Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
meg a metrós jelent, az kész vicc
de Sarah meglehetõsen jó bõr ^^
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Szerintem.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
más, pár unatkozó jóember épített egy KITT SPM fokozat replikát, érdemes megnézegetni
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Nekem ezzel az egésszel kapcsolatban vmiért olyan sejtésem van, hogy elõbb-utóbb kiderül ugyebár a Graiman és Torres turpisság és TALÁN Mike és KITT "kilép" a KR-bõl és megint lesz egy magányos páros. Vmi ilyesmit simán el tudnék képzelni és sztem simán jó lenne, ha nem egy Team Knight Rider-t látnánk egy autóval.
Spoiler:
KITT mikor át akarta törni a falat hogy mentse Mikeot meg Saraht meg a Turbo, meg ahogy cikáztal az úton, meg a végén a titkos adatokba belenézett hogy segítsen Mikenak és persze figyelt Graimanra és a fõnökre! Úgy volt jó az egész ahogy volt! Spoiler vége.
Kicsit sötét hangulatú a vége de amugy nagyon jónak igérkezik a sori! Volt amit nem értettem majd HD-ben magyar felirattal is megnézem!:)
De szuper lett! Egyetértek SlayR-el kezd elindulni egyfajta történetszál magán a sztorin belül! A Knight Rider végre visszatért!:))
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Knight Rider Online és Knight Rider.hu
Youtube-on is van fönn egy csomó videó az új Kittrõl (a régirõl is :D )
Én még csak most kezdem olvasgatni ezt a topic-ot.
Tudtok ajánlani internet oldalakat, ahol az uj kitt-rõl lehet majd letölteni a promo-kat, stb...
Magyar oldal is gondolom, hogy van már...
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Na, megnéztem, kétszer, megírtam a kritikát, remélem, fölkerül a KR.hu-ra. Akkor belinkelem :D
És itt egy kis spoileres kérdés:
röviden és tömören: KITT hátsó részére felhegesztettek rakéta motorokat, aminek segítségével feltudott gyorsulni. mikor a "Trajectory Guidance" rendszerrel együtt lett aktválva akkor a rakéták felemelték KITT elejét
Na, mindjárt megnézem, utána írom a kritikát :D
szvsz baromi jó megoldás:)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Turbo Boost elég gagyi volt, hogy a kipufogót használja rakétának :)
Az SPM fokozatnál nem értem, hogy miért kellett a szép Ford Mustangból
egy giccses autót kreálni. A sima KITT változat lett jó az új sorozatban.
A bemutató jó, meg a csajszi.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES