Forza Motorsport

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
Nem látod, hogy a Polyphony Digital mennyire kivételes helyzetben van?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Én az ilyen NFSU és Burnout szerû, mint játékautó és rakétaszimulátor játékokat megkülönböztetném ezektõl.
Hasonlóan a RC2-t is. Ezek jó játékok, de nem ide valók.

www.youtube.com/aabyssx

Bogyi, egy hete van Xbox -od, elõtte PS2 -t akartál venni, nem kéne ez a gyors fikázásba váltó hangnem...

.hzx

Bogyi007
Egyébként mikorra várható a megjelenése?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bogyi007
No azért ez erõs kifejezés hogy nincs autós játék rá ami rossz lenne, csak egy cím. Igaz ez rally de emlékezetem szerint az is autó: Rallysport Challenge 2, 576 konzol 10 pont!

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

DanielT
Kétséges tapasztalatú fejlesztõ? 😊 A Microsoft Game Studios? Valóban, a Microsoft nem engedhet meg magának ilyesmit 😊 Gondold át mégegyszer 😊

Továbbra is fenntartom, hogy rakjuk csak egymás mellé.
aabyssx
> Azt azért megjegyzem, hogy egymás mellé rakva lesz érdemes megnézni a játékokat

SZVSZ meg nem lesz érdemes hasonlítgatni a játékokat.
Örüljenek a Xbox tulajok, hogy legalább lesz autós játékuk. Mert most még NINCS.
A GT-hez meg felesleges hasonlítgatni. Olyan költségvetést és idõráfordítást nem hiszem, hogy más - ráadásul kétséges tapasztalatú - fejlesztõ megengedhet magának.

www.youtube.com/aabyssx

Bogyi007
Jajj de odavagytok, hogy GT4 így meg úgy, ha a GT4 X-re készülne /ami sosem lesz, de ezt tudjuk/, akkor valszeg többet is ki tudnának hozni belõle mint Ps2-n, ennyit is számíthat egy software készítõ cég.

DanielT
Forza, vagy GT4 (kinek melyik) élõben. Természetesen én voltam 😊

Ez a néhány a BMW Prestige Tour on készült. Ez egy rendezvény
amire a BMW meghív bizonyos embereket, hogy kipróbálhassák mit tudnak a mai felsõkategóriás kocsik.
Egy repülõtéren volt megrendezve, szlalompályával meg mindennel ami kell. Volt kint rengeteg kocsi,
ezekkel lehetett teljesíteni a feladatokat. BMW, Audi, Mercedes mindenféle típusai. Nos nem volt rossz,
2 kép, elég nagyok, így csak linkelem:
Egy
Kettõ

DanielT
Inkább a saját képeidet nézegetném 😛
az elözö tulajok kicsit elhanyagolták
amugy www.vette.hu egy nagyon franko oldal nézzétek meg érdemes

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)

DanielT
Miért áll szerelés alatt?
de szivem szerint 3-ast vettem volna az a legszebb, csak karbis és 25 litert fogysazt azt meg nem lehet kibirni, legalábbis én nem birnám

c4-es

DanielT
Hányas széria?
amugy a röhej az hogy 10 liter alatt van a fogyasztásom ha finom vagyok(alapjárat=100km/h)

6.4 a gyári érték, de már nem érzem, plusz 200 loerö majd csak megteszi a hatását
egy jo kis nascar tuning kéne rá csak kiba drága😊

UNREG
Mi az hogy nem gyorsul? A 8sec 100-ra kevés? 😊)

már egybe van , fél évig alatta rohadtam😊
csak most meg már tuningolhatnékom van, ugyhogy lehet ujra szétkapom, hiába na nem gyorsul a geci😄

UNREG
Egyszer volt már egy fotó, igaz azon alaposan szét volt szerelve a gép... 😊)

Petyus_

Ez nem jó? =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CHEAPBOY
Regebben berakott egy parat a regi PCs jatekoknak lealdozott topicba, meg biztos megvan. igaz tobb mint 100.000 hozzaszolas atfesulese ne kispalya, annyiban segitek hogy 2003tol erdemes nezni😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Menj ki hungároringre, s csapasd neki😊

