Donnie Darko
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hat, sztem megeri megnezni meg1x😊
Nagyon nem akarok okfejteni, mert már elég régen láttam a filmet, újra kéne néznem, hogy komolyabb fejtegetésbe is belemenjek. 😊
Lehet, hogy leemelem a polcról? 😊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Meg az nem tud még nyugodni, hogy a repülõ ha miatta zuhant le, de õ meghalt, akkor nincs miért lezuhanjon, akkor mi öli meg (vagy tulkombinalom?😊 )
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
a rendezõi változat is meg bónusz számok is vannak pluszban, meg néhányhoz dalszöveg is 😊)
How much can you take,before you snap?
01 - carpathian ridge
02 - the tangent universe
03 - the artifact & living
04 - middlesex times
05 - manipulated living
06 - philosophy of time travel
07 - liquid spear waltz
08 - gretchen ross
09 - burn it to the ground
10 - slipping away
11 - rosie darko
12 - cellar door
13 - ensurance trap
14 - waltz in the 4th dimension
15 - time travel
16 - did you know him
17 - mad world
18 - mad world (remix version)
amúgy nagyon megfogott a film,de nekem koránt sem tûnt olyan elgondolkodtatónak ahogy itt egyesek leírták. most speciel azt érzem hogy gondolkodnom kell a filmen, csak azt nem tudom hogy min??? nem jut eszembe semmi megválaszolatlan kérdés.
amúgy, most néztem meg a filmet kb 3-4 perce 😊))))
csak kicsit bugyutább, könnyebben emészthetõ csomagolásban 😊
most töltöm a rendezõi változatot, de érdekelne még pár ilyen filmnek a címe. mondanátok nekem?
elõre is kösz.
Az álmos kép sztem az alternatív világot akarja szimbolizálni. De lehet nem. Viszont valamit nm teljesen értek : Miért ébred Donnie a legelején ott, ahol késõbb látja az idõalagutat? Valamiféle körkörösségre utalna? Nem vágom, pedig qrva sokat törtem a fejem <#falbav>#falbav>. Ha van 5let lécci írjatok
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Aki az eye es a dd-t is szar filmkent emlegeti azzal nagyon nagy baj van.
Javasolt a legkozelebbi pszichiater mihamarabbi felkerese. Gyors gyogyulast kivanunk!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Hát ilyen egy szar filmet is régen láttam (ja pont tegnap The Eye - A szem)....
Õcsém az a nyúl :-))...... én értem a filmet, de nagyon gagyi....
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Lehet egy szimpla álom is, a jövõre nézve is(elárasztja az iskolát).
A felhõk meg majd esetleg jelenthetik lelkének akkori felszabadulását...
Csak tudnám hova vezetnek az ajtók a kép jobboldalán....
fifi: En ugylatom ez a suli folyosoja akar lenni, de tul nagy es az ocean kozepen van. Hmmm, de a filmben a vilagvege csak donnienak az, nem ? Nah mindegy még gondolkodok rajta. 😊
\"Dugd meg és kügyé róla képet\"
Zeneket kicsit felcserelte (sztem igen elonytelenul, mert ugy volt jo), aztan kicsit maskepp lett megvagva h erthetobb legyen az amcsiknak is. 😛
Rengeteg + kisebb jelenetet rakott bele a leg figyelemre meltobb a "A philosophy of time travel" konyvbol a reszletek. Ettol egyszeruen teljesen ertheto lesz a sztory a hulyenek is. 😛
Viszont meg mindig maradtak nallam sotet reszek:
Pl, Meg mindig nemtudom miert nevet Donnie azon h sikerult neki, megmentette a vilagot, de meghal. En speciel nem nevetnek. 😊 Utalast se tesz arra h miutan meghal mi lesz vele, vagy lesz-e egyaltalan.