Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder7
Igen létezik. amúgy már a 2-ik rész is leölthetõ.

Megnéztem a második részt, nem fogott meg annyira mint az elsõ és ebbe is csak egy TB volt. Attack Mód is alig volt (asszem egyszer) mindig az attack modot vártam. De mikor Sarahval meg Seannal mentek a sivatagban és belökték a KR theme számot azthittem hogy leszúrom magam. olyan jó kis retro felleingje volt. Nekem az elsõ valamennyivel jobban tetszett.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Kicsikiraly
na hát szervusztok :D eztv-rõl letöltöttem egy olyat hogy knight rider 2008. 1x01, de valahogy nagyon belecsap a lecsóba. a pilot viszont 2008 februárba került ki. létezik hogy ekkora szünet lenne a kettõ között?

DFTBA ಠ_ಠ

II Rocky II
jaja itt figyelgetem én is,csak bejövök ide és van aki at mondja megnézte és én azt hittem hogy most ide nem tették fel :D de köszi választ ;)

24 - Exile -Nov.23

majd itt lesz fent...
(valószínû még ma..)

II Rocky II
skacok én még nem találtam feliratot esetleg vi tud segíteni?

24 - Exile -Nov.23

Istencsászár
Jó rész volt, nagyon tetszik a sorozat! remélem sokan nézik amcsi lenden:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Skyline
na ez már jobban megfogott mint az elõzõ rész. lehet az ázsiai kislány miatt, nem tudom :DD de ez beteg: burn rubber KITT....burning rubber <#idiota> de a tetõcsomagtartó, szörfdeszka kombó sem rossz :D

Ja, egy dolgot kihagytam.
http://www.youtube.com/v/u4tkil-PMqM&hl

Na...végre sikerült megnéznem elejétõl végéig és a CGI-t leszámítva baromi jó rész lett. Az egésznek volt egy igazi KR-es hangulata, a belsõ kamerás "blue/greenboxos" felvételeket leszámítva minden akció megvolt a valóságban is csinálva.

Vmi TVR lehet. Amúgy a rész eleji verseny szvsz nagyon gáz. Az egész csupa CGI, és egyszerûen csúnya, de annyira, de annyira...

DJ Skyline
bocs csak máshol jártak közben a gondolataim

Balyy
Igen a maszek erre utalt volna! :)

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

DJ Skyline
ez valami homde made, vagy ilyen 1-2 példányos autó, vagy koncepció. nekem nem ugrik be

Balyy
Szem vmi maszek verda! Inkább lambo-s (reventón) de igen van benne egy kis ferrari is!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

A piros autó egy ferka nem? Ferrarit nem bántjuk jó kocsi az, bár a mustang Nekem is jobban tetszik!:D

Jókat írnak róla a Knightrideronline.com-on! Remélem a nézettség is emelkedett!:))

nekem csak az nem teszik, hogy úgy néz ki mintha a piros autó csak renderelve lenne, a sofõrrel együtt...

meg a végén nappal van farol egyet, egy kameraállásba este van, aztán megint nappal <#idiota>

Noh kérem én nemis bírtam tovább kikerült és le is kaptam az új részt még meg kell néznem majd kevésbé kómásan is...de ahogy néztem eddig hangulatos epizód lett kisebb dolgoktól eltekintve.
Semminek se tudtok örülni.
Ha tiszta, az a baj, ha piros az a baj.

Én azt nem értem, hogy ennek a kocsinak nincs pl. kardántengelye, vagy valami. És hogy lehet az, hogy az alváza makulátlan csillogó fémfelület? Vagy maga lõtt letisztítja az utat, hogy ne legyen koszos?

Az a piros kocsi meg olyan csúnya, mint a világháború. Ennél még a Mustang is szebb...

