Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KnightRider: fekete Barbie autó? hm.... talán még új divat lesz belõle.😄
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Amúgy nézegetem az ebay-t, de nem nagyon megy a német, meg 6,5 EUR-tól 52-ig találtam ugyanazt az ERTL-est! Most ez hogy van? Amúgy a legtöbb 35 körül van, 18-25-ös szállítással! Te mennyiért rendelted? Hogy mûködik ez a rendelés? Nem szoktam így rendelni, pláne németül... Sajnos Mustang-ot nem találtam csak az amerikain. Vacak az árfolyam, de most már csak kéne nekem is 1!
Thanx.
Nekem most valami 800 giga az össz-HDD-kapacitásom, de az három fizikai vinyó (3-3 partició, plusz a PDA, a két optikai, meg a többi, szép kis Sajátgép).
Amúgy, hogy ne legyen off: amikor Mike otthagyta Sarah-t a detonátorral, akkor mondta Sarah Mike-nak, hogy Douche Nozzle, mikor végre elvették tõle és mehettt Mike után 😄
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Na, ez a beszólás dolog nem ismerõs... lehet, hogy még nem is járok ott a sorozatban. (?)
Egy szót se, ember, nekem decemberban halt meg a KR vinyám, alig tudtam lementeni a cuccokat. Régi IDEs vinya volt, RAIDdel lehetett már csak rákötni a géphez.
A KR cccaimat még a párttitkárnak sem adnám oda 😄
Gyógyulj meg, cimbora!
Én lányt szeretnék, ha egyszer gyerekem lenne, de hogy a Barbie kocsiját átfújom feketére és rászerelek egy bicikli villogót, az hóttzicher 😄
Meg aztán, mind Bonnie, mind Sarah nagyon jó role modell (mondjuk Sarah "douche nozzle" beszólásától a gyerek -is- a plafonig ugrana) 😄
Jah, átért a vírusod, okádni még nem kell, de kezdek xarul lenni... :-)
Juj, hát ennyire, hihetõ technikai átalakulásra nem gondoltam a scannert illetõen, mindig úgy gondoltam, hogy rájöttek, hogy ha már a voice modulator sárga, hát tök logikus, hogy a scanner is legyen az, és ez tényleg nagyon király lépés volt! Most a S1-ben vagy simán nem gondoltak rá, vagy nagyon rámentek a hasonmás dologra...
Én így látom, nehéz megemészteni a verziódat, de simán lehetséges, még rágódom rajta 1 kicsit! (Bár, ha véletlen volt a sárgulás, akkor a 2008-asban is pirosnak kellett volna lennie technikailag, persze nézõi igényeket nézve nyilván szóvba se jöehtett, hogy megint piros...) Én is anyáztam volna 1 évig! Voice modulatorát nem mutattták? (Még nem láttam a részt, elõtte még van 2 másik... nem ugrok elõre, bár a spoilereket ismerem...)
A mai napig emlékszem az elsõ KR élményemre. Ötéves voltam és nagyapámmal néztük A száguldó robot-ot. Emlékszem, nagyapám mondta, hogy Karr hogy lealázza már Kittet 😄
Tizennyolc év rajongás van mögötte (most 23 vagyok) 😄
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Amikor elkezdõdött a TOS, nem készült el idõre Kitt sokledes piros hangmodulja. Akkooriban az még nagyon Hi-tech volt, nem volt könnyû megépíteni 😄
Karr sárguló szenzora: én mindig úgy képzeltem, hogy a két év sós víz kiette belõle a színt, kifakította. Michael mondja is, hogy Karr meggyengült attól, hogy kitették a tengervíznek (Kitt is tart tõle, pl. S2, Visszatérés Cadizba)...
Eltértem a témától, mind1...
Én csak a Trust Doesn't Rust-ot nézem újra nemsokára (hát, megihletett KARR), meg talán elõkeresem a VS.-t is, bár nemtom a VHS-en kívül megvan-e valamilyen formában...
Amúgy meg nekem az tünt fel, hogy bár Torres végig negativ szereplõként volt feltüntetve, nem volt az. Azt tette amit jónak vélt, mondta Mikenak is. Nem hiszem hogy hazudott, én azért mikor tudom, hogy a szivem már csak pár százat ver nem hazudnék minden hülyeséget össze-vissza.
Az volt Kitt AI processzora. Annak a tartalmát lõtte fel Kitt a netre, de maga a modul megsemmisült, mikor Karr megkapta a nagy kokit.
Amúgy az nekem kissé fájdalmas volt, hogy Billy Radio Shack alkatrészekbõl épített egy tökéletesen mûködõ pót-modult. Oké, hogy nagy geek a gyerek, de ennyire? Nanotechn cuccokat forraasztópákával? Bár ha Karrt hegesztették 😄 😄 😄 😄
hát azt hittem többet látunk majd karrból vagy nagyobb fight lesz! erre csak 10 perc volt.
de a hangja meg a vége nagyon ütõs volt.Nekem tetszett!
de kittbõl kivettek egy dobozt ami a "szíve" ,most azzal mivan? annak a tarlamát tette fel a netre és azt töltötték le ujra és azért sikerült túlélnie KITT-nek?
én azt hittem,hogy a 10 és 11 és 12.részben fog karr feltünni azért sem néztem meg.azt most kiderült karr a 10-11 részben felse tûnt 😞
carrie most miért nem tudja folyatni a melót? mi baja van? nekem nem jött le 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Tök jó fej emberek vannak ám ott... 😊
Az a baj, hogy a Lost meg az amcsi Megasztár olyan szinten fogja elvenni a nézettséget...
Azért gondolom arrafelé a ganjatorta elfogyasztása után kijönnek a KR-bõl is a rejtett konnotatív tartalmak 😄
Na kb így képzelem el a dolgot!
Nemzetközileg kéne promotálni. A KR mindig Európában és Ázsiában volt népszerû, Amerikában sosem.
Most meg az lesz, mint a TKR-el volt. Igaz, ott csak az évad vége volt jó, itt meg az egész, de nem lesz lezárva. Ha nem országos csatornán lenne, hanem vmelyik kábelon (ugyan kisebb költségvetéssel) máris nagyobb lenne az esély. Most meg visszajött a Lost.
Az NBC ezt már eldöntötte, csak fél a fanoktól és kivárja a megfelelõ idõt a bejelentésre. Nem véletlenül vágta meg annyira a KARR vs. KITT harcot...