Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--->>>>> Season 1 Episode 1 (Nem a Pilot)
Érdemes megnézni a transformot, meg a turbo boostot...:)
Számos remixe készült az intro zenének,kár hogy nem használták.
Igenis megcsinálhatták volna úgy mint az eredetit, vagy legalábbis hasonlóra, emberi szereplõket is felvonultatva, hisz a csapat is része a knight rider-nek.
A film szerintem jó, még csiszolni kell a többin.
Hmmm... Kissé túl gyors. De azért az tetszik, hogy nagy vonalakban követi az eredeti intrót. Az hiányzik, hogy az emberi szereplõket csak névben említik meg és az is furcsa, hogy elég kis betûkkel írják ki, hogy Knight Rider. Szerintem megcsinálhatták volna olyannak, mint a régiben: Kitt a sivatagban, oldalról, fölötte a cím, persze ezzel az "Earth" betûtípussal...
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Ez kb. olyan, mint hogy a TOS (nocsak, most már nem csak a Star Trekkel kapcsolatban használhatjuk eme kedves kis mozaikszót ;) ) második évados intrójában benne volt a második évad összes Turbo Boostja...
Még nem letölthetõ. Hulu.com-on amcsi IP-címmel nézhetõ...
Én megvárom 24-ét, akkor majd HD-ben *khmmmletöltömkhmm* és úgy nézem meg ;)
Amúgy: most mint a húdehivatalos fórumházigzda kérnék mindenkit: minden új résznél, légyszi, használjátok a Spoiler tageket. Én is fogom, úttörõ becsületszavamra.
Elõre is köszönöm minden Knight Rider rajongónak!
DE!! Kell hozzá egy progi, mivel amcsi IP-rõl tudjátok csak megnézni. Én a Hotspot Shield-et használtam, ha rákerestek google-n egybõl kidobja.
A részrõl, spoileresen:
ÁÁ sztem nagyon nagy volt. Ami irritált, az az, hogy csak egyszer volt turbo boost, viszont a megvalósítása szerintem remek ötlet. Az Attack KITT-et pedig már meg is szoktam, a terepjárósdit szintúgy. Ami még zavart, az a sok green boxos vezetéses felvétel. Spórolnak ugyebár :D
Az se volt a legjobban megoldva, ahogyan Mike Traceur végül Michael Knight lett. De egyébként maga a film és a megvalósítás remek volt, és hû a régi sorozathoz. Voltak poénok, most nem példáznék, mert amíg nem nézitek meg, úgysem értenétek. KITT scannerje ugyanakkor a régi KITT-hez hasonló hangot ad ki. Én teljesen meg voltam vele elégedve, végig pörgött az egész, nekem bejött. A sztori is igazán jó lett, mert a történet nem záródott le, Mike múltja az, ami az évadban fontos szerepet fog játszani.
Szóval nálam 8/10. :)
(így zárójelben azért megjegyzem, hogy bár az eredeti kr is 80-as évek, de egy autós jelenetet sem vittek blue box-os vetített háttér elé...)
"Step away from the car!"
"Dude, the car's talking to us!"
A jelenet a következõképpen zajlott (szigorúan titkos NBC forrásból tudom :D )
Bemondó: Tisztelt hölgyeim és uraim, íme, az NBC legújabb üdvõskéje, az új Knight Rider!
Etnikumi #1: Há' dikk mán, Gazsi, mekkora fém má!
Etnikumi #2: Há' a gyivó szaporázza Zsiga! Bugázzuk!
Etnikumi #1: Te viszed, én szólok az átvevõnek!
Etnikumi 2 beugrik a nyitott kocsiba.
Kitt: Önnek nincs jogosultsága a jármû fedélzetén tartózkodnia. Kérem, szálljon ki.
Etnikumi #2: Pofád lapos!
Rálép a gázra.
Kitt: Amennyiben nem áll meg, kénytelen leszek ellenlépéseket foganatosítani!
Etnikumi #2: Há' ne fenyegessé', te fasiszta disznó! Hallják, fenyegeti a kisebbségit?!
Kitt: Na jó, maga akarta...
Mûszerfalon felvillan egy kapcsoló: A.G.B.
Entikumi #2: Há' mi az, hogy Ágébé?
Kitt: No lám, tud olvasni! Lenyûgözõ! A.G.B., mint Anti Gipsy Beam.
FX shot: Kitten belül nagy fényesség.
Kitt megáll, Michael futva ér oda.
Michael: Pajti, jól vagy?
Kitt: Semmi bajom, Michael. A modern technológia védelmét élvezem.
Kinyílik az ajtó, por kavarog odabenn. Mûszerfalon kapcsoló villan: Auto Vacuum. A por elszivárog. Michael beszáll, elhajtanak.
Zene, végefõcím.
Így volt! Úttörõ becsszóra :D
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ellopták!!!
Mondjuk ha ez kicsiny hazánkban történt volna, ellopták volna még a aszfaltot is, amin állt...
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Jól van, hát Vitéz Nagybányai Horthy Miklósnak, Magyarország Õfõméltóságú Kormányzójának, Szeged és Otranto Hercegének (ez utóbbi címet IV. Károlytól kapta!) is ki volt varrva a jobb karja. Tényleg! LOL!!!
Amúgy szerintem ez a tetkó a történet miatt lesz, valami katonai jellegû dolog. Mivel a regular sorozat elsõ részében Michael egy régi katonatársával találkozik, lehet, hogy megmlítik. KB, mint a Lostban Jack tetkóját. Vagy már megint túlkombinálom? ;)
Mi kivetnivalód van a bõrdzseki, t-shirt, farmernadrág kombó ellen? Én is azt hordom :D
Ugye? Sehol egy mosoly!
Az a kockafejû ipse Graiman jobbján imán elmehetne bad guy of the weeknek...