4495
-
#2815 sárga fényeket a robot alakon? jah, de az csak tükröződés... Ha megfigyeled mikor Mike KITT melett van akkor is sárga KITT oldala. -
#2814 nemtom, hogy KARR-nak lesz-e mustang alakja vagy sem, de a sárga fényeket egyértelműen látni a robot alakban is rajta. -
ldavid #2813 itt a rajz róla, pont most kerestem meg -
#2812 az egy dolog...de ismerjük a robot alakját is...és nem hiszem,hogy Graiman papa halála előtt még egy ilyet beledobott KITT-be...
már alig várom a csütörtököt,elhatároztam hogy 5 előtt felkelek(fél7kor kellene),hogy megnézzem fent van-e már a rész:) -
spike0007 #2811 Meg a 6-os részt ha megnézitek ott is mikor KITT mutatja KARR-t ott van a Mustang külső! A KARR epizód meg ugy kezdődik a KRO szerint hogy KITT-et ellopják és nemcsak az egységet! -
spike0007 #2810 Akkor annak is nézzetek utána KRO-n hogy KARR-nak van Mustang alakja is! Fenn vannak a képek róla! -
Szabi1991 #2809 -
Bullitt #2808 Szóval, képe róla ITT -
Bullitt #2807 Közben a trailer elején lévő szkennert is megoldották KRO-n. Egy korábbi epizódban a Knight of the Zodiacban szerepelt már ez a scanner 35:50 környékén.
Am kép róla:
-
Szabi1991 #2806 [center] -
Szabi1991 #2805 KITT-nek a narancssárga a helyzetjelzője, a másiknak hófehér :) -
#2804 dehogynem,előtte is és utána is piros...mondjuk nem tudom,nektek miért egyértelmű,hogy a trailerben a Mustang KARR,hiszen az eddigi részekben ahol szóba került,mindig a transformerses alakot mutogatták a képeken is...szvsz az a nagy álló bizbasz a kamera előtt,na az lesz KARR... -
unisol1 #2803 Na meg olyan logikus, a Hero után KITT van, a Nemesis után meg KARR, ha tudjátok mit jelent a 2 szó, nincs mit firtatni tovább! Az a robot alak végülis kíváncsivá tesz, de KR-be már sok, onnantól már csak Transformers és kész! -
unisol1 #2802 A Nemesis felirat után tuti sárga a scanner, ennyire nem tűnhet sárgának a piros! Fú, megdobogtatta a szívem! Remélem jól megcsinálják, az első két rész nekem nagyon nem tetszett, most meg csak az 5.-nek állok neki! -
Bullitt #2801 Bazz...odaírtam. A kobra logo is a hűtőrács másik oldalán van. Tükörfelvétel az... -
spike0007 #2800 Mondjuk még csak a 10-ik rész lesz!:) -
spike0007 #2799 Anyósülésen? Mike soha nem ülne oda! KARR valakit foglyul ejtett! Persze hogy KITT alakja mivel KARR KITT Mustang formáját és technológiáját fogja használni,olvasd el a rész rövid tartalmát a KRO-n! Később felfedi magát vagyis robot alakját! Az egészben tuti Torres keze lesz benne! Lehet Ő ül az anyósülésen? Kiráz a hideg! -
Bullitt #2798 Nincs egyedül. Az anyósülésen ott van egy ember, a kobra logó pedig a másik oldalon van és KI3T-nek is néha sárgának tűnik a scannere. Ez egy egyszerű farolós tükörfelvétel KITT-ről. KARR szkennerje szvsz az elején látható, amit én nem tudok kivenni mi lehet, talán a robotikus feje? -
#2797 érdekes rész lenne még , ha visszatérne Garth és Góliát -
spike0007 #2796 Észrevettétek hogy a kifarolós Mustang egyedül van Mike nélkül és sárga a scanner?
Na az KARR lesz Musztáng alakban! Egyébként baromi hangulatos egy promó! Mondom én hogy lesz hype-ja a KARR-os részeknek!:) -
#2795 Biztos jó a sorozat, de így első ránézésre nem illik a képbe nekem ez a mustang, sensor is elég hülye helyen van. -
Szabi1991 #2794 megemlítették csak.. hogy KARR még él....
viszont a következő részben....
[center] -
KnightRider #2793
Minden tiszteletem, hogy ilyen 3D vektor effekteket tudtak akkoriban csinálni! -
#2792 na mittaláltam: http://www.youtube.com/watch?v=ZyoT-mfszzw -
#2791 KARR még sehol, max a Youtubeon. a helovines részben megemlitik és még kék-fehér kép is van róla, úgy közepetájban. -
#2790 merre felé van benne KARR? nem néztem meg csak végig görgettem -
#2789 szerintem a nanovirusos. de a KITT önrobbantós is jó volt. -
KnightRider #2788
Én azon járatom a fejemet, hogy a nanovíusos, vagy a Kitt-önrobbantós volt e a jobb? Na mindegy, Karr üt mindent :D -
#2787 nekem a Vegasos kicsit unalmas volt, ebbe meg már izzadtam is, pedig a vége mindig Happy end szintem midnennek (sajnos) -
#2786 Oké oké, tiszteletben tartom, csak kicsit meglepett:) -
ldavid #2785 nekem a vegasos jobban tetszett, de ez sem volt rossz -
spike0007 #2784 Legjobb rész volt! Tiszteletben tartjuk mindenki véleményét, de ahogy látod itt ezen a fórumon a többségnek tetszett!:)
Persze nem jöhet be mindenkinek, de ez nem is baj! Nekem pl a Vegas-i rész is bejött nagyon de ez jobban!:) -
#2783 Az 1x09? A nanovírusos? Ugyanazt néztük? -
spike0007 #2782 Kegyetlenül jó rész volt! Az évad eddigi legjobb része! -
#2781 -
Szabi1991 #2780 az eddigi legjobb rész :D -
#2779 Huhú basszus. 1x08 után az 1x09 büntetés. Hát ezt érdemeljük? Mi volt ez?:) -
#2778 most csak éppen hogy belekukkantottam, a nanovírust azért szerencsére nem is próbálja megmagyarázni :) -
#2777 Hát ezaz. :) -
Bullitt #2776 Figyelni kell EZT a blogot. Az írója tudományosan megvizsgálja a Knight Riderben bemutatott technikákat, és megdöbbentő, mi minden van már. Például kitalálták már az eredeti KITT-et bevont Molecular Bondend Shellt is, csak persze más néven.
Eddig szinte minden megvalósult már, amit látunk, persze csak sokkal kevésbé hatékonyan. Ami mostanság elképzelhetetlen, az az önmagát irányító autó. A többi viszont csak néhány évtized és ilyen tökéletes.