Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Biztos, hogy ezzel nem zárul le a doki vonala. Valami nem volt kóser abban a pilótában, meg hát Torres is keverhette éppen a kevernivalót...

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Ryder7
overtkill: talán a cliffhanger-érzés volt a lényeg, hogy meg akard tudni hogy mi lesz.

Kicsikiraly: a / után a maximális pontot jelentik a számok, de hogy miért van egyiknél 6 másiknál 5 nem tudom...

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

overtkill
hogy a fene egye meg ezeket a forgatókönyvírókat......De egy hülye halála volt a dokinak....olyan cliffhanger szagú.......

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Kicsikiraly
nem nagyon értek ezekhez a számokhoz, lenne egy kérdésem nem tudom mennyire off:

Elõzõ KR részek:
Don't Stop The Knight - 3.6/ 6
Knight Fever - 2.7/5
Knight of the Zodiac - 3.4/5

itt miért van a perjel után egyszer 6 egyszer meg 5? mit jelent ez a perjeles szám?

DFTBA ಠ_ಠ

"If I am destroyed, so shall you be" Ehh, meg kell szereznem angolul is, kidob6nák már a hun piacon is a többi szezont...! Úgy 5 másodpercig gondolkoztam, hogy mi ez, de beugrott: "Ha nekem el kell pusztulnom, pusztuljatok el ti is!" Az egyik legjobb rész, ott frankón megcsinálták az egészet... Azzal még meg tudtam csinálni, hogy ha vége lett, kezdtem elõrõl... :-)
overtkill
A romulan harci madár igen

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

5c0rp330n
dettó így voltam vele, de gyorsan pótoltam a hiányt :)

A poén helye: a Valdor-ról senkinek nem jutott eszébe a Valdor ropogós pulykafalatok? Vagy a Valdore osztályú romulán harcimadár?

Narxis
LOL

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Basszus, én meg most jöttem rá, hogy az elõzõ részt nem láttam.<#falbav>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

5c0rp330n
Zoe azért mindenképpen kell nekünk, meg mindenkinek, sokat ad õ is a nézettséghez :)

Narxis
Nincs rá zsetonjuk.. :/

overtkill
Nyugodjon békében Dr Grainman...:( Valahogy én õt jobban hiányolom, mintha Billy-t vagy Zoe-t írták volna ki.
Mellesleg Karr-t azt gondoltam hogy a doki fogja aktiválni, mert õ piszkálta a 10. részben azt a kis sárga prüntyögõ robotot is.....

Ritka kevés ilyen izgalmas 45 perc van az életben, mint a mostani KR epizód. Végig feszültség, akció, de emellett a régi jó KR-es elemek: üldözés, Turbo Boost (jobb, hogy rövid és gyors-blurrölt, minthogy lassú, részletes, de nagyon CGI szagú), ejtõernyõzõ Kitt (Góliát visszatér és A bunker, emlékeztek?).
Kíváncsi vagyok, hogy Stevensnek lesz-e még szerepe? Oké, meghalt, de hogy a háttértörténetben mennyire lesz benne? Akárhogy is, emlékeztet az ürgére a Robotok királyában, csak az akkori manus csak vissza akarta lopni a ketyeréjét.
Stealth Attack Mode: szép! A régi jó Silent Mode visszatér.
Gus, a pilóta: nekem a "Sorry, Doc"-nál nagyon az ugrott be, hogy valami öngyilkos terrorista ürge és eleve célja volt magával vinni Kittéket, csak hát egyedül Graiman bá'-t sikerült. R.I.P., Charles.
Carrie: oké, hogy hónapokig kórházban lesz, de akkor is... elég bénán oldották meg a távozását. Lehet, hogy szemétség ilyent mondani, de ha meghalt volna, az sokkal jobban illett volna hozzá, afféle KIA érzés, amcsiban annak úgyis nagy respectje van.
Torres: szokatlanul normális volt a tag, végre nem mismásolt. Bár ki tudja.
Billy: olyan furcsán villant össze a tekintete Stevens-szel. Valami azt súgja, ezek ismerik egymást (Billy, ÉN vagyok az apád!)
Kitt: "Sarah, our father is dead". Eddigi legjobb Kitt line. Valamiért úgy érzem, Ki3t ezzel túlnõtt Ki2ten.
Hank: az ismeretlen katona, a névtelen áldozat ;)

A jövõrõl: hogyan fog mindehhez Karr kapcsolódni? "Kitt must die"... najóvan, valahogy jobban tetszett az "If I am destroyed, so shall you be".

Ééééés: végre elkaszálták a PB-t. :D :D :D :D Ideje volt már. Több Knight Ridert helyette!

Pedig már úgy megszoktam!:)<#vigyor>

Felkiáltó jeleket nem kell végig használni. Az egész post kijelentõ módban van <#idiota>

Ok, THX!
<#vigyor3><#eljen>

Nagyon jó rész volt csak kissé lehangoló a vége!:(
Jövõ héten KARR!!!:) Reboot az az lesz hogy a jogért és igazságért alapítvány lesz megint a vállalat és a kisembereken segít! Jobban ki lesz hangsúlyozva Mike és KITT! Szóval visszatérünk a One man can make a difference-hez! Lesz Mike, KITT, Sarah, Billy és Zoé!

