4499
-
KnightRider #2339
Hát a Prisonbreaknél nem gagyibb (az viszi gagyiban a prímet nálam)... -
ldavid #2338 tiszta jó ez a sorozat, a gagyi dolgokat leszámítva tetszik, jó a hangulata -
KnightRider #2337
Lehet, hogy Cameron Zachary lesz benne? Ő volt az, aki még a jó öreg második évadban el akarta rabolni Kittet (Locska bocs akció). Hátha kinézte magának az újat... -
spike0007 #2336 Bár elvileg ha HOFF bácsi feltűnik majd az évadban elvileg csak a későbbiekben fog feltűnni, de hát sose lehet tudni eccer csak megjelenik!:) -
spike0007 #2335 Sztem KI3T akkor kap egy új Mustang vázat és lehet előszedik KI2T-et is a Trans Am vázzal hogy együtt nyomják le KARR-T! A két Michael Knight segítségével! Nem is lenne rossz nem?:))) -
spike0007 #2334 
-
SlayR #2333 Lehet KITT így fog a régi bőrébe bekerülni, hogy a mostaniba beleültetik KARRt? -
milyen durva lett volna, ötödik évadban ilyen lett volna KITT 
-szevasz Michael
*jézusom, KITT, te vagy az?
-igen Bonnie, kalapált rajtam "kicsit" az éjszaka
-
spike0007 #2331 A 12 -IK RÉSZBEN MÁR TÖBB MINDEN KIDERÜL MEG A 13-IKBAN!:) -
spike0007 #2330 Neeeeeem ez nem az a film!:D:D:D -
spike0007 #2329 Fogalmam sincs! Sztem KARR is Mustang csak Ő harci járművé meg cyborggá is átalakul vagy mittomén! Majd kiderül. Előbb utóbb!:) Én inkább egy Mustang vs. Mustang csatában bízok!:)) Mondjuk az nem derült ki hogy KARR most hol van, csak hogy elvileg deaktiválva van, valszeg most csak az egysége van meg, a váza nincs! Nyilván hatástalanították miután megölt 7 embert. -
vagy pedig... -
vannak még állatok, kimenteni a komplett epizódot képekben
de legalább megnéztem 2 epizódot
-
KnightRider #2326
Megvan az a bizonyos screenshot Karról:
Tehát ez valami kocsiba bújtatott exoszkeleton? Ledobja magáról a Mustangot és kijön belőle a robot? -
KnightRider #2325
Screenshot gyűjtemény, ha valakit érdekel (pl. Sarah meg Zoe bikiniben :D ) -
KnightRider #2324
Köszi! -
spike0007 #2323 http://knightrideronline.com/index.php
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt és a fórumát, NBC new Knight Rider fórumot itt minden fenn van! Van spoiler fórum is! -
KnightRider #2322
WOW! Honnan van az info erről a 12-es részről?
Amúgy azt bírnám, hogy ha Karrt újraaktiválják ("You have re-activated me. How may I serve you?" :D ), akkor a Trans Am-be tennék be. Végül is, Graiman papa vityillójában volt kettő-három belőle :D
Aztán, Ki3t VS Karr: "If I am destroyed, so shall you be!"
-
spike0007 #2321 Szerintem KARR vázában a régi KARR továbbfejlesztett egysége van. KI3T nem fog átalakulni Ő csak alakot vált és Mike kell mellé, KARR pedig egy harci jármű ,róla terveket láttunk! Úgy néz ki van Mustang alakja! A cyborg alakja a KnightRider2 The Game-ben lévő robotokra emlékeztet! De szerintem itt majd Mustang fog küzdeni Mustanggal! Főleg hogy a 12 rész igy kezdődik:
STORY LINE
KITT is stolen so his dangerous robotic counterpart, KARR, can be re-activated...
Vagyis KI3T-et ellopják KARR-t reaktiválják! Sztem bekerül KI3T vázába!
Viszont akkor KI3T-el mi lesz? Mindenesetre most pár részig csak gondolkodni tudunk meg tippelgetni! Meg sztem KI3T tulajdonképpen KI2T egységére épült! Két különböző MI de KI2T lehetett az alap így KI2T mellett KI3T-nek is KARR a prototypja! Szóval az Exoskeletonban a régi KARR egység kell legyen!:)
-
igen KITT-hez tényleg kell sofőr, de az egyik trailerben a driver-t optionalnak mondták.
am meg KARRnak is kell valaki aki segitene neki mégha tiszta Optimus is az alakja meg a képeket elnézve lábai nincsennek. -
Dean Winchester #2319 én annak sem örülnék ha karr lábra állna legyen csak siman autó és kész..de higyjétek el itt 3 részig tuti semmi említés nem lesz KARR-ra. -
SlayR #2318 Amúgy én úgyvettem ki hogy KARR direkt úgy lett megcsin álva hogy hozzá nem feltétlen kell sofőr KITT viszont már úgyhogy hozzá kell és az ő funkciói mások mivel Graiman nemakarta ugyanazt a hibát elkövetni. -
SlayR #2317 Szerintme KITT nemtud robottá alakulni majd és pont ez lesz majd az egyik fő a dologban hogy KARR igen de KITT nem -
Conny29 #2316 Szerintem meg mustangos kaszni.
