Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anyósülésen? Mike soha nem ülne oda! KARR valakit foglyul ejtett! Persze hogy KITT alakja mivel KARR KITT Mustang formáját és technológiáját fogja használni,olvasd el a rész rövid tartalmát a KRO-n! Késõbb felfedi magát vagyis robot alakját! Az egészben tuti Torres keze lesz benne! Lehet Õ ül az anyósülésen? Kiráz a hideg!

Nincs egyedül. Az anyósülésen ott van egy ember, a kobra logó pedig a másik oldalon van és KI3T-nek is néha sárgának tûnik a scannere. Ez egy egyszerû farolós tükörfelvétel KITT-rõl. KARR szkennerje szvsz az elején látható, amit én nem tudok kivenni mi lehet, talán a robotikus feje?

Shiwo
érdekes rész lenne még , ha visszatérne Garth és Góliát

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Észrevettétek hogy a kifarolós Mustang egyedül van Mike nélkül és sárga a scanner?
Na az KARR lesz Musztáng alakban! Egyébként baromi hangulatos egy promó! Mondom én hogy lesz hype-ja a KARR-os részeknek!:)

FlyHigh
Biztos jó a sorozat, de így elsõ ránézésre nem illik a képbe nekem ez a mustang, sensor is elég hülye helyen van.

Thrash \'Till Death

megemlítették csak.. hogy KARR még él....

viszont a következõ részben....
http://www.youtube.com/v/pAQknG7hR3o

Minden tiszteletem, hogy ilyen 3D vektor effekteket tudtak akkoriban csinálni!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Ryder7
na mittaláltam: http://www.youtube.com/watch?v=ZyoT-mfszzw

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Ryder7
KARR még sehol, max a Youtubeon. a helovines részben megemlitik és még kék-fehér kép is van róla, úgy közepetájban.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

DJ Skyline
merre felé van benne KARR? nem néztem meg csak végig görgettem <#idiota>

Ryder7
szerintem a nanovirusos. de a KITT önrobbantós is jó volt.

Én azon járatom a fejemet, hogy a nanovíusos, vagy a Kitt-önrobbantós volt e a jobb? Na mindegy, Karr üt mindent :D

Ryder7
nekem a Vegasos kicsit unalmas volt, ebbe meg már izzadtam is, pedig a vége mindig Happy end szintem midnennek (sajnos)

MerlinW
Oké oké, tiszteletben tartom, csak kicsit meglepett:)

[merlinw.org]

nekem a vegasos jobban tetszett, de ez sem volt rossz
Legjobb rész volt! Tiszteletben tartjuk mindenki véleményét, de ahogy látod itt ezen a fórumon a többségnek tetszett!:)
Persze nem jöhet be mindenkinek, de ez nem is baj! Nekem pl a Vegas-i rész is bejött nagyon de ez jobban!:)

MerlinW
Az 1x09? A nanovírusos? Ugyanazt néztük?<#wilting>

[merlinw.org]

Kegyetlenül jó rész volt! Az évad eddigi legjobb része!<#eljen><#vigyor0><#hawaii>

Ryder7
<#eljen>

az eddigi legjobb rész :D

MerlinW
Huhú basszus. 1x08 után az 1x09 büntetés. Hát ezt érdemeljük? Mi volt ez?:)

[merlinw.org]

5c0rp330n
most csak éppen hogy belekukkantottam, a nanovírust azért szerencsére nem is próbálja megmagyarázni :)

Narxis
Hát ezaz. :)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Figyelni kell EZT a blogot. Az írója tudományosan megvizsgálja a Knight Riderben bemutatott technikákat, és megdöbbentõ, mi minden van már. Például kitalálták már az eredeti KITT-et bevont Molecular Bondend Shellt is, csak persze más néven.
Eddig szinte minden megvalósult már, amit látunk, persze csak sokkal kevésbé hatékonyan. Ami mostanság elképzelhetetlen, az az önmagát irányító autó. A többi viszont csak néhány évtized és ilyen tökéletes.