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

DJ Skyline
mi mi mi? nem értettem mit mond a turbó búszt alatt májkel és KITT. miért nem lehet ugratás közben átalakulni? azt látom hogy utánna KITTet kicsit megviselte a dolog...valaki fordítsa le azt a 2 mondatot pls, köszi :)

na jó, írni még mindig nem tudok.. :D

SOPILER !!!!!!! SPOILER !!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/v/dwSz1CvLPV0

van benne egy csomó zavaró grafikai hiba :(

Budapesten, a Móricz Zsigmond körtéren van egy Replica nevû makettes bolt. Ott szokott lenni Ki2t. Én ott rendeltem meg anno, akkor b'tak behozni, hát ebayról megrendeltem. Természetesen utána két héttel jött a Replicába, fele annyiért, amnnyiért én vettem :D
Ki3t meg szerintem még csak retool, kitbash, akármi, de még nem kifejezetten Ki3tnek készült, hanem széria GT500-nak. Kifejezetten Ki3tet úgy karácsony környékére várok (Amerikában)...

DJ Skyline
mert szûk az a réteg aki érdeklõdik irántuk, és nem éri meg az üzleteknek behozatni egy konténerrel, és havonta aztán eladnak egyet kb. vagy maximum elõrendelésre dolgoznak. sajna sok minden nem jut el kishazánkba, a makettezés világa is ilyen, sosincsen az amit keresek, ha van akkor meg csillagászati ára van. sokkal jobban megéri külföldrõl rendelni, vagy ebayen próbálkozni. ebayen általában van minden, csak szerencsésnek kell lenni a licitáláskor :) vagy ha mákja van az embernek akkor talál egy buy now cikket, csak azok ugye meg drágábbak mint a licitálós dolgok.

zoliii
Már az ebay oldalon lehet kapni az új KITT-et 1:18-as méretben :)
Nálunk miért nem lehet kapni a régi, és az új KITT makettet?

http://www.youtube.com/v/wWQ7NEPh6Rc

Gary Scott Thompson mondta, hogy az elsõ szériaepizód lényegében második pilotként funkcionál. Feldobták a magaslabdát, lesz uszkve húsz epizód, hogy kibogozzák/uk a szálakat.

Csak az derüljön ki, hogy mi történt az igazi Michaellel és Kittel. Ha adnak valami normális, épkézláb magyarázatot, na AKKOR elfogadom ezt az új Knight Ridert, tokkal, vonóval.

<#eljen><#nyes>

hát lassan itt a következõ rész, kicsit érdekes volt az elõzõ, de azért várom a következõt.....

egy sorozatnak jó lesz. csak egy nem tetszett, hogy túl sok mindent akartak belepréselni az elsõ részbe, amit lemûveltek sztorira 3-4 részre elég lett volna, így meg lett egy nagy katyvasz , de gondolom pár rész és tiszta lesz minden....szóval várom a következõ részt!
Hát pedig ebben a cikkben nincs semmi kivetnivaló

REAL MADRID

Istencsászár
2szer néztem meg ma az elsõ részt, 1-2 hibától meg túlzástól eltekintve tökéletesen hozza a KR feelinget... vagyis KITT hozza hiszen errõl szol:) a történet pedig érdekes, sok a kérdés.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DJ Skyline
köszi szépen <#eljen>

A jó öreg Szerekes Viktor már megint jön a nagy szavaival. Imádom ezt az ipsét, ez még pozitív hozzáállással nem írt cikket. Biztos a gyomorsav. Vagy prosztata...

Narancssárga Dodge Charger: Túlbuzgó újságíró (Give me liberty or give me Death)

Vízre ugratás: Visszatérés Sadizba 8Return to Cadiz)

Ryder7
megvan megvan. már megvan.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

A moddb.com-on rákeresel a knight rider-re és amit elõször kidob az a KR mod, amiben benne van a februári KI3T, KIFT, KI2T és KI2T Spm változata is, plussz lehet ugrálni :D:D

Ryder7
Kicsit off
valaki nem tudja hogy KI3T-et honnan lehetne megkaparintani GTA SA-ba? Vagy esetleg KI2T is jó lenne.

on

Eszembe jutott, hogy az eredeti pilotban kicsit furcsáltam KITT megnevezését, ugyanis a nézõk meg a kivülállók Trans-Am-nek nevezték. Nekem a Firebird jobban bejön.