Kicsit kezd olyan érzésem lenni,mintha ez a knight rider karr-os rész majd autóból robottá átalakuló cyborgok harca lesz, ahol kitt és karr robottá alakul át és ugy vívják meg végső csatájukat.
Miért van oylan érzésem mintha a transformerst akarnák lekoppintani,vagy ötletet venni belőle.Nekem jobban tetszett az autó az autó ellen séma.Nem akarom ezt mondani de szerintem nem lesz benne utalás a régi karr-ra,hogy abból jött létre ez a karr,vagy átmentették a központi egységét vagy nemtudom,az a karr elpusztult, ez egy másik,e valszeg ugyanazt a projectet akarták megismételni mint 25 évvel ezelőtt,de mostsem sikerült, vagy nem teljesen, és alexék ennek a titkos bevetés kudarcának a nyomait akarták kitörölni Mike-ból.Hát valami ilyesmiről lehet szó,de hogy ebbe a képbe hogy fog Michael Knight jönni, még nincs elképzelésem.Talán a régi de feljavított KITT-el szál szembe KARR ellen. -
Szabi ha rendesen megnézed azon a bazi nagy képernyőn a filmben KARR képeit akkor az egyik nézetben látszik halványan egy kaszni is olyan Trans Am-es kaszni. jobb felső sarokba van. -
KnightRider #2314
Csehov óta tudjuk: ha van egy puska a színpadon, az el fog sülni.
Most miért, az nem lenne poén, hogy Kitt rommá veri Johnny Ötöst/WALL-E-t :D -
Szabi1991 #2313 tudom nem írtam le teljesen.. de arra gondoltam hogy a 6.-részhez van-e már... aztán találtam én is.. sok hiba van benne, de jobb mint a semmi.. :D -
Szabi1991 #2312 de K.A.R.R. nem musztáng, hanem vmi robot.. :DDD -
Dean Winchester #2311 előzményeket elolvasván rájössz,hogy az 5dik ről volt szó,de már valóban van a 6.hoz is felirat :) -
Szabi1991 #2310 link -
Szabi1991 #2309 6. részhez ? :D -
KnightRider #2308
Egy kis Photoshop, kedvcsinálónak :D
-
SlayR #2307 Nemértek egyet szerintem ez egy olyan epizód volt ami igencsak alá tett a sztorinak és beindított valamit az hogy ki mennyit fogott fel belőle azaz ő baja :) -
Dean Winchester #2306 sztem meg nemtudunk megsemmit :D
következő részben majd kapnak egy küldtést és az lesz.
majd 3-4 rész múlva visszatérnek vhogy a KARR-ötletre!
amúgy egyet hiányolok,mikor derül fény vmi titokra? 1vagy 2.részben Alex és Sara apja beszélt vmit és megemlítették,hogy Mike ne tudja meg,Kitt meg ezt a beszélgetést felvette!
na ezt várom mikor tudjuk meg ezt ,mikor lesz ebből is vmi!
amúgy azt hittem vmi bomba jó rész lesz,közben meg sztem átlagos.
nem mondom,hogy a legjobb de azt sem,hogy a legroszabb!
énszerintem kaptunk egy újabbb KR részt semmi több.
-
áhhh hülyék ezek :DD
nem tudják mi a jó :S -
spike0007 #2304 Igen ez volt a legjobb rész, de bekavart a tánci-tánci! Remélhetőleg jövő szrdán helyreáll a rend!:) -
Bullitt #2303 Az eddigi legrosszabb nézettséget érte el az epizód, pedig eddig ez volt a legjobb...fordított arányosság :'( -
köszi ^^ -
spike0007 #2301 Teljesen egyetértek Veled! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valami tényleg bűzlik! Ha ez a régi KARR ami bizony tényleg benne van a pakliban akkor ez bizony nemsokára kiderül. Ha egy új akkor is veszélyes, de így is úgy is veszélyes! Várom a 13-as részt, ott sokmindent meg fogunk tudni sztem! -
KnightRider #2300
Nocsak...