Hadat üzentek a vírusirtó cégeknek a MyDoom készítői
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
statisztikák szerint Magyarországon az emberek fele (!) legális szoftware-t használ. Nekem is van több haverom is, aki windows-t vett..

Virusírók lefejezését csak nyílvánvaló károkozás esetén kérem(fájl vesztés), egyéb esetben teszek rá.
kulonben mindenki a lamakbol el, meg a pek is, mert nem tudod megsutni magad
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Többet nem lenne mivel hadat üzenniük.

használatára, és már nem is kell rettegni a néha órákig tartó Win. + egyebek installálásától
Amúgy az ilyen vírusíróktól megvonnám azt a jogot, hogy ne láthassa senki az arcát, újságokban ne jelenhessen meg róluk kép. Egy szinten kellene kezelni a tömeggyilkosokkal,és óriásplakáton kellene mutogatni az arcát, had ismerje meg mindenki az egész Net világon.. Ha kijön a 10-20 év szigorított fegyházból (ahol mindennap követ kell törnie mondjuk) akkor még az élelmiszer boltokból is ki kellene tiltani ezeket örökre..
A cellájukat meg ellátni jó vastag és erõsen rögzített kötéllel, ha kedvük támad felakasztani magukat, legyen rá lehetõség..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
De Linuxban sem a friss kernelt kell használni, hanem a biztonságost, és kész (na meg persze Suse-t sem :-) ). Pont a Linuxos rendszereket szeretik direktbe támadni nagytudású hackerek, hogy kiírhassák: sikerült!
De ami alegfontosabb a winf@s fizetõs, a Linux ingyenes!
Ingyenes program hibájáért nem illik morogni, fizetõsért, meg muszáj!
Üdv Jötün
Ezennel, nagy nyilvánosság előtt tagadom a hollokamusztot!
Tök mindegy kiirja az oprendszert.
A Microsoft elterjedtebb mint a linux...
Igy ha a linux elterjetebb lenne valoszinuleg akkor azon lenne tobb virus..
Csak tud 1 hete neztem 1 statisztikat a linuxrol... ottt nemelyik versioban tobb hiba van mint a Windowsban. Bar a Linket sajna nemtom elkuldeni de ez igy van... Ha a windows rendszered karban tartod akkor az is elmegy sokkáig. PL: nalam kb 8 honapos a rendszer es nincs vele semmi gondom. Bar igaz nem ert mindenki a rendszer karban tartashoz/Linux es windows alatt se./
Ez csak az en velemenyem.

Amigán volt az a validálós geci, ami után nem lehetett a lemezre menteni. Meg egyszer az egyik virnyák leformázta a rendszer partíciómat. Ott ennyi élményem volt.
A PC-n viszont ehhez képest már rengeteg virnyákot benyeltem mióta netezek, de adatvesztésem nem volt. A wint meg egyéb okokból max néhány hónaponta amúgy is újra kell nyomatnom. Szal mit nekem valami kis virnyák fertõzés, egyre kevésbé tudnak lázba hozni (höhö ez jó: lázba hozni!!😉))).
Szerintem az antivirusos cégek bevétele éppen stagnálhat, valszeg ezért kell a hisztit verni.
-------------------------------------------------
Histeria est magistra vitae.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
tegyük fel a kérdést miért nem hallunk linuxos vírusokról? Pedig vannak, csak a linuxot nem a mkrof@s írta, így ha rendesen karbantartod, akkor esélytelenek a vírusok.
Üdv Jötün
Ezennel, nagy nyilvánosság előtt tagadom a hollokamusztot!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
kepzeljetek el egy virust, ami ellenorzi milyen virusirtod van es utana ha a felsorolt cegek valamelyike akkor csinal egy format c:-t. nagy szivatas es ezzel nemcsak a cegnek artott, mert ettol biztos leesik tozsedi arfolyam, hanem milionyi karokat is kisembereknek es cegeknek
nem vagyok egy verengzo tipus, de ha valaki ilyen jatekokat jaccik, annak kellene egy kis kezeles (fa testapolo is megteszi)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Viszont nemcsak rájuk de itt egyesekre is pont ráillik egy másik friss SG cikk:
"Pszichés zavarokat okoznak a chat és a számítógépes játékok"
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Inkabb a sok butat kene "leloni, felakasztani"
aki ide kepes irkalni, de a gepet meg ellepik a virusok.
szerintem
Szerintem itt most nem tizenéves kölkök szórakoznak. Reménykedjünk, hogy nem kapunk be semmilyen vírust.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