Donnie Darko

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a
a mad world mellett 😊

a
sztem meg az Echo & The Bunnymen - Killing Moon a legjobb

Encore
A mad world a legjobb a többi a filmben felcsendülõ dallamok, arra jók, hogy felidézzék a film egy egy jelenetét.
Sné Zsuzsa
Ezek jó zenék? Én csak a mad world-öt ismerem.

Canon 450 D

magus
Azt tudom, de azert jelenik meg neki, mert már látta/látni fogja

Hat, sztem megeri megnezni meg1x😊

Jano
A Nyúlember Frank csak vízióként jelenik meg neki.

Nagyon nem akarok okfejteni, mert már elég régen láttam a filmet, újra kéne néznem, hogy komolyabb fejtegetésbe is belemenjek. 😊

Lehet, hogy leemelem a polcról? 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

magus
Nem, Nem, Nem, nem áll össze a teljes, egy fõbb dolog miatt, hogy ugye meghalt Gretchen, Frank ölte meg, õ megölte Franket, és ugye a látomásaiban az ezutáni Frank szerepel. Viszont amikor rázuhan a repülõ, akkor nem ismeri, vagyis a gázolás csak ezután történhetett. Akkor Frank hogy kerül vissza? Olvastam olyat, hogy ez az egész csak a fejében történik meg azalatt a pár másodperc alatt, amíg rá nem eszmél, hogy meghal, de ez szerintem annyira egyszerû válasz lenne, mint hogy az egészet csak álmodta.

Meg az nem tud még nyugodni, hogy a repülõ ha miatta zuhant le, de õ meghalt, akkor nincs miért lezuhanjon, akkor mi öli meg (vagy tulkombinalom?😊 )

Jano
Ne is mondd, én anno elkezdtem egy gondolatmenetet kifejtegetni, valahol itt a fórumon, és egyetlen részletet kihagyva elcsúszott az egész. Égtem. 😄

magus
amikor megneztem lejott egy felig tiszta elmeletem, aztan nekiultem jatszani akkor tokjol kiforrot, aztan raszabadultam a forumokra, es na itt vesztettem el azt amit kigondoltam😊

asszem nem parhuzamos vilag hanem manipulalt vilag. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Jano
Ne csak egyszer nézd még meg. 😊

magus
ja es igen, ugye Frank elobb jelenik meg mint ahogyan o egyaltalan latta volna normal allapotaban, vagyis Frank az agyaban idoutazast hajtott vegre, hogy manipulalja a dolgokat? ah, lehet megnezem meg1x.

magus
Na, így vegigolvasva egy dolgot nem ertek... A repulogep vegul ki miatt is zuhan le? Oke, hogy ha o meghal akkor nem lesz rajta az anyja (bar ez sem biztos, hogy attol meg nem megy el), de a repulogep lezuhant mert megtortent a parhuzamos vilagban valami, de akkor a normalisban is meg kellett tortennie ha nem talaltak meg a repulot, es akkor a vegen megis csak elpusztul a vilag. vagy nem?

köszi, de tegnap én is rádöbbentem egészen véletlenül 😊))
a rendezõi változat is meg bónusz számok is vannak pluszban, meg néhányhoz dalszöveg is 😊)

How much can you take,before you snap?

Encore
Nekem megvan a soundtrack-je, itt van a track lista :

01 - carpathian ridge
02 - the tangent universe
03 - the artifact & living
04 - middlesex times
05 - manipulated living
06 - philosophy of time travel
07 - liquid spear waltz
08 - gretchen ross
09 - burn it to the ground
10 - slipping away
11 - rosie darko
12 - cellar door
13 - ensurance trap
14 - waltz in the 4th dimension
15 - time travel
16 - did you know him
17 - mad world
18 - mad world (remix version)

rendezõi változat

rendezoi valtozat vagy a sima?

ja, hirtelen eszembe jutott, hogy volt pár jó dal a filmben. nem tudtok estleg adni egy tracklistet????

úgy gondolom hogy másoknak is teccik ez a film, és nem csak nézõknek, hanem rendezõknek is, akik meg még több ilyen filmet alkotnak,nem???? 😊
amúgy nagyon megfogott a film,de nekem koránt sem tûnt olyan elgondolkodtatónak ahogy itt egyesek leírták. most speciel azt érzem hogy gondolkodnom kell a filmen, csak azt nem tudom hogy min??? nem jut eszembe semmi megválaszolatlan kérdés.
amúgy, most néztem meg a filmet kb 3-4 perce 😊))))

A b.e.-et azert nem mondtam mert gondoltam mar lattad. egyebkent igen nincs meg egy ilyen film, mibol gondolod h van? ez az evszazad filmje. 😊

azt már láttam, ezenkívül egyéb? de azért kösz

hasonló: the butterfly effect
csak kicsit bugyutább, könnyebben emészthetõ csomagolásban 😊

mi az hogy nincs??? ezt nem értem. nem alkotottak ilyen téren más filmet???

