Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picar77
fu azt én is , régit is ezért szerettem nagyon

()() (^^)

Picar77
kiváncsi leszek mikor lesz felirat megint 😄D

()() (^^)

Most nézem a rate nõtt a nézõszám kb maradt picit csökkent! Azt olvasom a KRonline.com-on hogy egy rész lesz még idén elvileg, hát majd meglátjuk és januárban lesz folytatás! Elvileg a 9-es rész lesz az uccsó rész a reboot elõtt. Majd kiderül! Remélem jól sül el a dolog!😊

Már nagyon várom az egyszerû embereken is segítünk sztorikat!😊

Ami hiányzik nekem az a ski móde remélem egyik részben az is elõjön és Turbo boost-ot régen láttunk már! Talán a kövi epizódban, de jövõ héten lesz rész vagy mennyi rész lesz még? Olyasmit hallottam a reboot vagyis a nemkívánatos szereplõk eltüntetése januárra várható, valaki tud errõl valamit? Akkor már csak egy rész lesz idén vagy mi?

Röviden és tömören egy nagyon jó rész volt a mai!😊 Nagyon csöppet emelkedett a nézettség is, de majd a reboot után többet fogunk tudni!Mondjuk nekem nincs bajom ezzel az iránnyal se. Ez Billy része volt de volt pár momentum ami a Tost idézte! Az elején a folyadékeresztés a végén az áttörés! Tetszett na!

Szerintem jó rész volt. Egyre többször tünnek fel olyan gesztusok Mikenálamik emlékeztetnek az apjára és ez szerintem szépen átjön. Amúgy részletesebben nemvolt baj a résszel egy átlagos töltelék rész
Nem volt jó a mai rész.
Röviden és tömören

Don't Hassle The Hoff!

Ez jó lesz! Graiman papa gondolom megy a levesbe, Kittet elrabolják, Karrt meg meg kell állítani: visszatér a régi Mike és a régi Kitt, az utóbbi valószínûleg csak egy amolyan búcsúztató rész erejéig (mint Kirk kapitány a Nemzedékekben), az öreg Michael meg marad, mint fõnök. Nem szerepelne olyan sokat, csak mint régen Devon, pár perc erejéig, mikor megmondja, hogy mi a mission of the week. Yeah!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Talán a reboot ami pár rész múlva lesz meg a hír fecsigázza az amcsikat! Az elsõ évad végigmegy tutira! Már a 15-ik részt is leforgatták! Legyen második évad és belefér Hoff bácsi sztem jót tenne a sorinak amivel amugy sincs baj!😊 De nézettség szempontjából jó egy nagyobb név is!

Sztem belefér! Jöhet jöhet jöhet!😊

5c0rp330n
dehogynem..

ne már... szvsz abszolút nem hiányzik bele
Hasselhoff a második évadtól állítólag állnadó szereplõ lesz
Ezzel csak egy baj van: ilyen nézettséggel örülhetünk, ha végigmegy az elsõ évad... :S :S

jaja valóban a turbo boostot lehetne használni sürübben!
hisz most tiszta vipera a film kb 😞de azért jó 😄
sztem meg nagyon jó a sorozat 😊)

az elsõ pár részbe gagyik voltak az összevágott, meg számítógépes animációk... de azóta sokat javultak... (vagy csak én szoktam meg ? 😊

a történet nem vmi hû de szuperizgalmas, viszont sztem hangulatos, és jó 😄

Igaz! Ez van! De összességében azt mondom nagyon jó a sori nekem nagyon tetszik! Persze ha lenne több kocsi amit törni lehet meg több pénz külsõ helyszini forgatásokra még jobb lehetne! De a Turbo alakulni fog,azóta már lehet csináltak igazi kocsitörõ ugratást is a mustanggal, a többit meg meglátjuk!😊

a.carkey
Ha a sorozat is olyan jó lenne, mint a Mustang, akkor talán sokkal jobban járna mindenki.

Ha a #2429 igaz, akkor ok, de ezzel a green boxos technikával, hát, nagyon kígyó az egész ...

A medve nem játék.

gondoltam, hogy nem cserélik le, de nekem akkor sem tetszik xD
Ez csak egy átalakuló formája lesz a mai részben elvileg!😊

Még nem kapnak annyi Mustangot hogy törni tudják! Knightrideronline.com-on utána kéne nézned a dolgoknak, úgy egy pár hónappal ezelõttre visszamenni és nem csak dobálózni, hanem a tényeket figyelembe venni! A greenboxot is azért használják hogy ne csússzanak ki a költségvetési keretbõl! Ez van! A készítõk ezt többször lenyilatkozták. Meg hogy igyekeznek elérni a fordnál hogy több kocsit kapjanak! Ford meg naná hogykihasználja a dolgot, hogy minél több kocsit eladhassanak!

nekem ez nem tetszik, a mostani jobban néz ki
Szerintem a green boxon nem finomitani kene, hanem egy az egyben elfelejteni. <#vigyor3>
Az meg nem igaz hogy nincs pénz az autók törésére. Az egész film egy nagy Ford reklám, ha nem ad kocsit, akkor mit ad a Ford? A másik, hogy azt gyanítom, hogy a pilot után azért szüntették meg azt a jó kis mûszerfalat, mert a Ford azt szerette volna, hogy ne azért az autóért rajongjanak a nézõk, hanem az övékért, ami kapható is. Ha kell meg néhány fanatikus beletesz egy varázsgömböt a mûszerfal tetejére és kap egy Kittet. <#confused>
http://knightrideronline.com/news/2008/11/ford_unviels_2010_mustang_gt.php
A 2010-es MUSTANG debütál a mai részben!😊) Állat lesz Én monsdom!😊

