4495
-
#3375 vicc-öltél? hm... -
#3374 Csak viccÖltem. :p Én 9-kor töltöttem le. Szóval én se siettem. :p -
#3373 lesz ebből második évad, ha a 3-ik legnézettebb műsor az NBC-n, a CGI-re kéne még nagyon rágyurni és akkor nagyon jó lenne. Ez van PS/UC/GTAIV grafikára vagyok szokva:D -
#3372 zoliii: ott van az csak rejtegeti magátXD
Narxis: ilyen nem mondunk a másik KR fórumozóra, h nem fan:D fan vagyok, csupán a sok CGI meg az hogy KARR már történelem elvette a kedvemet attól, hogy hajnalba felkeljek letölteni, amúgy meg amikor úgy jön ki a lépek régi KR rész meglesése után alszok el. -
Bullitt #3371 TALÁN VAN REMÉÉÉNY!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3370 Ha sokáig lesz ez az új Knight Rider sorozat, akkor szerintem lesz Knight Rider játék is PC-re. Nekem PC-re az 1., 2. rész van meg, talán ezt fogják majd egyszer folytatni, vagy teljesen új sztori és verzió lesz a játék. Ez jó volt KITT memóriája a neten :D www.michaelknight.org
Hol van a honlapon KITT :DD, nem találom. -
#3369 Amúgy észrevettétek, hogy a Microsoft szponzorálja a sorozatot? Mindig Windows-os gépek szerepelnek ha közelről mutatják valamelyiket, most is ott volt mindegyik monitoron a Windows matrica, nem is kicsi, amikor meg a képernyőjüket mutatták látszott, hogy Windows XP van rajta. Régebben is amikor Michael letöltött valamelyik részben pendrive-ra fájlokat egy notebook-ról azon látszott, hogy Vista van. Arra akarok kilyukadni, hogy adhatna pénzt is a MS kedvenc sorozatunknak. :p -
#3368 Jó. -
#3367 lol akkor nem vagy fan. :( -
#3366 valkinek feltünt, hogy csütörtök és KR van? nekem nem. -
#3365 Ez jó fájl? -
#3364 miért a 720p-s van kinn előbb megint? :S -
#3363 Ez jó rész volt! -
KnightRider #3362
Nekem van ilyenem. Egy termékhiba-boltban vettem, annyi baja volt, hogy van egy karcolás a motorháztetején. Öt rongyért megvettem :D -
KRhu #3361 "David Hasselhoff-ot a csomagolás nem tartalmaz!" -
KRhu #3360 Unisol1! Erre most bukkantam véletlenül. Ez nem jó?
http://www.bigyoshop.hu/index.php?honnan=21&term=KNIGHT_RIDER_RC_AUTO&oldal=egytermek&termid=300 -
#3359 :D igazinak néz ki :D -
KnightRider #3358
Nem tudtam kihagyni :D
-
#3357 Ford Mustang-os KITT scanner-t (animáció-ra gondolok) honnan lehet letölteni? Telóra kéne bekapcsoláskor :D 176x220 pixelesben -
#3356 Egy ilyet elfogadnék, igazit, nem valami játékdarabot. :D -
#3355 az a Giugiaro concept, ez lesz a 2010-es Mustang -
#3354 Sziasztok! Milyen szám szól a 12.rész elején, mikor a csajszi kijön a vízből? Amúgy szerintem egyre jobb a Knight Rider, pedig az elején nem nagyon jött be, de azért végig néztem, és most már kezd tetszeni. Lehet, hogy lesz új KITT:Mutang 2010-es modell Ford Mustang 2010 modell -
unisol1 #3353 Igen, ő árulja a vaterán is! Arra már magas, és agresszív licitálás folyik, de talán lesz még neki... :-) -
#3352 egy ember sgn?:D -
KnightRider #3351
Labdacs? Az meg micsoda? -
#3350 az kellet volna még még hosszabb szünet, hogy 2-3 milla legyen az átlagnézetség. -
unisol1 #3349 Nyah, akkor jön majd, bár lehet, hogy sikerül labdaccsal közvetlenül megoldani! DJ Skyline-nak hála, felvettük a kapcsolatot! :-) -
Szabi1991 #3348 valahol biztos :D -
#3347 Vetítik most valahol? -
Bullitt #3346 Hogy az évad kibírja tavaszig. akkor még nem tudtak a 17 részes évadról sem, ha ez korábban kiderül talán a szünet is hosszabb. -
#3345 na szerintem meglehet támadni Obamát. de a téli szünet miért kellet? -
#3344 nem látok egy autót sem a képen, lehet a FedEx mögött állnak? :D -
KnightRider #3343
Küldik a kódot, igen. Pár nap és megjön. -
unisol1 #3342 Ebbe már illene legalább működő scannert rakni... Ha az 1:18-as 13.000, akkor ennek 234.000 dukálna, nem 16 milla... :-) -
unisol1 #3341 Oké, de mivel nem adtam ki a kártya adatait, valami olyasmit írtak, hogy küldik postán a regisztrációs kódot! Na, vaterán ez e-mailen meg sms-be ment! Ha jól értem hogy mit akarnak... Ez nem lesz gyors... -
#3340 Nekem egyenesen a látóidegeimre volt kapcsolva, úgy néztem! -
KnightRider #3339
A TOSt én Junosztoyon, meg Super infra Coloron néztem :D -
#3338 én végig HD-ban néztem, 40"es bravian :) -
KnightRider #3337
Ne, ne kártyáról fizess, hanem Überweisunggal (átutalás) -
unisol1 #3336 Fú, már kivagyok! Próbálok regelni, most a VISA karim adatait kéri, ha nem adom meg, akkor meg küldenek valamit a címemre, vagy mi? Neked hogy volt? loginom már van.
THX.