Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
KARR mondott egy olyasmi mondatot, hogy nem járulok hozzá hogy újra kikapcsoljanak, ezen a mondaton gondolkoztam én el. mert úgye a régi sorozatban is kikapcsolták KARR-t. mert ugye minek kapcsolnának le egy éppen épülõ autót? akkor nem mondaná hogy "shut down again"

A grószmutterok nagyon durvák tudnak lenni. Az enyém mindig úgy beszél kittrõl, hoyg "A Nájtrá'derautó" :D

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Ryder7
ööö én asszem vmi trabantos filmen sirtam be régen, szüleim mai napig emlegetik. (tom, h szar az életem)

amúgy KR-ben nekem a legdurvább élményem akkor volt (nemsirtam) mikor Góliát eltaposta nagymuterom meg beszólt, hogy Na... felborult/összetört a KITT. ez még mindig benne van, pedig nem ma adta délutánonként a TV2 a KR-t.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

<#rinya>
Én azt nem értem, hogy egy utalást sem hallodtam arról, hogy ez a régi KARR volt e vagy sem? A régit találták e meg vagy sem? Nekem úgy tünt, mintha a régi sztori remake-t látnánk, nem a folytatását. Mert ha folytatás lenne az eredeti sorozatnak, azaz tudomást vennének az eredeti KARRol, akkor minek kísérleteznének egy már megbukott projekttel Tracer soförködésével, és beszélnek úgy KARR-ól, hogy az lenne KI3T prototípusa. Vagy a történelem ismétli önmagát? Az új KITTnek is egy új KARR lenne a prototípusa? <#confused>
En most nezem a regi sorozatot ujra, es pont 1 hete lattam ezt a reszt, eleg jo kis epizod (amúgy 4x01-02). Szeretem a regiben, hogy a szezonnyito epizodok mindig duplák, jo kis feelinguk van.

Emlékszem, hogy gyerekkoromban ezen besírtam, mikor az összetört Kitten kihúny a futófény. Az olyan, mint amikor a haldokló ember szemébõl is kimegy a fény. Kiiiitt!!! (sírva elrohan)

DJ Skyline
elnézést a sok kommentért, közben kinyomoztam. :) Az ál Devon címû epizódban volt, ez-e

DJ Skyline
kis korrigálás, mert össze-vissza írtam a kommentet, szóval:
"plusz asszem akkor került be...nem jut eszembe az epizód címe" rész az a RC-s epizódhoz kapcsolódik.

DJ Skyline
mondjuk szívesen látnék egy két részt már, ahol KITT totálisan levan amortizálva, és nem nagyon tud segíteni semmilyen nanobigyó, hogy pikk pakk megjavúljon. :)) jó volt régen izgulni KITT-ért, hogy "felépüljön", átéltük ezt pr epizódban régen. :D mondjuk kicsit erõs volt mikor RC és gettónéger csapata építette össze KITT-et olyan szinten mint a hi-tech kutatómókusok a Veszélyes hulladék címû epizódban. plusz asszem akkor került be a kabrió "fokozat" is KITT-be, sajnan nem jut eszembe az epizód címe

Shiwo
nem, nem fog.. a 12. részben szerepel, a 13-ban elvileg nem fog

a 12. rész a legújabb, de nem mondhatjuk, hogy "mai rész", mert nem ma , azaz pénteken jött ki, hanem szerdai, ma csak a felirat jött ki hozzá

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

de már van 12.rész!
akkor a 13.ban is még szerepel karr?:S
Shiwo
hát..KARR tényleg gyorsan lelett rendezve..esetleg az lehetett az oka, hogy nem volt valami oknál teljesen 100%-os állapotban, hisz ott hegesztgettek körülötte az emberkék..de akár azt is eltudom képzelni, hogy ez a KARR nem az elsõ KARR volt, az valahol máshol van, ezt nemrég építették, csak beletették KARR programjának másolatát, s ezért hiszi úgy, hogy kikapcsolták 1 idõre s hogy õ az elsõ és egyetlen, pedig nem is...és egy ilyen csavarral a történetben a késöbbiekben KARR "visszatérhet", erõsebben, mint valaha

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

11-es végét nézd újra
grebber
Csak mert láttam az összes részt (kivéve a 12.et) és nem emlékszem ilyenre :(

Next PC upgrade: 2022

Ryder7
grebber: balesetben, többet nem mondok, spoiler miatt.

Dean: a legújabban nem a maiban. szerdai a rész ma pedig péntek van.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

grebber
Hogyan halt meg a csaj faterja?

