4495
-
#3895 hát ez nagyon durva. "tűzálló, vizálló" -
KnightRider #3894
-
#3893 oké de Pontiac is lehetne! -
Szabi1991 #3892 Nissan 300zx -
Szabi1991 #3891 max direkt, de amúgy nem.. :DDD -
#3890 A sofőr nem egy Pontiac Tran AM-et vezetett véletlenül:
-
#3889 az a turbo boostos gumiégetős rész jó lett, jól megcsinálták. -
Szabi1991 #3888 [center] -
#3887 lesz KR Festival 2-is. 2010 március 19-20-án. Tudom, hogy nem az NBC-sek csinálták a fesztivált, de ha ennyire jóra sikerült a fesztivál, hogy van pénz másodikra egy kevés pént juttathatnának az NBC-nek, a 2-ik évadra. -
#3886 jah. csak kár, hogy KITT keveset szerepel benne. elnéztem volna a leamortizálását. -
#3885 Azt a filmet nem rég láttam, állati. X -
#3884 KITT: Luzer SC :D Kár, hogy Kitt szinkron hangja nem az eredeti :( -
ultrapulse #3883 Hát a rendszámokról ennyit XD
Virginia
FBI
stb. stb.
Vaterán minden szar van :D -
#3882 csak autóval Floridából nehézkes, bár KI3T és KI2T is megy a vizen/viz alatt, szóval... megtörténhet:D -
Bullitt #3881 Florida. Mi a jó istenért jön ide Magyarországra, ráadásul autóval, Floridából? XD -
Orionk #3880 egyébként hallottam olyat, hogy vaterán, vagy hol , valahol lehet venni amerikai és kanadai rendszámokat, és azt viszik az emberek, mert igy különlegesnek képzelik magukat.
a rendprök meg, ha észreveszik, akkor persze megbüntetik őket, de a büntetés az nem eolyan nagy -
KnightRider #3879
Belül is stock kocsi volt, nem volt benne semmi különleges. Floridai rendszáma volt. -
#3878 a GT500KR-t? esetleg egy futófény kell bele, meg kis műszerfal tuning, meg a holografikus HUD. -
#3877 persze,mint írták is ez egy mezei Ford Mustang
amire te gondolsz,az Shelby GT500KR,de még azt is finomítani kell,hogy úgy nézzen ki,mint KI3T:) -
Orionk #3876 és milyen volt belülről az autó? kitt nek volt átalakítva, vagy ez csak külsőre hasonlit?
ha külsőre hasonlit, akkor szerintem simán ilyet is árulnak, nem hiszem, hogy a tulaj alakitotta volna ilyenre.
amerikai rendszáma volt? -
KnightRider #3875
Persze hogy Magyarországon készült, az én vagyok a kocsi mellett, itt állt a gép a pesterzsébeti OTP előtt. Apám fényképezett le minket :D -
ultrapulse #3874 Csak nem Shelby GT500, hanem "csak" egy Mustang :D -
Orionk #3873 ez a kép tényleg magyarországon készülhetett.
A háttérben levő autónak magyar rendszáma van... -
#3872 paszmekk,ma is láttam egy GT500at...viszont tető nélkül...valaki nagy rajongó lehet a környéken(és jó sok pénze is lehet hozzá),mert ez már a második:D -
KnightRider #3871
Nem is. Az a Lovag Miklós :D -
#3870 Én.:) -
#3869 természetesen én:) -
KnightRider #3868
Na ki a magyar Májkül Nályt? :D
-
#3867 a Junkyard Dog cimű részbe volt az amikor KITT-et belelökték abba az turtyiba és egész szépen meghalt.
hát ezt megcsináltam GTA SA-ban is:
-
#3866 thx xD -
paradmat #3865 innen le lehet tölteni (papírmodellezés oldalon)link
2 fehér és 1 piros led van benne XD -
#3864 nekem pedig pont ezek rontanak a hangulaton, de ott vannak a humoros, piszkálós részek amelyek happy-n tartanak az egész filmen át, meg el lehet egy ilyen régi sorozatba nézni.
predike: az első évad tényleg tele volt bakikkal, a leg feltünőbb a Knight 2000 felirat volt KITT műszerfalán, de 2-ik 3-ik évadba már belejöttek, a 4-ik évad meg valami... más... -
#3863 Uhh, ez kell! -
paradmat #3862 Üdv!
Világítós kitt papírmodell!! XD
-
#3861 azt is tartsd szem előtt, hogy 27 éves a sorozat. :) szerintem nincs olyan ~30 éves film, vagy sorozat, amiben ne lenne valami bökkenő. szerintem eléggé nehezen lehetett volna kivitelezni akkoriban (már csak anyagilag is), hogy RC autókat építsenek. nem tudom, nekem ezek a kis bakik adják meg a varázsát a dolognak. :) -
predike #3860 huuhhhh!!! Vazz én most kezdtem el nézni az "eredeti eredeti" Knight Rider.-t:) hát basszus a legelső részben annyi bakit vettem észre h szörnyű kezdem azt hinni hogy KITT nem is létezik /mármint a magától közlekedő kocsi/ :)))de azért jókat mulattam rajta pl.: amikor KITT megáll az ülés mögül meg csak két kezet látni, meg amikor megforgatják a kocsit aztán a kormány meg kerek benne, bár lehet h ez nektek természetes de nekem még ez új:) de naggyon jó -
ultrapulse #3859 Hey, a Las Vegas-os epizódban (asszem Knight Of The Zodiac)szereplő Elvis Presley - Night Rider (Dan Chase Turbo Remix)című számot sikerült vkinek megszereznie ? -
KnightRider #3858
Műanyag. Revell plasztik makett. -
#3857 miért,a tiéd miből van,szilikonból? -
KnightRider #3856
Jóvanna, hát fémből én is ki tudnék hozni ilyet :D