152
Star Wolves
  • Thanatos
    :PPPP
  • IMYke2.0.0.0
    Jakuza:

NEM KELL átnevezni és belemásolni a magyarítás anyagát abba a közel 700 MB-os *.dat fájlba!
    Egyszerűen másoljátok bele ebbe, a Játék által telepített könyvtárba:
    meghajtó:\(a játék telepítési útvonala)\DATA\LocData\English

Működni fog a magyarítás. Leellenőrizve. Tehát, képes külső forrásból olvasni - MOD-ként - a progi.
    Ha a majdani magyarítás telepítő ideteszi, akkor senkinél nem lesznek gondok!

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • IMYke2.0.0.0
    Video folyamot is tartalmazhat - én a Riddicknél anyáztam a készítőket!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • [Jakuza]
    Feliratsavot is tartalmazhat.
    Mar a megjelenesekor is anyaztam, mert ketszer nem lehet demuxolni, most meg aztan meginkabb anyazom azt aki kitalalta ezt a formatumot. :P
  • Thanatos
    ogg? én mgé abban a hitben éltem hogy az hang file féle, ugynézki tévedtem :/
  • [Jakuza]
    Kozben kiderult, hogy a kuldetesek szovegeit ogg fajlokban tarolja a jatek es fogalmam nincs hogy fogom azokat atirni.
  • Thanatos
    mindenesetre ha valakinek van valami taktikai 5lete erre azt szivesen várom (üss és fuss taktika nem igazán megy mert kb 3millio szart kéne felvenni mothershipel :P)
  • Thanatos
    hát nem tom mi olyan nagyon könyü de én ennél a kurva uss konvoj raidnél vért izzadok, képtelen vagyok emgcsinálni, egységek aija béka segge alatt, komolyan montom ez már katasztrófa, ráaádsául enemy mint az oroszok és nem tok semmit tenni ellene fél eprc alatt szétkapják mothershipet...., és erre ráaádsként ott lebeg még kétmillio szar amit fel is kéne szedni, komolyan mondom reménytelen :(((
    lehet hogy késöbb könyű lesz de ez itt 100% szivatás
  • Thanatos
    én még csak uranium rush közepén vagyok, éppen msot vadászo inco (vagy valahogy igy irják) konvojra :P amugy legeleje könyű, utána picit nehezedik (főleg ai miatt :D) azt ahol emg te jársz még nem tom :P, szvsz az egyik elgszarabb küldi a prosecutor gates volt alig birtam emgcsinálni veszteség nélkül
  • [Jakuza]
    Nos lecsereltem az #59es hozzaszolasban a fajlt.
    Gyakorlatilag mar csak a kuldetesek es a hirek szovegei nincsenek leforditva.
    Toccsetttek.
    Ill ne csak toltsetek, de jo lenne ha a hibakat is szorgosan jegyzetelnetek.
  • kHares
    Nos, azért szerintem ez egy használható játék. Bár tény lehetne ezt jobban kidolgozni, pl.: miért nincs lebontva frakciókra a hozzánk való viszonyuk? Nem egyszer csináltam, hogy amint vége egy mission-nak szépen legyaktam mindenkit a térképen. Hiába, powergaming, kell az a fránya xp.
    Meg miért nem lehet kijelezni ki milyen távolságra van a másiktól? Pedig annyira egyszerű lenne. Meg miért viselkednek a gépek úgy mintha vadászgépek lennének légkörben? Ha valami egyhelyben lebeg az űrben akkor miért nem állnak meg és mér kell 50x rárepülni? Ezeket leszámítva egész jópofa. Épp a nagy berserk invázióban vagyok, elég sokat ér a laserük. Nagy üzlet leírtani pár tucatot.
    Ja, az ai produkál dolgokat. Egyszer megálltam tök közel egy stationhoz, majd elindultam valahova. Erre mindig beleakadt az anyahajó, majd addig sebződött amíg föl nem robbant. Másik eset: a vadászosztagom szépen meglapul egy uss bázis mellett hogy majd legyakja a rakétás vasászokat közelről ha odaérnek. De mire kiadnám a parancsot ők már nem tudtak elrepülni mert mindig beleakadtak a station valami kiálló részébe.
    De mindezek ellenére valami mindig odaültet pár küldetés erejéig, szal én ajánlom. Amúgy kicsit könnyű, már sajnálom a normál fokozaton kezdést. Az eleje nehéz, de most teljes squad, sok pénz, fejlett cuccok, meg a piloták extraképességei pl.: a luck az nagyon durva. Már csak a 3. generációs gépekre várok :)
  • steweee
    huhh, hát ilyen játékdömping mellett nehéz lenne találóan leírni hogy milyen játék is ez. ha szimplán csak annyit mondanék hogy szar, félig fedné a valóságot, mert egész jó lett volna az ötlet, ha nagy cég készíti, de így sajnos még úgy sem szakítok rá időt hogy ingyen töltöttem le
  • Rusy
    bocs nekem közbejött egy meló, max péntek este vagy szombaton tudom tesztelni, ha addig még szükséges lesz megnézem...
  • [Jakuza]
    Na akkor a telepitesi modozatat elmondom, mert meg nincs hozza telepito, mivel kb a 60%-a van leforditva a szovegeknek.

Szepen megkeresitek a jatek telepitett konyvtarat, majd a Data konyvtarban atnevezitek a data.dat fajlt data.zip fajlra.
    Szepen a Total Commanderrel a data.zip fajlon belul megkeresitek a data\LocData\English konyvtarat es felulirjatok a fajlokat.
    Persze nem art lementeni a konyvtarban talalhato *.loc fajlokat, hogy ha visszaakarnatok masolni az eredeti angol szovegeket.

