4495
-
KnightRider #4295
Kitt: jó, hogy Versényi, felismerhető, és mégis más, mint a TOS Kitt. Bejövős!
Mike, Sarah: kalap fos. A többiek magyar hangjába bele se merek gondolni.
Már várom, hogy bevezessék ezt a digitális tévé cuccot (pontosabb megfogalmazást ne várjatok, ehhez nem nagyon értek), amiben lehet hangsávot választani, mintha DVD-t néznél. Na akkor adios, Hundub!
(off: Győzikéhez viszont nem ártana Hundub)
-
ldavid #4294 kalap szar lett a szinkron :| -
Szabi1991 #4293 jaj de öreg lett így kitt :-(
meg a többiek hangja is elég fura.. nem nagyon hasonlít az eredetire.. :/ -
#4292 KR 2008 TV Spot 2
Ma vettem fel a Charmed sorozatot, és közben leadták a másik KR előzetest! :D -
KRhu #4291 Ha megint nézed a Józsi barátot írd meg, h volt e az ajánló. :) -
#4290 :DDD -
KnightRider #4289
Mondtam én, hogy a Gengszter Zoltán befigyelt!
Mégjobb: Győzike!
"Máááájküüül! Ezt kőőőő csinyánieee, more? Gyááájj, dicsak!"
-
Szabi1991 #4288 "Tavaly, szinte napra pontosan egy éve harangoztuk be, hogy visszatér KITT és Michael, vagyis a Knight Rider és, hogy a hazai desztináció a TV2 lesz. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, többek között az is kiderült, hogy a Knight Rider újkori manifesztációja nem lett túl sikeres és az NBC meg is szüntette az első évad végén - több millió néző nagy bánatára.
Talán éppen emiatt halasztotta a csatorna a hazai premiert, s talán éppen emiatt nem hétköznap este lesz látható a sorozat, hanem "csak" szombat délután, mégpedig 16 óra 30 perckor, először április 24-én. A premierről annyit érdemes tudni, hogy a címe Prométheusz lesz és egy kétrészes epizódról, egy tévéfilmről van szó, amivel az NBC csatorna a nézői igényeket tesztelte - mind kiderült nem túl jó hatásfokkal, hiszen míg a film elég nézett volt, addig a sorozat elvérzett a nézettségi versenyben.
Jó hír viszont, hogy mivel úgy döntöttetek, ismét Versényi László lesz KITT magyar hangja. Kis kulisszatitokként elárulnám, hogy az amerikai verzióban Val Kilmer által megszólaltatott jármű "szerepére" a szinkronrendező részéről olyan nevek merültek fel a régi hang ellenében, mint Damu Roland, Lux Ádám, Rosta Sándor, Jakab Csaba, sőt, egy ötlet erejéig még Ganxsta Zolee neve is elhangzott." tvblog
Nade ki lesz KARR hangja ? :) -
KnightRider #4287
Így visszagondolva inkább az évek súlya az a Művész úr hangján, és nem a lekeverés. Akárhogy is, a TV2 megadta a respectet a magyar rajongóknak.
-
KRhu #4286 Végül is KITT egy gép, olyan hangon beszél amilyent adnak neki. :)
Még nem láttam az ajánlóját amelyben megszólaltatták, de kicsit kételkedve olvasom tőled, hogy ugyan az a hangszint. Szoktam hallani mostanában is Versényi urat különböző dokumentum, - és egyéb filmekben, azért azt a +17 évet hallani a hangján. Bár lehet, hogy a torzítás elnyomja.
De várjunk csak... valaki azt írta, hogy Versényi hangja, de nincs rajta torzítás. Akkor most mi az igazság? :) -
KnightRider #4285
Nahh, ma átéltem azt, amit a South Parkos "bogyókák" is megéltek az új Terrence & Phillip filmmel: végignéztem a Józsibarátot, hogy majd jön a reklámblokban Kitt, de nem jött. Hogy a klasszikusokat idézzem: FUUUUUUUUUUUUUUU... Innentől tudjátok :D
-
#4284 Ja tényleg.. :DD -
Szabi1991 #4283 de "bármilyen" hangon megtud szólalni, volt amikor női hangon beszélt, mint egy gps.. xD -
KnightRider #4282
Végülis sosem derült ki. A pilot írói leírták, hogy az eredeti KITT computer komponensei benne vannak az újban. Aztán jött GST és elgyakott sokmindent.
