Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nézem a rate nõtt a nézõszám kb maradt picit csökkent! Azt olvasom a KRonline.com-on hogy egy rész lesz még idén elvileg, hát majd meglátjuk és januárban lesz folytatás! Elvileg a 9-es rész lesz az uccsó rész a reboot elõtt. Majd kiderül! Remélem jól sül el a dolog!😊
Már nagyon várom az egyszerû embereken is segítünk sztorikat!😊
Ami hiányzik nekem az a ski móde remélem egyik részben az is elõjön és Turbo boost-ot régen láttunk már! Talán a kövi epizódban, de jövõ héten lesz rész vagy mennyi rész lesz még? Olyasmit hallottam a reboot vagyis a nemkívánatos szereplõk eltüntetése januárra várható, valaki tud errõl valamit? Akkor már csak egy rész lesz idén vagy mi?
Röviden és tömören egy nagyon jó rész volt a mai!😊 Nagyon csöppet emelkedett a nézettség is, de majd a reboot után többet fogunk tudni!Mondjuk nekem nincs bajom ezzel az iránnyal se. Ez Billy része volt de volt pár momentum ami a Tost idézte! Az elején a folyadékeresztés a végén az áttörés! Tetszett na!
Szerintem jó rész volt. Egyre többször tünnek fel olyan gesztusok Mikenálamik emlékeztetnek az apjára és ez szerintem szépen átjön. Amúgy részletesebben nemvolt baj a résszel egy átlagos töltelék rész
Nem volt jó a mai rész.
Röviden és tömören
Röviden és tömören
Don't Hassle The Hoff!
Ez jó lesz! Graiman papa gondolom megy a levesbe, Kittet elrabolják, Karrt meg meg kell állítani: visszatér a régi Mike és a régi Kitt, az utóbbi valószínûleg csak egy amolyan búcsúztató rész erejéig (mint Kirk kapitány a Nemzedékekben), az öreg Michael meg marad, mint fõnök. Nem szerepelne olyan sokat, csak mint régen Devon, pár perc erejéig, mikor megmondja, hogy mi a mission of the week. Yeah!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Talán a reboot ami pár rész múlva lesz meg a hír fecsigázza az amcsikat! Az elsõ évad végigmegy tutira! Már a 15-ik részt is leforgatták! Legyen második évad és belefér Hoff bácsi sztem jót tenne a sorinak amivel amugy sincs baj!😊 De nézettség szempontjából jó egy nagyobb név is!
Sztem belefér! Jöhet jöhet jöhet!😊
ne már... szvsz abszolút nem hiányzik bele
Hasselhoff a második évadtól állítólag állnadó szereplõ lesz
Ezzel csak egy baj van: ilyen nézettséggel örülhetünk, ha végigmegy az elsõ évad... :S :S
Ezzel csak egy baj van: ilyen nézettséggel örülhetünk, ha végigmegy az elsõ évad... :S :S
jaja valóban a turbo boostot lehetne használni sürübben!
hisz most tiszta vipera a film kb 😞de azért jó 😄
hisz most tiszta vipera a film kb 😞de azért jó 😄
sztem meg nagyon jó a sorozat 😊)
az elsõ pár részbe gagyik voltak az összevágott, meg számítógépes animációk... de azóta sokat javultak... (vagy csak én szoktam meg ? 😊
a történet nem vmi hû de szuperizgalmas, viszont sztem hangulatos, és jó 😄
az elsõ pár részbe gagyik voltak az összevágott, meg számítógépes animációk... de azóta sokat javultak... (vagy csak én szoktam meg ? 😊
a történet nem vmi hû de szuperizgalmas, viszont sztem hangulatos, és jó 😄
Igaz! Ez van! De összességében azt mondom nagyon jó a sori nekem nagyon tetszik! Persze ha lenne több kocsi amit törni lehet meg több pénz külsõ helyszini forgatásokra még jobb lehetne! De a Turbo alakulni fog,azóta már lehet csináltak igazi kocsitörõ ugratást is a mustanggal, a többit meg meglátjuk!😊
Ha a sorozat is olyan jó lenne, mint a Mustang, akkor talán sokkal jobban járna mindenki.
Ha a #2429 igaz, akkor ok, de ezzel a green boxos technikával, hát, nagyon kígyó az egész ...
Ha a #2429 igaz, akkor ok, de ezzel a green boxos technikával, hát, nagyon kígyó az egész ...
