4495
-
Szabi1991 #3855 -
Szabi1991 #3854 érdekes.. :p -
KnightRider #3853
Végre sikerült életre írnom a fényképezőgépemet és lefényképezni a makett Ki3t-et. Elnézést a képminőségért, ezeréves sulinetes HP kamera.
És tudom, porszívóznom kéne :D -
Szabi1991 #3852 megvan :D
-
Szabi1991 #3851 elkezdtem újra nézni a sorozatot, nem tudja vki hogy a musztángos zenének ki az eladója, és hogy mi a címe ? :)) -
ultrapulse #3850 OK sry, nem szóltam
"The Shelby Mustang is a high performance variant of the Ford Mustang, built by Ford..." -
Szabi1991 #3849 -.-" -
ultrapulse #3848 Nem egy Shelby GT500 a cuccos ? Tehát nem teljesen Ford azér...:D -
Szabi1991 #3847 a Ford reklámból a Ford-nak max, és mivel a KR egy hatalmas Ford reklám, így gondolom ők is támogatnák a 2. részt... :) -
KnightRider #3846
Csak a linceszekből befolyik egy csomó lóvé. És, ez már csak a saját gondolatom, ha a Ford Európában is benyom a szüetekben pár reklámot, abból is csurran-cseppen valami az NBC-nek. -
#3845 nagyot tévedsz. van köze, hozzá, hiszen onnan is folyik be nem kevés pénz és ezért dönthetnek, úgy hogy lesz 2. évad. -
Szabi1991 #3844 -
Szabi1991 #3843 -.-
-
Monoton #3842 Az, hogy levetítik Európában vagy bármely más országban annak semmi köze ahhoz hogy lesz vagy nem lesz 2. évad. -
SlayR #3841 jópersze meg az ufók se támogatják me nekik kéne KITT :] -
Bullitt #3840 Nézettség és világválság alapján esélytelen, max azért, mert még a Chopping Blocknál és a Kingsnél is jobb volt a nézettség. :) -
SlayR #3839 Egy az hogy rengeteg apró dolog volt szereplőkkel leendő szereplőkkel kapcsba a másik hohgyha vezsett űgy lenne nemfuttatnák másik országokba 17rész miatt me többet vinne el a túrázásuk mint az egésza mennyit ér :) -
ultrapulse #3838 Légyszíves tudasd velünk hogy miből szűrted le, hadd nyugodjunk meg :) -
SlayR #3837 Én akárhogy is nézem sztem lesz 2. évad több minden is utal erre :) -
Bullitt #3836 Kapásból Versényi ismét. Vagy megkapjuk Stohl Bucit? (ha jól tom ő szokott Val Kilmer szinkronja lenni) XD -
ultrapulse #3835 A remek szinkronhangokban kételkednék :) 8 epizód alatt eléggé hozzászoktam az eredeti hangokhoz :D -
Szabi1991 #3834 de fogalmam sincs hogy ki lehetne jó magyar szinkronja KITT-nek.. :DDD -
Szabi1991 #3833 nem hinném hogy a magyar nézőszám annyira befolyásolná.. :p
bár még abba se vagyok biztos hogy magyar TV-n valaha is leadják... de remélem nem így lesz, és hamar láthatjuk magyarul is, remek szinkronhangokkal :)) -
ultrapulse #3832 Már elnézést, de kurvára legyünk már optimisták :)
Ha EUban siker lesz, akkor valszeg lesz folytatás...szal majd tessék nézni a TV-t, tök8 hányszor láttátok az adott epizódot XD
(Persze ha jön MO-ra is) -
#3831 már elnézést,de kurvára nem biztos,hogy lesz 2.évad -
#3830 már elnézést, de a 2. évad 22 héten át, 2009-ben és 2010-ben fog lemenni. -
#3829 És a 2. évad is idén megy le. [optimistabizakodósmiley] :D -
spike0007 #3828 Én se akarok kötekedni de a Knight Rider az 2008/2009-es sorozat!:) Vagyis helytálló a 2009 is hiszen a fele idén ment le!:) -
#3827 Nem akarok kötekedni, de a Knight Rider az 2008-as :D
Max Európában idén fogják bemutatni, amit már szinte mindenki látott már :D Jó klip lett :D -
#3826 Jó a zene. -
spike0007 #3825 Knightr Rider 2009 -
Bullitt #3824 Mondjuk a kérdés ez volt:
"When is the next new episode of Knight Rider airing?",
De akkor is sejtet vmit -
Bullitt #3823 VÉGE. Deanna Rossu a twitterén kvázi kimondta sztem.
Valamilyen kérdésre válaszolva írta ezt:
"@tusharm Good question - NBC pulled the plug a few months ago. It's not likely we'll see any new episodes of Knight Rider soon. :-(" -
KnightRider #3822
Projektort hozzon valaki, én hozom hűséges kis MSI Wind netbookomat és vetítünk :D Van egy vinyányi KR cuccom, valahogy csak rápasszírozom a Windre aztán usgyi :D -
#3821 Ez lesz a belépési jelszó: NMKR500FT :D
Gondolom ti is ilyen kivetítős projektet akartok majd.
Szerintem sok embert érdekel majd. Már csak 3-4 hónap van addig :D
-
#3820 leirni nem annyira fárasztó. kimondani fárasztó? próbáltad már kiolvasni?:D -
#3819 enemkáerefté, még kimondani is fárasztó, nem hogy leírni. :D -
KnightRider #3818
Nyári szünetben kéne megszervezni a Nagy Magyar Knight Rider Fan Találkozót. A továbbiakban NMKRFT (tm) :D
Vizxgaidőszak után jól is jönne egy kis felhőtlen Kittizmus. -
#3817 Na akkor most lesz Knight Rider Fan party?
Ágoston most biztos a Fordon ügyködik :D -
Bullitt #3816 Pont alattad írták, hogy Belgiumba adta el a replikáját :)