Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
(az egyetlen hely,ahová még nekem is kéne)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Narxis
Meghívót adsz?:D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

HTS s3rg1nh00
enkóron méghozzá<#ravasz1>

Narxis
Remélem, mert TV-t már évek óta nem nézek a rengeteg reklám, gyenge szikron és idõpontváltoztatások miatt. Amióta torrentrõl leszedem a sorozatokat azóta az angolom is jobb lett. :p Nézem még a Dr. House-t, Southpark, belenéztem ebbe a The Mentalist-be is, nem tûnik rossznak de egyik se ilyen teches. Azon gondolkozom, hogy be kéne szereznem a régi Knight Rider-t, de nálunk csak az elsõ évadot adták ki dvd-n, nem? Szóval neten kéne keresnem?

Smallville ott tart, hogy lehet lesz még 9. évad, Wellingen múlik aki állítólag hajlik a szerzõdés aláírására.

Narxis
Hallani se akarok róla mert csak felbassza a vérnyomásom(mármint a link nem te, habár.... na jó csak vicceltem:)), a Knight Rider franchise ennél többet érdemel, normális idõpontban, megfelelõ mennyiségû pénzzel olyan nézettséget lehetne hozni, hogy csak na. Én szeretem az ilyen teches kütyüs sorozatokat, ráadásul mostanában alig lesz normális sorozat ami nekem tetszik. Amiket eddig néztem azokat vagy befejezték(pl. Stargate Atlantis) vagy nemsokára befejezik(Monk, Smallville). Szóval ajánlom, hogy még legyen Knight Rider, minimum 6 évad...

Amúgy a témához szólva:
Graimant sztem nem Hank öli meg, hanem KARRnak sikerül valahogy. Az új introban Graimanen ott a biztonsági öv, és elég rémülten néz. Lehet KARRban ül. Elõtte meg Torres néz elég furán valamira/kire, szintén a KRO fórumain olyan találgatás van, hogy Torres beteszi Charlest KARR-be egy kis útra..

Egyáltalán nem akarom a kaszát, szeretem is a sorit nagyon, ezt már itt többször kifejtettem, csak hiába van nagy bizalmunk GST-ben, hiszen az átlag amcsit jobban érdekli a LaW&Order, mint a KR.

Amúgy sajnos lehet nekem lesz igazam. Persze a forrás megbízhatósága kérdéses, de nem lenne meglepõ, valljuk be.

Narxis
Szerdán éjjel.

Mikor jön a következõ rész?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

overtkill
Szasztok, én is betársulok ide, ha nem baj...:D A trailer alapján nekem úgy tûnik, hogy csaj fekszik az asztalon, talán Sarah, de valahol olvastam hogy Zoe,Billy és Sarah az, aki maradnak, mindenki más elvileg kampó...:(Legjobban Dr Grainman-t sajnálom, de ez van, ha kell a nézettségnöveléshez pár halál, ám legyen....:P

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

sztem meg ez a bombás, robot építõ emberke fogja KARR-t felkelteni... :D

Narxis
Én nem olvastam semmit elõre szóval szigorúan szvsz:

Mivel Kitt és Michael el van foglalva a bombával, Torres elmegy a "szigorúan õrzött" FBI ultratitkos központban ahol feléleszti Karrt, hogy mentse meg a nagykövetet, Karr természetesen nem így tesz, megöli Torrest, talán összeáll Stevens-el, hogy elpusztítsák Kittet, elsõként a központott pusztítja el, közben Kitt és Michael valahogy megoldják ezt a bomba szitut és elindulnak a nagykövetért. SZVSZ :p

HTS s3rg1nh00

szerintem a bomba nem robban...valszeg hank fogja megölni graiman bácsit,nem hiszem h.véletlenül hülyült meg...eközben kitt,Mike és Sarah repcsivel utaznak(úgy is mennek ám 100-al,és csak gps koordinátákat ellenõriz a bácsi,aszondta),plusz Rivai ügynök még életben marad...aztán majd meglátjuk...cant wait:)

Mondjuk szerintem a bomba felrobbanása kicsit túlzás volna de a bizonyos személyel történt események miatt lehet rájuk szállnak. Szerintem ez idézi elõ hogy Torres majd elakarja takarítani a kis titkait köztük KARRt csak ez másképp sûl el...

Szerintem az atombomba fel fog robbanni, sokan meghalnak, és az FBI leállítja a Kitt projctet, hogy befuccsolt. Elõveszik Karrt, hátha jobban megy, zán Karr elszabadul és újra be kell indítani Kittet, hogy legyakja.

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Amúgy én nemtudok mire gondolni a folytatásba mi köti össze Stevenst KARRal? vagy miként fog összefüggni a két dolog? Miként ér véget Stevens próbálkozása? Rengeteg kérdés van most számomra és hihetetlen sokára az új rész...vagyis nagyon soknak tünik még jóhogy nem most van az a hosszú szünet mint a 8 és 9. rész közt.

