Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Nekem tetszik Kitt spanyol hangja. Nem tudom, nálam Kitt = mély hang :D
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
link, ha a beillesztés nem sikerülne
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
(ha érdekel vkit, PocketDivXEncoder a neve, és ingyenes :)
elsõre lehet kicsit bonyolult, de mûködik
szal hogy az aviba legyen a felírat, mint amikor nézem médiaplayerrel, de csak 1 avi fájl legyen :DD
Az, hogy megvették az angolok, jó jel. Õk már a nyolcadik ország, akik megvették. Az NBC-nek gondolkodnia kell a nemzetközi licenszelésbõl befolyó összegekre is, az sem lehet olyan kevés pénz...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
de nem,mert az angliai sci-fi channelrõl van szó a cikkben!
Season 2 még odébb van. Még várni kell az NBC reagálására. Mikor megláttam a cikket nekem is az esett le elsõre hogy a sci-fichannel megvette a sorit, de nem az angliai sci-fi-rõl van szó!:)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
01x12 rész elején szólt, gyorsan lecsekkoltam :D
Telón tök jól szól, + egy új Knight Rider thm-mel kiegészítve. :D
SE telóm van.
Megszereztem a teljes TOS-t, legutóbb gyerekkoromban láttam végig, de még így is volt pár rész ami teljesen új volt. Akkoriban nem tûnt fel, de most láttam, hogy pl. sok színészt gazdaságosan felhasználtak, több epizódban is :D illetve rengeteg bakit vettem észre, persze ez nem baj, csak akkor nem tünt fel sehogy, most pedig anélkül, hogy kerestem volna ilyeneket, láttam. Minden percét élveztem, a Knight Rider örök, egyik legjobb sorozat. Kár, hogy a 4. évad utolsó 4-5 részében teljesen elszálltak a készítõk. :D Am. gondolom ezt is hirtelen állították le, Bonnie se volt az utolsó részben. :(
Tudnátok segíteni?
A 12-ik epizód legelején Sarah sétál ki a vízbõl a strandon, és ez alatt szól egy zeneszám. Nekem ez a zeneszám megtetszett, és le szeretném tölteni, de nem tudom a címét.
Tudtok segíteni, hogy mi az a zeneszám?
Esetleg van egy olyan knight rider fan oldal, ahol összegyüjtötték a zeneszámokat?
elõre is köszönöm
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
A legjobb lenne, ha a KR szombat délutáni mûsor lenne. A TOSt annak idején (1991-ben) akkor nézte az egész család :D
tipikus magyarországi jellem...
A Z-hadmûvelet meg:<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Na most kapaszkodj: Nálytrályder különbözõ nyelveken!
Argentina: El Auto Fantástico
Brazilia: A Super Máquina
Bulgária: Среднощен Ездач (Sznedroshen Ezdak) (Az éjféli lovas)
Dél-Korea: 전격 Z 작전 (A Z-hadmûvelet. Na ezt hogyan hozták össze a koreaiak?)
Kína: 霹雳游侠 (na erre varrjál gombot)
Finnország: Ritari Ässä (Az ász lovag)
Fraciaország: K 2000 (K Deux-Milles)
Görögország: Ο ιππότης της ασφάλτου (O ippotisz tisz aszfaltou) (Az aszfaltlovag)
Izrael: Abir al Galgalim (A kerekeken gördülõ lovag)
Japán: ナイトライダー (Nájtó Rájda. Komolyan)
Lengyelország: Nieustraszony (Félelem nélkül)
Lettország: Ceļojo¹ais bruņinieks (Az utazó lovag)
Litvánia: Ratuotas Riteris (A kerekeken gördülõ lovag)
Mexikó: El Auto Increible
Olaszország: Supercar (lol)
Oroszország: Рыцарь дорог (Rikar dorog) (Az utak lovagja)
Portugália: O Justiceiro (Az igazság elhozója)
Románia: K.I.T.T. (a szinkronba belehallatszik a birkabégetés, lefogadom)
Szlovénia: Vitez za volanom (Vitéz a kormánykerék mögött)
Svédország: Nattens riddare (Az éjszakai lovag)
Taivan: 霹靂遊俠 (A mennydörgõ lovag)
Thaiföld: อัศวินสมองกล (Computer lovag)
Törökország: Kara ªimºek (Fekete villám)
Ukrajna: Мандрівний лицар (Mandrivnij Likar) (A kóbor lovag)
(Forrás: Wikipedia)
Ezek közül bele szeretnék hallgatni az izraeli, a litván, a thai és a lengyel szinkronokba. Lengyelül mondjuk hallottam és azóta félek tõlük.
Japán intróból csekély japán fonetikai képességeimet felhasználva amúgy, ha már itt tartunk:
"Nájtó Rájda: Imbó to hakaitó hanzainó zuma gukendaini minahedi. Szégi noksi."
Így utólag elnézést kérek Japán minden lakójától, valamint mindenkitõl, aki tud japánul.
Az ipse:
1, Karr. Folytatja az aknamunkát ahol éri.
2, Egy T-888-as. Beszivárgott és keveri a kevernivalót.
3, Maga Ben Linus!
Hogy ne menjek át offtopicba:
A stáb azt mondja, jót tehet a KRnek a nemzetközi vetítés. A csapat a jövõ héten Spanyolországba megy és viszik az egyik autót is.
El Coché Fantastico :D
amúgy sztem max csak warn lesz belõle, de akkor ha vki a fõrumozók közül beköp, mert sztem moderátorok nem néznek errefele, max Szekeres.
Na most engedtessék meg nekem erre egyetlen komment: Szekeres! Anyádat hátulról!
Köszönöm, ennyi voltam, elhatárolódom magamtól.
(Ha ban lesz belõle, jó volt veletek, srácok)
Viszont a cikkben benne van hogy GST megy prómózni spanyolba vagyis európában is bemutatkozik a Kr, hollandiába már megy. Szerintem az NBC a számokra vár meg a reakciókra, ugyanis azt ne feledjük európában és fõleg ázsiában mindig is sikeres volt az original Kr nem úgy mint amcsiban! Szerintem hasonlóra számíthatunk itt is. Van egy olyan érzésem hogy a Knight Rider fesztivál után vagy épp azon jelentik be mi lesz!:)
A még-en van a hangsúly. (lassan én is kezdem pesszimistán látni a dolgokat nem csak Te.)
KRO-n épp írta neps, hogy GST azt üzente: még õk se kaptak semmi értesítést, a stáb egyetlen egy tagját se rúgták még ki.