Ryder7
Knight Rider:
1. párszor télnyleg elüthetné Torrest, megérdemli
2. jó, hogy vannak mûholdak, de többségben lehetetlen szögbõl (mûhold számára) vannak felvéve a dolgok.

SlayR: Télleg jó lenne már a régi rendszámtábla, engem idegesit, a KR, mikor megpillantom és még az agyam nem fogja fel rendesen hogy mi van odairva azt hiszem hogy az KARR rendszáma.

N o N a m e
Subtitle
vótmá?
Megint írtam. Azért kommentezem itt is, mert nem tudom, hogy megkapod e. :(
Mondjuk a Rebootba szívesen látnám majd KI3Ten a klasszikus "KNIGHT" feliratú rendszámtáblát és a sakfigurát mint mondjuk a számítógépem mostani Knight Research felirata helyett:)

Graiman bácsit sajnálni fogom, jó lett volna az öreg, bölcs vezetõ szerepére, mint Devon. Torres... remélem, Karr elüti, visszatolat, és megint elüti... már ha szabad ilyet mondani :D

Ha meg Sarah lesz a fõnök, Zoe halálra fogja cikizni Mike-ot, hogy "na mi van, a fõnökkel akarsz járni?" :D

Sarah mint fõnök? Hûûûha! Hát apja lánya!:)<#eljen> Az elkövetkezõ részekben hullanak az emberek, biztos kiderülnek dolgok KI3T-rõl KARR-ról de fõleg Mike múltjáról! Finom kis dolgok következnek!:)

Megkaptam, átírtam a címeket meg az összefoglaloókat, el is küldtem.

Mike azér beszélt ugy KITT-el mert mérges volt! Mikor kiderült hogy vírus fertõzte meg és KITT félt, meg sajnálta a dolgot, akkor döbbent rá hogy tényleg vannak érzelmei, mondta is neki hogy nem a Te hibád KITT, késõbb ezt meg is mondja Sarahnak,hogy lehetséges KITT-nek vannak érzelmei de Sarah nem hisz neki! Az a baj hogy az öreg Charles nem beszélt nekik a régi KITT-rõl! Illetve hogy túl keveset! Hiszen a kétezresnek is voltak érzelmei és a 3000-esnek is vannak! Sõt sztem KI2T jónéhány eleme benne van KI3T-ben!

KnightRider! Mailemet megkaptad?

Az új sorozatban mûholdakkal magyarázzák, hogy rá vannak kötve az összes kémmûholdra és onnan néznek mindent. A TOS-ban... mûholdak akkor is voltak :D

Ryder7
igen, de valamilyen szinten a régi KITTnek is voltak, a tankos részben mondta Michaelnak, h menjen (szereti na:D) amikor meg kipusofóba lõtték meg kilõtte Michaelt, és mikor érte jött Bonnie azt mondta KITT, hogy olyan sötét van, meg tök emberinek tünt.

Amúgy én csak azt nem értettem sose, hogy honnan a tökömbõl van KI2T-nek és KI3T-nek annyi kamerája a kocsin kivül. Pl a legújabb részben mikor Mikeék lemennek a pincébe és Carrie KI3T-el dumál, az SSC monitorján látszik kivülrõl KITT. Rengeteg ilyen volt a TOS-ba. ettõl még nem rossz a sorozat, csak ez mindig is érdekelt, hogy honnan annyi kamera a kocsin kivül.

5c0rp330n
egyáltalán nem. onnantól kezdve, hogy léteztek nyomtatott áramkörök és szoftverek, teljesen ésszerû volt, hogy létezhet beszélõ autó, mindössze erõsebb vasra és valami nagyon durva algoritmusra volt/van ma is szükség. onnantól kezdve, hogy valami programozható, az hogy egy intelligens AI létezhet, egyenesen következik.
egy vírus, ami valami láthatatlan löttyféle, összevissza mászkál, és MINDEN mikroprocesszort meg tud fertõzni, totális baromság, úgy, ahogy van.