-
#4281 De nem szabadna, hogy ugyanaz legyen Kitt, nem? :D Én azt hittem azért más a hangja az új sorozatban, mert új modell, új "agy". -
#4280 "Ördög":p -
KnightRider #4279
Amit én nagyon tudok tisztelni, az az, hogy képesek voltak ugyanúgy lekeverni Versényi hangját, mint 1991-ben. Vagy még mindig ugyanazt az analóg cuccot használják? :D
-
KRhu #4278 :D :D :D Én még nem láttam ezt a beszélős spotot, csak ami az oldalon is fent van. :( -
Bullitt #4277 Valami értelmesebb videót is összevághattak volna neki szerintem. Na, mindegy, nekem megvan az egész szép kis 720p-be, a szinkron meg 90%, hogy nem fog nekem bejönni. -
Szabi1991 #4276 :o -
spike0007 #4275 Valóban!
Örülünk is neki! -
KnightRider #4274
Ma grószmutteromnál voltam vendégségben, nézi a Józsibarátot, reklámblokkban KR spot. És KITT hangja VERSÉNYI LÁSZLÓ!!! Vagy legalábbis nagyon olyan a hangja.
Grószmutter nem nagyon értette, hogy miért ugrok fel a rántotthústól és kezdek kurjongatni hogy: "Versényi! Versényi!" :D
-
Szabi1991 #4273 jaj a japó hangja de fura :/ -
#4272 Knight Rider Tv spot -
KRhu #4271 Nem is értem, hogy az RTL-en miért 4:3-ban megy. Ott aztán csomó minden 16:9, és ráadásúl sokszor amorf, ami tökéletesen illeszkedik a lapos tévékhez. -
KnightRider #4270
A kérdés az, hogy levágják-e a széleit, vagy a két vastag fekete csík fog virítani alul-felül?
Off: Sarah Connor Chronicles 2. évadot kiadhatnák már végre...
-
#4269 A német RTL-en 4:3-ban adták le :(
Én csak a szinkron miatt veszem majd fel :D -
KRhu #4268 ...és amit kihagytál 4:3-ban. :S Hú, de szokatlan lesz így, tuti nem 16:9 lesz :( -
KnightRider #4267
Magyar tévé? PAL felbontásban, analóg szórásban :D
-
#4266 Remélem hamar fent lesz DVDrip-ben! :D
Én lehet, hogy felveszem TV Tuner karival! :D
Mondjuk HD-ban, vagy Bluray-ben lenne az igazi! :D -
KRhu #4265 ...de értem a célzást :D -
KRhu #4264 Nem hinném hogy Stohl Buci egy tv2-ös sorozatban szinkronizálna. Egyébként ő nem szinkronizál sorozatot mostanság tudtommal. -
Szabi1991 #4263 csaknem -
KnightRider #4262
Van már kint valami előzetes magyarul?
Már előre látom (hallom)!
Mike: Stohl Buci
Kitt: Ganxta Zolee (vagy Majka)
Sarah: Eördögh Nóra
-
KRhu #4261 :D -
Reg5 #4260 Lehet jobban teszik. Én alig bírtam végignézni egyben... -
KRhu #4259 Én is nagyon kiváncsi leszek a szinkronra. -
KnightRider #4258
Hohó! Már várom. Előre félek a szinkrontól, de majd meglátjuk...
-
Szabi1991 #4257 és tényleg o.0
80percet leosztják 2x40 percre ? :/ -
KRhu #4256 Április 24-én, szombaton, 16:30-kor a Tv2-n Knight Rider 2008! A Pilot epizód első fele...