4495
-
Szabi1991 #4335 van már.. sőt 5.1es eredeti hanggal együtt.. :D -
#4334 HD-s verziót nem csináljátok meg, a tegnapi részből? -
#4333 Maximálisan egyetértek! -
Bullitt #4332 Hoffhoz: az eredeti sorozat is 90 után jött át hozzánk, magyarul Forgács egyáltalán nem öregedett annyit, mint a Hoff, így nem is meglepő. Meg azért David hangját igen erősen támogatja a több éves alkoholizmusa... -
spike0007 #4331 Nekem is az a véleményem hogy Graimannak a dublőr hang kellet volna!
Amúgy jó a szinkron!:) KITT mindent visz!:) -
ldavid #4330 május 1. lesz, szóval még 2 hét az első részig -
KnightRider #4329
Elnézést a késésért, kedves Rajongótársak! Következzék a rövid kritikám:
- 1, Ki3t: Versényi Laci bácsi, respect! Tetszik az újhullámosan lekevert Kitt-hang, ismerős de ezzel az effekttel mégis más. 10/10!
- 2, Mike: Nem. Nagyon nem. Megszokható, de nem jött át nekem.
- 3, Sarah: Elmegy. Személy szerint rosszabbra számítottam.
- 4, Graiman: nagy csalódás, nekem nagyon nem jött át. A dublőrje hangja kellett volna neki.
- 5, Rivai: mivel eléggé background character, annyira nem érdekelt
- 6, Michael K.: figyeltétek, hogy Forgács Péter hangja nem öregedett annyit, mint a Hoff hangja?
- 7, Bűnözők, background és filler karakterek: egyedül Dylan meg a néger manusz jött át, a többi nem. A korrupt sheriff egy robot?
- 8. A fordítás: volt, ahol nagyon jól átjött, volt, ahol nagy kalap szar volt. A legjobban Michael Knightnál szúrták el. Eredetiben ugye "I was that man". Ungárisül meg "Igaza volt [Wilton Knightnak]". Nem és nem, ezzel elveszik egy fontos elem, hogy az apa továbbadja a fiának a stafétabotot!
- 9: Billy, Zoe és Torres: meglátjuk jövő héten.
Verdikt: Versényiért köszi, TV2, amúgy 6/10.
Még valami: PM-ben elküldené valahi, hogy milyen irányból fújhatná a szél a vinyámra a szinkront?
-
spike0007 #4328 A szinkron egész jó és kiemelném Versényit sztem nagyon jó lett KI3T hangja ezzel a torzítással! Egyedül Revickyt kell szokni! -
KRhu #4327 Változóak a vélemények a szinkronról, mindenkinek más-más hangja nem tetszik vagy éppen tetszik. Nekem Graiman hangjával nincs bajom, el tudom fogadni Reviczky-t, számomra Mike hangja inkább szokatlanabb, valahogy más hangszintet képzeltem volna neki. -
Szabi1991 #4326 Naja, szinkron nem olyan mint amit vártam volna, de szokható.. jó lesz ez.. :) -
SlayR #4325 Most ha belegondoltok nem nagyon vannak már igazi karakteres szinkronhangok szal nem nagyon mitvárni őszintén szólva nekem soha nemtetszett kitt szinkronja régen se akármennyiure istenítették sokan -
Bullitt #4324 Ki találta ki, hogy Reviczky legyen Graiman hangja? x'D De legalább emlékeztetnek miért nem nézek már semmi sorozatot magyarul... -
ldavid #4323 KITT nyugdíjas ezzel a hanggal, Sarah még el is megy, Mike szar, Rivainak meg túl fiatal a hangja
a többiekre kíváncsi leszek -
#4322 szerintem egész jó lett, de persze az angol változatot nem fogja felülmúlni -
Bullitt #4321 Előtte is megmondtam róla, de mostmár meg is bizonyosodtam, hogy nagy szar a szinkron. Igazából Versényi sem nagyon jó, fura, hogy egy Mustangnak adja a hangját... -
Szabi1991 #4320 -
Dean Winchester #4319 no megy a tv2őn :D kivi vok a szinkronra!
