Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"centrifugában fogják-e még forgatni Kittet"
Ja igen, annak mi értelme, van, mester?! :-)
Még csak a Vegasosnál járok, nemtom azóta volt-e róla szó, de eddig nem fogom, hogy az mire is jó neki...
Ja, tényleg idõutazó sziget, el is felejtettem, hogy ilyen durván fejezték be...
A 2 héttel ezelõtti CSI Miami magyar premierjében is szerepelt, lestem, hogy látom másban is! Az is KR elõtt volt.
Fú, megint új intró van?! Kérdezni is akrtam, még nem jött le nekem, most értem haza, a gépet meg nem hagytam úgy... Kíváncsi vok rá...
torrentrõl letöltöd (thepiratebay, mininova, eztv.it), feliratot meg találsz a hosszupuskasub.com-on
w77d
ti hol nézitek meg a részeket? torrenten találtam egy részt, de nincs rajta felirat...

Picar77
de szar XDD

()() (^^)

Na, ez már eléggé TOS szagú volt. Nagyon tetszett. Jó végre, hogy a terroristák mellett ott vannak az átlegemberek is. A kislány nagyon nagy arc, hogy odaszólt már Billynek 😄
Részemrõl örülök, hogy nem volt Attack Mode, meg semmi, nem kellett semmilyen hiperszuper izé, hogy Kitt elkapja a rosszfiúkat. A TOSban is számtalanszor volt olyan, hogy kitérítette õket azzal, hogy az útjukba áll.
Humanizálódik az SSC: bõrkanapé!!! Rajta Zoe meg Billy, najólvan 😄 A sárga robotkarok meg eltûntek, gondolom HANK-et gyászolják. Kíváncsi vagyok, hogy a centrifugában fogják-e még forgatni Kittet.
Elvertük a Lostot? Öregem, ez azért nagy teljesítmény! Bírom a Lostot, de hát azért egy beszélõ autó mindig is jobb, mint egy idõutazó sziget 😄
Szóval: a reboot nagyon jóra sikerült, hozta azt, ami a Knight Ridert azzá tette, ami. Most már csak a Turbo Boostok kellenek nagyobb számban és minden frankó lesz!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

lol <#idiota>
de buzis az a fülbevaló <#idiota>

davidka003
Egy kis érdekesség

1:51-nél<#felkialtas>

Justin Bruening a Knight Rider elõtt szerepelt egy Britney Spears klipben is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Picar77
nekem eddig ez a rész jött be legjobban 😄
olyan filingem volt tõle mint ha a régit néztem volna

()() (^^)

Ryder7
tenksz az infóért... még meglesem, aztán holnap eldöcögök két tanóráért a suliba...

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

ám hosszupuskán kint a magyar felírat, thx Lalee

Ryder7
öö tudomásom szerint "One man can make a difference"-et mondott Wilton, Michaelnek, de ha nem akkor Michael Mikenak a pilotban az tuti.

Igen lassan meglesz a 7 millió, fõleg, hogy ez enyén humoros rész volt, az meg sose árt egy sorozatba se.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Remélem ez a tendencia marad s még rátesz egy lapáttal a KR! Lassan elérjük a kindulási nézõszámot! "I have faith!" "You can make a difference!" 😊

Lostot vertünk bazki!!! Jee!!!!
Megnéztem a részt és nagyon bejött original volt az egész! A sötétített ablaküveg nekem bejött, a lepattanó golyók KITT nanopáncéljáról olyan oldszkúlosak voltak jó volt látni, KITT és a kislány beszélgetése nagyon jó volt, KITT mikor észrevette hogy életben van a muki akit lelõttek és odament megvédeni és a végén KITT akciózott mikor nem engedte elszökni a rablókat azok meg nekimentek valami másik kocsinak, ja és a lézeres kiszabadítás ahogy kiszabadította Mikeot aki épphogy lejutott a robbanások elõl! A legvége meg pont olyan volt mint a régiek kedélyes beszélgetés!😊 Igen igen igen!!! Jöjjön a többi rész s remélehtõleg a második évad!😊

Ryder7
spike0007: volt az 6 milla is! hamarosan annyi lesz mint Obama elõtt.

A rész, szerintem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a rész nagyon jóra sikeredett, sokkal rosszabnak vártam, meg is lettem szólitva miatta.

Egy kicsit rosszúl nézet ki az elején KITT, gondoltam milyen jó rész lesz ez is, hamár CGI-vel kezdünk, de nem. csak sötétitett üveg volt KITT-en. (lehet, hogy én vagyok a hülye és télleg CGI-volt) Tiszta röhely volt amikor már az egész csapat, (hogy ne mondjam SSC) elaludt, fõleg Zoe meg Billy, aki ezt-azt kieresztett magából Zoera meg sikerült leesnie az ágyból. nagyonpöpec.

Aztán jött a kiscsaj, a Manny vagy hogy kell irni. Hihetetlen egy IQ harcos, rendesen beszólt Billynek. A BMW is szépen szét lett lõve. Itt-ott látszott a CGI, de nem volt olyan vészes mint amikor Mike és KITT felmentek a repülõre a 11-ik részben. Hiányzott a részbõl az Attack mode, de igy is nagyon jó lett.

