4499
  • DJ Skyline
    nem vagy egyedül ezzel. :) fater is biztos nézte különben miért vette volna fel, de nem hozza annyira lázba. mutert pláne nem, hugomról nem is beszélve. öcsém meg már más világban nő fel, már nincsenek korszakalkotó sorozatok szerintem. biztos fogunk emlékezni a Lostra meg ilyenekre 10-20 év múlva is, na de egy Szupercsapat, vagy Knight Rider, MacGyver, Starsky & Hutch, Hazárd megye lordjai, stb stb. :) ezeket még az is ismerte/ismeri aki nem nézte, de én pl a Lostról nem tudok semmit, eltűntek páran egy szigeten és itt megáll a tudomány. és kb így vagyok az összes mai sorozattal, amik másnál nagydurranások, engem meg annyira sem érdekel hogy megnézzek egy részt. mondjuk a 24-nek megnéztem az egyik részét, az úgy nem tűnt rossznak.
  • Ryder7
    csak én vagyok egyedül olyan, akinél a családba csak egyvalaki nézi a KR-t?

KnightRider: fekete Barbie autó? hm.... talán még új divat lesz belőle.:D
  • spike0007
    Csak tartson minél tovább az új sori ezt kívánom mindenkinek!:)
  • spike0007
    Először valami német adón láttam a KR pár részét aztán az M1-en elkezdték vetíteni nézte is az egész család anno!:) De rég volt már, lehettem vagy 6-7 éves.:) Azóta is nagy rajongó vagyok, mostmár két KITT létezik számomra és az új sorit nézzük is faterral!:) Szereti Ő is!
  • DJ Skyline
    Budapesten a Móriczon van egy Replica nevű üzlet, régebben lehetett ott kapni asszam, szerintem hívd fel őket holnap hogy mi a helyzet, oldaluk
  • unisol1
    Étem!
    Amúgy nézegetem az ebay-t, de nem nagyon megy a német, meg 6,5 EUR-tól 52-ig találtam ugyanazt az ERTL-est! Most ez hogy van? Amúgy a legtöbb 35 körül van, 18-25-ös szállítással! Te mennyiért rendelted? Hogy működik ez a rendelés? Nem szoktam így rendelni, pláne németül... Sajnos Mustang-ot nem találtam csak az amerikain. Vacak az árfolyam, de most már csak kéne nekem is 1!
    Thanx.
  • KnightRider

Nekem most valami 800 giga az össz-HDD-kapacitásom, de az három fizikai vinyó (3-3 partició, plusz a PDA, a két optikai, meg a többi, szép kis Sajátgép).

Amúgy, hogy ne legyen off: amikor Mike otthagyta Sarah-t a detonátorral, akkor mondta Sarah Mike-nak, hogy Douche Nozzle, mikor végre elvették tőle és mehettt Mike után :D
  • unisol1
    Én DVD-n tárolok mindent! Nem mindha sokkal biztonságosabb lenne, de 1enlőre kicsi a HDD kapacitásom!
  • unisol1
    Ó, akkor kölcsönadnád a 2.-4. évadokat?! :-)
  • unisol1
    Na igen! Ha muszály, én már inkább átpakolom RW-re (jó, 9 lemezt macerás), én is féltem a fontos lemezeimet! Én jópár részt (pl. 4. évadot tuti, csak pont az 1. és utolsó rész maradt le) már DVD-re vettem fel íróval, de a 2. 3. az nem is tom, hogy van meg! Jó lenne összegyűjteni nekem is 1 normális kollekciót! (Pláne, hogy a 2 legjobb évad a 2. és 3. ... bár egy darabig asszem a 4.-et favorizáltam, jó is nagyon persze, szal nem nagyon lehet külömbséget tenni igazából...)
  • unisol1
    :-)
    Na, ez a beszólás dolog nem ismerős... lehet, hogy még nem is járok ott a sorozatban. (?)
  • KnightRider

Egy szót se, ember, nekem decemberban halt meg a KR vinyám, alig tudtam lementeni a cuccokat. Régi IDEs vinya volt, RAIDdel lehetett már csak rákötni a géphez.
  • KRhu
    Na, csak óvatosan azzal a terrával! Ha bekakukkol az cikis lesz.
  • KnightRider

