Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KNIGHTRIDERONLINE.com-on az aktuális rész nézettségét felteszik mindig egy fórumba. Meg a sorozatjunkie.hu-n szokták még megemlíteni, de a KRO-n pontosabb mert milliós értékeket ad meg a junkie csak a rate-et általában.

Ryder7
ez a rész nagyon komoly volt az egyetlen amit hiányotam belõle az KARR szereplése, nagyon keveset szerepelt, a végén egy meg a függöny mögött volt.

Amikor beszólt, hogy "I am KARR" mondom magamba és akkor mi van?

amúgy spike0007 honnan szeded mindig ezeket az adatokat?

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Igazából szólva nekem tetszett hogy nemhúzták el túlságosan KARR "' Én vagyok az egyetlen és ezígyis marad nincs másik akkora fasza járgány mint én " dolgot abbóül már sokat kaptunk anno is...
11.rész 5,4 millió körül. A 12.részt nem tudni még!

majd valaki nyomjon már egy nézettségi adatot a 12 részre (nem a osztályzatot, hanem a milliós db számot) +a 11 részre is, mert sztem az sem volt még, érdekelne köszi elõre is !
DJ Skyline
kár hogy a 42 perces mûsoridõbõl csak 3 perc volt KITT és KARR jelenete. meg KARR-ból sem láttunk túl sokat. :S villogott kettõt, átalakult, kicsit megzúzta KITT-et, aztán ennyi. de azért a turbo boost megvolt. 😄 így legyen ötösöm a lottón (#3130) meg KITT megjavítása sem telt túl sok idõbe, zutty és máris clear & shine. 😄 de az alapötlet nem rossz, KITT-bõl szedjük ki a chipet, az megy KARR-ba, KITT az már csak emlék, KARR meg a jövõ. az volt a baj hogy túl sok idõt fordítottak KITT megkeresésére, és nem jutott elég idõ KARR kibontakozására.

KARR tuti jó, lehet kicsit béna (amúgy nem az) de ez egy sorozat, azért ne számítsunk már Transformers szintû (ami 150 misibõl készült és mozifilm) grafikára, mozgásra stb. sorozatban még ilyet nem láttam, szóval csillagos 5 a készítõknek.
DJ Skyline
na jó, de a Transformers alapvetõen egy robotos téma, elvárandó hogy ott legyenek ütõs robotok. 😄

zoliii
Találtam azonosságot: új sorozat, 01x01 A KNIGHT IN SHINING ARMOR (Léteznek még lovagok): régi sorozat, 2X13. A történetet még nem hasonlítottam össze, régit az újjal 😊 KARR most csak azért volt robot, mert KARR=(száguldó robot)? Mikor átváltozott Karr robotról autóra, milyen jól összement a kereke 😊) Kár, hogy erõltették ezt az animációt, amúgy elment. Azért a Transformersben királyabb robotok vannak.

Narxis
:S

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

overtkill
Hogy a franc essen bele3, beszart a subtitle workshop....😞 Akárhányszor kezdeném újra a fordítgatást, hibaüzenettel kivág, még ha reinstalláltam is....

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Narxis
Igen, pl. az nem tetszett, túl gyorsan megoldották, ugyanez volt a baj a lövöldözõs résszel is. Szerintem pénzhiány az oka, hogy ezek a részek ilyen "egyszerûek" lettek.

zoliii
én is megnéztem és hát... ennyi volt KARR szereplése?Nem dobtam el az agyamat ettõl a résztõl a régi jobban tetszett és az animációról nem is beszélve.

<#eljen>Még nem láttam de már alig várom hogy pótoljam eme hiányosságom!<#vigyor3> Remélem a nézettséget is megdobta ez a rész!😊

Narxis
OMGOMGOMG mekkora rész volt, te jó ég, nem törlöm le hanem kiírom CD-re és vitrinbe rakom. omg

Viccet félretéve, azért volt benne pár béna rész, de azok se voltak túl rosszak. Tetszett, csillagos ötös.

Narxis
Benne.

zoliii
ebbe a részben már benne van KARR?

overtkill
Na így hallás után megvagyok a film utolsó negyed órájával. Milyen progit lehet használni feliratkészítéshez?

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

overtkill
Eszméletlen rész volt......Nem lövök le semmit, nézzétek meg, én végig egy testtartásban ültem, és néztem végig....<#buck><#buck><#buck><#buck>

Kislány és KITT? Vártam már egy ilyen részt! Teljesen original szagú résznek tûnik!

next episode...