A film végében viszont nagyon kiábrándultam. és most nagyon spoilerveszély van. gondoltam, hogy KITT felkappja Mikeot, aztán Attack mode és egy komoly üldözés során elkapják a rablókat, errefel nekeiment a láma a kukának és kész.

Hát én nem tom de a 13. rész volt a legrosszabb teljesen elkeserített, eddig legalább is én így látom, megnézem még a 14.-et aztán döntök h nézem e tovább.
De lol... frissítették az adatokat, már 6,10-nél járunk éss elvertük a LOST-ot...

De ez az össznézettség és szinte az számít a legkevésbé. A csatornákat a ratek érdeklik...

Obama óta nem voltak ilyen jó számok, max Obama beszéde elõtt ez az!

Megnyugodhatsz 5,86 millió nézõ volt!😊
Knight Rider," 3.8/6, finished a distant second for NBC.
http://knightrideronline.com/forum/viewtopic.php?f=1047&t=13649
Szép volt csak így tovább!<#finom><#kacsint><#eljen>

Ryder7
na megnéztem az új rész, ez akkora volt, hogy már nem igaz. szerintem a legjobb, kellõen humoros, de azért komoly is, olyan Dr. House szerû volt humorban és alig volt CGI.

Végre KITT ablakia befeketedett, igy alig lehetett a CGI-t megkülönböztetni a valóságtól, az "új" intró is marha jó lett. Remélem lesz nézõközönség legalább vagy 5.5 milla, mert ez a rész megérdemelné nekem jobban bejött mint a KARR-os, fõleg hogy én is szunditás után néztem meg.

Hali. Köszi, hogy szóltál, alszom rá 1et, a fém modell tetszik igazán, de lehet, hogy ez is jöhet!
Köszi!
Ryder7
vicc-öltél? hm...

Narxis
Csak viccÖltem. :p Én 9-kor töltöttem le. Szóval én se siettem. :p

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ryder7
lesz ebbõl második évad, ha a 3-ik legnézettebb mûsor az NBC-n, a CGI-re kéne még nagyon rágyurni és akkor nagyon jó lenne. Ez van PS/UC/GTAIV grafikára vagyok szokva😄

Ryder7
zoliii: ott van az csak rejtegeti magátXD

Narxis: ilyen nem mondunk a másik KR fórumozóra, h nem fan😄 fan vagyok, csupán a sok CGI meg az hogy KARR már történelem elvette a kedvemet attól, hogy hajnalba felkeljek letölteni, amúgy meg amikor úgy jön ki a lépek régi KR rész meglesése után alszok el.

zoliii
Ha sokáig lesz ez az új Knight Rider sorozat, akkor szerintem lesz Knight Rider játék is PC-re. Nekem PC-re az 1., 2. rész van meg, talán ezt fogják majd egyszer folytatni, vagy teljesen új sztori és verzió lesz a játék. Ez jó volt KITT memóriája a neten 😄 www.michaelknight.org
Hol van a honlapon KITT 😄D, nem találom.

Narxis
Amúgy észrevettétek, hogy a Microsoft szponzorálja a sorozatot? Mindig Windows-os gépek szerepelnek ha közelrõl mutatják valamelyiket, most is ott volt mindegyik monitoron a Windows matrica, nem is kicsi, amikor meg a képernyõjüket mutatták látszott, hogy Windows XP van rajta. Régebben is amikor Michael letöltött valamelyik részben pendrive-ra fájlokat egy notebook-ról azon látszott, hogy Vista van. Arra akarok kilyukadni, hogy adhatna pénzt is a MS kedvenc sorozatunknak. :p

Narxis
Jó.

Narxis
lol akkor nem vagy fan. 😞

Ryder7
valkinek feltünt, hogy csütörtök és KR van? nekem nem.

Kicsikiraly

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
miért a 720p-s van kinn elõbb megint? :S

DFTBA &#3232;_&#3232;

Narxis
Ez jó rész volt!

Nekem van ilyenem. Egy termékhiba-boltban vettem, annyi baja volt, hogy van egy karcolás a motorháztetején. Öt rongyért megvettem 😄

"David Hasselhoff-ot a csomagolás nem tartalmaz!" <#vigyor3>
Kicsikiraly
😄 igazinak néz ki 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Nem tudtam kihagyni 😄

zoliii
Ford Mustang-os KITT scanner-t (animáció-ra gondolok) honnan lehet letölteni? Telóra kéne bekapcsoláskor 😄 176x220 pixelesben

Narxis
Egy ilyet elfogadnék, igazit, nem valami játékdarabot. 😄

DJ Skyline
az a Giugiaro concept, ez lesz a 2010-es Mustang

zoliii
Sziasztok! Milyen szám szól a 12.rész elején, mikor a csajszi kijön a vízbõl? Amúgy szerintem egyre jobb a Knight Rider, pedig az elején nem nagyon jött be, de azért végig néztem, és most már kezd tetszeni. Lehet, hogy lesz új KITT:Mutang 2010-es modell Ford Mustang 2010 modell

Igen, õ árulja a vaterán is! Arra már magas, és agresszív licitálás folyik, de talán lesz még neki... :-)
HTS s3rg1nh00
egy ember sgn?😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Labdacs? Az meg micsoda?

Ryder7
az kellet volna még még hosszabb szünet, hogy 2-3 milla legyen az átlagnézetség.