Ez a reboot mennyi dolgot érint? (Vagy még elõttetek sem tiszta?) Most csak a stílus és a mellékszereplõk, vagy fõszereplõ, kocsi...? Mi lesz új? Megint új intro? (tõlem jöhet, jó az új is!)
Amúgy kicsit sok a (jelöletlen) spoiler... tudom, akkor ne olvassak, de így csak nem fer... Sok a hasznos infó is!
THX
Jövõ héten lesz!:)

Ja és azt se felejtsük hogy a reményeink szerint nézettségcsalogató reboot az a 13-ik résszel kezdõdik szóval az NBC is várakozó állásponton van! Majd meglátjuk mi lesz!

zoliii
Meddig kell még várni a Karr részre? Most már inkább nem várom, majd akkor talán leadják végre :D Elvileg szerintem majd jövõhéten benne lesz, de tuti, hogy a vége felé lesz benne Karr.

Mondjuk én a millió nézõre vagyok kiváncsi egészen pontosan mennyien nézték nem a rate-re! Én még bizakodom hogy megérjük a kettes évadot! Ha mégsem akkor is egy jó kis sorit kaptunk 25 év után ami izig vérig Knight Rider!!:) A KARR-os rész ütõsnek igérkezik! KARR hangjától kirázott a hideg!:) Király leesz!

Már eleve rossz idöpontra rakták a KR-t! Hétvégére kellett volna tenni! Az Idol meg lenyom mindent nem lesz ez így jó! A részt még nem láttam de hamarosan csekkolom! Szerintem is egyre jobb a sori, de az NBC már az elején elb...ta!

"NBC’s soon-to-depart Knight Rider opened the evening fourth in the 8 p.m. hour, with a mere 3.2/ 5 at 8 p.m. That led into a repeat of Law & Order: SVU (#3: 3.3/ 5) and granddaddy Law & Order (#2: 5.7/ 9) from 9-11 p.m."

És ami a jelentõs:
1. American Idol 16.8/26
2. New Adventures of Old Christine, Gary Unmarried 4.6/7 4.5/7
3. Lost (ismétlés) 3.5/6
4. Knight Rider 3.2/5
5. Fear is Real (CW) 1.0/2

Elõzõ KR részek:
Don't Stop The Knight - 3.6/ 6
Knight Fever - 2.7/5
Knight of the Zodiac - 3.4/5

Mindent összevetve: érik a kasza, pedig a show egyre jobb...

Ryder7
nem volt ez a rész olyan sok, izgalmas volt, csak nagyon sok volt a CGI. talán eddig ebbe a részbe volt a legtöbb. gondolom most veszi majd Torres elõ KARR-t, hogy eltüntek a szinrõl páran.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Szerintem ez direkt volt így majd valamiféle nyomozgatás során kitérnek erre még részletesen.
Amúgy érdekes votl az új rész de megvotl a feelingje szal csak így tovább :)
A mostani rész végig pörgõs volt, de nekem hiányzott belõle valami. A két fõszereplõ kiírása pedig elég szánalmasra sikerült. Legalább láttuk volna mi is azt a kecseg robbanást...

nincs meg vkinek Mike csengõhangja ? :DDDDDDD

overtkill
De KITT nem robot, hanem mesterséges intelligencia, tudod, van különbség....S01e01...:P:D

Ryder7
de ez már mekkora hogy "KITT must die!" Ez kicsit emberire sikerült én robotokat megsemmisiteni szoktam nem megölni, de jó lesz ez.

Kicsikiraly
én eztv-n miért csak a 720p-s fájlt látom? és akkor most melyik az új rész? a 11es?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Narxis
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ez nem történhet meg.... De akkor most mi lett a FBI-os csajjal? Nem nagyon vágtam... lebénult vagy mi? A Turbo Boost elég hülyén lett megcsinálva, 2másodperces anmáció és még az se valami jó. K.A.R.R.-t akarom!<#szeret>

Vége a Prison Breaknnek, mit fog nézni most a házigazdánk? :)
Magoo
Jó epizód, ám nagyon hülye megoldás 2 ember félreállítására....
Aki meghalt az nagyon hülyén halt meg...a másik aki félre lett állítva "csak", az meg baromság...halt volna meg ott ahol...
De döntsétek el ti :)

zoliii
Na ez elég izginek nézz ki :D Elég gagyi a Kitt, Karr-al szemben hogy õ csak egy okos autó :) Jó Karr hangja.

http://www.youtube.com/v/zwnjGSCDrQk

Knight.Rider.2008.S01E11.HDTV.XviD-LOL

50 perc múlva start. Akkor hogy is van ez, vége a tv-be, és már pakolják is fel? Mondjuk mind1, most jött le csak a 10-es is...
Heh, a Dodg'em (vagy hogy kell írni) scannere úgy "mozog", ahogy KI3T-é (szét-össze)!
Kicsikiraly
hû, látszik rajta a régi fordítás :D

"When i was driving KITT" - "Amikor a gyerekeket vezettem" :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

attack mode-ban még jobb.. :D

Nagyon elmebajra vall, hogy elképzeltem a Trabantot SPM-fokozatban? ;)

overtkill
inkább hajnal.....:D

Tibi bácsi elintézi<#nevetes1>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Narxis
Dettó!<#nevetes2>

5c0rp330n
lool

edios
Elképesztõen kínosan éreztem magam mindkettõ videó közben! Köszönöm!<#zavart1>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Jahh pont most néztem énis :DDD

REAL MADRID