Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak azt mondom, hogy én nem vennék meg egy sorozatot azért, hogy csak 17 rész legyen leadva belõle, legalább két évadnyi.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Kár, hogy az NBC ezt nem igazán vette észre és nem is erölteti nagyon. Gondolom arra hajtanak, hogy hátha pár külföldi csatorna megveszi, de ebbe az a baj, hogy a többség csak akkor venné meg ha biztos lenne második évad vagy nagyon ment volna a szekér az eredeti sorozattal.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Jó, jó, ez olyan, mint az a sztori, hogy egy gazdag mûgyûjtõ ellopott egy Rembrandt-ot, aztán a pincéjében õrzi, mert ugye megmutatni senkinek sem mutathatja meg.
Ha pszichológiailag akarnám kielemezni, ez a mi kis legendánk az ultimate rajongói álom: megszerezni a "valódi" Kittet :D
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Jó, az elloott Kitt tényleg legenda, de hát az ellenkezõjét sem bizonyították.
Egy biztos: amikor az EBay-on felbukkannak a "Screen Used" Kittek, hát azok mindegyike kamu. A legtöbbje nagyon gyatrán kivitelezett amúgy is, sosem használták volna a filmezéshez.
A vonat nem biztos, hogy kisiklott, csak azt tudom, hogy balesetet szenvedett és a kocsik megzúzódtak. Nagyobb gondot jelentett volna a gyárnak kijavítani õket, mint legyártani helyettük újakat.
A forgatás utáni bezúzásról: kettõ kocsi maradt meg. Az egyik (természetesen) Hasselhoffé lett, a másik Cathrine Hicklandé (Stevie Mason, akkoriban Hasselhoff felesége. Kis érdekesség: a második férjét valóban Michael Knightnak hívják!). A második kocsit Hickland eladta, végül egy múzaumba került, ahol ott van pl. az eredeti Batmobile (az Adam West-féle sorozatból), a General Lee és az idõutazó DeLorean.
Ha már legendákról beszélünk: tartja magát egy legenda, hogy az utolsó epizód (Woo Doo Knight) forgatása után az egyik statiszta bepattant az egyik Kittbe és elhajtott vele, azóta nem látták sem õt, sem a kocsit.
Ryder7: KnightRider nem hagyta ki a "gumikocsit", az volt a... "Turbo Boost Kitt: Az utolsó feesleges nehezéket is kiszedték belõle, betettek egy HEMI motort és nyomták neki a padlógázt. Huss!" Mikor földre érkezett úgy rezget az orra, mint egy kocsonya. Hasselhoff werkes klipjében láthattad is szembõl.
KnightRider: Hasselhoff a pilotban tényleg elég szörnyen festett azzal a hajával, viszont a knightrideronline-ra felkerült vicces, házi készítésû klipjében egész normálisan néz ki.
Nem "csak" megöregedett. Nekem is fáj kimondani, de Hasselhoff mára egy alkoholista roncs. Õ már nem a mi Michael Knightunk, akire gyerekkorunkban hõsként tekintettünk (na jó, még most is). Már a Baywatchban sem volt az igazi, de manapság... A válópere, a földön fetrengõ hamburgerezése, mindez csak ahhoz vezet, hogy az emberek lesajnálják a Hoffot. Sajnos a Hoff már nem egyszerûen levitézlett, hanem alá is ásta magát a botrányaival. Nem hinném, hogy jót tenne, ha aktívan részt venne az új KR-ben. Az emberek (és a kritikusok) csak azt mondanák, hogy a régi sikereit próbálja újra meglovagolni. Jobb meghagyni a Hoffot annak a Michael Knightnak, aki 25 éve "made a difference", ne rontsuk el a karaktert egy tönkrement színész miatt.
Én személy szerint nem kívánom vissza a Hoffot. A pilotban nagyon ramatyul nézett ki, látszott a fején, hogy agyilag eléggé a whiskysüveg felé hajlik. 25 éve õ volt a menõ, de mára sajnos árnyéka lett önmagának.
zoliii: Skynak igaza van, néha azért kéne bele David, bár ahogy kinézett azzal a modern változatú hajával, háát.
Narxis: adott vagy 4-5 Shelby GT500 KR-t, egy F150-est (asszem ez a terepmodos kocsi) meg adott egy Transitot, meg még a másik SUV-t, a kaszinós rablós részben. Ide nem kellet olyan sok kocsi mivel itt már van CGI rendesen és nem törnek össze, akkor ha Turbo boost van például, mint KI2T.
