4499
  • Ryder7
    én úgy tudom, hogy van 50-70%-ba lehet sötétittet az ablak Magyarországon.
  • Narxis
    Ez istenkirály rész volt, tiszta TOS, izgalmas, hasonló felépítés, cselekményszál minden. Csak így tovább! Reklámoznák akkor nem lenne semmi baj.
  • spike0007
    http://www.roddenberry.com/communityblogs/index/detail?id=76
  • Narxis
    OMG mekkora TOS jelenetet hoztak vissza. :D Tök jó!
  • DJ Skyline
    durván szar? :D
  • HTS s3rg1nh00
    nálunk lehet,de asszem meg van szabva,hogy milyen %ban lehet sötétíteni az ablakot(talán csak 5,de nem vagyok benne biztos,kábé 5 éve hallottam,azóta már változhatott a helyzet)
  • Szabi1991
    oldalt se lehetne (ha jól tudom) :-/

#3612: ja "párszor" láttam már :D
  • Narxis
    Jajajaja. :D Akkor te is láttad? Milyen nyomi volt már a rendőr.
  • Narxis
    LOL, ja mondjuk igaz. Azok fényképezős cuccok az autópályán nem látnak át a fekete ablakon. XD
  • Szabi1991
    big black.. xD
  • Szabi1991
    mer full fekete az ablaka ? :D
  • Narxis
    Valaki kérdezte, hogy mé nem volt sötétítve KITT ablaka, lehet még a reboot előtt. Ma láttam MusicTV-n egy műsort és abban emiatt megállította a rendőr a csávót. Sötétített volt az üvege. Csak eszembe jutott. :D
  • Ryder7
    az mióta számit, hogy szabad-e vagy nem? egy ilyen verdával úgyse kapnak el:D amúgy ez hogy kapcsolódik a KR-hez?
  • Szabi1991
    az első ablakoknál nálunk se lehetne.. :D
  • Narxis
    Tudtátok, hogy az U.S.A. bizonyos államaiban nem szabad sötétített üveges kocsival közlekedni? :o
  • Ryder7
    na pesze. a Ford Shelby külön elkezd sorozatba gyártani egy olyan kocsit, ami annak a sorozatnak a monogrammját "rejti" a nevében amihez a Fordnak soha nem volt köze, maximum egy-két Ford-ot vágtak haza. (Ford LTD rendőrautót, a 2-ik évad 21-22-ik részében ha jól tudom. (Mouth of the snake epizód))
  • unisol1
    Nah, pedig mint kiderült az egyik TKR részből, a Ford KA neve Knight Alpha! Szóval direkt a Knight Industriesnek gyártották! :-) Fú, de röhelyes volt, az még civil autónak is ronda (bocsi a tulajoknak), de egy (németül) beszélő csodakocsinak, vazze... Kapórajött a KA! De itt is pöpecül összejön a KR, meg frankón volt hely alapból az új scannernek!
  • Szabi1991
    ehh.. megnéztem újra az átalakulós rész, úgy emlékeztem hogy KR-é alakult, de mégse -.-"
  • Szabi1991
    be kéne már fizetnem vipre... :/

*valószínű 1968-ban a 2008-as Knight Rider miatt kapta a King of the Road nevet.. :DDD
  • Szabi1991
    ja.. valószínű 1968-ban a 2008-as King Rider miatt kaptama King of the Road nevet.. :DDD

(ám ez a verda volt az új részben is ;)
  • Ryder7
    neked milyen jó szemed van, hogy meglátod, hogy GT500 vagy GT500KR:D

Amúgy meg az nonszensz, hogy a Ford a Knight Riderről nevezzel el az egyik kocsija verzióját. A Pontiacot még megérteném, KI2T miatt.
  • HTS s3rg1nh00
    direkt néztem az oldalán a csíkban,sima GT500 volt...de azé nekem tetszett
    viszont a futófényt azt én is hiányoltam
  • Ryder7
    én az egy szót se mondtam, hogy Knight Ridert jelent. tudtam is mindvégig... de azért kösz a megerősitést a tudásomban:D
  • Bullitt
    Annak tényleg nincs. Csak a KR változatnak van (ami am King of the Roadot jelent és nem Knight Ridert) .D
  • Ryder7
    futófénye nem volt? ski modeba nem szlalomozott a piroslámpánál?:D

viccent kivült sima GT500-as volt úgy 2006-2007-ről vagy a GT500KR 2008ból? 2006 vagy 7-est már láttam én is. annak nincs olyan jellegzetes motorházteteje mint a 2008-esnek. (vagy csak én vagyok a hülye)
  • HTS s3rg1nh00
    be sem volt kapcsolva,de mire lekaptam volna már amúgyis elhúzott...ha másfél másodpercig láttam,már szerintem sokat mondok:)
  • Bullitt
    Nem fényképezted le mobillal? Ilyenkor elő kell kapni a mobilt és fényképelni :D
  • KnightRider

Jött felszámolni a c*bűnözést! Tudtem, hogy megment minket :D
  • HTS s3rg1nh00
    bazeg,megyek ma reggel suliba villamossal,már csak egy megálló van,erre mit látok?Shelby GT500,zsírúj,fekete,ezüst csíkokkal,mondom mi az,KI3T nálunk van hogy lásson telet is?
  • Ryder7
    milyen titok az amelyiket felteszik a netre?
  • Szabi1991
    ez már egy modernebb, kisebb kamion, 3 csíkkal :D

KR logót persze kitakarták, mert titok hogy ez KITT..
  • KRhu
    Jók az arany csíkok a kamion oldalán.
  • Szabi1991
  • Ryder7
    szép kis autó. elfogadnám KITT-nek, de én inkább Ladára szavaznék abból úgyis annyi van már a neten. (Lada Rider)
  • Szabi1991
    a GR-1-ből nagyon durva KITT lehetne :D

TDU-ból kép:

• Ryder7
    Gary bácsinak asszem. Gary Scott Thomson vagy valami ilyesmi.
  • KRhu
    Minek a rövidítése a GST?
  • Ryder7
    67-es volt, suliba a gépeken azt teszem ki háttérnek, de valamelyik állat kölyök nem tiszteli eléggé a Ford Shelby Mustangokat és mindig lecserélni (vagy a tanár:D). amúgy KITT kár, hogy nem hansonlitott Eleanorral, csak legalább a Super Snake kasztnival.
  • Ryder7
    KITT-nek a két csikja sötétebb, mint az Eleanoré (1967 Shelby Mustang GT500E). Láttam a filmet nagyon jó meg az a műsor is a Discoveryn, bár azt hiszem nem a legelejétől, azt mondták, hogy a filmben volt vagy 10-13 Eleanor felhasználva.
  • HTS s3rg1nh00
    a Tolvajtempóban volt,és igen jól vetted észre,az egy 1967-es(vagy '69-es) Shelby GT500.