227
Donnie Darko film, filmzene
-
flashX #67 Lejött Donnie gyerek! Hétvégén nézem újra -
#66 Megnéztem a rendező és a főszereplő audio kommentárjaival és hihetetlen hogy mennyi apro dolog van aminek jelentőssége van a filmben én meg észre se vettem őket eddig. Meg jók a beszólások is. -
_Vegeta_ #65 En keccer lattam eddig, sokminden felfedezheto benne. Nagyon tartalmas film. -
#64 Kár, pedig tényleg nagyon jók az audiokommentárok. A rendező elmondja, hogy rengeteg rejtett filozófiai és egyéb utalás, jel van a filmben, amit én észre sem vettem, pedig már vagy 4-szer 5-ször biztos láttam :)) -
_Vegeta_ #63 Majd esetleg ha dolgozni fogok, igy nem jut ra a keretbol. :) -
#62 Hiába mondanám el, a rendező szájából sokkal jobban hangzik :)))
Vedd meg a dvd-t, megéri! Már 2990 Ft-ért is megvásárolható! :) -
#61 Erre nem gondoltam, kösz. -
_Vegeta_ #60 na, mondanal parat ? :)
sajna nincs meg a dévédé. :) -
#59 Persze, hiszen miután kijelölted valamelyiket, el kell indítani magát a filmet is :)))
Hiszen a kommentár a film alatt hallható. Ajánlom először a rendező és jake kommentárjával nézd meg a filmet, sok kérdőjelre választ fogsz kapni. -
#58 Nah, megvettem a DD-t DVD-n és a beállítások menüben van olyan hogy Jake Gyllenhaal kommentárja és a stáb kommentárjai, de ha rákattintok akkor nem történik semmi. Valaki nem tudja miért? -
Koala #57 Én pl. Kecskeméti vagyok. Valaki kérdezte... Az azonosság nem olyan durva film volt, szerintem. Akkor már inkább Fight Club:) -
#56 Áz. -
#55 Mint egy beteg festmény
Talán azért, mert festményekből lett csinálva a képivilága. :-D -
#54 MSN-ben a mozgó gif-ek nem működnek, meg nem is az MSN-es méretben készültek, úgyhogy el is randítja őket. De itt a fórumon jól használhatók. -
flashX #53 Megnéztem a honlapot ami az aláírásodban van és lenne egy kérdésem:
Hogy lehet azt leszedni úgy hogy működjön msn-ben?
Vagy az elapból nem arra lett tervezve? -
flashX #52 Erről van szó
-
#51 Az egyik oldalon egy olyan van aminek a borítóján az a nyúl fej van a másik oldalon meg egy olyan amin a nyúl fej is ott van de körülötte a szereplők arca is ott van. egyébként nálunk mikorra várható a rendezői változat? -
#50 Hát nekem csak 1 változatot adott ki az oldal. Amúgy is csak egy verzió van még, a rendezői változat tudtommal még nem jelent meg hazánkban. -
#49 Na ja, de az már egy másik témakör! :DD -
#48 Meg akarom rendelni a DD-t de két verziót találtam belőle :
http://www.dvdfutar.com/dvd_01748.html#1743
http://www.dvdbolt.co.hu/ itt a keresőbe irjátok be hogy donnie.
Mi a külömbség a kettő között az egyik a rendezői változat? -
Cvd #47 Meg valszeg nyomat valami cuccot is, a keményebből. Tiszta fejjel nem nagyon lehetett volna összehozni azt a filmet.:) -
#46 Jaja, A sejt.
Eléggé megosztotta a közönséget emlékeim szerint, viszont a képi világa fenomenális, azért mindenképp megéri megnézni. Mint egy beteg festmény. (A rendező videoklippeket csinálgatott előtte.) -
flashX #45 Van itt egyébként kecskeméti? -
#44 Kösz! Ez a sejt néven futott nem? Nem láttam, de szereplők között Jennifer Lopez van és tőle még nem láttam jó filmet. -
#43 Igen, de a rendező a dvd-n elmondja, hogy ezt az egészet donnie nem álmodja, hanem tényleg megtörténik, és egy alternatív világ jön létre. De Richard Kelly is elmondta, hogy pont azért hagyott annyi kérdőjelet a filmben, mert egyrészt így gondolkodásra készteti a nézőt, másrészt többféleképpen lehet értelmezni a filmet. Amúgy sokan mondták azt, hogy donnie skizofrén, és csak képzeli az egészet, de nem mert a film végén (ha valaki jól figyel) kiderül, hogy azok a tabletták, amiket donnie szedett egyszerű nyugtatók voltak, vagyis placebók, tehát donnienak semmi baja, sőt a rendező egyfajta megváltóként képzelte el a karaktert. -
#42 Idézet onnan:
"2. Donnie oktober 2-an almodni kezd, megalmodja elore a jovot, kezdve azzal hogy lejon a repulogepmotor es o tuleli stb. stb. vegul meghal a lany. Donnie felebred, rajon, hogyha elmegy a szobabol minden be fog kovetkezni szorol szora, ezert inkabb ottmarad, es meghal. Konkluzio ugyanaz."
Végülis ebben is van ráció. -
#41 Ez. -
#40 Itt is sok okosságot összehordtunk már erről a remekműről:
A hardwired Donnie Darko topikja -
#39 the cell? az mi? milyen film? -
#38 Jó film a BE, csak azon abszolut nem kell gondolkodni, gyakorlatilag a DD lebutított változata, ami a tipikus gondolkodni képtelen amcsiknak készült. De mindenképpen érdemes megnézni, de főleg a rendezői változatot, mert annak a vége valami szenzációs, és nagyon üt!!! -
#37 Így hírtelen az Azonosság-ot tudnám megemlíteni, ami témába vágó.
Butterfly effect tényleg nagyon jó film. -
Koala #36 Hoppsza, köszi a magyarázatokat! Most néztem meg nemrég, és bár tetszett, én is azt gondoltam első nekifutásra, hogy nem lehet rendszerbe foglalni a történéseket. Úgy látom, tévedtem, ez csak növeli az értékét. Ha tud még valaki ilyen "pszichiátriai" filmeket, megköszönöm az ajánlatokat! Gondolok olyanokra, mint a DD, a The Cell stb. Most a Jacob's Ladder és a Butterfly Effect érdekel éppen. -
flashX #35 A faszom!
nem neked Agyhalál hanem RangeR - nek -
flashX #34 S.K nem firkász öcsém! -
#33 "Stephen Kinget is leszaroztad firkásznak nevezted"
Na ehez csak gratulálni tudok...
Stephen Kinget firkásznak nevezni -
flashX #32 -
flashX #31 www.donniedarko.com -
#30 címe??? -
_Vegeta_ #29 A DD hpjara. Am csak akkor erdemes ha mar lattad a filmet, de ilyet hulyeseg mondani, mert mindenki latta aki ittvan. :) -
#28 Milyen honlapra?