Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Mi lesz az évadzáróban? Valamilyen ultradurva to be continued-es rész?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nézettségi adatok?:-) nagyon jó "laza" rész volt, dumák királyak, mint a régi TOS-ban, igazi haverok!
Az ELENOR mindent vitt!!!!!!!! Elõször má aszittem hogy trans ammé alakul KITT az oldszkúl verziónál de aztán kapcsoltam hogy hûha!😊 A gépfegyver állat volt és mivel KITT elsõdleges irányelve az emberi élet védelme ezért akárhogy is sorozta a másik autót arra ügyelt hogy a szemben lévõnek a haja szála se görbüljön, hatásos az tuti! MIKE és KITT dumáin szakadtam.😊 KITT menekülés a vontatásnál állat volt. Maga a sztori is jó volt tiszta TOS! Nekem most ez a kedvenc részem!😊 Jöhet a kövi epizód Turbo Boostal! A többit meglátjuk! Még jön a Knight and The City és az évadzáró az I love the Knightlife!😊)
Ja igen és most a pilottal is megvolt a kapcsolat mikor Mike az édesanyjáról emlékezett meg!😊Az ügynöknõ autójának blokkolás micro jam filing! Szuper rész volt!!!! Minden benne volt ami kell!😊

Nagyon jó kis TOS szagú rész volt. Azért loptak a Terminátorból, mikor Schwarzi úgy kilövi a rendõrkocsikat, hogy az embereknek a haja szála sem görbül.
Amúgy meg: Don't talk the car to be violent! Zseniális, eddigi legjobb beszólás 😄
A régi Mustang meg gyönyörû volt, és normálisan megcsinálták, hogy csak 60 MPHval ment és nem kezdett vadállat módra száguldozni.

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Ryder7
egyetértünk! szar péjntes vagyok😄 ez photoshop volt, de mind1, és csak úgy hamar összedobtam, tükrözõdéssel nem volt kedvem vacakolni, kb 45 percembe telt. Amúgy "péjnt"-el szép kis munkákat lehet összehoni:

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Narxis
😄

Nálam hét idézete ebbõl a részbõl:

"Isn't that what we are paid to figure out?"- KITT
"You get paid?"- Mike

Az intró elõtt hangzott el

Csak annyi, hogy nem gondoltam komolyan.
Narxis
😄 öö nem rossz azért!

sz*r péjntes vagy 😄DDDDDD

Ryder7
Nekem ez a terepmód is bejönne. (a fehér csikkal a magasságot akartam jelezni

Csak az mondja rám, hogy szar Photoshopos vagyok, aki tényleg jobbat tud.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Ryder7
KRhu: mivan? iróniás dolgokban sose voltam jó, de még fiatal vagyok.

amúgy ki csinálja ezeket az reboot óta történõ CGI-kéet, mert hihetetlenül jók lettek, bár szerintem nem szükséges az F150-es (asszem ilyen) Ford furgon legyen KITTbõl, elég csak a Mustangot átalakitani, hamarosan összedobok róla, egy képet Photoshopban.

Narxis
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez mekkora TOS-os rész volt, Mike ott az út mellett elbénázta, KITT beszologatott, az SSC félhivatalos szervezt lett úúúú zsír volt.

Bocsi, lehet hogy nem érzõdött eléggé az irónia. 😊
Hajrá "kettedik" szezon! <#nyes>
Reméljük emelkedett a nézettség de fõleg a rate és akkor kettes szezonra fel!😊

Next Wednesday😊
Király rész lesz a jövõ heti is érdekes Turbóval. Dícsérik a mostanit is.

Ryder7
inkább maradjunk a TOS-nál nem tom én a TOS-t tosz-nak esetleg tósz-nak olvasom ki és jobb mitn az áes.😄

De ha gondolod hívhatjuk AES-nek is. <#vigyor>
Reklámozzák csak p.csköszörûnyi spottal!

Fly by Knight

TOS=The Original Series, azaz az eredeti sorozat.
Holnap új rész, elõre láthatóan nem jó nézettséggel, mert a múltkori rész óta nem is reklámozták...

Bocsi lehet hülye vagyok, de a TOS az mit rövidít?<#vigyor2>

Ryder7
jaja. Elkéne már egy fekete a sorozatba. esélyegyenlõség, gyerekek, esélyegyenlõség (bár Zoe ázsiai...)

Narxis
Új szereplõ a láthatáron. 😄 A TOS-ból a néger srác fia vagy unokája ;D

A kamionos dologról eszembe jutott valami: Az elsõ Flash játékban Turbo Boostolni kellett, pedig akkor még nem volt Turbo Boost (a pilotban). Lehet, hogy végre beszerez a FLAG egy kamiont?

De ki fogja a kamiont vezetni? Billy nekimenne vele az elsõ fának, Zoe meg megpróbálna driftelni vele 😄

Ryder7
mivel nagyon kihalt itt az élet, leirok KR gondolataimat.

KARR ugyebár le volt állitva, ki volt kapcsolva. Én nem tudom, de az én WIndowsom nem frissiti magát, csak akkor ha be van kapcsolva. KARR valószinüleg nem, ezért tudta, hogy Mike nem Tracer hanem Knight.

Amúgy meg ebbe az európai KR fanságban az a legrosszabb, hogy nem tudunk "segiteni" a KR sorozaton azzal, hogy mi is nézzük. Tudomásom szerint az NBC nincs world wide-on mint pl a Discovery.