DanielT
Ó, ez nagyon sajnálatos, csodálkozom, én szoktam képeket csinálni az autóimról. Nem szaladnál ki a garázsba kattintani egy párat a géppel?
CHEAPBOY
mert egyebkent szart sem er?😄 BTW most nem kezdem el furmanyos kis multam kivesezeset itt a forumon, majd ha talizunk szemelyesen meselek, +elojohetnek autoversenyzo ismerosok velemenyevel is a Turismo 4el kapcsolatban, ugyanaz az allaspontjuk, s nem beszeltunk ossze.

most nincs kéznél sorry

DanielT
Corvetted van? Az klassz! Raknál be róla képet? Biztosan csináltál, hisz megérdemli egy ilyen kocsi.
figyelj ki az a barom aki a saját autojával a határon autozik, csak egy rossz pillanat és máris több millio a kár
nem azt mondom hogy nem hajtom a corvettemet de csak hot egyenes uton és még ugyse biztonságos

DanielT
Ha megtennéd, mert az alátámasztaná a véleményed.
CHEAPBOY
Hát most meseljek?😊

CHEAPBOY
Hat ha nem szur szemet egy letoltott file cime... en se neztem, csupan mar a megadott linken is irjak, hogy ez e3.

Term. a jatek fontosabb, de jo tudni hogy ez is csak e3, tehat remeny meg van Xes sraczok😊

DanielT
Érzéssel tudsz vezetni egy sportkocsit a határon autózva az életben? Mikor volt erre legutóbb példa? Kellett, hogy legyen, hisz ezt írtad.
Az, hogy egy másik játékban megy érzéssel, az még nem a valóság.
DanielT
Oké, de én a játékot nézem, nem azt hogy honnan, mikor merre kivel hányszor van a videó. Irreleváns.
CHEAPBOY
Hát rá van irva a video filera hogy e3....

CHEAPBOY
Semennyire, de ha itt ennyi a tores, (egyebkent egy bizonyos szint utan nem torik jobban, like PGR2, tehat nem nagy ujitas) akkor inkabb ne is legyen, festekkopas kiralysag, de latad hogyan mozog az auto? Igy fordul egy Ferrari? Igy reagal a kasztni , a futomu az ot ero erohatasokra? Nem. Ezert nem elethu ez a jatek. erezni amikor mesz a jatekban hogy k*rvara ott vagy az aszfalton? Erzed a zsigereidbol, hogy mit csinal az auto? Nem. Max betanulod, 30 kicsuszas utan... ezert nem elethu, a Gt4ben ehhez nem kell kitanulas, ott erzessel is megy a dolog, mint az eletben....

Nalam ez a donto faktor, egyebkent szeop, meg rohadt jo aztos game, sok tuning lehetoseggel.... de ismet csak: Nem egy Gt4.

DanielT
Olvastam az IGN cikket, de nekem csak ez a demó van, errõl tudok nyilatkozni, szerintem annyira nem rossz, nekem megfelel.
DanielT
Nemtom mennyire régi, én most találkoztam vele 1 hete, tõlem lehet E3 is. Nem különösebben érdeköl 😊
DanielT
A GT4 -ben mennyire horpad be?
UNREG
120 mérföld per óránál behorpadt az eleje. Ez lenne az a híres törés?

Petyus_
Mechassault2-es demo? Az egy fos. =)

De ign-es arcok próbálgattak valami új buildet, az állítólag fasza, szép simán fut.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CHEAPBOY
De banyek, ez "regi" E3mas, a demo is ebbol taplalkozik, ami nem rossz, de nem is a legjobb... A Gt4 fenyeben persze.<#vigyor1>

CHEAPBOY
<#buck> pedi majdnem olyan mint a PS2es

DanielT
Egy videó Elõször írtam hozzá kommentárt, de meggondoltam magam. Aki akarja nézze meg.
DanielT
Ja értem. Nincs több kérdésem.

Najó, egy még van. Mi alapján alkottad meg a véleményed a játékról?
csak nem gondolod hogy kezembe veszek egy xbox joyt?
utálok hányni

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

DanielT
Egyébként játszottál már a legújabb demóval?
UNREG
Kár hogy ingame már egy kicsit lehangolóbb a helyzet..

szivesen máskor is

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

DanielT
Aham, akkor nem dõlök be, bocs, kösz, hogy felnyitottad a szemem, a fórumon nem én voltam az elsõ aki neked köszönheti a megvilágosodást!
nem kell ám bedölni a mrketingnek, inkább menj a 30-as hozzászoláshoz, az a realitás döcögö framerattel