Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pontosan nem tudom melyik, a 11-12 vagy 12-13 a KARR.os részek lesznek asszem!

Én ugy tudtam már a 10-ik részen a reboot jelei lesznek! Amugy a sori elsõ évada lemegy mindenképpen nem? A második a nézõktõl függ! Remélem bejön a reboot!:)

Narxis
neeeeeeeeeeeeeeeeeeee<#sir>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

köszi

Az elsõ rebootos a 14-ik lesz. A 10-13-as epizódok lényegében egy story arcot adnak, azért írták ilyennek, hogy ha még a teljes évadot sem veszik meg, akkor ki legyen kerekítve a történet. De a 14-ik epizódtól bejön a reboot, addigra Graiman és Torres nélkül...

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

az extra még egész tûrhetõ, meg reklám sincs, de oda most nincs reg

konkrét infó van arról, hogy melyik rész lesz az elsõ reboot-os?
Nincs manapság normális ingyenes tárhely. CWI egész gyors volt, de persze, hogy a rendõrök beszûntették :D

Nincs stabil tárhely itthon. Én ezért nem csináltam még :P

helyedben ezt használnám háttérnek
Ryder7
azvolt. de az UW lassabb mint nagyanyám, szal váltok.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Narxis
lol

Narxis
http://kr08.uw.hu ?:D

Ryder7
igen brutális a védelem. ennyi erõvel kiirhattam volna fejlécbe is.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

DJ Skyline
nehéz volt rájönni :D kíváncsi vagyok a végeredményre

Ryder7
cimét még nme mondok, de aki kicsit szemfüles...

Ryder7
úgy értem ez:

Ryder7
Kicsit belehúztam, ez lett az eredménye:

Engem is érdekel!

cimet már mondhatsz =)
Ryder7
Nos, akkor belehúzok. ha már van pár "jelentkezõ" akkor megéri, meg most kell elkezdeni amig nincs több.

Az nagyon jó lenne!:))

Szerintem nem csak én örülnék ennek :)
Hajrá<#eljen>
Ryder7
Délután reggeltem magamnak tárhelyet, szerintem összerakok rá egy Knight Rider fansiteot a rebootig, ha valakit érdekel, akkor belehúzok és mikulásra talán lesz.

Narxis
:D

Fene a fajtájukat. Az egyetemen se szeretik, ha nem adok meg forrást...

ki is szedték, mert nem volt hozzá forrás xD

Na, updatoltam a Wikipedia listát az epizódokról :D

kösssz

Az eddig lefutott epizódok:

1, A Knight in Shining Armor
2, Journey to the end of the Knight
3, Knight of the Iguana
4, A hard day's Knight
5, Knight of the Hunter
6, Knight of the Living Dead
7, I wanna rock 'n' roll all Knight
8, Knight of the Zodiac

És amik jönnek:

9, Knight Fever
10, Don't stop the Knight
11, Day turns into Knight
12, Knight to King's Pawn (más források szerint Knight to King's Rook*)
13, I love the Knightlife
14, Knight and the City
15, Fight Knight
16, Fly by Knight
17, Exit light, enter Knight

*Knight to King's Rook esetében érdekesebb a sakkszimbolika. A Rook az a bástya. A Knight Rider regényekben Rook volt a kamion fedõneve

A Day turns into Knight és a Knight to King's Pawn/Rook egy történet, a Karr story arc vége.

A Karr arc utáni eseményekrõl: Graiman addigra halott lesz. A casing callok egyikében szerepel egy olyan figura, aki "ismerte Sarah apját". Ismerte, így, múlt idõben.

Mi lesz még itt...

Narxis
Ja én úgy értettem, hogy KITT-nek csak a neve kötõdik a régihez, vágom én, hogy nanotechnológia meg minden.

Én is kérek KR-es laptopot. :D

Ryder7
Tudomásom szerint az új KITT nem egy felturbózott régi KITT. a 3000-es model és nem egy 2000 turbó pl. meg KARR se az a hires robogó robot, hanem valami exosleketon vagy mittomén. és KITT alján az a KR lógó nem Knight Rider hanem Knight Research. a laptopokon is az van a Vista logó alatt (de elcserélném apám laptopját egy KR-esre). szóval az új KITT csak egész "véletlenül" lett a neve KITT meg KARR-nak KARR.

nemtom valaki értette-e amit irtam, de ha nem akkor is jól esett leirni:D

nos vki nem tudja,hogy a következõ részek mikor lesznek és mik a cimei?

Szerintem ez a robot alak nem lesz benne, mert a történet szerint - állítólag - Kitt autójába fogják beültetni a Karr processzort, miközben a Kitt processzort ellopja valaki...

