152
Star Wolves
-
#32 Ok, nem mondom, low-budgetnek tényleg jó, de azért egy low budget játék készítőinek is lehetne ennyi esze, hogy ha valami üvöltően rossz, akkor inkább hanyagolják. A legrémisztőbb Ace szinkronja (a new-game intrót kétszer kellett megnéznem, mire rájöttem, hogy mit akar mondani :P), a legjobb meg a hírbemondóé. Amúgy voltak akik egyenesen elite-klónnak titulálták de valahogy örülök, hogy még mindig nincs trónkövetelő. Annál nagyobb az esélye az Elite4-nek a nagy visszatérésre. :-) -
#31 18 fajlbol eddig megcsinaltam.
7 fajlt. 4hez azthiszem nem kell nyulni, de 3hoz tuti, mert az egyik a rendszereket, masik a keszitoket, harmadik a logo clipek nevet tartalmazza.
Tehat nincs olyan sok hatra, a forditasbol csak kb 70%. :P
Az egesz 214k es leforditottam 42kb-t, ha hozzaadom amit nem kell leforditani, akkor kb marad 163k -
Thanatos #30 amugy szvsz ez soha nem is akart elite clone lenni, se nem teljesen nyitott játékmenetű, én még mindig azt mondom hogy a maga nemében egész jóó, nem egy korszakalkoto de a nagy gamekig elütni az időt egész jó :) -
Thanatos #29 hát szinkron igy se sok van benne szerintem se tünt volna fel ha még enyi sincs..., amugy az is érdekes hogy az emberek bezsolásainak nicns szinkron aminel jobban elvárható lenne de a hireket meg felolvasák... kicsit lol... -
Thanatos #28 mihez képest :) -
Thanatos #27 jah, viszont low budgetnek szerintem nagyon jó..., elmult időben nem emléxek olyan low budget gamera ami ennek töredékét elérte volna... -
#26 Jó játék lenne, de a szinkrongárdát helyből kirugnám a csapatból és felvennék olyanokat akiknek legalább egy kis tapasztalat van a hátuk mögött és nem csak az utcáról összetoborzott csöveseket alkalmaznék. Kriminálisan béna a szinkron, alapból ki is lehetett volna hagyni, sokat dobott volna az összképen.
Amúgy túl kötött a játékmenet, még kereskedni se lehet, ennyit az Elitepótlásról. NEXT! -
#25 Most mi a lol, hogy forditani kezdtem, vagy az hogy ciril betuk jelennek meg a magyar karakterek helyett ?
Amugy itt egy kis izelito.
-
Drex #24 ez az egész game egy LOL :))) én meg azt hittem hogy végre itt a Space Rangers második része :)))
szerintem nagyon fos :))) -
GrimReaper78 #23 LOL -
#22 Elkezdtem a magyaritasat, sajnos az ekezeteket nem kezeli, mert ciril betuk jelennek meg sajnos helyettuk. -
Foglaltnick #21 Tényleg olyan mint a Homeworld, pedig az elején azt hittem Freelanceres lesz. De nekem nem jön be ez az irányításí mód... Nem nagyon volt térérzetem se... Ez inkább stratégiai játék mint bármi más. -
Gombocka #20 Nincs benne multi, legalábbis én nem találtam. -
GrimReaper78 #19 Az anyahajót kell a közelébe manőverezni az elszórt cuccoknak, és az egy vonósugár segítségével automatikusan bekebelezi azokat. -
Bandeeka #18 Rájöttetek már hogyan kell felvenni a cuccokat amik kiesnek a szét lőtt hajokból?
Thx a helpet -
#17 Na kicsit hoszabban nyomultam vele, nem olyan rossz, de ordít róla, hogy low-budget játék. És szerintem a szinkronhangokat helyből ki is hagyhatták volna, mert sokat dobna az összképen... :-) -
Tom911 #16 Ok köszi, és multi lessz benne? -
#15 Kipróbáltam, megcsináltam a tutorialt és az első küldit. Ugye nem úgy lesz majd, hogy megcsinálok egy küldit, vissza a bázisra, küldi felvesz, megcsinál, vissza, felvesz, megcsinál, stb. Azért ugye lesz majd ennél nagyobb szabadság is? -
#14 Én is nézném. :-)
Szerk: vedd úgy hogy nem szóltam. :-/ -
#13 Nézzük. -
Gombocka #12 A játék olyan mint a Homeworld de vannak benne RPG elemek is. A Freelancer-hez nem hasonlítanám mert ott szabadon lehetett repkedni meg egy hajót irányítottál. Itt küldetések vannak meg több hajóval kell foglalkozni egyszerre. Az irányítás olyasmi mint ami a Homeworld-ben van amúgy. Lehet válogatni a küldetések között, amiért aztán kapsz pénzt. A pénzböl meg lehet venni új hajókat, fegyvereket meg egyéb cuccokat amikel fel lehet szerelni a kis flottánkat. Meg a pilóták kapnak a küldetések után tapasztalati pontokat, amivel lehet fejleszteni különböző képességiket. Valami story is van de meg csak az elején vagyok a játéknak. -
Tom911 #11 Ez most milyen játék, szimulátor, rpg, stratégia vagy mind egyszere? Ha szimulátor akkor olyan mint mondjuk a Freelancer vagy mint a Starlancer? -
#10 olyan mint home world? vagy több az eksön? -
#9 bizony kinn van :D -
#8 Nem adnal egy linket, mert en meg nem talaltam meg a Torrenten. -
#7 Mar nem a demot kell nezni. :P
2005-03-05 PC Game ISOs Star Wolves (c) Excalibur Publishing Ltd NOGRP 74x15 MB -
#6 Amint megvan valakinek írjon róla.Én csak holnap tudom kipróbálni. -
Gombocka #5 Megjelent a full, torrent-röl már tölthető -
GrimReaper78 #4 Tyűha, látom, nem nagyon pattant rá a közösség. Pedig én most megnéztem a demot és szerintem teljesen korrekt. Oké, egy picit Freelancer-ízű, de kit érdekel? Szerintem időtöltésnek jó lesz. -
GrimReaper78 #3 Angol nyelvű demo megjelent, szedhető a Worthplaying, illetve a Gamer's Hell oldalakról.
Info: www.rpgdot.com -
#2 Képek -
#1 A 21. és 22. század szabadúszó űrzsoldosairól készít wing commander - és a képek alapján ítélve Homeworldhöz hasonlító látvánnyal megáldott - akciójátékot az orosz kommandósokból toborzott Xbow Sotfware. Kiadójuk vodkás hagyományokhoz híven az 1C. A Star Wolves világában egymást maró három óriásvállalattól és a Birodalomtól számíthatunk majd zsíros haszonnal kecsegtető megbízásokra.
Főoldal: Star Wolves
Info: Hardwired