Nincs ilyen, Szivesen. :>

hali
most töltöm a rendezõi változatot, de érdekelne még pár ilyen filmnek a címe. mondanátok nekem?
elõre is kösz.

jokerdes

Maco13
Csõ!
Az álmos kép sztem az alternatív világot akarja szimbolizálni. De lehet nem. Viszont valamit nm teljesen értek : Miért ébred Donnie a legelején ott, ahol késõbb látja az idõalagutat? Valamiféle körkörösségre utalna? Nem vágom, pedig qrva sokat törtem a fejem <#falbav>. Ha van 5let lécci írjatok
Jano
Ték, szerintem megveszem dvd-n.

már elég rég láttam sajnos a normált, de úgyemléxem volt már szó itt a topicban a különbségekrõl

fifi
majd írd már le mi a különbség a normál és a rendezõi változat között...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

no mind1, elkezdem szedni a rendezõi változatot dc-rõl

az endless torrents-en ígérte valaki hogy felteszi a DVD verziót, de napok óta nem müxik a lap... <#rinya>

Ilyenekkel nem kell foglalkozni. Latszik h csak a szereplesi vagy hajtja, minden alkalmat kihasznal h szerepelhessen. Valoszinuleg nem is latta a filmet, csak bele-belenezett vagy esetleg tenyleg megnezte, de ebben az esetben az ertelmi szinvonala nem tul nagy.

Aki az eye es a dd-t is szar filmkent emlegeti azzal nagyon nagy baj van.

Javasolt a legkozelebbi pszichiater mihamarabbi felkerese. Gyors gyogyulast kivanunk!

fifi
Ha értenéd nem mondanád hogy gagyi...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
hogy a te értelmi szinteden nincs jelentése ezeknek a filmeknek az csak te szegénységi bizonyítványod, -ha egy kukkot sem értesz belõle-

Jano
<#eljen><#eljen><#eljen> Gratz!

Akkor nem érted.

ALCATELGOD
ÉBREDJ!!!

Hát ilyen egy szar filmet is régen láttam (ja pont tegnap The Eye - A szem)....

Õcsém az a nyúl :-))...... én értem a filmet, de nagyon gagyi....

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Egyébként nem is emlékeztem erre a képre.

Aha, erdekes erdekes.

Hááát....
Lehet egy szimpla álom is, a jövõre nézve is(elárasztja az iskolát).
A felhõk meg majd esetleg jelenthetik lelkének akkori felszabadulását...
Csak tudnám hova vezetnek az ajtók a kép jobboldalán....

Pfuu. a pontos idot mar elfelejtettem es most lusta vagyok mekkeresni. Kb a film kozepenek a kozepenel, amikor donnie alszik es ezt almodja. 😊

fifi: En ugylatom ez a suli folyosoja akar lenni, de tul nagy es az ocean kozepen van. Hmmm, de a filmben a vilagvege csak donnienak az, nem ? Nah mindegy még gondolkodok rajta. 😊

fifi
világvégét... /?/

Ez hol van?

Azt mondjatok mar meg mi a rákot akar ez jelenteni...

Sztem ha lattad az elozo verziot, akko mar felfogtad. 😛

Debi
Az úgy qva szar, sztem jobb ha mindenki maga fogja fel a lényeget, és annál jobb ha maradnak sötét részek, mert akkor meglehet nézni még1× 😛

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

Szoval a rendezoi:
Zeneket kicsit felcserelte (sztem igen elonytelenul, mert ugy volt jo), aztan kicsit maskepp lett megvagva h erthetobb legyen az amcsiknak is. 😛
Rengeteg + kisebb jelenetet rakott bele a leg figyelemre meltobb a "A philosophy of time travel" konyvbol a reszletek. Ettol egyszeruen teljesen ertheto lesz a sztory a hulyenek is. 😛
Viszont meg mindig maradtak nallam sotet reszek:
Pl, Meg mindig nemtudom miert nevet Donnie azon h sikerult neki, megmentette a vilagot, de meghal. En speciel nem nevetnek. 😊 Utalast se tesz arra h miutan meghal mi lesz vele, vagy lesz-e egyaltalan.

Panzermeyer
Jah... azt hittem azon kívül még van más is...

mov ah,4ch int 21h end