-
ldavid #4318 talán az időpontot kéne nézni
tv2 blog -
#4317 Egyben lesz elvileg! :D -
#4316 Ez neked hol a viharban van átírva? -
KRhu #4315 Nyomsz egy linket a bloghoz? -
KRhu #4314 Igen, néztem a port.hun, átírták. De akinek nyomtatott sajtója van azt nem írják át. :) -
ldavid #4313 tv2 blogon írták. (mellesleg normális tvműsoros lapon már át van írva - port.hu) -
#4312 Itt 2 részes
Én szerintem képesek szétszedni! Így tovább tart a sorozat!
De majd holnap kiderül :D Azért vegyétek fel tunerrel, hátha leadják egyben! :D -
KRhu #4311 Ezt az amatőrdéget a csatorna részéről... Előre látom, hogy aki meg akarta volna nézni, lemarad majd az elejéről és mind anyázni fog joggal- :( -
ldavid #4310 csak nem szedik ketté
"a kiadottól eltérően nem két részben kerül leadásra a Knight Rider sorozat bevezető filmje, hanem egyben. 24-én szombaton tehát nem fél öttől, hanem négy órától kell keresni KITT-et és Michaelt." -
#4309 Szerintem csak hasonló a helyszín :D
Kár a kocsiért! :D -
ldavid #4308 itt megnézheted (az egy jó rész amúgy, nekem tetszett) -
KnightRider #4307
Ja igen. Life is too short to drive a Ferrari :D
Majd azért figyelem kedden, hogy hová is zuhan a járgány. De hát szombaton KR2008 a csigatévén, úgyhogy hajrá!
-
Bullitt #4306 Az egy sárga Lamborghini Gallardo és sztem nem ott zuhan bele :D -
KnightRider #4305
Láttam ma a jövőheti Mentalista promóját. A sárga Ferrari nem ugyanott zuhan le a tengerbe, mint Karr?
-
KRhu #4304 Te mondd, hogy rablótámadás, a Te hangod méllyebb :D -
ldavid #4303 ismerem Szabó hangját, Bozsóé mélyebb -
KRhu #4302 Valahogy egy fokkal ütősebb és profibb a szlovák Knight Rider promó és a végén (nem tudom mi az eredeti angol kifejezése pontosan) filmen kívüli promóciós jelenetek is vannak.
http://www.youtube.com/watch#v=AmUAxL6pem4 -
KRhu #4301 Boscorelli őrmester tényleg Bozsó Péter. De honnan tudod biztosra ebből a nyúlfarknyi mondatból, hogy nem Bozsó Péter? Megjegyzem Szabó Mátét nem ismerem, de akkor nagyon hasonló hangjuk lehet. -
ldavid #4300 az Bozsó Péter, de még ős is sokkal jobb lett volna, mint Szabó Máté -
KRhu #4299 Mike hangja ismertebb szinkronja még a Harmadik műszak, Boscorelli őrmester. :) A két szereplő majdhogynem megegyezik. Tudjátok, hangot vagy kinézet, vagy hang alapján választanak. A letőltések korszakában és az eredeti hang ismeretében nagy a felháborodás, ha szinkronhangot az előző eset alapján választanak. -
Bullitt #4298 Állítólag Damu Roland neve is felmerült, mint KITT. Ami azt illeti, NCIS-ben nyújtott teljesítménye alapján nem is lett volna rossz. Félreértés ne essék, Versényi istekirály, de ez tényleg egy új KITT.
Mike hangját egyedül a Baywatch Hawaii-ból ismerem, ott annak az idegesítő szőke gyereknek kölcsönözte a hangját. Sarahba nem vagyok biztos, de mintha Sánta Annamari lenne, aki a Smallville-ben Lois Lane hangját adja. -
#4297 Ez elég szar.. :D mármint a szinkron. KITT még csak-csak... bár szerintem komolyabb torzítás kellett volna, Mike és Sarah magyar hangjai viszont annyira illenek a karakterekhez mint Győzike az operetthez. :D -
Bullitt #4296 Hát tényleg ritka szar lett. Ráadásul ha megnézitek el is van csúszva a hang, bár lehet youtube miatt.
Amúgy az audiosávváltás a UPC-nél már évek óta meg van/volt oldva, legalábbis kb. 5 éve, amíg volt nekünk, addig emléksze, hogy azzal szórakoztam, hogy átváltottam a NatGeo meg hasonló csatornák nyelvét csehre, vagy angolra, vagy épp amire lehetett. XD