A medve nem játék.
gondoltam, hogy nem cserélik le, de nekem akkor sem tetszik xD
Ez csak egy átalakuló formája lesz a mai részben elvileg!😊
Még nem kapnak annyi Mustangot hogy törni tudják! Knightrideronline.com-on utána kéne nézned a dolgoknak, úgy egy pár hónappal ezelõttre visszamenni és nem csak dobálózni, hanem a tényeket figyelembe venni! A greenboxot is azért használják hogy ne csússzanak ki a költségvetési keretbõl! Ez van! A készítõk ezt többször lenyilatkozták. Meg hogy igyekeznek elérni a fordnál hogy több kocsit kapjanak! Ford meg naná hogykihasználja a dolgot, hogy minél több kocsit eladhassanak!
nekem ez nem tetszik, a mostani jobban néz ki
Szerintem a green boxon nem finomitani kene, hanem egy az egyben elfelejteni. <#vigyor3>#vigyor3>
Az meg nem igaz hogy nincs pénz az autók törésére. Az egész film egy nagy Ford reklám, ha nem ad kocsit, akkor mit ad a Ford? A másik, hogy azt gyanítom, hogy a pilot után azért szüntették meg azt a jó kis mûszerfalat, mert a Ford azt szerette volna, hogy ne azért az autóért rajongjanak a nézõk, hanem az övékért, ami kapható is. Ha kell meg néhány fanatikus beletesz egy varázsgömböt a mûszerfal tetejére és kap egy Kittet. <#confused>#confused>
Az meg nem igaz hogy nincs pénz az autók törésére. Az egész film egy nagy Ford reklám, ha nem ad kocsit, akkor mit ad a Ford? A másik, hogy azt gyanítom, hogy a pilot után azért szüntették meg azt a jó kis mûszerfalat, mert a Ford azt szerette volna, hogy ne azért az autóért rajongjanak a nézõk, hanem az övékért, ami kapható is. Ha kell meg néhány fanatikus beletesz egy varázsgömböt a mûszerfal tetejére és kap egy Kittet. <#confused>#confused>
http://knightrideronline.com/news/2008/11/ford_unviels_2010_mustang_gt.php
A 2010-es MUSTANG debütál a mai részben!😊) Állat lesz Én monsdom!😊
A 2010-es MUSTANG debütál a mai részben!😊) Állat lesz Én monsdom!😊
Amit SlayR említ az az egyik ok a másik hogy nincs annyi pénz hogy csak simán valós felvételeket csináljanak no meg kocsit törjenek! A pilot filmre sokkal több pénz volt mint egy-egy sorozat részre! De ott még rosszabb volt néhány effect! A sori még így is mérföldekkel jobb az egészet tekintve!😊No és részrõl részre lesz jobb! A 7-es részben az átalakulás már nagyon szép volt, a green boxon még van mit finomítani persze. Szerintem nem kell ennyi szereplõ. Graimant amugy is kiírták volna, Torrest is hiszen le fog bukni, az FBI-os csaj meg már a pilotban is idegesített!😊 Ja és tervezik a Turboo Boost-ot Mustang töréssel de még nincs annyi kocsijuk, de várható! Lehte a mai rész egy KR LAS VEGAS Crossover lesz!😊
Ezzel szerintem azaz egy probléma van hogy nem áll nemtom hány Mustang a stáb számára ha egy úgy járna pl egy Turbo Boost után mint anno a Pontiac 😊
Jah és a fordítók is igyekezhetnének a felírattal, már egy hete nincs felírat a hosszupuskán a 7es részhez,csak a napokban dobott egyet össze tutyi,köszönet neki.Nekem jólenne az is ha gyorsan összedobnának egy felíratot,felraknák,mint a pilot filmnél is,és utánna lehetne pepecselni a részletekkel, angol kifejezésekkel,miegymással,ugyis a javítottat amit késõbb felraknának,töltené le az ember,csak mégis lenne valami.
Újranéztem a pilot filmet és most összehasonlítva ezzel a sorozattal,háát,ég és föld.
Nem a szereplõktõl kéne megválni,és nem spórolni kéne,el kéne gondolkodni hogy a régi sorozat mitõl volt népszerû.
Nem igazán volt benne green box meg hasonlók.
Talán el kéne felejteni ezt a vetített hátteres jeleneteket,és mindent élõben kéne felvenni,és jó lenne ha minden részben lenne izgalmas autós üldözés KITT technikájával leküzdve az akadályokat és turbo boost.Ez a belülrõl mutatják hogy jön létre a turbó fröccs az elején tetszett,de mostmár csinálhatnának más jelenetet is hozzá,és igazi turbo ugrást.Szerintem ha ezt megcsinálnák nagyobb lenne a nézettség.
Hihetetlenül visszaesett ezekkel csinált mû dolgokkal mû jelenetekkel a színvonala is,és a szememben is.Mû knight rider helyett knight rider filmet is jó lenne látni.Nekem ezzel a sztorival semmi bajom,tök jó.(Mondjuk ezt a szélvédõ üvegre vetítést sem kéne ennyire erõltetni,nekem jobban tetszett az a monitor a váltó fölött.)