Star wolves magyaritas v0.6
  • Thanatos
    jah ako csak rossz üzire válaszoltál :)
  • Rusy
    :DDDD
    Mondtam nem úgy ahogy gondolja......
  • Thanatos
    ?? :D
  • Thanatos
    nem
    nem
    :(((
    mongyuk ez nem szinek készült szal azt nem hiányolom benne viszont földközel tényleg jólenne :(
    nem tom elite ota mirét képtelenek olyan ürszimet csinálni amiben le lehet menni bolgofelszinre :/
  • Rusy
    :)))

1. igen, de nem úgy ahogy gondolod
    2. igen, de azt se úgy ahogy gondolod.....................
  • hiba
    csak 2 kerdesem van:
    lehet hajot vezetni?
    lehet foldkozelbe repulni ?

• Thanatos
    késöbb nagyságrendekel idegesitőbb tud néha lenni :) egyszer már majdnem a hajam téptem mert hiába mondtam ace-nek hogy takarogyon el meszebre mert meghal ő csakazért is ment enemy felé, emg is halt fél percen belül :PPP
  • Rusy
    gondolom de az ai, már az elején szerencsétlenkedik...
  • Thanatos
    eleje elég könyü de késöbb lesznek még elég szivatós részek... :)
  • Thanatos
    oks :)
  • Rusy
    a legelején, tutoriál és második küldi
  • Thanatos
    én msot tartok az uranium rushnal már kezdenek jönni a durvább fegyverek :)
    mennyire az elején?
  • Rusy
    én csak az elején vagyok...
  • Rusy
    jaja durva dolgokat tud művelni....
  • Thanatos
    az viszont pozitivum hogy egész nehéz a game még easyn is néha 8bár néha csak a csoda ai miatt :P) aki játszik még vele meddig jutott? :)
  • Thanatos
    tény hogy igy van, én egész jól elvagyok vele, bár a csoda ai ami a játékos hajoit irányitja valami katasztrófa néha :/
  • Rusy
    Hi

Én szívesen tesztelem, szerintem nem lett olyan rossz a játék, a szinkron meg szórakoztató....

Egyébként a lenti vitára szólnék valamit, szerintem a manapság megjelenő játékok nagy része akár lehetne low budget, igaz hogy uborkaszezon van, de attól hogy egy játéknak profi a szinkronja, még nem lesz jó játék, attól hogy kicsi a költségvetése nem lesz alapból rossz...

Na mindegy csak azt akartam mondani tényleg hogy addig amíg enm jön valami jobb el lehet vele jáccogatni...
  • [Jakuza]
    Latom senkit sem erdekel, igy aztan lehet nem lesz teszt verzio belole.
  • [Jakuza]
    Ha valaki a magyaritasaban tesztelesre jelentkezne az irjon.
    Meg nincs kesz csak kb a fele, de legalabb addig is kilehetne az elirasokat hibakat javitani, vagy nevek heleytt esetleg mas otletekkel segiteni.
    Megcsinalom a maradek szoveget a modul fajlban es lehet kiteszek ide egy tesztverziot.
  • 3P
    Hát nagyon elszomorodtam az olvasottaktól...
    A megjelenés előtt többen a FreeLancer-hez hasonlították. Ennek igazán örültem, mert nekem nagyon bejött a FreeLancer a hibái ellenére is. Viszont most hogy olvasom, ennek az ég világon semmi köze hozzá.

Tudom picit off, de lehet valamit hallani, hogy lesz-e végre valéami folytatása a FL-nek?
  • [Jakuza]
    A perkek es fegyverzetek leirasa elkeszult.
    Most mar csak azon filozok, hogy forditsam tovabb vagy lefekudjek aludni. ÉP
  • Thanatos
    hát nemtom lowbuge-nek a 99,99% nagyságrendekel igénytelenebb és szarabb minden létező szempontbol..., szvsz már ez is nagy szo hogy enyit összehoztak :9 és gondolom lowbuget játékoknál hatványozottan igaz hogy a kiado diktál nem a fejlesztő ezért lehet ők szabták emg hogy enyi és enyi hangos szvöegnek kell bene lennie , ők meg megoldották ahogy tudták..., ettől függetlenül nem jó de egy ilyen "egyszerhasználatos" gamenal szerintem elnézhető neki

az meg tényleg észlény lehetett aki kikáltotta elite clone-nak mert gondolom a kiado nem mondta hogy szimulátor lesz amikor nem is annak tervezték, etc :)
  • Hmuda
    Én is mondom, hogy low-budget, de még egy low-budget csapatnak is lehetne annyi önbecsülése, hogy ha valami látványosan szar, akkor inkább nem eröltetik. Maga a játék egész jó, csak a szinkrom kriminális.

És elite-klónnak még megjelenés előtt kiáltotta ki pár észlény, a kiadott infók alapján.
  • Thanatos
    i = ki
  • Thanatos
    nem tom i titulálta mert kb 3 másodperc alatt rá lehet jönni a game elkezdése után hogy égvilágon semmmi köze nicns elitehez, max anyi hogy ürben jácodik és vanak az ürhajókon fegyverek :)
  • Thanatos
    miért nem mondod ha tényleg az? én nem modntam hogy nem az hanem azt hogy ahoz képest hogy lowbudget-nek (mert akár merről nézem tény hogy az) szerintem egész jó lett...