Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zoliii
A babakocsi rohadt jó :D Már csak távirányítósra kéne megcsinálni, és a a gyereket le sem kéne vinni sétálni :D

Csabesz6
Májkel xDDDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

a magyarra már nagyon kíváncsi vagyok :D

Nekem tetszik Kitt spanyol hangja. Nem tudom, nálam Kitt = mély hang :D

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

ez de komoly xDDDDDDd
http://www.youtube.com/v/u2XcBdllEj4

lol xD
http://www.youtube.com/v/Lpkr2P90XZg

csináljak neked logót ? :DDD

Ryder7
a futófény nagyon ott van, de ez a KITT replika se utolsó: XD
http://www.youtube.com/v/tPngLXElpyQ
link, ha a beillesztés nem sikerülne

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

:DDD
http://www.youtube.com/v/b9i2POeJj2M

azt a módszert ismerem , de nálam elég lassú, végül találtam egy progit ami 10 perc alatt (!!) átkonvertálja a videót a megfelelõ mérete ami nekem kell, és a felíratott is betette, szal most tiszta boldog vagyok, a héten +nézem suliba újra az elsõ évadot xD

(ha érdekel vkit, PocketDivXEncoder a neve, és ingyenes :)

virtualdubhoz van egy filter amivel meglehet oldani, keress rá
elsõre lehet kicsit bonyolult, de mûködik
nem tudtok vmi progit, amivel könnyen lehet az srt-t "felírni" az avira ? :D

szal hogy az aviba legyen a felírat, mint amikor nézem médiaplayerrel, de csak 1 avi fájl legyen :DD

Hollandoknál úgy hallottam jól teljesít, de kinek mi a jó, ez országtól függ. Második szezon továbbra is úgy 5% körüli eséllyel lesz..

Az, hogy megvették az angolok, jó jel. Õk már a nyolcadik ország, akik megvették. Az NBC-nek gondolkodnia kell a nemzetközi licenszelésbõl befolyó összegekre is, az sem lehet olyan kevés pénz...

Narxis
Optimista vagyok. ;-)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
óóóóóóóóóóóóóóóóó:((

HTS s3rg1nh00
nem bírom felfogni honnan olvastad ki,ugyanis a cikk arról szól h.leadják a kr2008at angliában...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Utolso mondat utolsó része:
de nem,mert az angliai sci-fi channelrõl van szó a cikkben!

Nem ez csak annyi hogy angliában is kezdik leadni az új sorit szóval lassan mindenhol elkezdik adni. Lehet az NBC az eredményekre vár.
Season 2 még odébb van. Még várni kell az NBC reagálására. Mikor megláttam a cikket nekem is az esett le elsõre hogy a sci-fichannel megvette a sorit, de nem az angliai sci-fi-rõl van szó!:)

remélem igazat szólsz :)))

Narxis
jihááááá subidubidúúú májusban season 2!!!

Ryder7
jó lesz ez. de most áthelyezik másik csatornára és lejátszák újra, vagy season 2? ezt most nem tudtam felfogni, este van már.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

zoliii
Ez a szám, marha jó: Shiny Toy Guns - Ricochet
01x12 rész elején szólt, gyorsan lecsekkoltam :D
Telón tök jól szól, + egy új Knight Rider thm-mel kiegészítve. :D
SE telóm van.

DJ Skyline
az ülés ember. :D ez még annyira nem is vészes. legszembetûnõbb nekem az volt, mikor KITT-et a legelsõ részben elrabolták, egy néger meg egy mexikói koma, és KITT átváltott auto üzemmódra, majd forgott körbe körbe, de külsõ kameraállásból lehetett látni, hogy a feka kormányoz mint az õrült. :D na meg nem a rendes KITT kormány látszik, hanem a gyári Pontiac kormány. vannak benne ilyenek bõven, de nem baj, elnézhetõ bakik. :D

Shiny Toy Guns - Ricochet (itt le van még pár írva)