Ryder7
Ma hajnalban megnéztem az eredeti Knight Rider pilotját, hát az agyamat nem dobtam el tõle. Voltak benne igen kemény bakik és itt most nem arra gondolok h pl az egyik jelenetben kerek kormány volt és KI2T-nek pedig épp csak hogy meg lehet két helyen fogni, hanem pl a konzol az szabályosan váltakozott, az valami iszonyat ronda volt. Egyszer-kétszer látszott a Knight 2000 felirat, utánna meg nem. Szóval a konzolok bénára sikerültek.

A sok angolos Turbo Boost után nagyon néztem mikor KI2T felajánlotta Michaelnek a "Turbó Rakétákat".

De azért összeségében jó volt, fõleg amikor Devon ilyesztgette Michaelt.

<#eljen>

Csak egy olyan sorozatot mondjatok ami full színvonalas,mert
nem látszanak benne a számítógéppel készült jelenetek, vagy annyi pénzbõl csinálták.
Szerintem ez egy színvonalas alkotás, és sorozat.
és akárki is fikázza,nincs igaza, szerintem a történet jobb mint volt. Nem piti bûnözõkre vadászgat, és itt legalább nem azonnal fog kiderülni ki kicsoda, legalábbis én nem vágom Mike-al mi történt,személyiségzavara van,elkapták,befolyásolták a tudatát, és átállt a másik oldalra, vagy az egészet az fbi csinálta, ki üldözteti õt, ki áll a prometheus mögött,Garth Knight?stbstb
De majd kiderül,mintahogy azis hova tûnt az alapítvány,mi történt Michael Knight-al,hova tûnt a régi KITT,mert ez nem a régi KITT,...sok kérdés felmerül.Nekem tetszik ez az irányvonal,Irakos sztori,ugyis aktuális.
Szerintem nemcsak a fanoknak készül..amúgy meg ninc segyetlen olyan sorozat se amibe nelennének hibák de ez filmeknél is ígyvan megszoksz vagy megszölksz és szerintem ha jól fogják alakítania dolgokat nemlesz miért elpártolni
DJ Skyline
a narancssárga Dodge Chargeres jelent az melyik epizódból volt, nem tudja valaki? nekem így most nem ugrik be. meg amikor a vízre ugrat rá. amúgy jó a videó, tetszik, a vége a legjobb :D

Valóban nem érdekelte a közönséget a bakik, de az akkor volt. Ma már egy ilyen sorozatnál nagy hibának számít pl. a metrós rész, mert a nézõknek nagyok az elvárásaik.

Véleményem szerint a sorozatnak több pénzre lenne szüksége az élmények fokozása érdekében :), mert különben a nézõk elpártolnak és vége lesz :(

Mert ugyebár nem csak KR fanoknak készül a sorozat.

REAL MADRID

Fuu megnéztem énis az elsõ részt. Hát mit mondjak a bevezetõ film jobban tetszett
Ugye ott még nanotechnika volt, itt meg transzformáció. Lényegében ez a dolog nemis zavar annyira, de a sztori az inkább. Ez az Irakos sztori nagyon nem tetszik.
Meg olyan összecsapottnak tûnt az egész :(
10/4 et adok neki

REAL MADRID

Ez még semmi. minden egyes Turbo Boost tengelytöréssel járt, a tengelyek vitték el a legtöbb pénzt a sorozat budgetjébõl...

Ryder7
Valaki a multkor emlitette hogy ez eredeti KITT ritkaság volt, elhiszem, ugyanis a sorozathoz sok Firebird kellet.
Turbo Boost videó, sok TB-be KITT csúnyán orra esik, amit nehézkes javitani.
http://www.youtube.com/watch?v=arL04K3HLMw

DJ Skyline
már a "...de..." gyanús volt, megnézem hol járunk, 1999, na itt ték lesz :D

TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!!!