Next PC upgrade: 2022

vagyis a mai részben! köszi szépen akkor ma pótlom a pótolnivalókat =)
Ryder7
a 12-ik részben van vége az egész KARR szálnak, lehet hogy késõbb még megemlitik.

a 12. rész "a karos dolog" egyhamar nem várható újra KARR... :D

huh már van felirat a 12. részhez!
egyet kérdeznék. a kar dolognak mikor lesz vége? mert a 10.részt sem néztem meg és azóta egyet sem ,gondoltam egyben megnézem majd az egész kar-os cuccot :D nem akartm itt izgulni a részek között...
szóval hanyadik résznél lesz vége a karos dolognak!visszaolvasni nem akarok nehogy vmi spoilerbe ütközzek :D
Narxis
"betojtak és elrohantak!"

Kár, hogy nem látszik, és lehet látni, hogy ez egy elég nagy hangár vagy terem és egyik pillanatban ott van 2 ember KARR mögött, másikban meg sehol senki, még azt se mutatják, hogy elrohannak. Ezek apróságok, de így olyan összecsapottnak látszik az egész. :/ Ez nem pénz kérdése.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

KARR nem biztos hogy rendelkezett nanoréteggel. Vagy ha igen KITT-é erõsebb volt. Ha rendelkezett is akkor is elõtte össze kell rakni a gépet ezért a hegesztés aztán a nanoréteg felvitele! Nos mikor eltüntek mellõle hogy nincs senki ott nyilván azzal magyarázható hogy betojtak és elrohantak!

nekem az a fura hogy nanohiperszuper páncélja van, erre hegesztik <#idiota>

na meg hogy lyukasztotta át KITT ? o.0

Ryder7
zoliii: ez marha jó kis kép.

Narxis: igen ezt én is furcsálom meg olyan furcsán "áll fel" KARR, hogy csak úgy felemelkedik a hátulja.

KnightRider: kösz de már találtam egyet, lehet hogy jó lesz, meglátjuk...

Narxis
Megnéztem másodjára felirattal. Az senkinek nem tûnt fel, hogy hegesztik KARR-t, vagy nem tom mit csinálnak vele, ott vannak a szakik körülötte, jön a csávó, hogy KITT megszökött aztán köv. pillanatban SENKI nincs ott? Nyilván mert átalakul, animáció stb. de azért ez így olyan fura... :S

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Te csináltad? Gyönyörûszép!

zoliii
zoliii
Ez jó kis kép:D A régi KITT király lett volna ilyen belsõvel.

Replica is lehet, vagy a valódi filmes kocsi kell?

Ryder7
á szerintem tutira lesz még benne Attack Mode, én minden részbe arra várok, hogy Mike (vagy Billy:D) beszóljon, hogy: KITT, (fél év szünet) Attack mode

felirat a 12-ik részhez

amúgy valaki nem tudna adni egy képet amelyiket KI2T/KI3T (KI2T jobb lenne) látható szembõl? fél órán át kerestem, de nem találtam csak olyat ami az eredeti introból van meg olyat amin szarul van megcsinálva a led csik. XP tuninghoz kéne.

zoliii
Akkor Karr már nem is tér vissza, mint a régi sorozatban volt? Mert a régiben 2x volt Karr (Száguldó robot és volt még Karr visszatér rész). Ez túl egyszerû halál volt Karr számára, szerintem. Bár mondjuk nem is mutatták, hogy Karr-nak maradt volna valami egysége, ami még pislákolna, hogy él. De amúgy Karr miért is volt tulajdonképen robot? Mert száguldó robotot jelent? :DD Akkor majd helyette jön Góláth :D

Szerintetek látjuk még KI3T-et attack módban? A végén azt mondta néhány dolog elveszett belõle. Mire gondolt?
Lehet ez a tanszformálós képessége odalett és ujra "csak" a nano átalakulás létezik? Bár ha csak a nano átalakulás maradt meg akkor is át tud alakulni ha belegondolok!:)

DJ Skyline
arról nem tehetek hogy a szélvédõ kiszakításával jött a bácsi is. :) nézd meg mibe akadt bele a csáklya. valószínû nem Torres-be :D mondjuk érdekes hogy mikor becsomagolta KARR Torres-t, akor leszorította a fejét, meg csöveket is vezetett belé. de a kipottyanás elõtt ezek meg már nem láthatók.

overtkill
Sky: Azt mondod hogy csak a szélvédõ tartotta?Háát..........:P

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Ryder7
ez igy sztem sokkal jobb lett volna. kicsit TOS-es feeling lett volna benne. de igy is nagyon jó volt.