Egyszerûbben,visszakéne kanyarodni a pilot film színvonalához,ott szépen vannak kivitelezve ezek a dolgok mégha egyeseknek az átalakulás nemis tetszett.
Nem a szereplõktõl kéne megválni,és nem spórolni kéne,el kéne gondolkodni hogy a régi sorozat mitõl volt népszerû.
Nem igazán volt benne green box meg hasonlók.
Talán el kéne felejteni ezt a vetített hátteres jeleneteket,és mindent élõben kéne felvenni,és jó lenne ha minden részben lenne izgalmas autós üldözés KITT technikájával leküzdve az akadályokat és turbo boost.Ez a belülrõl mutatják hogy jön létre a turbó fröccs az elején tetszett,de mostmár csinálhatnának más jelenetet is hozzá,és igazi turbo ugrást.Szerintem ha ezt megcsinálnák nagyobb lenne a nézettség.
Hihetetlenül visszaesett ezekkel csinált mû dolgokkal mû jelenetekkel a színvonala is,és a szememben is.Mû knight rider helyett knight rider filmet is jó lenne látni.Nekem ezzel a sztorival semmi bajom,tök jó.(Mondjuk ezt a szélvédõ üvegre vetítést sem kéne ennyire erõltetni,nekem jobban tetszett az a monitor a váltó fölött.)
Egyszerûbben,visszakéne kanyarodni a pilot film színvonalához,ott szépen vannak kivitelezve ezek a dolgok mégha egyeseknek az átalakulás nemis tetszett.
Én már az elsõ évad felénél szétröhögtem magam, hogy ha Scofield annyira szuperintelligens, akkor hogyhogy a fél börtön hülyére tudja venni és már nem is tudom hányan szöktek vele a végére...
nana 😄 a prison break sztem jobb =)
én nézem és nézni is fogom ezt is meg azt is!
én nézem és nézni is fogom ezt is meg azt is!
Prisonbreaknél még mindig jobb...
ezek a feliratok rettentõen rosszak. :-/ mindössze egy részt néztem felirattal, elég is volt. de így a 7. rész után a sorozatból is, mocskosul debil.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Köszi
jó a fordítás fasza rész volt ez is 😄
am érdekes,hogy mike megy de bentrõl mondjak go mike 😮O
am érdekes,hogy mike megy de bentrõl mondjak go mike 😮O
ok,nevezd ahogy akarod 😊
de sztem mindeki vágja,h itt a hivatalos=szokásos forító =)
de sztem mindeki vágja,h itt a hivatalos=szokásos forító =)
olyan nincs, hogy hivatalos felirat - max nem a megszokott ember fordította
van felirat! de nem a hivatalos hanem vki más fordította le.vki megnézte és õ szerinte jó lett! szal akinek kell annak tessék a link =)
http://www.speedyshare.com/227526859.html
http://www.speedyshare.com/227526859.html
még nincs 😄 majd lesz elvileg...
am sztem vki úgyis beböki egy hsz erejéig ,hoyg van felirat =)
am sztem vki úgyis beböki egy hsz erejéig ,hoyg van felirat =)
Hy!
Ti találtatok már feliratot a hetedik epizódhoz?
Ti találtatok már feliratot a hetedik epizódhoz?
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
nemtom mit vagytok úgy oda nekem felirat nélkül is megteszi. lehet hogy nem értek mindent, mert nem vok profi angolos, de a fõ hogy Knight Rider.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
jaja ,supernatural felirat is 2napra rá szokott lenni.elvileg azért van olyan hamar mert azoknak a sorozatoknak nagyobb a nézettsége,több ember nézi és azért 😞
na mind1.=D elõbb utóbb itt is lesz felirat sztem 😊
na mind1.=D elõbb utóbb itt is lesz felirat sztem 😊
akkor majd nézelõdök szerdáig csak kiadják<#confused>#confused>
A Prison Break fanok elég hamar megcsinálják a feliratot, kedd hajnalban van az epizód magyar idõ szerint, kedd délután/este már van felirat. És nekem még az is késõ 😄
hát mit mondjanak a dexter rajongók ?
vasárnap este megy külföldön és mi vasárnap délutanra kapunk feliratot 😄 szal majdnem a kövi rész elõtt pár órával kb 😞
vasárnap este megy külföldön és mi vasárnap délutanra kapunk feliratot 😄 szal majdnem a kövi rész elõtt pár órával kb 😞
Bocsi a 7. részhez nem tudna valaki feliratot linkelni, mert hosszupuskán nincs még fent<#worship>#worship>