Istencsászár
Már elõre látom ahogy felkapja KITTet és pörgeti a levegõben stb:D tetszik, mármint hogy ilyen brutális lesz:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Most lõttem a Knight Research oldalról:

Narxis
Nekem egyetlen dolog nem tetszik, az, hogy az összes eddigi rész valamilyen terroristás volt. Terroristák így, terroristák úgy, ezt loptak, azt loptak stb. UNALMAS de ez állítólag változni fog és visszatérnek a gyökerekhez. KARR-t tuti ugyanúgy feltuningolta valaki 21. századira mint KITT-et, én csak arra tudok gondolni, hogy ez valami katonai projekt volt.

A halloween-es rész végén aki el akarta lopni KITT "agyát" mondja is az FBI-os fickónak, mikor kérdezi tõle, hogy kinek dolgozol? "és te tudod, hogy kinek dolgozol?"

A szereplõk tûnnek még egy kicsit bénának, de még csak az elsõ évad elején vagyunk, majd belejönnek. A labor nekem tetszik, high-tech hatása van, számomra.

Én nekem is furcsa volt elõszõr de elsõre látszik csak annyira túlcsicsázottnak szépen beleilleszkedik a környezetbe minden és a sztorinak is vannak fordulatai és egyre szebben alakul merész dologba fogtak szerintem eleve az egész Knight Rider felélesztés projektel de szerintem jó uton haladnak én ezt látom de persze más láthatja máshogy ehhez szíve joga :)
DJ Skyline
engem nem fogott meg, nekem túl sok. lehet maradi vagyok, és nem nyitok az új felé, lehet ha rávenném magam és megnézném õket akkor tetszene valamennyire. de nem érzem egy kis videó nézése során sem azt a Knight Rider, hát mondjuk így csúnya szóval "fílinget". jó persze nem lehet leragadni a 80-as éveknél, de valami hiányzik ebbõl a sorozatból úgy gondolom. lehet a Mustang volt rossz választás, lehet a fõszereplõ nem illik ebbe a szerepbe, lehet az egésznek a körülménye kap sok szerepet (az irdatlan laborra gondolok amibe KITT mindíg begurul). lehet túl sok a fõ(bb) szereplõ. régi sorozatban ott volt Májkel, Devon, meg az aktuális szerelõ csaj, Boni vagy Ípril. késõbb meg Erszí (bocs hogy így fonetikusan, de most jól esett. :D ). na meg persze KITT, és ennyi. pl mindíg is kíváncsi voltam régen, hogy ki vezeti a kamiont. :D anno volt egy két vágás, hogy RC ott kamionozgat, de semmi egyéb. itt meg lassan azt is tudjuk hogy ki a WC-s néni. meg úgy érzem hogy ez a sorozat merít ötleteket máshonnan. miért kell egy tuningolt show car-t csinálni KITT-bõl, miért kell Transformers robotot csinálni KARR-ból? :| pl KARR kinézhetne kicsit brutálisabban alapjáraton mint KITT, ezzel is sugallva azt, hogy õ egy negatív "személy" a sorozatban. aztán lehet nem lesz belõle robot. vagy biztos nagyon látványos lesz majd ahogy robottá alakul, de valahogy nem illik szerintem ebbe az egész KR környezetbe. nem tudom elképzelni milyen sztorit fogna köré szõni, ki õ, honnan jött, hogy lett belõle robot, stb.

Narxis
<#merges2>

dec 31ig nemis lesz
Narxis
Ezt az eredeti óta átalakították, szerintem azért emlékezett a haloweenes részben rá Michael mert õ vezette egy közel-keleti bevetésen vagy valami katonai gyakorlaton... csak valamit csináltak az emlékezetével. :D De ez csak az én agymenésem. A héten nincs epizód? Elvileg lennie kéne.

Shiwo
én meg elvoltam maradva és a hét elején láttam a 6. részt

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ez van..

sztem meg nagyon jó az új sorozat...

DJ Skyline
megmondom õszintén, én az elsõ részen kívül egyet sem láttam. :) KnightRider linkelt egy oldalt ahol képekben fent van minden rész (ilyen 2000 valahány kép vagy mennyi), leszedtem kettõt, az úgy jó volt. :D nem érzek késztetést arra hogy megnézzem õket, így nem is nagyon kommentelek mostanság ide már, csak ha hozzá tudok szólni érdemben a dolgokhoz.

Ezek azok a tervrajzok amiket a 6.-ik részben láttunk! Nem tudom mi a gond vele! A Reboot-tal még ez is változhat!:) Amugy meg ha ez lesz várjuk hogy néz ki. KITT ugyis legyakja!:)

Amúgy ezt már láttuk a 6. részben, kicsit lassan reagáljátok le :D

sztem totál semmi probléma a dologgal :)
Kicsikiraly
hát igen :O legalább akkor lennének rendesen lábai :S

DFTBA &#3232;_&#3232;

röviden: pfff
Shiwo
kárr hogy átmennek transformersbe -.-

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../