Star Wolves

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

késöbb nagyságrendekel idegesitõbb tud néha lenni 😊 egyszer már majdnem a hajam téptem mert hiába mondtam ace-nek hogy takarogyon el meszebre mert meghal õ csakazért is ment enemy felé, emg is halt fél percen belül 😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

gondolom de az ai, már az elején szerencsétlenkedik...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

eleje elég könyü de késöbb lesznek még elég szivatós részek... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

oks 😊

a legelején, tutoriál és második küldi

én msot tartok az uranium rushnal már kezdenek jönni a durvább fegyverek 😊
mennyire az elején?

én csak az elején vagyok...

jaja durva dolgokat tud mûvelni....

az viszont pozitivum hogy egész nehéz a game még easyn is néha 8bár néha csak a csoda ai miatt 😛) aki játszik még vele meddig jutott? 😊

tény hogy igy van, én egész jól elvagyok vele, bár a csoda ai ami a játékos hajoit irányitja valami katasztrófa néha :/

Hi

Én szívesen tesztelem, szerintem nem lett olyan rossz a játék, a szinkron meg szórakoztató....

Egyébként a lenti vitára szólnék valamit, szerintem a manapság megjelenõ játékok nagy része akár lehetne low budget, igaz hogy uborkaszezon van, de attól hogy egy játéknak profi a szinkronja, még nem lesz jó játék, attól hogy kicsi a költségvetése nem lesz alapból rossz...

Na mindegy csak azt akartam mondani tényleg hogy addig amíg enm jön valami jobb el lehet vele jáccogatni...

[Jakuza]
Latom senkit sem erdekel, igy aztan lehet nem lesz teszt verzio belole.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Ha valaki a magyaritasaban tesztelesre jelentkezne az irjon.
Meg nincs kesz csak kb a fele, de legalabb addig is kilehetne az elirasokat hibakat javitani, vagy nevek heleytt esetleg mas otletekkel segiteni.
Megcsinalom a maradek szoveget a modul fajlban es lehet kiteszek ide egy tesztverziot.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

3P
Hát nagyon elszomorodtam az olvasottaktól...
A megjelenés elõtt többen a FreeLancer-hez hasonlították. Ennek igazán örültem, mert nekem nagyon bejött a FreeLancer a hibái ellenére is. Viszont most hogy olvasom, ennek az ég világon semmi köze hozzá.

Tudom picit off, de lehet valamit hallani, hogy lesz-e végre valéami folytatása a FL-nek?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

[Jakuza]
A perkek es fegyverzetek leirasa elkeszult.
Most mar csak azon filozok, hogy forditsam tovabb vagy lefekudjek aludni. ÉP

hát nemtom lowbuge-nek a 99,99% nagyságrendekel igénytelenebb és szarabb minden létezõ szempontbol..., szvsz már ez is nagy szo hogy enyit összehoztak :9 és gondolom lowbuget játékoknál hatványozottan igaz hogy a kiado diktál nem a fejlesztõ ezért lehet õk szabták emg hogy enyi és enyi hangos szvöegnek kell bene lennie , õk meg megoldották ahogy tudták..., ettõl függetlenül nem jó de egy ilyen "egyszerhasználatos" gamenal szerintem elnézhetõ neki

az meg tényleg észlény lehetett aki kikáltotta elite clone-nak mert gondolom a kiado nem mondta hogy szimulátor lesz amikor nem is annak tervezték, etc 😊

Hmuda
Én is mondom, hogy low-budget, de még egy low-budget csapatnak is lehetne annyi önbecsülése, hogy ha valami látványosan szar, akkor inkább nem eröltetik. Maga a játék egész jó, csak a szinkrom kriminális.

És elite-klónnak még megjelenés elõtt kiáltotta ki pár észlény, a kiadott infók alapján.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

i = ki

nem tom i titulálta mert kb 3 másodperc alatt rá lehet jönni a game elkezdése után hogy égvilágon semmmi köze nicns elitehez, max anyi hogy ürben jácodik és vanak az ürhajókon fegyverek 😊

miért nem mondod ha tényleg az? én nem modntam hogy nem az hanem azt hogy ahoz képest hogy lowbudget-nek (mert akár merrõl nézem tény hogy az) szerintem egész jó lett...

Hmuda
Ok, nem mondom, low-budgetnek tényleg jó, de azért egy low budget játék készítõinek is lehetne ennyi esze, hogy ha valami üvöltõen rossz, akkor inkább hanyagolják. A legrémisztõbb Ace szinkronja (a new-game intrót kétszer kellett megnéznem, mire rájöttem, hogy mit akar mondani 😛), a legjobb meg a hírbemondóé. Amúgy voltak akik egyenesen elite-klónnak titulálták de valahogy örülök, hogy még mindig nincs trónkövetelõ. Annál nagyobb az esélye az Elite4-nek a nagy visszatérésre. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