Túl vagyok az új rész megnézésén...nem tudom mit írjak rengeteg részlet kavarog most bennem nemgondoltam volna pörgõségbe felülmúlható a két héttel ezelötti rész eszméletlen dolog volt és rengeteg apró dolog ami hatalmas hangulatot adott a résznek....és ez is eljött jön a Reboot...
Ja, a scanner milyen elemrõl megy (gondolom LR44), és mennyit bír? Csa knéha bekapcsolod nézegetni, vagy huzamosabb ideig úgy lehet hagyni??
THX
Okés, megnézem, thanx!

Német ebayról vedd, a cég, aki ott árulja, a Firma D-Edition. Olcsóbb a szállítás, mintha Amerikából vennéd.

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Jujj, hát ez nem semmi... Ehh, nagyon nem! Na, egyenlõre egy ERTL.eset szeretnék szerezni, (e-bay 40 $, és erõsödik a forint, vatera eddig 17000, hát, még a szállítást kéne megnézni, de lehet, hogy nekem is e-bay marad, a modellbolt honlapján nincs...) De a Hitari is tetszetõs...
Köszi a részletes ismertetõt...
Lassan már neked is kutakodni kell Mustang után... :-)
Narxis
Fú basszus, ti vagytok az igazi fanok, hogy erre pénzt, idõt, energiát áldoztok. 😊 Én biztos nem "szenvednék" ilyennel, max. megvenném kész állapotban HA nagyon-nagyon jól néz ki. 😊

Örülök, hogy segíthettem. Még anno ezt betárcsázós modemmel szedtem össze, egyenként. Egek, de rég is volt 😄

A Kittjeimrõl: van az ERTL-Joyride 1:18-as fém, mûködõ futófénnyel, csörlõvel és katapultüléssel. A mûszerfal matricái hagytak némi kivánnivalót, azok helyett nyomtattam újakat. A futófény elõtti plexit is átkentem pár réteg átlátszó piros makettfestékkel és a végén ledolgoztam belõle egy kicsit higítóba mártott fülpálcikával, hogy mattabb, opálosabb fénye legyen. A kerekeknél a dísztárcsák "lyukait" is befestettem tûfilccel feketére, hogy úgy nézzen ki, mint az igazi.
Aztán van az 1:16-os Hitari távirányítású Kittem, õ mûanyag, de neki is mûködik a futófénye és gombnyomásra mondja, William Daniels hangján, hogy I am the Knight Two Thousand, vagy valami ilyesmi (nem tudom megnézni, nincs most benne elem 😄 )
Van három 1:24-es mûanyag makett Kittem, ebbõl kettõ Kitt és egy Karr sikeredett, a második Kitt az egyik legjobb makettem, amit csak összeraktam (persze így is elmarad egy hardcore makettezõ gyártmányától).
Van két Knight 4000-esem is, az egyik a standard narancsos színben, a másikat a hatás kedvéért feketére festettem.
Van kettõ Matchbox-méretû nyugatnémet(!) DARDA Kitt-em, amit ha hátrahúzol, akkor a kis rugó elõreviszi. Vénebbek a kis szerkezetek, mint én 😄
Van egy kb másfél centiméteres ólom Kittem, pici, de egyértelmûen felismerhetõ a piros csíkról meg a motorháztetõn a kis bukkanóról.
Van egy 3D Studio Max programra optimalizált Kitt és Karr modellem, ezekre vagyok a legbüszkébb, senki másnak sincs meg, csak a modellezõnek, meg nekem.
És ezen kívül van számtalan Matchbox, Corgi, Majorette és egyéb kis Trans Am-em, amit Kitté alakítottam, némi reszeléssel meg festéssel. Ha a bolhapiacon látok kis Trans Amet vagy Firebirdöt, megveszem és általában Kittként végzi 😄

E-bay-en van 100$-ért KITT, meg KARR voice modulator, nem eredeti persze, és csak a ledes panel! De azért király... (csak hát cseppet túlárazott, max 20 $-nak kéne lennie...)
Fú, köszi, itt aztán tényleg minden megvan!
Köszke!
Na, most már tényleg egy modellt kéne szereznem! Vaterán pont alkudoznak rá, de nagyon elszántak, a Mustang meg nem KITT ,csak egy alap... Mennyiért szerezted a tied? Scannere van?
Hali.
Mike csengõhangja nincs meg ? 😊)

