4495
  • KnightRider

Kitt: jó, hogy Versényi, felismerhető, és mégis más, mint a TOS Kitt. Bejövős!

Mike, Sarah: kalap fos. A többiek magyar hangjába bele se merek gondolni.

Már várom, hogy bevezessék ezt a digitális tévé cuccot (pontosabb megfogalmazást ne várjatok, ehhez nem nagyon értek), amiben lehet hangsávot választani, mintha DVD-t néznél. Na akkor adios, Hundub!

(off: Győzikéhez viszont nem ártana Hundub)

• ldavid
    kalap szar lett a szinkron :|
  • Szabi1991
    jaj de öreg lett így kitt :-(

meg a többiek hangja is elég fura.. nem nagyon hasonlít az eredetire.. :/
  • zoliii
    KR 2008 TV Spot 2
    Ma vettem fel a Charmed sorozatot, és közben leadták a másik KR előzetest! :D
  • KRhu
    Ha megint nézed a Józsi barátot írd meg, h volt e az ajánló. :)
  • Narxis
    :DDD
  • KnightRider

Mondtam én, hogy a Gengszter Zoltán befigyelt!

Mégjobb: Győzike!

"Máááájküüül! Ezt kőőőő csinyánieee, more? Gyááájj, dicsak!"

• Szabi1991
    "Tavaly, szinte napra pontosan egy éve harangoztuk be, hogy visszatér KITT és Michael, vagyis a Knight Rider és, hogy a hazai desztináció a TV2 lesz. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, többek között az is kiderült, hogy a Knight Rider újkori manifesztációja nem lett túl sikeres és az NBC meg is szüntette az első évad végén - több millió néző nagy bánatára.

Talán éppen emiatt halasztotta a csatorna a hazai premiert, s talán éppen emiatt nem hétköznap este lesz látható a sorozat, hanem "csak" szombat délután, mégpedig 16 óra 30 perckor, először április 24-én. A premierről annyit érdemes tudni, hogy a címe Prométheusz lesz és egy kétrészes epizódról, egy tévéfilmről van szó, amivel az NBC csatorna a nézői igényeket tesztelte - mind kiderült nem túl jó hatásfokkal, hiszen míg a film elég nézett volt, addig a sorozat elvérzett a nézettségi versenyben.

Jó hír viszont, hogy mivel úgy döntöttetek, ismét Versényi László lesz KITT magyar hangja. Kis kulisszatitokként elárulnám, hogy az amerikai verzióban Val Kilmer által megszólaltatott jármű "szerepére" a szinkronrendező részéről olyan nevek merültek fel a régi hang ellenében, mint Damu Roland, Lux Ádám, Rosta Sándor, Jakab Csaba, sőt, egy ötlet erejéig még Ganxsta Zolee neve is elhangzott." tvblog

Nade ki lesz KARR hangja ? :)
  • KnightRider

Így visszagondolva inkább az évek súlya az a Művész úr hangján, és nem a lekeverés. Akárhogy is, a TV2 megadta a respectet a magyar rajongóknak.

• KRhu
    Végül is KITT egy gép, olyan hangon beszél amilyent adnak neki. :)
    Még nem láttam az ajánlóját amelyben megszólaltatták, de kicsit kételkedve olvasom tőled, hogy ugyan az a hangszint. Szoktam hallani mostanában is Versényi urat különböző dokumentum, - és egyéb filmekben, azért azt a +17 évet hallani a hangján. Bár lehet, hogy a torzítás elnyomja.
    De várjunk csak... valaki azt írta, hogy Versényi hangja, de nincs rajta torzítás. Akkor most mi az igazság? :)
  • KnightRider

Nahh, ma átéltem azt, amit a South Parkos "bogyókák" is megéltek az új Terrence & Phillip filmmel: végignéztem a Józsibarátot, hogy majd jön a reklámblokban Kitt, de nem jött. Hogy a klasszikusokat idézzem: FUUUUUUUUUUUUUUU... Innentől tudjátok :D

• Narxis
    Ja tényleg.. :DD
  • Szabi1991
    de "bármilyen" hangon megtud szólalni, volt amikor női hangon beszélt, mint egy gps.. xD
  • KnightRider

Végülis sosem derült ki. A pilot írói leírták, hogy az eredeti KITT computer komponensei benne vannak az újban. Aztán jött GST és elgyakott sokmindent.