Az érdekes, amúgy, hogy az új KR játékban egy kamipon pakol le bennünket, simán lehetne repülõ is, az a pilóta akivel lezuhant Charles képe lenne rá.

Ryder7
nagyon.

MerlinW
Zsíír:

[merlinw.org]

Ryder7
van benne valami. lehet hogy egy másik amicsi csatorna megvenné, természetesen jó pénzért.

Én csak azt nem értem hogy ha az NBC ennyire leszarja a sorit akkor miért nem adja el a jogokat?
Nekem a mostani, a 14. rész adta vissza mindazt, amit a régi sorozat. Eredeti helyszínek, sok országút, "eredeti" epizódkezdés, mint anno. Jaaa, és szakmai szemmel nézve is, nem volt úgy halálra vágva, sõt: az epizód elején Mike beszélgetett az elhunyt hozzátartozójával, azzal lánnyal: egy hosszú snitten besétáltak a képbe, a kamera pedig messzirõl ráközelítve lekövette õket vágás nélkül. Ugyan azzal a koncepcióval forgattak, mint anno az eredeti filmet.
Szabadtéren is eltûntek a felesleges kézikamerázások, végre statívra (állványra) tették õket, és sok mozdulatlan plánt is használtak. (Erdõs jelenetek, nekem nagyon tetszettek.) Valahogy az egész film komolyabb lett, nem olyan össze visszaság, mint eddig.
Ha már Knight Ridert forgatnak, talán ilyesmivel kellett volna kezdeni és nem ránk erõltetnie Garynek az önkényes mûvészkedéseit. Mert a pilot óta a nézettség folyamatosan csak romlott, a nézõk folyamatosan pártoltak el. Ha pedig egy nézõ leír egy sorozatot, az a legritkább esetben fordul elõ, hogy késõbb vissza pártól ahhoz, amiben már csalódott.
Ryder7
a 13 résztõl indult be a régi feeling. az óra nekem is hiányzik, igy olyan egyszerû a cucc. szóval csak beszél a Mike aztán nem is látszik.

nagyon ott volt a toppon a 14. rész végre valahára kezd visszatérni az a bizonyos Knight Rider feeling!!!!!😄
Csak azt nem értem h a 80.-as években kitalálták azt a bizonyos "beszélõ órát" erre most egy ilyen gagyi minek is nevezzem gyûrûs fülhallgatós megoldáson múlik az h KITT Michael-t megtalálja-e vagy nem hmmmm no de ez az én saját véleményem😄
de ettõl függetlenül áááááááá naon ott volt a toppon ez a rész😄😄😄😄
elõször nekem is az ugrott be 😊
Narxis
Egyébként a mostani rész szinte minden sorozatban volt, mármint ez a titokban verekedõs, de lebukós aztán megtorlós 😄 Legutóbb a Smallville-ben láttam.

igazából annak örülnének ha nagy lenne a nézettség, az évadok számát már magasról leszarnák, ha megérné gyártani
Nézni akarják, csak épp most is sok helyen nem KR volt, hanem jótékonysági izé.

Ryder7
az NBC annak örülne, ha nem lenne 2-ik évad, és nem is igazán lesz. Amerikában élõ KR-fanok valahogy nem akarják nézni...

teljesen vállalható rész, az évad elsõ felébõl való részek között voltak sokkal gyengusabbak+az utolsó 5-6 rész annyira jó volt 1-2 gyengébb belefér.+gondolom az olcsóbbik fajtából rész volt, ilyen is kell hogy legyen elég cash a nagy durranásokhoz+ha ez az ára, hogy legyen 2. évad legyen (gondolom NBC is "örül" ha olcsóbb)
Ryder7
és ki mászkált öltönyben, fõnökösködött, és angoloskodott egyben a TOS-ban? (Szerintem mindenki kitalálta)

Na várjál: Sarah öltönyben (kiskosztümben), brit akcentussal!

Narxis
Nekem nem tetszett a szemüveges Sarah, ennyire nem kéne majmolni a TOS-t. 😄 Amúgy tudom... ízlések és pofonok.

Jó epizód volt, nagyon olyan volt, mint a TOS. Jó, hogy a reboot óta megint csak úgy "belecsöppen" Mike és Kitt a sûrûjébe. Volt transzform, de végre értelmesen volt megcsinálva, akkor használták, mikor kell. És örülök, hogy Attack Mode nincs már, szerencsétlen nagyon randa volt 😄
Kis furcsaságok: látszik, hogy az SSC-bõl kiköltözött a kormány. Azt a reket, ami a mûszerpulton volt, a szobám ahhoz képest a Köjál központi irodája 😄 Sarah szemüvegesen: April él!!!
"Drop and give me twenty you worthless bag of...!" Priceless!

Csakazértis mindent bele!!!<#gun><#hawaii>Don't give up!

Hát akkor tényleg..<#confused> No comment! Genny egy csatorna!

Most olvasam, hogy bizonyos körzetekbe le se ment a rész, mert valami jótékonysági film izé volt helyette. Szánalom mennyire kaszálni akar az NBC...

Hát pont amiatt hogy oldszkúl KR hangulatú volt az egész ezért is volt szuper rész! A nézettség valóban visszaesett 5 millió körül van megint! Ami miatt mérges vagyok a reboot nagyon jól sikerült mégse nézik többen és ebben az NBC nagyon ludas hiszen szinte nem is promóz! Itt volt a lehetõség a superbowl alatt de nem promóztak! Csesszék meg!
Hajrá MIKE és KITT go go!!!

Narxis
Jó volt, de nem az igazi. :/