Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na Errõl beszélek, kéremszépen, ez itt most Knight Rider volt!
Amúgy... azt nem bánnám, ha olyan effektek lennének benne, mint a The Dark Knightban. Ma láttam és még mindig a hatása alatt vagyok...
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
-Ez nem a GTA4 KITT!
-Tudom! Én sokkal szórakoztatóbb vagyok!
kb... :) szóval nem azt mondta :D
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
amúgy mikor is jelent meg a KR ? 1982-ben. Mik jelentek meg ekkoriban ? mad max 2, szárnyas fejvadász, E T ,... számítástechnika még "gyerekcipõbe" járt, a PC '81-ben jelent meg...ekkoriban egy auto, mely beszél, mesterséges intelligenciája van, képes videókat tárolni jó minõségben, ugrat, sofõr nélkül megy, stb. legalább annyira futurisztikusnak és képtelennek hatott, mint most a komolyabb alakváltás és nanotechnológia
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ez katasztrófa!
Persze én is azt mondanám, hogy jól néz ki, sõt isteni lett, meg minden, HA ez egy transformers sorozat lenne. De nem az, ez a régi KITT folytatása akarna lenni, de nem ugy alakul.
Számomra az látszik, hogy a rendezõ nem feléleszteni akarja a Knight Rider sorozatot, hanem csak pénzre van szüksége, és ennek érdekében összedobott valami sza* ságot
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Na EZ jól néz ki! Nem olyan blokkos, darabos, bugos-lagos szörnyedvény! Egyedül a fél pillanat alatt kipattanó légbeömlõ nézett ki hülyén.
Alakul ez, hölgyeim és uraim (vannak itt egyáltalán hölgyek? ;) ), mint púpos gyerek a prés alatt!
de nem kéne ennyire összekeverni a 2-t, ha meg nem írhatjuk le a véleményünket, akkor zárható a topik...
Oké, tudom, hogy szõrszálhasogató vagyok. Csak hát, Trekkie-ként megszoktam, hogy minden elem ki van dolgozva és meg van magyarázva, mégha kis mismásolás árán is. Az eredeti KR-ben is minden meg volt magyarázva, olyan "egyértelmû" volt, hogy mi miért és hogyan és az ember fejbõl le tudja rajzolni mai napig a mûszerfalat, minden kapcsolóval és kijelzõvel, felirazotva (én legalábbis le tudom), mert minden egyértelmûen ki volt dolgozva.
Sehonnan!! Az hogy nem a pókember 3-ból kölcsönvett átalakulás megy végbe, attól még ez lehet nanotechnológia! Csak látványosabb és gyorsabb! Ahogy istencsászár is mondta láttatok 1 percet a filmbõl és már ítélkeztek ez hülyeség!! Kedves Knight Rider akár hiszed akárnem a Transformersnek köszönhetõ hogy készül az uj sori! Használjátok a fantáziátokat srácok és ne azt lessétek hogy mi miért van!!! Ez nem egy tudományos ismeretterjesztõ film! Ezen mindig kiakadok! Hihetetlen!:)
Igen, a régi Kitt is transzformálódott, de ott legalább ugyanannyi részbõl állt az alakváltás elõtti kocsi, mint az azutáni. Hidraulikák itt-ott kiemeltek pár karosszéria elemet. Itt meg lassan kis Polskiból alakul át repülõgép anyahajóvá. A nanoteches cuccal még azt is meg lehetett volna oldani, abban hihetõbb az, hogy plusz tömeget-felületet nyer a kocsi. Az ide-oda pörgõ panelekbõl alapjaiban újjáépítkezõ Mustang (vagy akármi, amilyen formában éppen van) nagyon gagyi. Gondoltatok már arra, hogy mikor Mike és Sarah felugrik a kisteher Kitt platójára és a kocsi utána átváltozik Mustanggá, hogyan kerül a két utasa az ülésbe? A másik: a panelpörgõs módszerrel hogyan lehet mûködésben tartani Kitt áramköreit? A fél kocsi megváltozik, az áramkörök megszakadnak. A nanotech cuccal még meg lehet magyarázni, hogy maga az elektronika is képes magát alapjaiban újjászervezni.
Konklúzió: Igazából két dolog az, ami miatt erõs averzióim vannak a Kittformerrel. Az egyik, hogy a legkevésbé sem hihetõ. A másik, hogy a hipergagyi, Discovery Channel dinoszauruszos filmes minõségû Transformers után egy életre elegem lett abból a látványvilágból és az új Kitt így minden ízében rá emlékeztet. Majd itt is elõjönnek ugyanazok a problémák: nulla motion blur, túl sok spec bloom, ami hirtelen visszaáll a következõ snittnél, mikor már igazi autóval forgatnak. Fõleg, hogy azért a költségvetés is jóval kisebb. Bár ne lenne igazam...!
Na mindegy, meglátjuk másfél hónap múlva...
Igazából semmi új, ugyanaz, amit eddig láttunk
Örülök, hogy Kitt fejlõdéstörténetére figyelmet fordítanak, erre már nagyon szükség volt. GST-nak odaadnám a Chobits-t, ha olyan vonalra veszi, nagyon jó lenne (kivéve persze, hogy Kitt beleszeret Májkülbe :D )
Az alakváltás... TF. Fujj! A Knight Rider számára megalázó. A Knight Rider több, mint idióta japcsi játékrobotok értelmetlen egymásra lövöldözgetése. A pilot Venom szimbióta "végigcsorgós" átalakulása ezerszer nívósabb és hihetõbb volt.
http://www.youtube.com/watch?v=SkhH4kr5_Jo&fmt=6