyok. Csak hát, Trekkie-ként megszoktam, hogy minden elem ki van dolgozva és meg van magyarázva, mégha kis mismásolás árán is. Az eredeti KR-ben is minden meg volt magyarázva, olyan "egyértelmû" volt, hogy mi miért és hogyan és az ember fejbõl le tudja rajzolni mai napig a mûszerfalat, minden kapcsolóval és kijelzõvel, felirazotva (én legalábbis le tudom), mert minden egyértelmûen ki volt dolgozva.

Ez Knight Ridernek ment! Továbbra is azt mondom nézzük a sorozatot és majd közben mikor már láttuk kibeszéljük addig felesleges dobálózni meg olyasmikrõl írni amit nem láttunk mûködés közben!

Honnan tudod hogy az új átalakulás nem a nanotechnológián alapul?
Sehonnan!! Az hogy nem a pókember 3-ból kölcsönvett átalakulás megy végbe, attól még ez lehet nanotechnológia! Csak látványosabb és gyorsabb! Ahogy istencsászár is mondta láttatok 1 percet a filmbõl és már ítélkeztek ez hülyeség!! Kedves Knight Rider akár hiszed akárnem a Transformersnek köszönhetõ hogy készül az uj sori! Használjátok a fantáziátokat srácok és ne azt lessétek hogy mi miért van!!! Ez nem egy tudományos ismeretterjesztõ film! Ezen mindig kiakadok! Hihetetlen!:)

DJ Skyline
ja, elõttem is lebeg egy nagy kérdõjel hogy az #1755-ös komment videójában 1:08 körül hogyan jön elõ a motorból motor, a tetõ alól tetõ, kerékbõl kerék, stb stb. ok, fantázia stb, de nekem ez magas már így a fantáziát tekintve. ok, hogy 82-86 magasságában KITT java része kivitelezhetetlen volt, most meg már mi mindent meglehet valósítani, lehet 20 év múlva már ilyen autók fognak rohangálni mint az új KITT, hogy Mustangból lesz egy SUV és kész, ki tudja <#idiota> de nem tudom, nekem most ez így sok, sry. lehet dobni a köveket ^.^

Knight Rider + Ghostbusters =
http://www.youtube.com/v/rugefJ9HvrI<#nevetes1>

Igen, a régi Kitt is transzformálódott, de ott legalább ugyanannyi részbõl állt az alakváltás elõtti kocsi, mint az azutáni. Hidraulikák itt-ott kiemeltek pár karosszéria elemet. Itt meg lassan kis Polskiból alakul át repülõgép anyahajóvá. A nanoteches cuccal még azt is meg lehetett volna oldani, abban hihetõbb az, hogy plusz tömeget-felületet nyer a kocsi. Az ide-oda pörgõ panelekbõl alapjaiban újjáépítkezõ Mustang (vagy akármi, amilyen formában éppen van) nagyon gagyi. Gondoltatok már arra, hogy mikor Mike és Sarah felugrik a kisteher Kitt platójára és a kocsi utána átváltozik Mustanggá, hogyan kerül a két utasa az ülésbe? A másik: a panelpörgõs módszerrel hogyan lehet mûködésben tartani Kitt áramköreit? A fél kocsi megváltozik, az áramkörök megszakadnak. A nanotech cuccal még meg lehet magyarázni, hogy maga az elektronika is képes magát alapjaiban újjászervezni.

Konklúzió: Igazából két dolog az, ami miatt erõs averzióim vannak a Kittformerrel. Az egyik, hogy a legkevésbé sem hihetõ. A másik, hogy a hipergagyi, Discovery Channel dinoszauruszos filmes minõségû Transformers után egy életre elegem lett abból a látványvilágból és az új Kitt így minden ízében rá emlékeztet. Majd itt is elõjönnek ugyanazok a problémák: nulla motion blur, túl sok spec bloom, ami hirtelen visszaáll a következõ snittnél, mikor már igazi autóval forgatnak. Fõleg, hogy azért a költségvetés is jóval kisebb. Bár ne lenne igazam...!

Na mindegy, meglátjuk másfél hónap múlva...

"KITT Happens"
Igazából semmi új, ugyanaz, amit eddig láttunk
http://www.youtube.com/v/mH-0KOE1yoo&hl=en&fs=1

<#eljen>

Istencsászár
Majd kiderül... pár összevágott 1 perces elõzetesekbõl nemkell messzemenõ véleményt alkotni. Az tény hogy a nanorobotos átalakulás elegánsabb, de ha azt nézzük a régi Kitt is transzofrmálódott, és ezis, csak ez egy csöppet komolyabb módón.

No meg a Knight Rider sose azért volt jó mert csupa hihetõ dolog volt benne! Várjuk meg a sorozatot és utána ítélkezzünk!

Nekem ezerszer jobban bejon a részenkénti szép átalakulás de mint már mondottam, ízlések és pofonok!:) Akinek nem tetszik ne nézze!

Hát ebben tévedsz, de jó nagyot :D

DJ Skyline
én már nem mondok semmit, mert repül felém a kõ <#idiota> <#gonosz1>

Egy nagy fenét volt hihetõbb!:) Nívósabb meg pláne nem! Jó ez az új alakváltás sokkal jobb!

Örülök, hogy Kitt fejlõdéstörténetére figyelmet fordítanak, erre már nagyon szükség volt. GST-nak odaadnám a Chobits-t, ha olyan vonalra veszi, nagyon jó lenne (kivéve persze, hogy Kitt beleszeret Májkülbe :D )

Az alakváltás... TF. Fujj! A Knight Rider számára megalázó. A Knight Rider több, mint idióta japcsi játékrobotok értelmetlen egymásra lövöldözgetése. A pilot Venom szimbióta "végigcsorgós" átalakulása ezerszer nívósabb és hihetõbb volt.

Istencsászár
Naja, a mai modern fantáziának kell benne érvényesülnie, és ezek simán belférnek... majd kiderül, az autó gyönyörû az egyszer biztos és a hangja:)

Go KITT go!!

Ezek még csak számítógépes próbaváltozatok animációk! A Knight Rider soha nem a valósághû dolgokról szólt! Mindig újfajta dolgokról szólt! Turbo Boost spsm fokozat! Az átváltozás legalábbis pick-up-ból eredetibe van olyan jó mint a Transformersé! Szerintem jó lesz az Attack átalakulás is majd! Majd meglátjuk hogy mutat nagyvásznon!

megy 200al, azt hirtelen 2x olyan széles gumi lesz rajta <#kuss>

eddig ritka gagyi az "alakváltás"....

http://www.youtube.com/v/VMS0PirLzxU

Ez kb egy 3 hónappal ezelõtti hír! Azóta Én olvastam olyat hogy szerepelni fog a sorozatban! A comic -conon is volt róla szó Gary említette!:) Ahogy KARR-T is! Szóval türelem!:)

Hasselhoff NEM szerepel tovább az új sorozatban, mert a szerzõknek nem tetszik az õ ötlete, neki meg a szerzõké, és hogy - ezt mondta az egyik showban konrkétan, hogy: Nélkülem megbukik a sorozat, mert Michael Knight nélkül a Knight Rider olyan, mint az Indina Johns Indi nélkül... :(
http://www.youtube.com/v/dtkWzCTZgF8

valami nem stimmel. :(
http://www.youtube.com/watch?v=SkhH4kr5_Jo&fmt=6
Gumball 3000 - video
http://www.youtube.com/watch?v=SkhH4kr5_Jo&fmt=6