TOS = The Original Series
Narxis

Megszereztem a teljes TOS-t, legutóbb gyerekkoromban láttam végig, de még így is volt pár rész ami teljesen új volt. Akkoriban nem tûnt fel, de most láttam, hogy pl. sok színészt gazdaságosan felhasználtak, több epizódban is :D illetve rengeteg bakit vettem észre, persze ez nem baj, csak akkor nem tünt fel sehogy, most pedig anélkül, hogy kerestem volna ilyeneket, láttam. Minden percét élveztem, a Knight Rider örök, egyik legjobb sorozat. Kár, hogy a 4. évad utolsó 4-5 részében teljesen elszálltak a készítõk. :D Am. gondolom ezt is hirtelen állították le, Bonnie se volt az utolsó részben. :(

Hy!

Tudnátok segíteni?

A 12-ik epizód legelején Sarah sétál ki a vízbõl a strandon, és ez alatt szól egy zeneszám. Nekem ez a zeneszám megtetszett, és le szeretném tölteni, de nem tudom a címét.

Tudtok segíteni, hogy mi az a zeneszám?

Esetleg van egy olyan knight rider fan oldal, ahol összegyüjtötték a zeneszámokat?

elõre is köszönöm

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

mi az a TOS?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

A legjobb lenne, ha a KR szombat délutáni mûsor lenne. A TOSt annak idején (1991-ben) akkor nézte az egész család :D

Épp most olvastam, hogy a KR helyére került "Chopping Block" c valóságshow premierje igen gyéren nyitott, 2.8/ 5 rate-el. Csak összehasonlításként: a KRnek a fináléja 3.3/5 volt, a premier meg ennél jóval több. Tanulság: nem jó a szerda XD

:-/

Ryder7
"a szinkronba belehallatszik a birkabégetés, lefogadom"

tipikus magyarországi jellem...

Narxis
<#nevetes2>

A Z-hadmûvelet meg:<#wilting><#wilting>

zoliii
Nálunk nem lesz Knight Rider szinkronosan? áááá A magyarokat leszarják :D "A csapat a jövõ héten Spanyolországba megy és viszik az egyik autót is." A spanyolok ezután KITT-et, a saját szájízük szerint egy Seat Leon Monster-bõl fogják megcsinálni :D Én múlthéten a Camponánál láttam egy hófehér Leon-t, körbe volt fóliázva (full fekete volt), fekete sûrû küllõs volt a felnije, a felni pereme meg króm színû volt, a spoiler is komoly volt rajta (az is fehér volt). Marha jól nézet ki.

DJ Skyline
nem is tudom melyik a legbetegebb. szerintem a magyar fordítás a legjobb. :D találóan Knight Rider. de ezek a gördülõ lovagok, meg supercar, a z hadmûvelet. :D hát nem tudom mit szedtek azok, akik fordították. hagyták volna inkább úgy ahogy van, és kerestek volna egy olyat, aki kitudja ejteni azt, hogy Knight Rider

Na most kapaszkodj: Nálytrályder különbözõ nyelveken!

Argentina: El Auto Fantástico
Brazilia: A Super Máquina
Bulgária: Среднощен Ездач (Sznedroshen Ezdak) (Az éjféli lovas)
Dél-Korea: 전격 Z 작전 (A Z-hadmûvelet. Na ezt hogyan hozták össze a koreaiak?)
Kína: 霹雳游侠 (na erre varrjál gombot)
Finnország: Ritari Ässä (Az ász lovag)
Fraciaország: K 2000 (K Deux-Milles)
Görögország: Ο ιππότης της ασφάλτου (O ippotisz tisz aszfaltou) (Az aszfaltlovag)
Izrael: Abir al Galgalim (A kerekeken gördülõ lovag)
Japán: ナイトライダー (Nájtó Rájda. Komolyan)
Lengyelország: Nieustraszony (Félelem nélkül)
Lettország: Ceļojo¹ais bruņinieks (Az utazó lovag)
Litvánia: Ratuotas Riteris (A kerekeken gördülõ lovag)
Mexikó: El Auto Increible
Olaszország: Supercar (lol)
Oroszország: Рыцарь дорог (Rikar dorog) (Az utak lovagja)
Portugália: O Justiceiro (Az igazság elhozója)
Románia: K.I.T.T. (a szinkronba belehallatszik a birkabégetés, lefogadom)
Szlovénia: Vitez za volanom (Vitéz a kormánykerék mögött)
Svédország: Nattens riddare (Az éjszakai lovag)
Taivan: 霹靂遊俠 (A mennydörgõ lovag)
Thaiföld: อัศวินสมองกล (Computer lovag)
Törökország: Kara ªimºek (Fekete villám)
Ukrajna: Мандрівний лицар (Mandrivnij Likar) (A kóbor lovag)

