Forza Motorsport

← ElőzőOldal 5 / 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Te meg kicsit frusztrált vagy 😄
DanielT
Egyik kedvenc képem:
elöször is probáld meg a forzat fölkapcsolni 720*1080-as felbontásba 😄DDDDDDDDDD
utána jön a framerate ami boxon max 30,
az autok száma ,
a kinézet
a fizika
a tuningolhatoság
és a többi

ezen tulajdonságok közül a forza mindegyikben alulmarad ez 100%

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)

DanielT
A fizikával szerintem nem lesz gond, sõt... van némi közöm az autókhoz, meg a szimulátorokhoz és a Forzában nagyon rendben van a dolog.

Meglássuk. Azt azért megjegyzem, hogy egymás mellé rakva lesz érdemes megnézni a játékokat, ugyanolyan Tvn. Valamelyik rajongótábornak kisebb lesz az arca 😊))
CHEAPBOY
Nevessuk ki😛PPPP

BTW jo dolog ez a Forza, de GT4 elethusege, amit az produkal, kicsit ketkedve fogadom, hogy egyaltalan koze lesz hozza, hozzateszem nem az a jo simulator, ahol az auto balrol jobbra repul ki indok/ok nelkul, a forzaban azert ilyen csodak, finom gazadasoknal is akadnak, de ezen meg biztos csiszolnak.

De az a futomufizika amivel a Gt4 bir.... hejj... <#finom>

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

DanielT
Nagyon jól teszed!
hidd el nem fogom a forzat kiprobálni, inkább nyomom a gt4-et😄DDDD

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

DanielT
Egyetlen egy dolgot kérek tõletek akik fikáznak: Ne játsszatok játékkal, sõt ha egy mód van rá ne is próbáljátok ki. Köszönöm!
DanielT
Nézd meg az újabb demót, ami a MechAssault dvdn van, aztán nyilatkozz, sõt még aztán se, majd a full után.
UNREG
Ingame már nem ennyire rózsásak a képek:

UNREG
Nézd, ami frameratet produkált a demóban, arra csak a szánalmas a legjobb kifejezés.

DanielT
Én meg ezeken a hozzászólásokon 😛PP
elárulom ez a játék egy FOS lesz !!!!
majd ha kirak 6 autot akkor nézzétek meg a minöséget, 1 autoval könnyü viritani

már elöre röhögök a szánalmas framraten😄DDDDDDDDDd

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

Bogyi007
Ez a videó eléggé beégetõs. 😄D

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bogyi007
Hát a képek elég szépek, kíváncsi vagyok milyen lesz maga a játék majd.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

DanielT
Forza és a valóság

DanielT
Itt egy új videó, ami több szempontból is érdekes. Elõször is Bill tart egy kis beszámolót a jövõ játékairól illetve az eredményes Xbox múltról, aztán pedig a mûsorvezetõvel játszanak egymás ellen a Forzával. A poént nem lövöm le, mindenképpen érdemes megnézni. Annyit azért elárulok, hogy hasonlóan kínos esetet láttunk már annak idején a Win98 bemutatón 😛

Klikk és nézzed a szemeddel!
Törölt felhasználó
Van hát! 😊
karikusz
Jah..van még van 4-5 trailer a játékról ilyen kissebbek, amint egy egy autót mutatba...azok nagyon odab@sznak <#eljen>

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Neked van Xboxod?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Törölt felhasználó
És egy kevésbé jó hír:

"A Microsoft Game Studios ma bejelentette, hogy a "Gran Turismo 4 gyilkos", szuperrealisztikus Forza Motorsport elõreláthatólag csak áprilisban kerül fel a boltok polcaira."
karikusz
Új screenshotok, meg trailer...

karikusz
Bocs csak rákerestem a névre, és azt hittem, hogy a Játékosok fórumában van...azért írtam be.

Törölt felhasználó
Mikor és hol mondtam, hogy Pc-s?
A képfrissítés tényleg nagyon gáz,grafika talán még a pgr2-nél is gyengébb,de azért durva töréseket tudtam kicsikarni+festéknyomot hagy az autó a falon😊)
Viszont a szimuláció szvsz überalles

\"my love for you is like a truck\"

UNREG
Az is érdekes volt, hogy "gombnyomásra" tuningolt a gép, nem neked kellet összeválogatni, bár szerintem ez a véglegesben nem így lesz.

UNREG
A vezethetõség azért jó volt.

aabyssx
...ezt a demo-t nekem is ki kellene próbálnom...

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
> a GT4-el nem lesz egy lapon

Forza a GT4 killer, mint Killzone a HALO killer.

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Próbáltam a demot, mit mondjak nevetséges, ha ilyen marad, nem hogy a GT4-el nem lesz egy lapon, de még a Sega GT is jobb lesz. A törések kamuk, 110-el belementem a falba és egy kicsit kitört a lámpa, a képfrissítés pedig gyalázatos, nem hogy 30 fps nem volt, de simán leesett 20 alá.
A Laguna Seca-n mentem, nem tudom, hogy volt e más pálya is, de elég szegényes volt a környezet. Ez eddig nagyon kevés....

karikusz
Friss screenshotok:

karikusz
Ne ez nem pc-s hanem Xbox.

Törölt felhasználó
Nah! Torrenten már elérhetõ a demó!

Itt a file, klikk!

Minden nagyon szép és jó benne, csak ez a rohadt Laguna Seca pálya annyira sivár (mivel sivatag...) hogy az élettõl is elmegy a kedvem...
Marcell
Engem a videok elegge lehangoltak. Sokkal inkabb felcsigazott az Enthusia Professional Racing. Nezzetek meg ezt a gamat is!

Bercy
skyline es imperza
Bandee1987
én is 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Devids Pro
ezek marha szép képek a másodikra azt hittem hogy valódi 😄
Törölt felhasználó
További információk: Gamespot - Forza Motorsport
Törölt felhasználó
Néhány kép kezdésnek, annak aki nem ismerné.

És egy VIDEÓ ami 50 mbyte és több kis filet tartalmaz.

Várható megjelenés 2005 Január.

← ElőzőOldal 5 / 5