[Jakuza]
18 fajlbol eddig megcsinaltam.
7 fajlt. 4hez azthiszem nem kell nyulni, de 3hoz tuti, mert az egyik a rendszereket, masik a keszitoket, harmadik a logo clipek nevet tartalmazza.
Tehat nincs olyan sok hatra, a forditasbol csak kb 70%. 😛
Az egesz 214k es leforditottam 42kb-t, ha hozzaadom amit nem kell leforditani, akkor kb marad 163k

amugy szvsz ez soha nem is akart elite clone lenni, se nem teljesen nyitott játékmenetû, én még mindig azt mondom hogy a maga nemében egész jóó, nem egy korszakalkoto de a nagy gamekig elütni az idõt egész jó 😊

hát szinkron igy se sok van benne szerintem se tünt volna fel ha még enyi sincs..., amugy az is érdekes hogy az emberek bezsolásainak nicns szinkron aminel jobban elvárható lenne de a hireket meg felolvasák... kicsit lol...

mihez képest 😊

jah, viszont low budgetnek szerintem nagyon jó..., elmult idõben nem emléxek olyan low budget gamera ami ennek töredékét elérte volna...

Hmuda
Jó játék lenne, de a szinkrongárdát helybõl kirugnám a csapatból és felvennék olyanokat akiknek legalább egy kis tapasztalat van a hátuk mögött és nem csak az utcáról összetoborzott csöveseket alkalmaznék. Kriminálisan béna a szinkron, alapból ki is lehetett volna hagyni, sokat dobott volna az összképen.

Amúgy túl kötött a játékmenet, még kereskedni se lehet, ennyit az Elitepótlásról. NEXT!

[Jakuza]
Most mi a lol, hogy forditani kezdtem, vagy az hogy ciril betuk jelennek meg a magyar karakterek helyett ?

Amugy itt egy kis izelito.

ez az egész game egy LOL 😊)) én meg azt hittem hogy végre itt a Space Rangers második része 😊))

szerintem nagyon fos 😊))

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

LOL

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

[Jakuza]
Elkezdtem a magyaritasat, sajnos az ekezeteket nem kezeli, mert ciril betuk jelennek meg sajnos helyettuk.

Tényleg olyan mint a Homeworld, pedig az elején azt hittem Freelanceres lesz. De nekem nem jön be ez az irányításí mód... Nem nagyon volt térérzetem se... Ez inkább stratégiai játék mint bármi más.

Nincs benne multi, legalábbis én nem találtam.

Az anyahajót kell a közelébe manõverezni az elszórt cuccoknak, és az egy vonósugár segítségével automatikusan bekebelezi azokat.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Rájöttetek már hogyan kell felvenni a cuccokat amik kiesnek a szét lõtt hajokból?
Thx a helpet
Hmuda
Na kicsit hoszabban nyomultam vele, nem olyan rossz, de ordít róla, hogy low-budget játék. És szerintem a szinkronhangokat helybõl ki is hagyhatták volna, mert sokat dobna az összképen... :-)

Ok köszi, és multi lessz benne?

Hmuda
Kipróbáltam, megcsináltam a tutorialt és az elsõ küldit. Ugye nem úgy lesz majd, hogy megcsinálok egy küldit, vissza a bázisra, küldi felvesz, megcsinál, vissza, felvesz, megcsinál, stb. Azért ugye lesz majd ennél nagyobb szabadság is?

Hmuda
Én is nézném. :-)

Szerk: vedd úgy hogy nem szóltam. :-/

Lacc
Nézzük.
A játék olyan mint a Homeworld de vannak benne RPG elemek is. A Freelancer-hez nem hasonlítanám mert ott szabadon lehetett repkedni meg egy hajót irányítottál. Itt küldetések vannak meg több hajóval kell foglalkozni egyszerre. Az irányítás olyasmi mint ami a Homeworld-ben van amúgy. Lehet válogatni a küldetések között, amiért aztán kapsz pénzt. A pénzböl meg lehet venni új hajókat, fegyvereket meg egyéb cuccokat amikel fel lehet szerelni a kis flottánkat. Meg a pilóták kapnak a küldetések után tapasztalati pontokat, amivel lehet fejleszteni különbözõ képességiket. Valami story is van de meg csak az elején vagyok a játéknak.

Ez most milyen játék, szimulátor, rpg, stratégia vagy mind egyszere? Ha szimulátor akkor olyan mint mondjuk a Freelancer vagy mint a Starlancer?

EmThor
olyan mint home world? vagy több az eksön?

EmThor
bizony kinn van 😄

[Jakuza]
Nem adnal egy linket, mert en meg nem talaltam meg a Torrenten.

[Jakuza]
Mar nem a demot kell nezni. 😛

2005-03-05 PC Game ISOs Star Wolves (c) Excalibur Publishing Ltd NOGRP 74x15 MB

STREEX
Amint megvan valakinek írjon róla.Én csak holnap tudom kipróbálni.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Megjelent a full, torrent-röl már tölthetõ <#taps>

Tyûha, látom, nem nagyon pattant rá a közösség. Pedig én most megnéztem a demot és szerintem teljesen korrekt. Oké, egy picit Freelancer-ízû, de kit érdekel? Szerintem idõtöltésnek jó lesz.

Angol nyelvû demo megjelent, szedhetõ a Worthplaying, illetve a Gamer's Hell oldalakról.

Info: www.rpgdot.com