• Narxis
    De nem szabadna, hogy ugyanaz legyen Kitt, nem? :D Én azt hittem azért más a hangja az új sorozatban, mert új modell, új "agy".
  • Csabesz6
    "Ördög":p
  • KnightRider

Amit én nagyon tudok tisztelni, az az, hogy képesek voltak ugyanúgy lekeverni Versényi hangját, mint 1991-ben. Vagy még mindig ugyanazt az analóg cuccot használják? :D

• KRhu
    :D :D :D Én még nem láttam ezt a beszélős spotot, csak ami az oldalon is fent van. :(
  • Bullitt
    Valami értelmesebb videót is összevághattak volna neki szerintem. Na, mindegy, nekem megvan az egész szép kis 720p-be, a szinkron meg 90%, hogy nem fog nekem bejönni.
  • Szabi1991
    :o
  • spike0007
    Valóban!
    Örülünk is neki!
  • KnightRider

Ma grószmutteromnál voltam vendégségben, nézi a Józsibarátot, reklámblokkban KR spot. És KITT hangja VERSÉNYI LÁSZLÓ!!! Vagy legalábbis nagyon olyan a hangja.

Grószmutter nem nagyon értette, hogy miért ugrok fel a rántotthústól és kezdek kurjongatni hogy: "Versényi! Versényi!" :D

• Szabi1991
    jaj a japó hangja de fura :/
  • zoliii
    Knight Rider Tv spot
  • KRhu
    Nem is értem, hogy az RTL-en miért 4:3-ban megy. Ott aztán csomó minden 16:9, és ráadásúl sokszor amorf, ami tökéletesen illeszkedik a lapos tévékhez.
  • KnightRider

A kérdés az, hogy levágják-e a széleit, vagy a két vastag fekete csík fog virítani alul-felül?

Off: Sarah Connor Chronicles 2. évadot kiadhatnák már végre...

• zoliii
    A német RTL-en 4:3-ban adták le :(
    Én csak a szinkron miatt veszem majd fel :D
  • KRhu
    ...és amit kihagytál 4:3-ban. :S Hú, de szokatlan lesz így, tuti nem 16:9 lesz :(
  • KnightRider

Magyar tévé? PAL felbontásban, analóg szórásban :D

• zoliii
    Remélem hamar fent lesz DVDrip-ben! :D
    Én lehet, hogy felveszem TV Tuner karival! :D
    Mondjuk HD-ban, vagy Bluray-ben lenne az igazi! :D
  • KRhu
    ...de értem a célzást :D
  • KRhu
    Nem hinném hogy Stohl Buci egy tv2-ös sorozatban szinkronizálna. Egyébként ő nem szinkronizál sorozatot mostanság tudtommal.
  • Szabi1991
    csaknem
  • KnightRider

Van már kint valami előzetes magyarul?

Már előre látom (hallom)!

Mike: Stohl Buci
    Kitt: Ganxta Zolee (vagy Majka)
    Sarah: Eördögh Nóra

• KRhu
    :D
  • Reg5
    Lehet jobban teszik. Én alig bírtam végignézni egyben...
  • KRhu
    Én is nagyon kiváncsi leszek a szinkronra.
  • KnightRider

Hohó! Már várom. Előre félek a szinkrontól, de majd meglátjuk...

• Szabi1991
    és tényleg o.0

80percet leosztják 2x40 percre ? :/
  • KRhu
    Április 24-én, szombaton, 16:30-kor a Tv2-n Knight Rider 2008! A Pilot epizód első fele...