DJ Skyline
37:50-nél kiesik belõle, mert kikapták a szélvédõt

DJ Skyline
na de 3 perc? ennyi elég lett volna? az epizód elején 10 percen át k×rtak, fél órán át keresték KITT-et, és maradt pár perc hogy KARR-t bezútták. :D

Jogért és igazságért alapítvány rulezzz!:)

Így is nagyon faja volt! Csak sztem két részesre kellett volna csinálni ezt a KARR részt!!!! De ez van,amugy nagyon jó rész volt Nekem a kedvencem!:)

Tv in numbers-rõl:
NBC Knight Rider 4.89 (nézõszám) 1.5/4(18-49 rate) 1.3/4(18-39 rate)

Eredetileg ilyen lett volna a fight, hosszabb és jobb:
http://www.youtube.com/v/Rxuk-GD18Rc&hl

Az ugyan nem derült ki hogy ez ugyanaz a KARR-e de valószínû! Ugyanis az érzékelõ hang minden ugyanaz volt! Valszeg a régi egység továbbfejlesztett változata. Anyám ilyen csatát rég láttam, fõleg sorozatban! Lehet hogy rövid volt de hell! Szuper rész volt még mindig keresem az állam!<#vigyor>

én még mindig aztmondom a Mustangal nincsbaj nagyon szép karakteres autó
5c0rp330n
valami ilyesmi stílus inkább tükrözné szerintem ma azt a Kitt-et, amit az eredeti tükrözött pár évtizede :)

Torres azé nemkenõdött péppé meret ugye mielött KITT átment KARRon kiszedték Torrest KARRból. Nekem tetszett az újáépülés az a jelenet számomrta valami olyasmit sugalt, hogy: " A jót nemlehet elpusztítani " vagy hogy " egy igazi hõs sose vész oda" Graiman virtuális megjelenése sztem nagyont aláló volt a rész vége számomra csak talán az hiányzott hogy a klasszikus sorozatba ami volt az elsõ részek végén a zene és mondjuk KITT szépen gurul kint a semmibe ez nagyon jó lett volna :)
Ryder7
Knight Industries Ten Thousand:

csak úgy netrõl szedtem össze. szépen ki van dolgozva és még kicsit hasonlit KI2T-re

Na, mwegnéztem és... kicsit csalódtam. Az emberi jelenetek nagyon jók voltak, meg az, hogy Kittet a Netrõl szedték össze (www.michaelknight.org). A playstationos cuccot nem értem, ki lehetett volna hagyni és több Karrt bele.
Karr: mi a fene? Miért kell neki összeolvadnia egy emberrel? Valahonnan ismerõs a kocepció, de most hirtelen nem ugrik be, hogy honnan. És mi ez a megszállottság Michael felé? Torres nem volt elég finom?
Karr csata: iiiiigggeeennnnn!!! Rövidvolt, de jó. A rövidsége elrontotta nekem az epizódot, lehetett volna dupla rész, hogy ennek az a vége, hogy ott áll a két Mustang egymással szemben és Karr átalakul, hogy "Yo dawg"
Volt végre Ski mode! Fasza! Volt grappling hook. Jön vissza a TOS tech. Karron átugratni: klasszikus. Ez a robot Karr meg csak még jobb célpont. Mondjuk hogyhogy Torres nem kenõdött péppé, mert hát át Turbo Boostoltak rajta :D
Végre újra lesz Alapítvány. Ideje volt már. A kérdés, hogy Torres fõnöke nem akar-e majd keresztbe tenni nekik. Vagy az a szál halott mostantól?
Kitt hirtelen újjáépülése nem tetszett. Sokkal jobb lett volna egy lassabb, részletesebb valami és ahhoz sem kellett volna komoly CGI. Na mindegy. Hogy a zúzott Kitt motorháztetején miért nincsen a két ezüst csík? Sosem tudjuk meg ;)
Naszóval, jó epizód volt, de Karr ide, Karr oda, az elõzõ jobb volt. Karr: rest in pieces :D Kitt: adj nekik!

Hát, ott is több darab van, más áron, most melyiket érdemes? Meg hát andol sima ügy, de németül olvasni... pfh...! Internetes fizetés van? (Úgy látom PayPal).
THX.
Ryder7
rövid volt a nagy harc, de akkor is nagyon akciódús és gyors, nem olyan mint a KITT vs. KARR-ban (amikor visszatér KARR) hogy lõ vagy két lézersugarat KARR egybe boostolnak és KITT nyer, aztán ámen...

5c0rp330n
faszányos rész volt, kicsit mondjuk tényleg rövid volt a nagy harc meg KARR szereplése.