Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Graimant sztem nem Hank öli meg, hanem KARRnak sikerül valahogy. Az új introban Graimanen ott a biztonsági öv, és elég rémülten néz. Lehet KARRban ül. Elõtte meg Torres néz elég furán valamira/kire, szintén a KRO fórumain olyan találgatás van, hogy Torres beteszi Charlest KARR-be egy kis útra..
Amúgy sajnos lehet nekem lesz igazam. Persze a forrás megbízhatósága kérdéses, de nem lenne meglepõ, valljuk be.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Mivel Kitt és Michael el van foglalva a bombával, Torres elmegy a "szigorúan õrzött" FBI ultratitkos központban ahol feléleszti Karrt, hogy mentse meg a nagykövetet, Karr természetesen nem így tesz, megöli Torrest, talán összeáll Stevens-el, hogy elpusztítsák Kittet, elsõként a központott pusztítja el, közben Kitt és Michael valahogy megoldják ezt a bomba szitut és elindulnak a nagykövetért. SZVSZ :p
szerintem a bomba nem robban...valszeg hank fogja megölni graiman bácsit,nem hiszem h.véletlenül hülyült meg...eközben kitt,Mike és Sarah repcsivel utaznak(úgy is mennek ám 100-al,és csak gps koordinátákat ellenõriz a bácsi,aszondta),plusz Rivai ügynök még életben marad...aztán majd meglátjuk...cant wait:)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Szerintem az atombomba fel fog robbanni, sokan meghalnak, és az FBI leállítja a Kitt projctet, hogy befuccsolt. Elõveszik Karrt, hátha jobban megy, zán Karr elszabadul és újra be kell indítani Kittet, hogy legyakja.
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Vajon Stevens is tud "Magic Trick"-et? ;) (Dark Knight)
A másik pedig ami nagyon tetszett az egyetemen a jelenet iszonyat komoly volt Mike szal nagyon odatett:D
"Az alkotóm, Wilton Knight... Õ keltett életre engem, aztán ellenem fordult." (Karr, TOS, S1Ep9)
Eszembe jutott valami a múltkori epizóddal kapcsolatban. Az a "beteg" robotkar. Nekem valamiért az volt a titkos félelmem, hogy torkon ragadja Graiman bácsit és kiszorítja belõle a szuszt. Lehet, hogy hülyén hangzik, de szerintem Karr rákötötte magát és õ irányítja.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
A Vasárnap jó lett volna de hát mit csináljunk!
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
thx
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
aki elolvassa fasz
8kor keletiparti idõ szerint, 7kor középidõ szerint és így tovább
7 óra keleti parti, 8 óra középsõ idõzóna szerint (gondolom akkor 9 óra a nyugati parton)
At 8 p.m., KNIGHT RIDER (1.6/5 in 18-49, 5.7 million viewers overall) is currently #1 in the time period among the broadcast networks in men 18-34 and tied for #1 in men 18-49.
Nem rossz jól van! alakul!