947
-
#626 szar??Azok voltak a jó gamek,nem pedig ez!Egyébként meg a Commandos fanoknak írtam. -
#625 régi,szar játék
minek kéne? -
#624 a Commandos 3 3000ft-ba kerül a Westendben,úgyhogy akinek kell az siessen nehogy elfogyjon -
Gabe18 #623 Én is befejeztem.Szerintem jó volt ez.Persze voltak benne hibák,meg elég bugyuta részek is a kém tevékenysége körül,de összeségében nekem tetszett.
Mondjuk én az előző Commandos játékokal nem játszottam,igy az nem volt nekem szempont hogy azokhoz képest milyen. -
Narancs89 #622 hát srácok...
érdekes dolog került elő
válogatós gáz...
resistance pályán ledobtam a katonák és a civilek közé...a katonák meghaltak a civilek meg csak fogták a fejüket -
#621 Nekem a legjobb rész az volt,amikor vége lett:)
Na jó,azért nem így van... -
fixpont #620 A 2. palya nagyon elveszi az ember kedvet. Es szerintem az osszes tobbi hentelos resz is, de pl. az An eye for an eye palya az olyan mint az Enemy at the gates film. Legjobb palya. :-) -
#619 na továbbjutottam agameben, thx gyerekek...hááát, nem egy nagy élmény, majd úgyis írók cikket midnen játékról, olyan 81%-ot, ha eléri így sacc/kb... pedig lehetett volna jobb is, bár nem kiritzálom, nem azt mondom, hogy csúfos bukás... -
#618 na sikerült végigjátszani,megmondom őszintén nem volt egy nagy szám,lehetett volna még 6 pálya,ez így nagyon nyúlfarknyi
Egyetlen előnye ennek a game-nak,hogy akadás nélkül futott a gépemen,pl.Cod2 szagatott volna,mint nagyanyám a tésztát.
(proci:Athlonxp2000+,512Mb ram,videókártya:Inno3d Geforce 4 MX 440)
Remélem hamarosan jön a régi Commandos4! -
fixpont #617 Under their noses 2487!!! Mindenkit megfojtottam, egyet sem kellett loni.
-
fixpont #616 An eye for an eye javitva: 9906 :-) -
fixpont #615 An eye for an eye palya 8925 pont, szoljon aki megdontotte, mert akkor megint kezembe veszem a jo oreg mesterlovesz puskat. :-> Nehany masik:
Resistance: 17812
Cat's eyes: 8326 (A hidnal sikerult mindenkit megfojtani anelkul, hogy barmelyiket akarcsak eszrevettek volna.)
Trapped: 6837
The wolf's den: 6531 (Itt az egyik szobaban van 1 General, oda be lehet jutni?)
Checkmate: 5450
Elvileg valamennyivel mind megdonheto, sehol nem toltam optimalisan. Minden jot arcok. Jah, azert csak ezeket a palyakat irtam, mert a Green Berettel nem vagyok hajlando jatszani, eleg volt egyszer. :) -
#614 Pénz a titok 2x kell odadobni, a jónép meg szépen kislisszol a kocsiból szebb mint a lelövetni. -
A tumi #613 Megoldás legalábbis nállam így ment:
hídra 2 bomba,utánna irány a Mg 42-es állás lekaszálod a jószágokat+félhernyó ,amikor csitul a vihar előreszaladsz és jön az intró!! -
#612 sziasztok!