Vajon Stevens is tud "Magic Trick"-et? ;) (Dark Knight)

Amúgy ritkán látok sorozatba ennyire gonosz gonoszt mint ez a Christopher Stevens így visszatérve az epizódhoz...néha lerugtam volna a fejét :D
A másik pedig ami nagyon tetszett az egyetemen a jelenet iszonyat komoly volt Mike szal nagyon odatett:D

"Az alkotóm, Wilton Knight... Õ keltett életre engem, aztán ellenem fordult." (Karr, TOS, S1Ep9)

Narxis
Az poén volt, szerintem nem bántaná a teremtõjét. :D

jaja épp mostakartam megnézni a nevét mert kiment a fejembõl már csak eszembe jutott mintha lett volna neki..:D
Narxis
Hank-rõl beszéltek? :D

Amúgy....van egy érzésem sokak azért is szeretnének majd 2. évadot hogy láthassák miként képes még Hasselhoff állandó szerepként játszani a sorozatba...remélem van ilyen a dologba :)
Nekemis vannak ötleteim a robotkarral kapcsba de inkább az, hogy azért került bele mert lehet KARR segítségével õ csinálja majd ki az öreget ha nincsis még rákötõdve de majd rálesz...vagy valami hasonló..

Eszembe jutott valami a múltkori epizóddal kapcsolatban. Az a "beteg" robotkar. Nekem valamiért az volt a titkos félelmem, hogy torkon ragadja Graiman bácsit és kiszorítja belõle a szuszt. Lehet, hogy hülyén hangzik, de szerintem Karr rákötötte magát és õ irányítja.

Narxis
<#eljen>

sztemis lesz egyre jobb a dolog és igen komolynak igérkezik a folytatás is akinek meg nemtetszik ne nézze :)
Narxis
Jól van, elégszer írtad le, de akkor is lesz 2. évad hiába akarod az ellenkezõjét.

Nem fogunk elérni semmit ha vasárnapra teszik. A sorozatnak már lõttek, amint elindult, fõleg ezzel az Attack KITT-el. GST elkúrta az alapkoncepciót azzal van a baj. Túlságosan is hiperszupert akart csinálni, csak épp nem jött be. NEM LESZ MÁSODIK ÉVAD, még ha pozitívan akarjátok is a dolgokat látni, egyszerûen esélytelen. Ha mégis lehetne az a Ford támogatása miatt lenne, hiszen neki heti 40 perc reklám, csakhogy eléggé a csõd szélén áll minden nagy amcsi autógyár, köztük a Ford is.

Narxis
Legalábbis nem a petíció miatt.

Narxis
:DDDD nem fogják

Ryder7
csinálunk peticiót (van ilyen oldal, hogy lehet szavazni egy kérvényre), szétküldözgetjük nagyobb KR fórumokon, MSN-en mindenfélén aztán amikor van már vagy 1-2 millió ember aki szeretné hogy vasárnap legyen a KR akkor elküldjük a petició linkját vagy 20X az NBC-nek aztán hátha átteszik.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Nem rohanlak le!:)
A Vasárnap jó lett volna de hát mit csináljunk!

Narxis
Nem lesz kasza.

Én inkább a kaszát esélyesebbnek tartom. De ezt nem mondom ki, mert jön spike és itt helyben lerohan...

elõbb-utóbb úgyis átpakolják, ha nem lesz jobb a nézettség
12 millió volt. De annak jobb is volt az idõpontja. Ami engem illet az NBC helyében inkább egy vasárnapi sávba tettem volna be, akkor tuti nézték volna elegen, így nem csoda a csúfos bukás, amit a csatorna nem akar észrevenni.

Ryder7
nem tudom pontosan, de mennyi volt a pilot nézõinek száma? hány milla? (asszem talán 14 körül) jó az hogy növekedik. jólesz ez meg a második évad.:D

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Narxis
Van.

az utolsó két részhez van már felirat?

thx

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

FASZA A NÁJT RÁDER

aki elolvassa fasz

Hosszúpuskán van már felirat ha esetleg még valaki nemtalált volna rá :)
Hmm, köszi. Most tanultam. <#eljen>
azt amit minden más csatornán: az adás idõpontját (c=central)
8kor keletiparti idõ szerint, 7kor középidõ szerint és így tovább

7 óra keleti parti, 8 óra középsõ idõzóna szerint (gondolom akkor 9 óra a nyugati parton)

Úgy legyen!<#eljen>

nem fontos, hogy akkora nagy legyen a nézettség már, csak növekvõ tendenciát mutasson és akkor tuti lesz 2. évad mert az esélyt megadják akkor neki, hátha 2. évadban végre eléri azt amit szeretnének, sztem! Mert ha annyira szeretnék cancelezni, arra a pár új részre már sztem nem nagyon változtatták volna meg a koncepciót, szóval sztem egy általános növekvõ tendencia már elég lesz!
Az összesített adatok:
At 8 p.m., KNIGHT RIDER (1.6/5 in 18-49, 5.7 million viewers overall) is currently #1 in the time period among the broadcast networks in men 18-34 and tied for #1 in men 18-49.
Nem rossz jól van! alakul!

Egyet mondjatok meg. Mit jelent az NBC ajánlójában a "8/7c"?