Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...de...
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Amúgy meg elnézést kérek...
Én már elõre látom, mi lesz! Mike megtanulja elhagyni a testét, és a lelkét ráteszi a szobamérlegre, mint az Uri Geller Showban. LOL
Mike feje elhagyja a testét a köv héten!<#eplus2>#eplus2>
Lol😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha lesz lapostévém (tíz év múlva, mikor már nem lesz katódcsöves, mert lapos akkor se kéne, ha tíz darabot kapnék ingyen), majd leszedem a HD-t 😉
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Áhh, azért nem éri meg letölteni egy gigányi anyagot. Nálam még mindig a VHS minõség a standard...
Egy hülye kérdés: mi ez a HD cucc? Ez az a lapostévé? Mennyiben jobb ez, mint a hagyományos és megéri-e ez nekem egy kétéves Grundig CRT tévéhez?
Okéjj, tudom, én még mindig az eredeti Kitt korában élek 😄
mekkora lesz a nézettség.
Végre láttam HD-ben magyar felírattal.
Elsõ részként szerintem nagyon jó volt, elismerésem a készítõknek,mindent beleadtak.
Szerintem az hogy pikk-pakk elment az idõ,csak bizonyítja hogy nem unalmas,az ember nem az óráját nézi mikor lesz már vége,és ez jó.
Az eredetihez képest végre láttam egy Turbo Boost ugrást,mûködése közben is.
De kíváncsi lennék ezzel a technikával, ha visszahoznák az eredeti párost,maga a Trans Am hogy festene,hogy mutatnák be az ugrást, a turbo rakétákat meg mindent...
+200 millió -.-
Gondolj abba bele, hogy a fele megnézte/leszedte a Hulu.com-os verziót. Féltek is sokan, hogy ez majd negatívan befolyásolja a nézettségi adatokat. Jövõ héttõl legalább egymillióval meguugrik a nézettség...
A lényeg: #1 in Males 18-34, #1 in Males 25-54, also #1 in Kids 2-11. Ezekben nyert, ergó jól kezdett, habár összesen 4.9/8-at produkált, ami pilothoz képest 3 milla mínusz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
alapból jónak tünt.
amikor körbevették kitt-et és jött a tb-t az naon szg-es animáció volt,naon látszott 😄
tulvan nagyon csicsázva nemkéne ennyire technikasnak lenni.
az átalakulást nem díjazom mert errrõl a vipera sorozat jut eszembe!
szal volt ebben a részben jó is meg rossz is.
sõõt egy olyan történt ami sorozatoknál régen,legalábbis nekem gyorsan vége lett a filmnek.
nézem-nézem odanézek hogy mennyi idõnél járok és lám már 15 perc eltelt.késõbb odalesek már 40 perc 😮
vmi eszméletlen gyorsan eltelt az idõ.
jó volt nem volt nagyon über jó de jó volt és várom és remélem hogy ennél csak jobb lessz és akkor gond egy szálse
ja igen spoilert meddig használjunk? felirat megjélenésétõl számítva 24 óráig?
24 - Exile -Nov.23
várom a következõ részt..
remélem lesz még Spyker a sorozatban <#vigyor3>#vigyor3>
életet mentettél😊
hamarosan neki is ugrok az elsõ résznek.
Ráadásul változott a világ.
Ha akkoriban ilyen technikájuk lett volna,valszeg õk is iylen vadabb sorozatot készítettek volna.
KITT régebbenis átalakult,SPM fokozat,C-mode,csak korlátozott volt ez a képessége.
Azonkívül szerintem a viper sorozatot is leakarták pipálni ezzel az új autóval, ami nem baj.
Ráadásul nem értem hogy miért az kell hogy visszahozza a knight rider feelinget ha egy ugyanolyan vagy hasonló fekete autót egy hasonló színésszel állíatanak a kamerák elé,ugyanolyan képességekkel és háttérrel.
Ez a sorozat fejlettebb,és egy csomó új kérdést is felvet,amik majd a sorozat folyása közben derülnek ki.Remélem.
Remélem azért a régi KITTel kiderül mi történt,vagy visszahozzák egy rész erejéig, meg Hasselhoffot, róla se derült ki mi történt vele.
Hogy a fenébe fordítanák le ilyen gyorsan? Lazitsá egy kicsit, majd lesz felirat. Aztán meg nem kell kéregetni, mert bármelyik feliratos oldalon meg foogd tudni majd találni!!
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy egyáltalán miért kell KITT-nek transformálódnia???
Mi a francnak, ez egyszerûen nem tudom felfogni...Akinek eddig tetszett a régi KITT az valami hasonlót szeretne visszakapni, nem pedig egy transformers sorozatot.
Amásik. Az elõzõ KITT azért volt jó, mert olyan autó volt átalakítva, amelyet alig lehetett megvásárolni, megtalálni az emberek közelében. Erre most egy olyan Mustang-ból csinálják meg KITT-et, hogy bármelyik ember, akinek van pénze vesz egy ilyet Ford Mustang-ot, és õ is átalakítattja KITT-nek. VAgyis nem egyedi autó lett KITT.
Ja és természetesen Justin Bruening is egy nagy faszkalap, már bocsánat a kifejezésért, de ezt muszály volt leírnom. Másik színész kellett volna...
remélem ma/holnap lesz már (jó) felírat hozzá 😊
Nincs valakinek magyar felírat hozzá?