Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor beszólt, hogy "I am KARR" mondom magamba és akkor mi van?
amúgy spike0007 honnan szeded mindig ezeket az adatokat?
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Viccet félretéve, azért volt benne pár béna rész, de azok se voltak túl rosszak. Tetszett, csillagos ötös.
Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
THX
Német ebayról vedd, a cég, aki ott árulja, a Firma D-Edition. Olcsóbb a szállítás, mintha Amerikából vennéd.
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Köszi a részletes ismertetõt...
Lassan már neked is kutakodni kell Mustang után... :-)
Örülök, hogy segíthettem. Még anno ezt betárcsázós modemmel szedtem össze, egyenként. Egek, de rég is volt 😄
A Kittjeimrõl: van az ERTL-Joyride 1:18-as fém, mûködõ futófénnyel, csörlõvel és katapultüléssel. A mûszerfal matricái hagytak némi kivánnivalót, azok helyett nyomtattam újakat. A futófény elõtti plexit is átkentem pár réteg átlátszó piros makettfestékkel és a végén ledolgoztam belõle egy kicsit higítóba mártott fülpálcikával, hogy mattabb, opálosabb fénye legyen. A kerekeknél a dísztárcsák "lyukait" is befestettem tûfilccel feketére, hogy úgy nézzen ki, mint az igazi.
Aztán van az 1:16-os Hitari távirányítású Kittem, õ mûanyag, de neki is mûködik a futófénye és gombnyomásra mondja, William Daniels hangján, hogy I am the Knight Two Thousand, vagy valami ilyesmi (nem tudom megnézni, nincs most benne elem 😄 )
Van három 1:24-es mûanyag makett Kittem, ebbõl kettõ Kitt és egy Karr sikeredett, a második Kitt az egyik legjobb makettem, amit csak összeraktam (persze így is elmarad egy hardcore makettezõ gyártmányától).
Van két Knight 4000-esem is, az egyik a standard narancsos színben, a másikat a hatás kedvéért feketére festettem.
Van kettõ Matchbox-méretû nyugatnémet(!) DARDA Kitt-em, amit ha hátrahúzol, akkor a kis rugó elõreviszi. Vénebbek a kis szerkezetek, mint én 😄
Van egy kb másfél centiméteres ólom Kittem, pici, de egyértelmûen felismerhetõ a piros csíkról meg a motorháztetõn a kis bukkanóról.
Van egy 3D Studio Max programra optimalizált Kitt és Karr modellem, ezekre vagyok a legbüszkébb, senki másnak sincs meg, csak a modellezõnek, meg nekem.
És ezen kívül van számtalan Matchbox, Corgi, Majorette és egyéb kis Trans Am-em, amit Kitté alakítottam, némi reszeléssel meg festéssel. Ha a bolhapiacon látok kis Trans Amet vagy Firebirdöt, megveszem és általában Kittként végzi 😄
Köszke!
Na, most már tényleg egy modellt kéne szereznem! Vaterán pont alkudoznak rá, de nagyon elszántak, a Mustang meg nem KITT ,csak egy alap... Mennyiért szerezted a tied? Scannere van?
Hali.
Juhúúú hajnalba új rész nééézés 😄
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Amúgy csak KI2T modelled van? Mûködõ scannerrel? A bogár duruzsol a fülembe már, nekem is kéne! De a baj az, hogy KARR (No1. egyenlõre) meg KI3T is... :-) Vaterán is láttam, de e-bay-nél hogy kell fizetni? Olyan amúgy, mint a fenti igaz?
Thanx!
Bocsi, nem akarok szemetelni, csak hát jönnek a gondolatok...
Nekem van egy csomó Kitt, Karr, meg többi szereplõ hang, wav-ban. Ha érdekel, feltöltöm neked egyben Rapidra.
Ui.: Jó hogy szólsz, el is felejtettem...
Meg KITT-és is megvolt, kéne megint: "I am the voice of Knight Industries Two Thousend's microprocessor! K.I.T.T. for easy reference, or KITT if you prefer! (Régen a windows-om így jelentkezett be, üdvözlõ képnek meg a voice modulator, persze csak kép, nem beszélt...)
Egy gondolat: nem fog ártani a nézettségnek, hogy holnap lesz a Lost új évadjának a nyitója is?
Amúgy nekem a CGI-vel se lenne semmi bajom, ha többet törõdnének vele, meg az ablak nem lene mindig tiszta fekete. olyan félhomályos kéne mint az NFS-ekbe, hogy látszik, hogy van benne valaki csak azt nem tudni, hogy ki. Vagy ha fekete az ablakja KITT-nek, akkor normal módba is legyen olyan. nem feketeXD sõtétitett, mostmár nem javitom ki😄
Graiman: Csak KITT, a backup és KARR tudja használni a programot, szóval KARR még valahol kint van, és hozzá kellett volna...
Pont fordítva értetted... :-)