4495
  • Szabi1991
    szpojler...
    [center]
  • Narxis
    Lehet tesznek egy kirándulást a Ford gyárban holnapi részben, jó kis reklám lenne nekik.
  • KnightRider

És ebben ott volt a másik dolog: hogy csak három olyan rendszer van, ami fenn tud tartani egy AI-t: Kitt, Karr és az SSC-ben a backup. Na most az SSC-t le fogják bontani, Karr meg nem hiszem, hogy jó állapotban van, ezért kell nekik Kitt teste. Hogy a másik Mustang honnan lesz... holnap kiderül :D
  • Ryder7
    öö én úgy tudom, hogy az ál-Zoenak nem KITT teste, hanem MI-je (mesterséges intelligenciája, AI) kellet, és azért töltötték fel az SSC-be.
  • overtkill
    A 6. részben volt arról szó, hogy KITT-et azért akarták önmegsemmisíteni, mert valamiért az ál-Zoe-nak kell KITT teste, akarom mondani a váza, maga a kocsi........Szóval ez kissé homáylos nékem, de majd holnap hajnalban kiderül.....
  • DJ Skyline
    biztos elődje nyomába akart eredni, hogy majd jól bele turbo boostol KARR-ba, és akkor majd bumm. :D
  • overtkill
    Amúgy én még csak azt nem értem, hogy mi a francnak esik neki KITT KARR-nak frontálisan?MErt a promókból nekem ez jön le.....Főleg ott, amikor kap egy akkora maflást, hogy majd a nanitjai adták a párját?
  • overtkill
    Na még csak egyet kell aludni, éééééés.......The Battle Begins....:D
  • Ryder7
    oké ez szép és jó és meg is tudja csinálni (self programming), de akkor KITT prockója mibe került? egy olyan ősrégi kocsiba mint a KR 2000-ben?
  • KnightRider

Lehet, hogy Kitt teste is képes robot transzformra, csak a nanotech kérdése az egész. Valószínűleg Graiman nem akart beprogramozni Kittbe egy ilyen kifejezetten pusztításra épített formát, helyette lett a szintén ütös, de azért konszolidáltabb "Attack Mode". De Karrban benne van a program és áttranszformálja a pónikocsit Optimus Prime kisöccsévé, hogy zúzzon egy kicsit :D
  • Ryder7
    azért mérget nem vennék rá hogy regenerálódik. ha kimegy a számitógép, akkor nem regenerálódik az tuti.
  • spike0007
    Durván néz ki KITT! Nem semmi, szegény!:( De majd regenerálódik!:)
  • Ryder7
    ezt a KARR prociját KITT "testébe" dolgok már én is olvastam, csak épp itt, de ahogy KARR széthúzza azt a függönyt nem úgy néz ki mintha KITTből jött volna. De nem úgy kezdődik az új rész, hogy KITT-et ellpoják?
  • HTS s3rg1nh00
    kitt-et ültetik karr-ba...legalábbis az én tudomásom szerint:)
  • KnightRider

Mondjuk jó lenne, hogy akkor Sarah átépíti kissé, klasszikusabb műszerfal, akármi.

Még valami: olvastam olyan kommentet a KRO-n, hogy ugye Karr prociját beültetik Kitt autójába. Tehát akkor ez a kocsi valami pótlék és lehet, hogy nincs nanotech páncélzata.
  • Ryder7
    szerintem ez annyira hazavágja KITT-et, hogy nem indul be a processzora, és nincs nano, és jön Sarah, szépen összepofozza és mindenki él tovább boldogan.
  • KnightRider

Ijjj, ez fájdalmas. Legutóbb az eredeti volt ennyire lezúzva Az ál-Devon-ban. Vajon a nanotech ezt a sérültést is helye tudja állítani?
  • Bullitt
    Eddig csak egy sorozatot hoztak vissza a hallból és azt is csak egy évadra..
  • Ryder7
    mondom én hogy petició kő' az NBC-nek, hogy legyek 2-ik évad:

Gray bácsi ezt szólta:
    "Hey Knight Rider fans, Gary Scott Thompson here. We are on the set of episode 117 which will be the season finale. So far we have expended about 4000 rounds of ammunition, which is lying all over the ground, you can see all these shot up cars. We have a really great season finale for you.

The show is not cancelled. We're doing a reboot and, a lot of folks don't know this, but NBC not only cut costs by cutting episodes, which they did on a bunch of shows. They also just laid off 750 people yesterday in their production offices and their other offices. So this is a cost-cutting measure, it is not a cancellation measure.