A KR cccaimat még a párttitkárnak sem adnám oda :D
  • HTS s3rg1nh00
    ezzel nem lesz probléma,a terás winyót senki nem kapja meg:D!
  • DJ Skyline
    fater rám is gondolt, ő is felvette kb az összes részt VHS-re :D én nem tudom mióta szeretem a KR-t, itthon eléggé össze-vissza játszották, utoljára a TV2 keztde el leadni, de kb abba is maradt hamar. meg tényleg jöhetne már a második évad DVD-n, na nem mintha nem lenne meg az összes rész khm, leszedve. mondjuk sajnos nem teljes a kollekció, az első évad 2 DVD-re fért rá, és mikor kölcsön adtam osztálytársamnak a 9 lemezt, 1 év(!!) múlva csak 8-at kaptam vissza. :| az egy dolog hogy 1 évig nála volt, nem csinált vele semmit, pedig nyaggattam hogy mikor adja vissza, jobbnál jobb kifogásokat hallottam akkor. :D végre visszakapom, kérdem hol az első DVD, mondja nem tudja, valahol ott van a kupacban. na áttúrtam a szombáját és sehol sincs :| azóta is várom hogy megtalálja, volt ez fél éve. szóval mindenki vigyázzon a KR kollekciójára, és ne adja oda senkinek sem, még ha nagyon megbízik benne, akkor sem. :D
  • KnightRider

Gyógyulj meg, cimbora!

Én lányt szeretnék, ha egyszer gyerekem lenne, de hogy a Barbie kocsiját átfújom feketére és rászerelek egy bicikli villogót, az hóttzicher :D

Meg aztán, mind Bonnie, mind Sarah nagyon jó role modell (mondjuk Sarah "douche nozzle" beszólásától a gyerek -is- a plafonig ugrana) :D
  • unisol1
    Jah, nem tartott sokáig, hogy rádumáljam fatert, hogy videóra vegyük, asszem a Slammin Sammy... óta végig! Tudod mit sajnálok? Ha lesz 1 kölköm, hiába mondom neki, hogy nézze, ettől jobbat nem talál az új hülyeségek között se, le se fogja xarni... (3 éves korától idomítani kell majd... :-))
  • unisol1
    1 élményem a Pilot (ahogy azt kell) és hogy szétröhögtem az agyam (szülők is) a roncsderbin! Aztán kérdeztem másnap fatert, hogy mi volt a címe, nem tudtam kimondani utána (valami kájt bájbem-t mondhattam, hol volt még az angolom) de ő a mai napig is xarul ejti, a k-t is kimondja [knájt rájder]! Most is látja a képet, "Még mindig itt tartasz??!" Hiába mondom, hogy ez új sori (nem mintha nem nézném a régit is szívesen!)
  • unisol1
    Nyah, én is a Pilot óta fan vagyok (középsuliban röhögtek is rajtam, hgoy számtek órán is ezt nézem a neten...) 2 napja 25 vagyok! Eléggé sokat foglalkoztam vele én is, bár hogy KARR bosszúhadjáratára nem emlékeztem tisztán a vs. részből, az még mindig bosszant, pedig azt is láttam jó 8 szor! (Erre mondod te, hogy tartom, és emelek 12-őt :-) LOL)!
    Jah, átért a vírusod, okádni még nem kell, de kezdek xarul lenni... :-)
  • unisol1
    Hú, micsoda infók! Mondjuk én úgy hallottam, hogy a közönség rinyált, hogy KITT-nek is legyen olyan, mint KARR-nak! De a te verziód jobban tetszik...
    Juj, hát ennyire, hihető technikai átalakulásra nem gondoltam a scannert illetően, mindig úgy gondoltam, hogy rájöttek, hogy ha már a voice modulator sárga, hát tök logikus, hogy a scanner is legyen az, és ez tényleg nagyon király lépés volt! Most a S1-ben vagy simán nem gondoltak rá, vagy nagyon rámentek a hasonmás dologra...
    Én így látom, nehéz megemészteni a verziódat, de simán lehetséges, még rágódom rajta 1 kicsit! (Bár, ha véletlen volt a sárgulás, akkor a 2008-asban is pirosnak kellett volna lennie technikailag, persze nézői igényeket nézve nyilván szóvba se jöehtett, hogy megint piros...) Én is anyáztam volna 1 évig! Voice modulatorát nem mutattták? (Még nem láttam a részt, előtte még van 2 másik... nem ugrok előre, bár a spoilereket ismerem...)
  • KnightRider

A mai napig emlékszem az első KR élményemre. Ötéves voltam és nagyapámmal néztük A száguldó robot-ot. Emlékszem, nagyapám mondta, hogy Karr hogy lealázza már Kittet :D
  • Narxis
    lol, az szép.
  • KnightRider

Tizennyolc év rajongás van mögötte (most 23 vagyok) :D
  • Ryder7
    hát én csak lesek, hogy itt mindenki többet tud a KR sorozatról mint én mostmár mindjárt leszedem mind a 4 évad KR-t:D
  • KnightRider

Amikor elkezdődött a TOS, nem készült el időre Kitt sokledes piros hangmodulja. Akkooriban az még nagyon Hi-tech volt, nem volt könnyű megépíteni :D

Karr sárguló szenzora: én mindig úgy képzeltem, hogy a két év sós víz kiette belőle a színt, kifakította. Michael mondja is, hogy Karr meggyengült attól, hogy kitették a tengervíznek (Kitt is tart tőle, pl. S2, Visszatérés Cadizba)...