Amúgy meg tegnap este néztem nagyon, mikor a Custom K.I.T.T. (Autótolvajok) cimû epizód fináléjában KITT egy hihetetlenül szép Turbo Boostot hajt végre, még vissza is tekretem, gyönyörû volt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A Pontiac összesen 17 autót adott az egész sorozathoz, még az elsõ évadnál. A történet a következõ:
Glen A. Larsonnak nagyon megtetszettek a 82-es TA képei, mikor tervezte a KR-t. Eredetileg a Datsun Z80-at akarta a filmhez, de a harmadik generációs TA olyan modernnek tûnt, hogy megvette a gyártósorról az elsõ kettõ példányt. Ekkoriban még a "beszélõ csodakocsi" koncepciója is más volt, T.A.T.T., avagy trans Am Two Thousand volt a neve és nõi hangja lett volna. Ebbõl az ötletbõl nõtt ki Kitt.
Amikor kezdett felfutni a sorozat, a Pontiac kigondolta, hogy kiadják a "Knight Rider" verziós Trans Amet, mert nagyon nagy volt a kereslet iránta. Igen ám, de történt pár gyanús baleset, Trans Amek (hagyományos modellek) és sofõrjeik törtek össze falakon, kamionokon, satöbbi: a roppant fényes elméjû amcsik azt hitték, hogy a TA-k páncélozottak, mint Kitt. Hát, nem voltak zok. A KR verziós TA-variánsból így nem lett semmi. Innentõl kérte meg a Pontiac arsont, hogy a sorozatban ne hívják Pontiacnak és/vagy Trans Amnek Kittet.
A cég és a filmesek viszonya azonban korántsem romlott meg. Egy tehervonatnyi nullkilométeres Trans Am alatt kisiklott a mozdony és az autók kissé megzúzódtak. A Pontiac ingyen odaadta õket Larsonnak, hogy hasznélja fel õket a filmjeihez, azzal a feltétellel, hogy, mivel még rendszámjuk sem volt, a forgatás befejeztével össze kell zúzni õket. Larsonnak így volt még tizenöt autója, ebbõl (azt hiszem) tizet a KR használt el, a másik ötöt más Universal-sorozatokhoz küldtek.
A következõ autókat alakították ki:
-Sztár Kitt: full mûködõ mûszerfallal, tökéletesen felpolírozva. Ez volt az elsõ két autó, amit Larson vett.
-Turbo Boost Kitt: Az utolsó feesleges nehezéket is kiszedték belõle, betettek egy HEMI motort és nyomták neki a padlógázt. Huss!
-Pirotechnikai Kitt: A kasztniba apró lyukakat fúrtak, abba került a puskapot, ami a visszaverõdõ golyókat szimulálta. Ez az a bizonyos "lötyögõs orrú" változat.
-Kameráskocsis Kitt: Levágták a kocsi orrát, az elejét hozzáhegesztették egy utánfutóhoz és egy platóskocsi húzta. A belsejében jól kidolgozott Kitt mûszerfal volt, a visszapillantó tükrök helyén kameraállvány. Ezt használták a Kitt belsejében felvett "beszélgetõs" jelenetekhez.
-SPM átalakuló Kitt: kibelezték az egészet, csak a hidraulikák voltak benne, még motor sem.
-SPM mûködõ Kitt: Ugyanaz, csak mûködõképesen, motorral, hidraulikák nélkül, mindent készre hegesztettek. Ezen voltak a mûködõ EBS-légfék panelek.
-Egy autót minimum ronccsá törtek Az ál-Devon-ban.
-Egy másikat kibeleztek a zétsavazott Kit-hez a Veszélyes hulladék-ban. Ezt mondjuk késõbb rendbehozhatták, ha mást nem, mondjuk Turbo Boosthoz.
Na, fejbõl ennyirõl tudok. Ha akarjátok, utánanézek a dolgoknak pontosabban.
Több "spontán" rész kell. A régiben mennyiszer volt már, hogy Michael éppen megy hazafelé/küldetésre, de ahol épp jár, ott beüt valami és nekilát kittel megoldani a dolgokat. Az újban eddig csak a 16-os részben volt (Exit Light, Enter Knight), hogy Mike és Kitt csak úgy belecsöppennek a sûrûjébe.
KnightRider: várjuk a képeket.
Három hétnyi bütykölés után ma befejeztem a Ki3t Revell makettemet. Sima GT500-asból alakítottam ki, és a benga nagy, majd' egyméteres Star Trek makettek után kissé szöszmötölõsre sikeredett, de nagy vonalakban attól még felismerhetõ Ki3t. Amint életre bírom a digikamerámat, felteszek róla képeket.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Eddig már kétszer verte meg a KR a Lostot. Azért is mentek vissza Jackék a Szigetre, mert elszégyellték magukat :D
DFTBA ಠ_ಠ