Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hy!
eddig 16 rész van vagy 17?
köszi 😊

Addig lehet reménykedni...

Igen, vagyis NBC nem mondott le a soriról annak ellenére hogy nem promózták. Na és a nézettség egész jó volt, aztán picit lecsökkent azóta meg beállt. A rate is emelkedett.. Tény hogy több nézõ kéne de van NBC-nek jópár olyan sorija ami gyengébben hoz mint a KR! Miután lement az évadzáró sztem bejelentik hogy mi lesz...

Én csak most tudtam megnézni az új epizódott. Az elsõ fele nekem kifejezetten unalmasnak tûnt, aztán ez rányomta a bélyegét a második felére is, annak ellenére hogy az valamivel jobb volt.
Ez a rész következett volna KARR után. Most vették meg a foteleket a fõhadiszállásra is a rész elején, ez volt az új irányzat elsõ része az eredeti elképzelés szerint. Most már értem miért cserélték fel a részeket. Mivel a KARR-os epizód elég szégyenesen teljesített, kisebb öngyilkossággal ért volna fel egy "unalmasabb" epizóddal folytatni, hogy még a maradék nézõk is elpártoljanak a következõ heti epizódtól. Ezért következett ez helyett az "Ostrom" c. rész. Okfejtegetés vége. <#smile>

Ezek qwa jóak! Az anthro Kitt nagyon durva 😄

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

rajzok:

én abba reménykedek, hogy a TV csatornák megveszik, úgy hátha lesz 2. évad..

pl. az RTL elég gyorsan +vette és leszinkronizálta, hátha KR-el is így lesz... 😄

Egyébként a promózás se érne már semmit, az NBC-tõl rengeteg nézõ elpártolt már.
Spike: ez semmit nem jelent, hogy ott lesznek, évek óta megjelenik GAL is minden nagy rendezvényen, mégse jelentett még be semmit. És a kaszát/megújítást a színészek tudják meg szinte utoljára...
Mivel március végén van, így sokat nem ér promóció szempontból se, mert a finálé március 4-én lesz. Ennyi volt.

Bajosan mivel az évadzáró március 4-én lesz a fesztivál meg március 20-21 szóval nem az évadzáróra akrják felhívni az emberek figyelmét hanem sztem a második szezonra. Lehet tévedek de valljuk be azt is hogy az NBC cseszte el az egészet a rossz idõpont a kevés promózás a szünetek miatt. A sorozat ennél sokkal többet érdemel és sokkal jobb mint a pilot, ahogy ezt jópár oldalon meg is írták errõl meg kell adni az esélyt a sorinak, egy linket is betettem errõl nem is olyan régen. Szerintem az NBC mivel a reboot jól sikerült a második évadtól várja az áttörést. De ez csak egy vélemény. Ha van eszük belevágnak a második évadba hiszen az elsõ évad akkor közbe lemegy európában ázsiában stb amibõl kaszálhatnak Õk is. Jelenleg hollandiában adják.

HTS s3rg1nh00
én meg arra,hogy próbálják felhívni az emberek figyelmét,legalább az évadzárót nézzék meg,különben kasza...valljuk be,a pilot nézettsége többszöröse volt a sorozatnak,az nbc nem véletlenül nem reklámozza-nem mintha én szeretném h.ne legyen második évad,csak sajnos úgy néz ki,a csatorna nagyon nem szeretné...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Amugy me ne példálózzunk a TKR-el mert annak nem sok köze volt az eredetihez fúúúj!

Szerintem meg lesz hiszen márciusban a knight rider fesztiválon nem véletlenül lesz ott mindenki.. Ebbõl én arra következtetek ott jelentik be a második évadot. #3631-es hozzászólásom nézzétek meg!

Egy epizód lesz még, két hét múlva fogják leadni (jövõ héten valami politikai mûsor lesz a helyén). Hogy lesz-e S2? Reménykedjünk.

Sziasztok!
Nah miújság,mit tudtok,mennyi rész lesz még?
Vagy a 17. résznél be lesz fejezve a sorozat?
Én szerintem nem lesz 2. évad, lesz valami befejezése,mint a TKR-nek azt annyi, de azis lehet hogy egy szimpla résszel letudják az egészet.
Kicsit jobban össze kellett volna hozni benne mindent,Graiman halála is olyan értelmetlenül volt összehozva, mint ahogy a KARR-os rész is.
Ryder7
drukkolunk! 9 évi keresgélés? te se adod fel könnyen.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Narxis
Drukkolunk!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kis lépés egy embernek, de... kilencévi (!) keresgélés után sikerült beszereznem az 1992-ben kiadott egyetlen magyar Knight Rider könyvet. Készülök egy visszatekintõ cikket írni róla az oldalra, de elõtte még elõttem áll egy kis magánkutatás. Már felvettem a kapcsolatot a királyi tévével, õk megadták a könyv kiadójának az elérhetõségeit. Meg szeretném tudni, miért nem adták ki a könyv második kötetét (a polt novelisation második fele), meg ilyesmiket. Drukkoljatok 😄

http://knightrideronline.com/news/2009/02/knight_rider_festival_update.php
Knight Rider fesztivál Hasselhoffal Deannával és Justinnal! Hmm Március 4-én lesz az évadzáró, a fesztivál március 20-21-én szerintem Nõnek az esélyek mert ez kiváló promó lenne a második évadnak. Nem akarom elkiabálni meglátjuk de ez sztem nem véletlen!😊 I have faith!😊