Amit SlayR említ az az egyik ok a másik hogy nincs annyi pénz hogy csak simán valós felvételeket csináljanak no meg kocsit törjenek! A pilot filmre sokkal több pénz volt mint egy-egy sorozat részre! De ott még rosszabb volt néhány effect! A sori még így is mérföldekkel jobb az egészet tekintve!😊No és részrõl részre lesz jobb! A 7-es részben az átalakulás már nagyon szép volt, a green boxon még van mit finomítani persze. Szerintem nem kell ennyi szereplõ. Graimant amugy is kiírták volna, Torrest is hiszen le fog bukni, az FBI-os csaj meg már a pilotban is idegesített!😊 Ja és tervezik a Turboo Boost-ot Mustang töréssel de még nincs annyi kocsijuk, de várható! Lehte a mai rész egy KR LAS VEGAS Crossover lesz!😊

Ezzel szerintem azaz egy probléma van hogy nem áll nemtom hány Mustang a stáb számára ha egy úgy járna pl egy Turbo Boost után mint anno a Pontiac 😊
Jah és a fordítók is igyekezhetnének a felírattal, már egy hete nincs felírat a hosszupuskán a 7es részhez,csak a napokban dobott egyet össze tutyi,köszönet neki.Nekem jólenne az is ha gyorsan összedobnának egy felíratot,felraknák,mint a pilot filmnél is,és utánna lehetne pepecselni a részletekkel, angol kifejezésekkel,miegymással,ugyis a javítottat amit késõbb felraknának,töltené le az ember,csak mégis lenne valami.
Újranéztem a pilot filmet és most összehasonlítva ezzel a sorozattal,háát,ég és föld.
Nem a szereplõktõl kéne megválni,és nem spórolni kéne,el kéne gondolkodni hogy a régi sorozat mitõl volt népszerû.
Nem igazán volt benne green box meg hasonlók.
Talán el kéne felejteni ezt a vetített hátteres jeleneteket,és mindent élõben kéne felvenni,és jó lenne ha minden részben lenne izgalmas autós üldözés KITT technikájával leküzdve az akadályokat és turbo boost.Ez a belülrõl mutatják hogy jön létre a turbó fröccs az elején tetszett,de mostmár csinálhatnának más jelenetet is hozzá,és igazi turbo ugrást.Szerintem ha ezt megcsinálnák nagyobb lenne a nézettség.
Hihetetlenül visszaesett ezekkel csinált mû dolgokkal mû jelenetekkel a színvonala is,és a szememben is.Mû knight rider helyett knight rider filmet is jó lenne látni.Nekem ezzel a sztorival semmi bajom,tök jó.(Mondjuk ezt a szélvédõ üvegre vetítést sem kéne ennyire erõltetni,nekem jobban tetszett az a monitor a váltó fölött.)
Egyszerûbben,visszakéne kanyarodni a pilot film színvonalához,ott szépen vannak kivitelezve ezek a dolgok mégha egyeseknek az átalakulás nemis tetszett.

Én már az elsõ évad felénél szétröhögtem magam, hogy ha Scofield annyira szuperintelligens, akkor hogyhogy a fél börtön hülyére tudja venni és már nem is tudom hányan szöktek vele a végére...

nana 😄 a prison break sztem jobb =)
én nézem és nézni is fogom ezt is meg azt is!

Prisonbreaknél még mindig jobb...

Szolnokboy1
ezek a feliratok rettentõen rosszak. :-/ mindössze egy részt néztem felirattal, elég is volt. de így a 7. rész után a sorozatból is, mocskosul debil.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Köszi
Picar77
áh köszi ^^

()() (^^)

jó a fordítás fasza rész volt ez is 😄
am érdekes,hogy mike megy de bentrõl mondjak go mike 😮O
ok,nevezd ahogy akarod 😊
de sztem mindeki vágja,h itt a hivatalos=szokásos forító =)
olyan nincs, hogy hivatalos felirat - max nem a megszokott ember fordította
van felirat! de nem a hivatalos hanem vki más fordította le.vki megnézte és õ szerinte jó lett! szal akinek kell annak tessék a link =)
http://www.speedyshare.com/227526859.html
még nincs 😄 majd lesz elvileg...
am sztem vki úgyis beböki egy hsz erejéig ,hoyg van felirat =)
Hy!

Ti találtatok már feliratot a hetedik epizódhoz?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

N o N a m e
én nem vagyok akkora KR fan, hogy felirat nélkül is megnézzem 😊
Ryder7
nemtom mit vagytok úgy oda nekem felirat nélkül is megteszi. lehet hogy nem értek mindent, mert nem vok profi angolos, de a fõ hogy Knight Rider.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

jaja ,supernatural felirat is 2napra rá szokott lenni.elvileg azért van olyan hamar mert azoknak a sorozatoknak nagyobb a nézettsége,több ember nézi és azért 😞
na mind1.=D elõbb utóbb itt is lesz felirat sztem 😊
akkor majd nézelõdök szerdáig csak kiadják<#confused>
N o N a m e
A Prison Break fanok elég hamar megcsinálják a feliratot, kedd hajnalban van az epizód magyar idõ szerint, kedd délután/este már van felirat. És nekem még az is késõ 😄
Picar77
pfff az se rossz

()() (^^)

hát mit mondjanak a dexter rajongók ?
vasárnap este megy külföldön és mi vasárnap délutanra kapunk feliratot 😄 szal majdnem a kövi rész elõtt pár órával kb 😞
Picar77
én is örülnék neki😄
nem tom min ülnek ennyi ideig :S

()() (^^)

Bocsi a 7. részhez nem tudna valaki feliratot linkelni, mert hosszupuskán nincs még fent<#worship>