So... Writing letters, though! Write a lot of letters to NBC telling them that you want Knight Rider back. To Ben Silverman at NBC!"

a vége a lényeg. irjunk Ben bá'-nak az NBC-nél, hogy wantoljuk a Knight Rider back.
  • Bullitt
    [URL=http://knightrideronline.com/news/#002253]KITT KARR gyepálás után így fog kinézni...[/URL]
  • unisol1
    Na, pont ezt akartam írni, csak hát nem volt sok értelme, (mivel úgyis hiába siránkoznék, inkább örüljek ennek, ami van.) Mármint hogy ez az új KARR visszahozás sose pótolja a cancel miatt el nem készült 5x01-02-ben lévő KARR dolgokat! Fú, mit meg nem adnék azért, hogy azt lássam! Egy másik dimenzióban biztos létezik... csak hát oda még GPS-el se találok el...!
  • unisol1
    Hát fiúnak meg ott a Májkül! (sorry, hogy beleugatok, de hát muszály volt... :-) )
  • unisol1
    Tetszetős, főleg a hossza, de a másiknak sokkal ütősebb a zenéje...! Olyan sötét hangulatú, mittomén világvége hangzású...
  • unisol1
    Jah, szerintem "I am A....... nem the! Ezen akkor is gondolkoztam, de ha annyira egyedinek tartja magát, akkor the, de nekem "a" rémlik. Nyah, ennyi! :-)
  • Ryder7
    ja egy duplarészes jó lenne, pl úgy h KARR az első rész végén gyorsan hazavágja KITT-et és a másodikba payback mint góliáttal.
  • HTS s3rg1nh00
    18-ért van scanneres is;)
  • DJ Skyline
    oda van írva az oldalon valahol
  • overtkill
    Zolii: a házhozszállítás ha jól tudom, ide Európába kb 7-8 ezer forint...Legalább is 4 éve annyi volt....
    Más: Nem tudom ki hogy van vele, de én szivesebben látnék egy dupla részt a Kitt vs. Karrból.....:D
  • zoliii
    Sziasztok! Mennyibe kerül a házhoz szállítás, ha az ebay-ről megrendelem a 2008-as Ford Mustang Shelby Gt500KR-t? Most fent van 40$-ért. Nálunk sehol sem lehet kapni :( Meg egyáltalán az ebay-en hol lehet megnézni a postaköltséget?
  • Ryder7
    Torresal azért csúnya dolgok fognak történni, ebbe a Green Box videóban látszik, ahogy repked szegény össze, vissza és van egy pár mps kép ami olyan mintha KARR "belefúrna" Torres fejébe, persze lehet, hogy ez csak ilyen artwork hogy idegelje a nézőket.
  • Ryder7
    szépen össze lett vágva a videó az tuti! és az a szöveg, hogy ne hagyd ki. wááá.

amúgy nekem az utlosó résszel nagyot csökkent a szememben a sorozat, túl sok volt benne ezúttal a CGI. KITT átalakulása oké, de már a repülő is nagyon CGI-sen szállt le, egy kicsit már sok volt.
  • Ryder7
    Zoe? hmm inkább Bonnie.:D már egy pár hete azon filózok ha (hangsúlyozom ha, de úgyis fiú lesz) akkor talán Bonnienak fogom hivni. Szép magyar név XD
  • High end PC #3103
    A régi Knight Rider sorozatnak nem akar jönni a többi évadja DVD-én? Egy éve kiadták az első évadot és néma csend...
  • 5c0rp330n
    jaja :)
  • Narxis
    Hát ezen a Torres "jeleneten" még mindig röhögök. :D Tisztára 50-es évek King Kong feelinje.. :D
  • Szabi1991
    SZPOJLERRR4!!!!44
    [center]
  • SlayR
    Szerintem úgy mint "sofőr" olyan nemis nagyon létezik KARR-nál :D
  • Shiwo
    az mondjuk csunya lenne, hogy ha kiderülne, hogy Mike elveszett emlékeinek idejében KARR-nak volt a sofőrje..
  • unisol1
    Nyah, ha addig nem, majd KARR-tól helyrejössz! (hogy a témánál maradjunk!) A 4-hez gratula! Nem úgy értettem, hogy nem fejből írtad, hanem, hogy úgy vágod fejből, mintha "könyvből olvasnád"! :-) Pszichológia?! Akkor már értem! Nah, ha KITT & Goliath kapcsolatát is ilyen irányból megközelíted, 5-öst érdemelsz! :-) LOL! Persze ha tényleg érez (már pedig úgy tűnik) akkor a Goliath Part II.-ben én is tudom, KITT miket is érezhetett! Mindenesetre nem kívánom magama helyébe...
    unisol1 OUT
    (vagyis megyek aludni, már csak 5 órácskám maradt rá...)
  • unisol1
    Nekem így rémlik: "I am the Knight Automated Roving Robot. KARR, if you prefer! I am the prototype of the car of the future!
    Meg hát itt van a csavar ugye: Knight Auto-cybernetic Roving Robotic-exoskeleton! :-) Nem kötöszködök, nehogy úgy tűnjön... :-)