Nagyon jó kis TOS feelinges rész volt. Ilyen kellene még több
1, Alona Tal miatt már megérte megnézni. Gyönyörû!
2, A plot hasonlított a TOS S3 "Rossz kölykök/The Rotten Apples" epizódjához.
3, A két fegyenc csávó tisztára mint a TOS pilotban a wannabe Kitt-rablók 😄
4, CO2! Újabb oldschool kütyü.
5, Oldalirányú Turbo Boost! Ez naggggyyyon durva! Újmódi, de nekem tetszett.
6, Sniffer program. Emlékeztek még a S2 "A szerelemnek ára van/Brother's Keeper" bombakiszagolójára? Na igen 😄
7, Az egyetlen, ami nem tetszett, az a zöld lézersugaras akármi. Miért van akkor Kittnek a futófény-szenzora? Legalább ha abból jött volna a pásztázó nyaláb...
8, Alona Tal, még mindig! Jóféle! (Borat) 😄

Narxis
Én arra gondoltam, hogy KITT-nek nem nagyon volt eddig ilyen saját, humoros jelenete, TOS-ban meg szinte mindig volt. Remélem továbbra is lesz. 😊

Nekem a "Custom KITT" elõbb jut eszembe, ott is ellopjáp (nem a banya, a 2 amatõr...)
HTS s3rg1nh00
ráadásul a TOS elsõ pilotjában is próbálták ellopni ketten a verdát...egyre jobb ez a sorozat,csak sajnos nem nézik az amcsik:S

Kicsikiraly
Eddig nem nagyon írogattam ide részekrõl, mivel nem tudtam azzal példálózni hogy hú ez mennyire TOSos rész volt, mivel azt nem is nagyon néztem 😞 de mostmár értem mirõl beszéltek 😄 szerintem az eheti rész volt eddig kb a legjobb 😄 nem úgy indult, hogy valami balhé lesz, aztán mégis lett. Azok a jelenetek amikor beszáll KITT-be és felcsendül valami zene, aztán bunyó/autósüldözés, kifejezetten tetszettek. Amikor megmenti Eddiet a tûzbõl, kitolat, elmondja h ne mondjon semmit, aztán kirakja a kocsiból, az is vmi eszméletlen volt 😄 egész normális kis happy-end is volt a végén, és úgy áll fel az ember elõle hogy na ezért érdemes volt leülni 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

Narxis
Rosszat sejtek.. :/

Ryder7
Ez szép... Knight Rider 5.49 millió nézõ 1.5/4-es ráta. nem lesz ez igy jó gyerekek.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Ryder7
bazdmeg.... valaki lõjje már le ezeket az amerikai politikusokat, a KR miatt.

Valami beszéd lesz elvileg..

Narxis
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee most mééé?

De jó kis rész vol megint!!!😊 Imádtam!😊 Most elvileg jövõ héten nem lesz rész csak két hét múlva...

Ryder7
én úgy tudom, hogy van 50-70%-ba lehet sötétittet az ablak Magyarországon.

Narxis
Ez istenkirály rész volt, tiszta TOS, izgalmas, hasonló felépítés, cselekményszál minden. Csak így tovább! Reklámoznák akkor nem lenne semmi baj.

Narxis
OMG mekkora TOS jelenetet hoztak vissza. 😄 Tök jó!

DJ Skyline
durván szar? 😄

HTS s3rg1nh00
nálunk lehet,de asszem meg van szabva,hogy milyen %ban lehet sötétíteni az ablakot(talán csak 5,de nem vagyok benne biztos,kábé 5 éve hallottam,azóta már változhatott a helyzet)

oldalt se lehetne (ha jól tudom) :-/

#3612: ja "párszor" láttam már 😄

Narxis
Jajajaja. 😄 Akkor te is láttad? Milyen nyomi volt már a rendõr.

Narxis
LOL, ja mondjuk igaz. Azok fényképezõs cuccok az autópályán nem látnak át a fekete ablakon. XD

big black.. xD

mer full fekete az ablaka ? 😄

Narxis
Valaki kérdezte, hogy mé nem volt sötétítve KITT ablaka, lehet még a reboot elõtt. Ma láttam MusicTV-n egy mûsort és abban emiatt megállította a rendõr a csávót. Sötétített volt az üvege. Csak eszembe jutott. 😄

Ryder7
az mióta számit, hogy szabad-e vagy nem? egy ilyen verdával úgyse kapnak el😄 amúgy ez hogy kapcsolódik a KR-hez?

az elsõ ablakoknál nálunk se lehetne.. 😄

Narxis
Tudtátok, hogy az U.S.A. bizonyos államaiban nem szabad sötétített üveges kocsival közlekedni? :o

Ryder7
na pesze. a Ford Shelby külön elkezd sorozatba gyártani egy olyan kocsit, ami annak a sorozatnak a monogrammját "rejti" a nevében amihez a Fordnak soha nem volt köze, maximum egy-két Ford-ot vágtak haza. (Ford LTD rendõrautót, a 2-ik évad 21-22-ik részében ha jól tudom. (Mouth of the snake epizód))

Nah, pedig mint kiderült az egyik TKR részbõl, a Ford KA neve Knight Alpha! Szóval direkt a Knight Industriesnek gyártották! :-) Fú, de röhelyes volt, az még civil autónak is ronda (bocsi a tulajoknak), de egy (németül) beszélõ csodakocsinak, vazze... Kapórajött a KA! De itt is pöpecül összejön a KR, meg frankón volt hely alapból az új scannernek!
ehh.. megnéztem újra az átalakulós rész, úgy emlékeztem hogy KR-é alakult, de mégse -.-"

be kéne már fizetnem vipre... :/

*valószínû 1968-ban a 2008-as Knight Rider miatt kapta a King of the Road nevet.. 😄DD

ja.. valószínû 1968-ban a 2008-as King Rider miatt kaptama King of the Road nevet.. 😄DD

(ám ez a verda volt az új részben is 😉