(Forrás: Wikipedia)

Ezek közül bele szeretnék hallgatni az izraeli, a litván, a thai és a lengyel szinkronokba. Lengyelül mondjuk hallottam és azóta félek tõlük.

Japán intróból csekély japán fonetikai képességeimet felhasználva amúgy, ha már itt tartunk:
"Nájtó Rájda: Imbó to hakaitó hanzainó zuma gukendaini minahedi. Szégi noksi."

Így utólag elnézést kérek Japán minden lakójától, valamint mindenkitõl, aki tud japánul.

lol nálunk mér nem ilyen címmel ment? xD

Az ipse:

1, Karr. Folytatja az aknamunkát ahol éri.
2, Egy T-888-as. Beszivárgott és keveri a kevernivalót.
3, Maga Ben Linus!

Hogy ne menjek át offtopicba:

A stáb azt mondja, jót tehet a KRnek a nemzetközi vetítés. A csapat a jövõ héten Spanyolországba megy és viszik az egyik autót is.

El Coché Fantastico :D

Narxis
Nem lesz semmi, Szekerest mindenki utálja. :D

Ryder7
gondolom meg is adtad a cikknek az 1-est. mit 1-est semmit.

amúgy sztem max csak warn lesz belõle, de akkor ha vki a fõrumozók közül beköp, mert sztem moderátorok nem néznek errefele, max Szekeres.

Na most engedtessék meg nekem erre egyetlen komment: Szekeres! Anyádat hátulról!

Köszönöm, ennyi voltam, elhatárolódom magamtól.

(Ha ban lesz belõle, jó volt veletek, srácok)

Ryder7
kérdekes egy avatar KRO:

Nem GST megy, hanem egy KI3T verdát küldtek el spanyolba, hogy promózzanak vele. Európai köznség értelmesebb mint az amcsi, nem feltétlenül lesz sikeres. Ami nagyot hozna nagyon, az Németország, ott volt a legsikeresebb a KR mindig is.

Az meg jó hogy még mindenki megvan a szereplõk közül maradjon is így és legyen második szezon!

http://knightrideronline.com/forum/viewtopic.php?f=1046&t=14048
Viszont a cikkben benne van hogy GST megy prómózni spanyolba vagyis európában is bemutatkozik a Kr, hollandiába már megy. Szerintem az NBC a számokra vár meg a reakciókra, ugyanis azt ne feledjük európában és fõleg ázsiában mindig is sikeres volt az original Kr nem úgy mint amcsiban! Szerintem hasonlóra számíthatunk itt is. Van egy olyan érzésem hogy a Knight Rider fesztivál után vagy épp azon jelentik be mi lesz!:)

Nem vagyok pesszimista, csak reálisan látom a dolgokat és mindent számba vetek. Az NBC-t viszont nem érdekli a fanok, neki az a célja, hogy profitot termeljen.

Ryder7
" a stáb egyetlen egy tagját se rúgták még ki."
A még-en van a hangsúly. (lassan én is kezdem pesszimistán látni a dolgokat nem csak Te.)

SG.hu-nak annyi a hitelessége, mint a blikknek kb. fõleg ennek az SZ.V. -nek...
KRO-n épp írta neps, hogy GST azt üzente: még õk se kaptak semmi értesítést, a stáb egyetlen egy tagját se rúgták még ki.