Visszajön az Alapítvány, ez kint volt a spoiler fórumokon. Sarah fogja vezetni. Csóró Mike, az asszonypajtás lesz a fõnök :D

Amúgy két megfigyelésem lenne még a tegnapihoz:
1, nekem úgy tûnt, hogy amikor Zoe meg Billy felemlegetik Karrt, az késõbb lett csak leforgatva és belevágták két jelenet közé. Mivel tudjuk, hogy a Knight Fever már korábban le lett forgatva, szerintem ezt direkt azért írták be, hogy elõkészítse a Karr saga-t.
2, engem zavart, ahogyan Mike kittel beszélt. Hogy Kitt csak egy gép, és nem lehetnek érzelmei. A régi Michael sohasem mondott ilyet a régi Kittnek...

Szerintem ez volt mindigis az igazi lelke a dolgoknak hogy megmutatni ami nincs de már a küszöbén vagyunk...az eredeti sorozatkor még ugyanekkora túlzásnak számított a beszélõ autó és a többi :)
5c0rp330n
nem azon akadok fenn, hogy túlmutat a korán. hanem, hogy olyan dolgokat mutat, amiknek a létezése lehetetlen. beszélõ, gondolkodó fellextrás kocsi? ok. turbo boost? ok. KARR? ok. nanotechnológia: a kocsi visszaveri a golyókat, átalakul? belefér. nanovírus, ami minden létezõ processzort megfertõz? ne, légyszi ne. ez olyan, mint a prison break-ben a cucc, ami minden adathordozóról fél perc alatt minden adatot lement, ha elég közel van hozzá. ez az, amit tényleg nem kéne.

Arra számítok hogy a rebootban vagyis a KARR részek után ujból Jogért és igazságért alapítvány lesz az alapítvány neve!:)

Így van nem kell fennakadni ilyen dolgokon! A KR mindig is a jövõbe mutatott! Várom már a kövi részt nagyon!:)

Narxis
Fogtak egy jelenleg bizonyított dolgot(nanotechnológia) és tovább gondolták. Akinek ilyen beszûkült fantáziája van, hogy a történet szempontjából nem releváns dolgon fennakad az minek néz ilyen sorozatot? Már az eredeti sorozatban is korát meghaladó elképzelések voltak, pl. K.I.T.T. mikor jellemezte magát szimplán csak hozzáadtak memória, processzorteljesítmény terén pár nullát, mármint azokhoz az értékekhez amit akkoriban egy számítógép tudott. Én csak az olyan hülye jeleneteket utálom ami erõltetett, pl. mikor Zoe rávicsorog a vírusra, annyira komolytalan egy állítólag vészhelyzeti szituációban.

Ez érdekes: http://www.sg.hu/cikkek/63870/konferencia_a_katonai_informatikarol

5c0rp330n
faszt nem. és különösen borszasztó, amikor még részletezik, hogy minden létezõ processzort meg tud fertõzni, meg pontosan hogyan terjed. áucs.

Narxis
21. században élünk már, nem olyan lehetetlen az.

5c0rp330n
mondjuk én az ilyen nanovírusszerû dolgokon mindig csak nevetni tudok. nem hiszem el, h valami olyan dolgot, ami ennyire nem lehetetlen, ne lehetne kitalálni..

A mostani részben nekem nagyon tetszett KI3T és Mike barátsága meg ugy az egész epizód végig izgultam! Amikor Zoé és Billy KARR-ról beszéltek kirázott a hideg! Nem bíznak meg Torresben, Mike is szembehelyezkedett már vele alakul a dolog! Az alapítvány kezd a jó irányba térni!

Ryder7
egy ilyen KARR-t én is elviselnék, de akkor KARR fejlettebb lenne mint KITT és tudomásom szerint KITT a "frissebb" model, és általába az újabb a jobb, bár a mai világban... (NFSUC pl...)

Narxis
Ja ok, np. :D

HTS s3rg1nh00
nem az a baj,hanem h.a leírt sztoriban nincs a trailerben látott csatáról szó;)
(csak reggel van,és a trailer szó kimaradt az elõzõ postból,sry:))

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

nem lepõdnék meg rajta ha ez lenne KARR "autós alakja"... :D