Commandos: Strike Force

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A norvég hidon vagy 2x annyi jön...<#buck>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

urbijoe
az a baj hogy irreálisan sok az ellenség

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Viktorr
Én meg ott amikor a hidat kell védeni!
Rohatt sokan vannak na majd holnap nekilátok!!...

urbijoe
én a 2. pályán elakadtam. annyian jönnek nem tudom öket kiirtani

McW
Sajna nagyon tré játék lett, pedig vártam. Szó sincs róla, hogy összehasonlítanám a régiekkel, ezt a fost nem is lehet, egyszerûen felejtõs és érdektelen. Egyszer azért végigviszem... <#bee1>

Mess with the best, and die like the rest...

Hello!
Lehet az ellen tenni valamit, hogy grafikai hibásak az emberek mert így nagyon nem jó játszani!Ha valaki tud valami megoldást kérem írjon vissza! Mindenkinek köszönöm!
kizs
hi mindenki!!! nekem az lenne a probléma hogy szaggat a hang. (meg a játék is miközben duma van)! mi a nyakért van ez tudna valaki segiteni? <#falbav>

Én meg most a norvégoknál leragadtam amikor a hídon özönlik át az ellenség.Az egész offenzivát 2 kommandós meg 8 norvég katonával kéne visszaverni,eddig reménytelen...

BADE
ki lesz írva a képernyõre(egyébként f-el)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Csuhai G
Köszi szépen! Hogyan lehet ruhát szerezni? Gondolom megölök 1 embert, és átöltözök, de hogyan?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

BADE
Érdekesen néz ki Green Beret fogyott kb. 30kilót.Remélem visszatérnek majd a régi stílushoz,mert nekem ez nagyon nem jön be.Nem hiszem,hogy sok idejükbe telt volna a 2-höz vagy a 3-höz kiegészítõket összedobni.Esetleg beleraktak volna 1-2 új tárgyat,hõst és kész!Nekem bõven megfelelt volna!Az ilyen háborús fps-bõl pedig van 1 tucat.

2: Minél magasabb rangú ellenségtõl szerezz ruhát.A közkatona mindenkinek gyanus,de egy parancsnokot már nem fognak a közkatonák zaklatni.Mindig a veled egyenrangúnak,és magasabbrangúnak tûnsz fel.

Sonajk @:o)
Bocs, ha nagyon undok voltam, de ezt nem lehetett kihagyni 😉
Szóval.
Szerintem egy video driver csere segít a bajodon.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Csuhai G
Valaki PLZ segítsen! #493!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Sonajk @:o)
vedd elõ a pasziánszt és játsz egy jót vele 😊

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

és mit csináljak most hogy nem mûkszik??

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

Ha multizni akarsz, akkor használd a beépített szerverkeresõt!
Én most tettem fel a játékot, a multi része nem nagyon hatott meg!
Bár még keveset játszottam vele

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

már nemazért de az nem támogatja! észlény!

,,&#9474;,, &#9474;.-_-.&#9474; ,,&#9474;,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!

letöltöttem megcrakkeltem és minden sötét betöltöttem csak hang semmi kép csak néhány fehér nyil mit tegyek?

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

Hali,

Milyen a multi része a játéknak? Kell gondolkodni, vagy csak megyek 'oszt lövök?

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Guer
thx

Törölt felhasználó
Igen.
Serpa
hány óra volt?

ReTeK
#335 <#zavart1>

Ennyi a játék! 14 pálya! Hm..
Jöhetne már valami új játék.. 😞

Nem lehet felrobbantani.
Csináld ki a híd azon oldaláról jövõket (a sniper is tud segíteni sokat)
Ha ez megvan, akkor a másik oldalról támadókat kell kicsinálni.
Ha ez is megvan, akkor vége a pályának.
urbijoe
én lerakom a bombát a 2.pályán a hidra de nem robban fel és mind a két oldalrol jönnek
állandoan meghalok
hogy lehet felrobbantani a hidat?

öcsém, ilyen szép játékkal is rég játszottam. visszahozza a régi igazi game-feelinget. kurvajo

vagyis a hidat felrobbantottam,utána nemtom mit kell csinálni,nyomom az mg-t azt csak jön az ellen.. sosincs vége

hi,elsö küldetésben hogy kell felrobbantani a hidat?

BADE
újabb nvidia driver kellett,most már megy normálisan a game

Alapban "TAB"-al váltasz embert.

Eisenhower
öö kis help kellene. asszem a 3. küldetésnél vagyok a kémmel a mezõn egy traktor mögött. 5 bombát kellene leraknom de sajna nem tudok eljönni a traktortol mindaddig míg nem likvidálom az mg-nél levõ emberkét. hogy lehet átváltani a csipára? mert ha lelõnek jön egy anim hogy a katonák jönnek ejtõernyõvel és szarrálövik õket. 5let?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

ebbe a legtutibb 1 coop multi lett volna a király...
swat4 multiban is az az igazi flash

nem határozottan nem, bár azt tényleg nem vágom mitõl lett 3.8 giga :/ hetekig fogom mgé visszatölteni arány miatt :/
viszont keig remélem leessz, igy hogy többi emberkét kihagyták berakhatják kiegbe õket is + jóadag újabb map 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ReTeK
nekem is kevésnek tünt, de azért nem volt rosz

oros = orosz... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

köszi

relative sokat, magamhoz képest...
amugy 8 óránál kevesebb szvsz, deha 8 lenne, az nem kevés???
amugy meg nem az idõ a léyneg hanem hogy hogy érzi az ember..., egyszercsak vége van oszt annyi, gyk nincs rendes vége (ergo lessz keig vagy foyltatás 😛)
gyk vannak a francia ellenállásos pályák, utána norvégia, utána a relikviás rész, majd az oros városharcos és kifujt... 😞

grebber
Akkor mér kevés ha sokat nyomtad 8 óra kb?

Next PC upgrade: 2022

Tyler
igen megy.

\"building better worlds\"

Hali!
Ha vki próbálta már...
LAN-on hamachival megy a játék ?
Köszi!

kilyking
Mondjuk a Max Payne se rövid mégis végignyomtam egy nap alatt.Lehet azért tûnik neked is rövidnek mert nagyon bejött vagyis remélem.Én most szedem és nem akarok benne csalódni.😄

!!!HALA MADRID!!!

közepes szint, menyi idõ nemtom ma nyomtam elég sokat emg tegnap is, mondom hogy bejött, de szvsz játékidõ elég kevés :/

kilyking
Mennyi idõ alat vitted végig és milyen szinten?

!!!HALA MADRID!!!

nemtom 5 percet játszottam vele valami szerveren de a multi sajna csak az átlag tömeghent, semmi extra :/

kilyking
Ott a multi!

!!!HALA MADRID!!!

bár azt se nagyon tudom mi a 3.8 giga ebben :/

hát ez iszonyú rövid game volt, kár érte, pedig nekem nagyon bejött ameddig tartott 😞((((((

Csuhai G
Lenne 2 kérdésem:

1. Mit tegyek akkor, hogy ha az ASE nem ismeri fel a játékot és kiválasztani sem tudom a listából?

2. Hogyan lehet a kémmel beilleszkedni úgy, hogy ha elmegyek az ellenség elõtt, akkor ne egybõl támadjon?