4495
-
spike0007 #2855 Ezek jó hírek! Izgi lesz! -
#2854 kro-n megjelent tegnap egy 18 perces videó,gondoltam bebüfögök néhány infót:
karr teljes mértékben animáció robot módban(abszolút nincs megalkotva fizikailag)
ski mód lesz januárban valamelyik epizódban
4 jelenetben lesz turbo boost januárban
nem a 2010-es mustang lesz karr autó alakja,hanem a gt500kr(ami kitté is),csak narancssárga scannerrel-amennyiben jól hallottam
a csajszi a kamerával 1-2 epizódból kivágott képet is látott a kamerával,de sajnos ezek el vannak maszkozva[rohaggyanak meg:D]
kitt vs.karr csataképek is ki vannak nyomtatva,de azok sem látszanak(itt anyáztam egy szépet:D,főleg miután még videót is mutattak a csajnak,de ahelyett csak egy kro-s kép van...grrrrrrr)
a manus megerősíti,hogy kitt repülni fog,két értelemben is(és ebben a turbo boost nincs benne ám!:D-na nem arról beszélek,hogy megy az aszfalton,egyszercsak kedve támad repülni és felszáll,hanem...a többit majd meglátjuk:D)
-
#2853 eztv.it -
High end PC #2852 kössz má nem kell, torrenten már megtaláltam őket! -
High end PC #2851 És a sorozatrészeket honnan tudom tölteni? Google-t túrom fél órája, de nem találtam még egyet sem. -
High end PC #2850 :( -
SlayR #2849 csak angol nyelven van még a sorozat is meg a film is... -
High end PC #2848 egyébként a Knight Rider 2008 film létezik magyar szinkronosan? -
High end PC #2847 Ok, köszi. Esetleg linkeket tudnátok adni, ahonnan leszedhetőek angolul a részek? Már ha valahol fentvannak. -
ldavid #2846 utóbbi, nálunk szerintem egyhamar nem várható -
High end PC #2845 Köszi az infót! Még valami: itthon vetítik már, vagy még várni kell rá pár hónapot? Vagy még csak netről tudok lehúzni angol részeket? -
ldavid #2844 szerdán megy le kint a 10. rész -
High end PC #2843 Nem is tudtam hogy már mennek az új KR részek. Eddigmennyi részt csináltak? Hány évad van eddig, 1 évad ugye? -
#2842 -
sandor8206 #2841 9-es epizód sztem tök jó volt, bár nálam a 8. eddig a favorit! Kíváncsi leszek a KARR részekre, és főleg nagyon jó, hogy 3 rész egybefüggő, örülnék ha több ilyen lenne, nemcsak ilyen 1 rész 1 történet! +bár csak pár pillanatig látszik még csak KARR robot alakja, remélem a epizódban is végig ilyen jó lesz, tényleg nagyon jó! és leemelem majd a kalapom a készítők előtt ha ilyen lesz végig a megvalósítása, mert ez a pár másodperc teljesen ok és főleg egy tv-sorozatban! -
Dean Winchester #2840 karr egy robot :S pff :D na kivi vok mi sül ki ebből. -
Bullitt #2839 Ebből látszik, hogy az sem KARR még :) -
Szabi1991 #2838 mármint a másik videóba volt fehér lámpa, de a narancs "fénysor" a lényeg :DD -
Szabi1991 #2837 ennyi...
[center]
szal a fehér lámpás KARR :D -
#2836 Vihar előtti csend. -
#2835 Fényjelzésekkel fog kommunikálni. :D -
KnightRider #2834
A néma levente :D -
Bullitt #2833 IMDB szerint Peter Cullen csak a 12. epizódban adja a hangját, szóval szvsz még addig nem látjuk KARR-t. Vagy legalábbis nem fog beszélni :D -
KnightRider #2832
Úgy értem, egy epizódon keresztül Mustangként furikázik, mint a régi Karros részekben, turbózik, lézerezik, akármi, az epizód végén meg "Transform and roll out!" és robottá alakul. Kamera Mike arcára, freeze frame, fade to black, to be continued. -
#2831 mi is tudtunk róla, trailerekben hetek óta az van :D -
#2830 nem kérlek a scanner az fekete.
amúgy Mike, Sarah, és Torres (fontossági sorrendXD) is tudnak KARRról, nameg KITT. -
KnightRider #2829
Mint házigazda, kijelentem: zöld volt a scanner :D
Amúgy szerintem a 10-es epizód végén fogjuk először látni Karrt, de még mind autót, a robot csak a végén lesz, mint nagy "húbazzeg" jelenet, mert csak Graiman papa tudott róla, de ő akkor már alulról szagolja a Dávid Ibolyát. -
spike0007 #2828 Csütörtökön még nem! Szerintem a 10-es rész csak rávezetés lesz a KARR-os részre! -
#2827 ne mondjátok már hogy képesek vagytok azon vitatkozni h sárga-e vagy sem :D akkor én azt mondom h kék, csütörtökön úgyis meglátjuk :D -
#2826 jó' van Szabi, de attól még a másik igen sárga. mármint sárgább mint az előző. (most ha vki azt mondja, hogy KITT akuja lemerülű félben van akkor nemtom mi lesz) -
KnightRider #2825
De akkor Karr most valami félautomata exoskeleton? -
#2824 na erre gondoltam én is, hogyha magától működne minek bele pilótafülke -
Szabi1991 #2823 #2806 -
KnightRider #2822
Még valami: int. chamber. Belső fülke. Miért van egy olyan érzésem, hogy Torres fog odabenn ülni, akár irányítóként, akár fogolyként? -
#2821 amúgy nem tudom észre lett e véve a videóbam KARR kerekei, komoly offroad kerekek. meg a farolós résznél KARR van, látszik, hogy sokkal sárgább a led csik, és KITT-nek a sötétbe tiszta piros. -
#2820 sztem nem olyan könnyű azt leszedni, mert kb KARR-on is van nanovédelmi izéé, de sztem kitalálnak valami csodafegyvert mint annó a TOS-ban mikor KARR visszatért, vagy amikor beindult egyáltalán. -
KnightRider #2819
Amúgy megfigyelések:
Cylon eye: najó'van :D
Hip guns: ő ténlyeg csípőből tüzel
Air foil: ha repülni is tud, az elég kellemetlen. Erre varrjál gombot, Turbo Boost
Statikailag nézve amúgy elg gyengécske, ha a térdhajlatot kilövik, összeesik az egész. Na oda pár Plasma Pulse-t, ha villanyoszlopokat le lehet szedni vele, akkor ezt a házi gyártmányú Optimus Prime-ot is :D
-
KnightRider #2818
Mit találtam:
-
#2817 először én is azt hittem, hogy tükröződés, de high quality-ben egyérteleműen látszik, hogy azok ott LED-ek vagy mik. -
#2816 bocsi, elnéztem. kicsibe úgy látszott, hogy csak tükröződik valamiről.