• unisol1
    Heh, ahogy írtátok, tiszta Short Notice! Jó lesz ez...!
  • unisol1
    Ja, már ez még a premier előtt feltűnt (a címazonosság), azért kezdtem elgondolkodni, hgoy esetleg sima remake lesz, ugyanazzal a sztorival? De hát nem (bár ütősebb lett volna...)
  • unisol1
    Jó, de még mindig azt mondom, hogy sokkal jobban mutatna, egy 1998-as, vagy 2002-es, esetleg újabb trans-am! De még az Aston MArtin DBS (Bond-mobil) is! De jóvan ez így is! Amúgy még csak végigpörgettem, de tényleg nem mutatták KARR hangmodulját??! Pedig az egyik legfontosabb jegye...! (És persze ezüst csík sem volt...) Azért mi durva már, hogy KARR 1. felbukkanásakor már a sárga sokledes volt, KITT-nek meg még a piros tégla... :-) (persze a lezuhanás után sárgára változó scanner-t nem übereli semmi, de hát okos lépés volt ez, ha már először nem gondoltak rá...!)
    Eltértem a témától, mind1...
  • unisol1
    Hja, a Short Notice után is mekkorát ütött már a Goliath! :-) De igen, emlékezetes a Knight of the Drones is... Minden premier végén törik kitt (na pilot kivétel)!
    Én csak a Trust Doesn't Rust-ot nézem újra nemsokára (hát, megihletett KARR), meg talán előkeresem a VS.-t is, bár nemtom a VHS-en kívül megvan-e valamilyen formában...
  • Ryder7
    Bullitt: sajnos tényleg igazad van itt egyedül az NBC nem akarja, hogy legyen folytatás.

Amúgy meg nekem az tünt fel, hogy bár Torres végig negativ szereplőként volt feltüntetve, nem volt az. Azt tette amit jónak vélt, mondta Mikenak is. Nem hiszem hogy hazudott, én azért mikor tudom, hogy a szivem már csak pár százat ver nem hazudnék minden hülyeséget össze-vissza.
  • Narxis
    Új rész jövő héten, bankrablós.
  • gabeszg
    Na már kb végleg leírtam a sorozatot erre most ez a rész elég jó lett.Most szünet lessz, vagy jövő héten újra új rész?
  • DJ Skyline
    MacGyver után szabadon, gémkapocsból űrállomás. :D
  • KnightRider

Az volt Kitt AI processzora. Annak a tartalmát lőtte fel Kitt a netre, de maga a modul megsemmisült, mikor Karr megkapta a nagy kokit.

Amúgy az nekem kissé fájdalmas volt, hogy Billy Radio Shack alkatrészekből épített egy tökéletesen működő pót-modult. Oké, hogy nagy geek a gyerek, de ennyire? Nanotechn cuccokat forraasztópákával? Bár ha Karrt hegesztették :D :D :D :D
  • Dean Winchester
    ja,ok valóban!

hát azt hittem többet látunk majd karrból vagy nagyobb fight lesz! erre csak 10 perc volt.
    de a hangja meg a vége nagyon ütős volt.Nekem tetszett!
    de kittből kivettek egy dobozt ami a "szíve" ,most azzal mivan? annak a tarlamát tette fel a netre és azt töltötték le ujra és azért sikerült túlélnie KITT-nek?
  • KRhu
    A bordálya átszúrta a bal tüdejét, ezáltal az összeesett (PTX) amivel hátralévő életében nem végezhet erős fizikai munkát, nem mehet terepre, kímélnie kell magát. Ezért elment.
  • Dean Winchester
    na ez meglepő!
    én azt hittem,hogy a 10 és 11 és 12.részben fog karr feltünni azért sem néztem meg.azt most kiderült karr a 10-11 részben felse tűnt :(
    carrie most miért nem tudja folyatni a melót? mi baja van? nekem nem jött le :D
  • sandor8206
    ha lesz több évad (remélem lesz 2. :-P) tuti lesz még KARR
  • Narxis
    Szerintem KARR még visszatérhet, kimenek az FBI-os srácok és összelapátolták, hegesztik 1-2 évadig aztán megint egy 2 részes harcot megélhetne.