Elakadtam a második pályán, mikor (6szor10ahuszonharmadikon darab) német katonák naggyon berohannak, és azt írja,, hogy rakjam le a hídra a bombát, közbe két oldarról jönnek a németek,. mindenki lewsérül, 2 emberem van, az egyik a sniperes, a másik a thomsonos, garandos. Eccerűen mindig megölnek midnekt, akármit csinálok!!PLZ HELP! -
#611 Király vagy. S kedves. Ez erény. Na szia. -
Thanatos #610 megint félre lettem értve..., én nem haragszom eza temrémszetes nem is akarok haragot etc..., ennyi hogy énse adok a véleményedre és ezt midnen rossz szándék nélkül..., ennyi, és nem is fogok, ált iylet elég jól meg tom jósolni hiddel :) -
#609 No azért nem kell a harag, ebben nem értünk egyet de attól még lehet van olyan dolog amiben igen. :)
Szóval soha ne mondd hogy soha ;)
Hm? -
Thanatos #608 egyrészt nem is akartalak felidegesiteni, sőt senki mást sem, ez az én véleményem ennyi..., és ha ez emgnyugtat énse adok a tiédre, és jó eéslyel soha nem is fogok :) -
#607 Lol...nem nagyon adok én a te szavadra szóval nem tudsz felidegesíteni :)
Bár egy dologban igazad van, nem annyira reális de nem is erre akartam kilyukadni.Hanem, hogy legélvezetesebb FPS multi game az ET. -
Skyline #606 Sniperral kilőhető két officer (akik a dombon állnak) ezután idejössz, eltereled a katonák figyelmét az álruhással (annak a figyelmét aki a tiszt felé néz) ekkor embervált,sniperral kilövöd a tisztet, gyorsan ember visszavállt géppityu elő a katonák a lelőtt tiszt felé néznek de mire megfordulnak leszeded őket a kaszálóval. Riasztó nemszólal meg. Ennyi:) Én így kaptam 5 csillagot,tiszta munka:) -
#605 Itt mit csináljak, hogy ne szólaljon meg a riasztó? Likvidálni kéne mindenkit, hogy azután kiszabadíthassam a szövetséges katonákat.
-
Thanatos #604 ott a pont, ez nem igazán idevaló téma :) -
#603 et vel is sokat nyomtam,de amugy nem igazán fogott meg mert nem volt reális
na mind1 off -
Thanatos #602 énis, sőt bármily meglepő anno et-t is szerettem..., de ettől mgé rengeteg jelző eszmbe jut rá, de az hogy reális álmaimba se merült föl...
amugy várom et: qw-t is nagyon, és az is hasonlo realitási szinten fog mozogni mint sima et, bár lehet reálisabb lesz :P -
#601 mindkettővel jáccottam szeretem -
Thanatos #600 ezért modntam anno hogy rövid...
én tizes skálán egy 8as mongyuk..., de lehet csak azért mert utobbi időben eléggé szar gamek jöttek csak ki szinte... -
Thanatos #599 nem reális?? ez monyguk tény de tipikus bagoly modnja verébnek szindróma..., hát öregem et-nél gyk arcadebb game nem nagyon van a piacon... (mongyuk cod egykategória vele...)
amugy én a reális cuccokat szeretem..., akkor anyit mondok ofp? americasamry?
jó midnennek van hibája ezeknek is de ezzekkel gyk egy topicban megemliteni et-t is szégyen... -
A tumi #598 Mindent összevetve egy 10-es skálán olyan 6 max amit adnék rá.
-
A tumi #597 Miért nem szóltatok,hogy ez a utolsó pálya ,vagy ez volt a meglepi??:))))))))) -
#596 Látom nem értünk egyet...jáccottam a Battlefield 1942-vel , a vietnam-al meg a 2-vel is.Mit is mondjak...Egyáltalán nem tetszett, egyáltalán nem reális.S akkor még finom voltam.Lehet valakinek az jön be de nekem nagyon nem. -
Thanatos #595 war az mindenhol msá tészta..., de ettől szvsz még abban sem olyan extra hentmentes..., bf-el játszottál már? nah ha játszottál volna akkor belátnád hogy az et amellet max levezetésnek jó és oda is csak mert ingyenes ;) -
#594 Nah jó de pl amikor a kémmel vagy elég meg lehet oldani a pályát 2-3 ember kiiktatásával is:D -
#593 A public igen.De a war az nem :) -
Thanatos #592 q betü... -
Thanatos #591 et is hent, erről enyit :) -
#590 Van egy köcsög manusz aki az útakadályokat akarja szétszedni abbol lesz vagy 3 + 3 sniper őket kell kilőni
a tankkal nem tucc mit kezdeni és persze vigyázz a társaidra mert ha pár meghal belőlük akkor bizony csecs -
A tumi #589 Hy
A "Defend our Mother Russia" pályán vagyok védeni kell 1 pontot közbe jön 1 félhernyó plusz PanzerIV meg az a rengeteg jószág(gyalogos) mi itt a lényeg ki kell iktatni a Panzert+hernyót,mert csak Molotov-koktél van??? -
#588 nekem is -
#587 Igen, hm.Kinek mi.Ha csapatalapú normális objective orientált játékkal szeretnél jáccani akkor ET amúgy meg hent meg ilyesmi akkor jöhet az összes többi..Erről ennyit :)