Nekem egy Knight Research Wallpaper kéne de nem nagyont alálok..
Juhúúú hajnalba új rész nééézés 😄
Fú, most láttam egy videót KITT & KARR modellrõl, gombnyomásra indul a scenner és mondja mindkettõ az elõbb írtakat, és a voice modulator is villog hozzá! Fú ecsém, kell kell kellllll!
Közben találtam én is, de lehet, hogy neked több van, pl. az említett KARR hang sincs ezek közt...
Ryder7
na ez a pár waw file engem is érdekelne. összedobnék egy KARR-os windows betöltõképernyõt, meg XP-témát aztán KARR-os Windowsom lenne😄😄

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Király vidi, már alig várom hogy lássam a részt! Holnap sokminden kiderül!😊

Jaja, az pöpec lenne, köszi az ajánlatot! Amúgy lehet .rar-ban? Mert a .waw-ok egyenként (írtad, hogy csomó...) nagyon macerásak... De hát ahogy lehet, ajándék ló ugye... :-)
Amúgy csak KI2T modelled van? Mûködõ scannerrel? A bogár duruzsol a fülembe már, nekem is kéne! De a baj az, hogy KARR (No1. egyenlõre) meg KI3T is... :-) Vaterán is láttam, de e-bay-nél hogy kell fizetni? Olyan amúgy, mint a fenti igaz?
Thanx!
Kíváncsi vok, pár hét múlva biztos dobják is piacra a KARR modelleket is...
Bocsi, nem akarok szemetelni, csak hát jönnek a gondolatok...
A "KITT drive" videót nem néztétek meg ? Aranyos. (élethû távirányatós KITT megy a szõnyegen, belevágják, hogy Michael vezeti...)

Nekem van egy csomó Kitt, Karr, meg többi szereplõ hang, wav-ban. Ha érdekel, feltöltöm neked egyben Rapidra.

Mármint ma? Jah, te úgy érted, hogy nálunk már holnap! Hát mivel 21-én lesz, az nálam ma! De nem szóltam... :-)
Ui.: Jó hogy szólsz, el is felejtettem...
:-)
A hanglejtésbõl átjön nekem! Ja, az elõzõhöz: A bemutatkozót azt hallottam angolul, az nincs meg valakinem MP3-ba (nekem megvolt, de már nincs sajnos): "I am a Knight Automated Roving Robot, KARR, if you prefer! I am the prototype of the car of the future!"
Meg KITT-és is megvolt, kéne megint: "I am the voice of Knight Industries Two Thousend's microprocessor! K.I.T.T. for easy reference, or KITT if you prefer! (Régen a windows-om így jelentkezett be, üdvözlõ képnek meg a voice modulator, persze csak kép, nem beszélt...)

Egy gondolat: nem fog ártani a nézettségnek, hogy holnap lesz a Lost új évadjának a nyitója is?

Ryder7
na megnéztem felirattal a 11-ik részt, tök jóra sikerült, de felfedeztem benne egy bakit: KITT Attack Mod-os változatán alul ogye egy hatalmas KR logó van. nos amikor az autópályán át turbóznak azon a teherautó szerûségen és KITT a földre ér, akkor látszik a kardán (vagy milyen😄) tengelye, igaz csak egy pillanatra, de legalább nem CGI.
Amúgy nekem a CGI-vel se lenne semmi bajom, ha többet törõdnének vele, meg az ablak nem lene mindig tiszta fekete. olyan félhomályos kéne mint az NFS-ekbe, hogy látszik, hogy van benne valaki csak azt nem tudni, hogy ki. Vagy ha fekete az ablakja KITT-nek, akkor normal módba is legyen olyan. nem feketeXD sõtétitett, mostmár nem javitom ki😄

Fú-fú-fú! Cool! Azért mikor dumál a masina, idézi a TOS-t, pedig csak magyarul láttam...!
Jah, megelõztek, nem baj! Post-onként haladok, nem olvastam át elõre mind...
Nyah, pont az adatok, illetve neuron háló vagy mi a szösz kellett neki! Szal a test robbanhatott volna tõle, úgymond a programot töltötte le, és használhatta volna KARR-ban!
Graiman: Csak KITT, a backup és KARR tudja használni a programot, szóval KARR még valahol kint van, és hozzá kellett volna...
Pont fordítva értetted... :-)
Na, ezt sz.pta be a felmenõje is a "rácsos pofájú monstrum"-mal, de nagyon... Az okos autó a másik hibájából tanul... :-)